2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yav hatunlar bu kayınpeder problemli biraz hep işetişim halinde olmak istiyor arayıp duruyordu eskidende bende mesafe koymak için bakmıyordum telefnlara şimdi bebek olunca da hergün enesin fotosdunj istiyor bende bnm foto cekcek zamn yok oğlunuz atsın diyordum gecen bunn muhabbeti oldu gene zamanım yok dedim birde ne bu uslup fotograf at yazıosn insan atarmısın drr dedim neyse bunn üstüne atılan bi öesaj kopyalıom aynen..
Kızım bikac fotograf atarmısın sen beni yalvarttırıyom zannediyorsun ama cok yanılıyorsun seni tanımamada yardımcı oluyorsun benimle inatlasmasan iyi olur cunki inatlasanlar hep kaybetti uzatma istersen boyleliklebeni ankaradan uzaklaştıracagını sanıyorsan ters tepki olur daha yakınlastırır yavrum benim atıver ikı fottograf hadi bakayımm
Eşim cok bozuldu ama babam dedi şekeri var dedi falan filan bnde bundan sonra hiç konuşmicağımı söyledim babasyla

Dimi kelebeğim bizde altın borçtur ama işte kıymeti bu demek ki sözde birde benim eşim abi soğuk suyu kendi elimle verip al iç Can'ım dedim

Gercekten kotu olms bacim ama napacan iste insanlar alemmm...

Ben daha adet olmadım ya gerçi doktor normal bir yıldan fazla bile olmayabilirsin dedi.. Gerçi böyle de alıştım rahata hiç
Mi olmasam ne

Yaa aslinda olsak daha iyi ben de olmadim ama vucudun toparlanasi icn de olmak lazm diye biliyorm, nasil ki adet olamadikca sisiyoruz normalde, sıkıntı oluyo şimdi de aynı bencee

Ben 24 yasindayim benim bu yasta belim kolum tutmuyor ki artik ikinciyi bile rafa kaldirmis vaziyetteyim

Kiz sen de cabuk pes ettin be kankamm :)))

Bi sor da bana da soyle su isi baci ya, bizde de ayni kakalar oluyo zaman zamann
Iyi haberlerle gel insallahh

Bizim kizin da ayni saatleri oluyo valla benziyolar mi ne babasina kalsa acikti ya cocuk hadi emzir, ya diyorum yeni emdi gezdir gezdir senn :))

Iyi olmaniza cok sevindimmm canm insallah hep de iyi haberler devam ederrr

Dogru diyosun insanlar degismiyorr..
Abooo her seyi onlara baglamissin kiz, oyle de kurma kafanda her geldiklerinde kotuyu cekersin bu sefer dee

Aaa yok ben hic sagip dokmedim sahsen. Bence de mutlaka onun da bi faydasi vardir. Sadece bi gogsum icilemeyecek kadar dolarsa gece taslasirsa sabah o gogsumu komple sagiyorum. Diger gogsumu iki kere emzirmis oluyorm ikisi de normale donuyor.

Ay inanmiyorum ya yazdiklarina bakkk... Bu normal bi insan mii?? Tovbe tovbeee... Inatla ne alakasi var git oglundan iste yani ben gondermek zorunda degilm ki. Ben kendi aileme gonderiyorm mesela onlara bile dedm yani her gun gonderemem cunku hem telefonu surekli cocuguma yaklastiramam kapali da olsa ne bilim hem de vakit yok yani dedim kirmadan. Arada video foto atiyorum.. Ama esimin ailesi kendisini baglar ha icimden geldi bilac defa attm o yani. Isteyemezler o sekilde. Zaten normal bi insan bunu yazar mi cok sasirdm yaaa...

Oha ne hadsiz bir insan o yaa. Esin atsın gelin mecbur mu? İnanamıyorum hadi bakayım falan nedir?

Ben kundak yaptım ama yarım kundağı beceremedim malesef kalçasında sorun var çift bez yapıyorum gerçi kundaktan da haz etmedi benim kız, eller hep açıkta kalacak

Bizimki de hic kapattirmiyor kolları. E sıçrayınca da uyanıyor

Bugün ikin ay asimizi olduk. Bir ara 37.4e çıktı ateş. Yükselmedi baska. Ama yukselirse diye uyuyamiyorum ya birde sağlık ocagindaki ebe 38.5 olmadan surup verme dedi 38.5 cok yuksek degil mi kizlar

Çok şükür ateşsiz atlatmışız canım. Bende boşuna ilaç vermek istemedim.

