2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar merhabalar. Nasılsınız. Hamilelik Nasıl gidiyor. Umarın her şey yolundadır. Çoktandır yazamıyorum. Ana yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum. Yaa temizlik yapmam kazım. Ama elimi kolumu kaldıracak halim yok. Progestanı almaya korkar oldum. Beni yerimden kaldırmıyor. Ama bir yerden işe başlamam gerek. Yoksa ev Halkalı çöplüğüne dönecek

Canim yaa ne kadar guzel boyle yureginde hayvan sevgisi tasiyan insanlari gordugumde cokk seviniyorum. Cunku hayvanlara boyle merhametli davranan insanlardan hicbir sekilde zarar gelmez , karincayi bile incitmeyecek vicdanli insanlardir. Bence de Allah sizi hic bekletmeden bu sekilde mukafatlandirmis olmali. Doktorun 7.haftada test yaptiracak olmasi gec degil ama sizin icin sikintili bir donem olur bu kadar sure beklemek. Durumunuzu anlatirsaniz belki one ceker randevuyu. Siz de iciniz rahat olsun diye test yaptirana kadar bir sure uzak durmaya calisin pisiden cok fazla temas etmeyin. Bence hicbir sorun yoktur. Insallah kediniz (belki de kedileriniz) ve bebisleriniz ile kocaman bir aile olursunuz. Bu arada lafi biraz uzattim ama benim de aslinda kedilere alerjim var. Onceden hergun araliksiz ilac kullanirdim. Evde kedi besledigim icin cok etkilenirdim. Pekcok doktor kedileri uzaklastirmami soylese de dinlemedim. Hamile kaldigimdan beri ilac kullanmiyorum ve alerjim de zaten azalmaya basladi. Hormonlardaki degisimden dolayi boyle olurmus. Ne olursa olsun onlar da benim cocuklarim

Cnm inş bebegin seninledir dualarmz seninle

Bilmiyorum ki adet tarihimi doktora söyleyemedim unutmuştum adet olduğum tarihmı bittıgımı 24 kasımda adet 1 aralıkta bitiş siz söyleyin 14 dundede kalp atışları var inş
5+3 olmuş maşallh. Doktorlar son adetin ilk gününden itibaren saymaya başlıyor. Her ne kadar bana saçma gelse de tıp dili bu adamlar senelerce dirsek çürütmüş. Son adet tarihi dedilerse vardır bir bildikleri

Biri beni koltuktan kaldırsın. Aman allahım temizliğe başlamam lazım. Ama hiç halim yok. Ne yapacağım. Hamileliğim böyle mi geçecek hep en iyisi yün örgüye başlayayım.

Son düzenleme:
Eve
5+3 olmuş maşallh. Doktorlar son adetin ilk gününden itibaren saymaya başlıyor. Her ne kadar bana saçma gelse de tıp dili bu adamlar senelerce dirsek çürütmüş. Son adet tarihi dedilerse vardır bir bildikleri
Evet evet haklısın

sana katılıyorum hayvan sever bi insandan zarar gelmez. Allah merhamet edene merhamet ederim diyor, bir tane kedimiz ama onu çok seviyoruz. Veterinerimiz kısırlaştıralım dedi direk ama ben daha hamileliliği ögrenmeden bile buna karşı çıktım. Ben kendim canla başla anne olmaya çalışırken ondan bu hakkı nasıl alırım en azından 1 kez bu duyguyu tatmalı. Çok teşekkür ederim bu arada dünden beri araştırıyorum içimi çok rahatlattın. Ptesi arayacağız doktorumuzu eğer birşey olmaz deyip öne almazsa randevumuzu belki başka bir hastanede kendimiz yaptırırız biz. Bu arada veterinerle de görüşüp kedimiz için test durumunu da soracağız. İnşallah ya ikimizde negatif çıkarız yada bağışıklık kazanmış. Bu noktaya kadar gelmişiz Rabbim işimizi kolaylaştırsın hepimizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…