2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Slmlar ağustos anneleri... Taze anne adayları... Ne güzel heyecan vardır sizde... Keseydi kalp atışıydı cinsiyetti mide bulantılarıydı falan yol uzun meşakkatli... Şimdi çok uyuyorsunuzdur... Progestandn o... Bizde son günleri yasıyoruz... Ne zmn doğacak ters mi kilo aldımı falan... Gece uykusuzlukları çoookk... Tekmelerin şiddettinden uyku uyuyamıyoruz... Allahım hepimizin yavrularını anne babasına bağışlasın... Dua edin kolay doğumlar olsun... Kızıma artık kavuşmak istiyorum... Hepiniz Allaha Emanet olun...

Kızlar merhaba. O kedilerde bulunan parazit olan ve çiğ ette bulunan şu test ELİSA testi. Bana birkaç hafta önce yapılan rutin hamilelik testlerinde o da vardı kuzular. Ve bende geçirip bağışıklık kazanmışım. Kedilerlee çok oynardım bana geçirmiş olmam hiç anormal gelmedi bu arada rubellayı da geçirmiştim yani dizanteri olmuştum bir dönem onada bağışıklığım oluşmuş çıkmış testlerde.. Rutin testlerde zaten yapıyorşar bunları ama siz farkında olun durumun ve istemezlerse Elisa ve Rubella testlerini siz isteyin kuzular..

Canımmm inşallah sağlıkla yavruna kavuşursun.. Az kalmış maaşallah bizde görelim o günleri Rabbimin izni ile inşallah.. Oyyy insan şu hamilelik takviminde ki resmi bile seviyor yahu.. Kocaman bebiş artık o.. Kıyamam...

aynen biliyormusunuz, hatta eşim azospermi benim tup bebekle hamilelik elde edebilen şanslı insanlardanız. Rabbimin bizi çok bekletmeden böyle birşey nasip etmiş olmasını bile kedimize bağlayıp -belki de diyoruz eve bir kedi alıp bu kadar sevip merhamet ettiğimiz içindir :) kandan önce idrar testinde silik görünce ilk eşim 'kızımmm kardeş mi geliyor sanaaa, senin gibi 2 tatlı kızımız olsa onlara ablalık yaparsın demi', demeye başladı :) İnşallah biraksilik çıkmaz, doktorum 7. hafta da çağırmıştı muhtemelen testi de o zaman ister. geç olmaz demi o zamana kadar ?

Bence de hastaneye gidebilirsen iyi olur, ustten ultrason yapıp baksinlar kanamanın durumuna. Rabbim hayırlısıyla kucaklamanı nasip etsin bebegini. Duat et, hayırlısını iste.

Bi acil açık o da kadn doğuma gt diyor. Yatyrm dünden beri bi yemek bide wc için kalkyrm. Bugün çok şükür kanama azaldı ve kahverengi oldu. İnşallah tekrar gelmez duadan başka yapabileceğim hiç bişey yok malesef. İyice bittim artık hiç gücüm kalmadı.

Selamlar yeni üye oldum bende aranıza katılabilir miyim.

Canimm seni de Allah kurtarsin hayirlisiyla kucagina al insallah..bizim yolumuz cok daha ama gecer insallah bizde aliriz kucagimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…