Valla Canım hep dediğim şey keşke 530 küsur yaşlarda hamile kalan ablalarimmm
Sizce o yaşlarda hamilelik çocuk bakmak nasıl ?
Ben üçüncü bebeğimi 10 sene sonra doğurup jübilemi yapmak istiyorum
O zaman 34 yaşında oluyorum.( Allah izin verirse tabi.)
Kime dediysem o yaşlarda doğum hamilelik zor diyorlar. Gerçekten öyle mi? Valla en erken 10 sene sonra olursa olur yoksa daha da istemem ya
iki senedir doğru düzgün uyumadim oturup rahatça yemek yiyemedim
Çocuk ağlaması duyunca midem bulaniyo sanki stresten artık
hey maşallahCanım benim üç kızım var en büyüğü 22 ortanca 14 minnak 67 günlük, yaşım 41 sen şimdi bunaldığın için böyle yazıyorsun ama yap ikinciyi hemen üçüncüde jubile yaparsın,
Gozun aydin canım:)))
korkuyorum sıçrar korkar bende farketmem saramam göğsüme bastıramam diyeUyusana tatlım sende onunla
Üçün biri o kuzumm, el hareketi de var al sana diye bide ses çıkarkp yapılır bileğetükürük sonra şakkkkCevap verildi mi bilmiyorum da bu ucun beşi takmak ne oluyor yagram altın mi yoksa
Kaliteden anlıyor bıdıklar :) dimi ya mis gibi ana sıcaklığı kokusu varken bağsızlar lastiği o kadar da biberon aldım halbuki ona boşa gitti hepsi canı saolsunBenim kızımda biberonu hiç sevmiyor
Bakma sen günde bir defa mama takviyesi yapıyorum dememe çok nadir tutuyor
Genelde içmiyor dökülüyor tekrar
Onlarda haklı sıcacık meme ve anne kokusu varken
Ne yapsınlar lastikli biberonu
Aynen Can'ım bende aynını diyorum kurban olurum bu miniklere yaOh mis gibi anne sıcaklığı varken biberonu ne yapsın kuzucuk :)
Yeminle bundan daha net bir açıklama olamazdıÜçün biri o kuzumm, el hareketi de var al sana diye bide ses çıkarkp yapılır bileğetükürük sonra şakkkk
Valla yaa onsut monsut anlamadigim isler zikkimin dibi yani veriyoz memeyi emiyo iste kici basimi varmis birde o ciktipersembe gotureyim bari kakali bezide gotureyim ayirayim da yarin ki bezini. Sen sor banada soyle. Cidden kafayi bozdum. Esim desen herseye evham yapiyorsun birseyi yok cocugun bilmem ne diyip duruyo. Ya gunde 3 kere kaka yapardi sari sari guzel guzel. Cisleri doldururdu bezinden tasardi ne zaman mamayi kestim sut verdim cocuk durdu yani yavasladi sanki zayifladi gibimede geliyo. Mal esime diyorum daha iyi zayiflasin yanaklari sarkiyodu asagi diyo mal yaa azarlayincada neden azarladin oluyo.
Ay bebiş uyurken Geç yat hadi iyigecelerAnam kızı emzirdim uyuttum 2 saat oldu Bi 5 dk size bakınayım dedim 2 saat olmuş ben de yatayım 5 civarı görüşürüz kızın şapkası düşmüş takayım da yatayım :)
Valla yaa onsut monsut anlamadigim isler zikkimin dibi yani veriyoz memeyi emiyo iste kici basimi varmis birde o ciktipersembe gotureyim bari kakali bezide gotureyim ayirayim da yarin ki bezini. Sen sor banada soyle. Cidden kafayi bozdum. Esim desen herseye evham yapiyorsun birseyi yok cocugun bilmem ne diyip duruyo. Ya gunde 3 kere kaka yapardi sari sari guzel guzel. Cisleri doldururdu bezinden tasardi ne zaman mamayi kestim sut verdim cocuk durdu yani yavasladi sanki zayifladi gibimede geliyo. Mal esime diyorum daha iyi zayiflasin yanaklari sarkiyodu asagi diyo mal yaa azarlayincada neden azarladin oluyo.
Güzel haberlerle gel tatlım iyigecelerİyigeceler canım
Bende kaçayım
Sabah 8 de doktorda randevumuz var
Uyusam iyi olucak
Can'ım inan bana en ufak kıpırtısına bile uyanırsınkorkuyorum sıçrar korkar bende farketmem saramam göğsüme bastıramam diye
Şaka dimi kocan şakaValla yaa onsut monsut anlamadigim isler zikkimin dibi yani veriyoz memeyi emiyo iste kici basimi varmis birde o ciktipersembe gotureyim bari kakali bezide gotureyim ayirayim da yarin ki bezini. Sen sor banada soyle. Cidden kafayi bozdum. Esim desen herseye evham yapiyorsun birseyi yok cocugun bilmem ne diyip duruyo. Ya gunde 3 kere kaka yapardi sari sari guzel guzel. Cisleri doldururdu bezinden tasardi ne zaman mamayi kestim sut verdim cocuk durdu yani yavasladi sanki zayifladi gibimede geliyo. Mal esime diyorum daha iyi zayiflasin yanaklari sarkiyodu asagi diyo mal yaa azarlayincada neden azarladin oluyo.
Bugün ikin ay asimizi olduk. Bir ara 37.4e çıktı ateş. Yükselmedi baska. Ama yukselirse diye uyuyamiyorum yabirde sağlık ocagindaki ebe 38.5 olmadan surup verme dedi 38.5 cok yuksek degil mi kizlar
Tey tey tey5 nöbeti halayı kurdun Buyrun halaya :)
Sıçrama falan yaptı mi rahat uyudu mukorkuyorum sıçrar korkar bende farketmem saramam göğsüme bastıramam diye
AnaaaÜçün biri o kuzumm, el hareketi de var al sana diye bide ses çıkarkp yapılır bileğetükürük sonra şakkkk
6 ya yetistim olur mu teyyyy teyy5 nöbeti halayı kurdun Buyrun halaya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?