- 2 Mart 2015
- 888
- 903
- 133
Canim benimde pazartesi randevum var.doktor bisey demedi bana.pazartesi netlesecek insallhCanım hesap değil doktor geç döllenme dedi su an 6+4 de olduğum için farklı oldu
Canımmm inşallah sağlıkla yavruna kavuşursun.. Az kalmış maaşallah bizde görelim o günleri Rabbimin izni ile inşallah.. Oyyy insan şu hamilelik takviminde ki resmi bile seviyor yahu.. Kocaman bebiş artık o.. Kıyamam...Slmlar ağustos anneleri... Taze anne adayları... Ne güzel heyecan vardır sizde... Keseydi kalp atışıydı cinsiyetti mide bulantılarıydı falan yol uzun meşakkatli... Şimdi çok uyuyorsunuzdur... Progestandn o... Bizde son günleri yasıyoruz... Ne zmn doğacak ters mi kilo aldımı falan... Gece uykusuzlukları çoookk... Tekmelerin şiddettinden uyku uyuyamıyoruz... Allahım hepimizin yavrularını anne babasına bağışlasın... Dua edin kolay doğumlar olsun... Kızıma artık kavuşmak istiyorum... Hepiniz Allaha Emanet olun...
Hayırlısı olsun canım inşallahCanim benimde pazartesi randevum var.doktor bisey demedi bana.pazartesi netlesecek insallh
aynen biliyormusunuz, hatta eşim azospermi benim tup bebekle hamilelik elde edebilen şanslı insanlardanız. Rabbimin bizi çok bekletmeden böyle birşey nasip etmiş olmasını bile kedimize bağlayıp -belki de diyoruz eve bir kedi alıp bu kadar sevip merhamet ettiğimiz içindir :) kandan önce idrar testinde silik görünce ilk eşim 'kızımmm kardeş mi geliyor sanaaa, senin gibi 2 tatlı kızımız olsa onlara ablalık yaparsın demi', demeye başladı :) İnşallah biraksilik çıkmaz, doktorum 7. hafta da çağırmıştı muhtemelen testi de o zaman ister. geç olmaz demi o zamana kadar ?Ozelde yaptirmistim ama dediginiz gibi rutin tahliller arasinda geciyor. Hatta ben ozellikle bahsetmeyi unutmustum doktora ama istedigi testler arasinda o da varmis ben farkinda olmadan yapildi. Ama ben tekirdagda yasiyorum burda yaptirdim ve bazi tahlil sonuclari istanbula gonderiliyormus o yuzden sonuclarin gelmesi 1 haftayi buldu. Yanilmiyorsam toksoplasma da bunlardan biriydi. Bu arada test 5.haftamda yapilmisti. Iciniz rahat olsun bence evde kedi besleyip gayet saglikli bebekler dunyaya getiren pekcok insan var biliyorsunuz. Ben de kedilerimden asla vazgecmem hatta hamileligimi ilk kedilerime mujdeledim kardesiniz olacak diye :) bebegimin buyuyup de kedilerimle oynayacaklari gunleri gormeyi iple cekiyorum
Bence de hastaneye gidebilirsen iyi olur, ustten ultrason yapıp baksinlar kanamanın durumuna. Rabbim hayırlısıyla kucaklamanı nasip etsin bebegini. Duat et, hayırlısını iste.
Canimm seni de Allah kurtarsin hayirlisiyla kucagina al insallah..bizim yolumuz cok daha ama gecer insallah bizde aliriz kucagimizaSlmlar ağustos anneleri... Taze anne adayları... Ne güzel heyecan vardır sizde... Keseydi kalp atışıydı cinsiyetti mide bulantılarıydı falan yol uzun meşakkatli... Şimdi çok uyuyorsunuzdur... Progestandn o... Bizde son günleri yasıyoruz... Ne zmn doğacak ters mi kilo aldımı falan... Gece uykusuzlukları çoookk... Tekmelerin şiddettinden uyku uyuyamıyoruz... Allahım hepimizin yavrularını anne babasına bağışlasın... Dua edin kolay doğumlar olsun... Kızıma artık kavuşmak istiyorum... Hepiniz Allaha Emanet olun...
Masallah daha minicik
Gözün aydın. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallahBuda benim meleğim teyzeleri
Hoşbulduk cnm evet daha küçücük kalp atışlarını dinleyeceğiz dahaMasallah daha minicikhosgeldin canim
Teşekkürler İnş hepimiz alırızGözün aydın. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?