Canım sağdığın sütleri şu şekilde vermek ise yarar mi acaba ?

Gökçe bu adam gerçekten problemli insanin aklına neler gelir böyle bi mesajla.

Ebebekten Ateş ölçer alacaktım aksam bakmaya fırsat olmadı gece de 2 defa uyandım ama uyku sersemi unutmusum 9 da aklıma geldiğinde bitmişti

Benimki de bugün biraz yeşil yaptı ama devamında takip ettim normal yaptı. Bir de çok kaka yapıyo bizimki ya artık azalması gerekmez mi en az 4 5 kez yapıyo dün 7 8 kez yaptı ishal gibi de değil bağırsak pasajı babasına çekti galiba .
3 aya az kaldı şu gaz problemi az geçse ne iyi olur eskisine göre daha rahatız sanki bi tık.

Kızlar doktordan geldim
Yaşlı nineler gibi liste yapıp gittim unutmıyayım soracaklarımı diye
İçerde konuş konuş 1 buçuk saat kaldım
Okadar çok şey saydımki hepsi bugüne yetişmedi
Hihi. Ayın 4 ne tekrar randevu verdi
Öncelikle bulantı ve başdönmesi dışında tarif ettiğin ağrılar safra kesesine ait değil dedi
(Ki bende böyle düşünüyordum zaten:)
Anam bana bir parmak bir Demir parçası girdi iğreeennççç içerde rahim ağzındada sorun yokmuş, usg leri yok tabi :))
Kadın doğumcuya en acilinden sefkiyatımı yaptı ordan randevu bekliyeceğim.
Bütün kan değerleri ve gaita testi normal çıkmış sonuçlar
Bana NE zıkkım olmuş bende anlamadım

tugbayhan kelebek.hill

Doktor ::İshal gibi sarı veya portakal rengi ,kahve rengi kakalar
Çook normal bebeklerde dedi
Ama yeşil kaka kesinlikle doymadığının işaretidir dedi .

Demekki ben yavrumu iki gündür iyi doyuramamışım ama kendi suçu insan 11-12 lerde Uyuyup gece kalkmazmı ben açım diye
Bu boyuyla iki gündür sabaha kadar yatıyor
Senin yaşın ne başın ne miden ne ki
Tövbe tövbe tabi aç kalır kaka yeşil olur böyle :))

Korkutuyorlar gibi titriyo tövbe tövbe, ateşi yok kaka sorunumuz var
Insallah yapar kakasini biran once
Ay sorma benimde ilk duydugum seyler :) aman kafama taka taka bi hal oldum bosverdim gitti. Vericem memeyi ne olursa olsun önunu basini bilmiyorum valla
Valla canim bende makine yok sagmak icin. Vakumlu bisi aldim oda cok doluyken cekiyo sadece. Dun denedim 10 saniye cektim sadece 30-40 cc cikti. Aciktikca dayicam memeyi napim. 3 saatte uyanirsa ayni memeyi vericem yoksa diger meme.
Aynen vericem bende bosverdim artik
Şaka dimi kocan şaka ay o önsüt zıkkımın dibisi yüzünden bi ara benim oğlan kilo vermişti artık önden onu sağıp öyle veriyorum
Saka degil gercek canim

Valla zikkim yaa ver gitsin napcan doysunda nasil doyuyosa doysun yoksa mamaya baslicam yani
O ney giii bu kayinpedermi yoksa kankan mi yasitinmis gibi konusuyo sen hayirdir yani
Pes ettim kanka gencecik yasimda curudum kaldim

Ben bu yeşil kaka olayını yediğimiz yiyeceklere bağlıyorum arkadaşlar benimkide arada yeşil yapıyo fart ettim Ogün ya ıspanak ya marul bu tur yeşillikler yemiş oluyorum.

Bazı bebeklerde kaka sayısının azalması biraz daha uzun sürebiliyor normal yani
Ama yeşil kaka yeterince doymamış anlamına geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…