- 30 Aralık 2014
- 570
- 942
- 103
bugüne kadar hep sizi takip ettim
Canim yaa ne kadar guzel boyle yureginde hayvan sevgisi tasiyan insanlari gordugumde cokk seviniyorum. Cunku hayvanlara boyle merhametli davranan insanlardan hicbir sekilde zarar gelmez , karincayi bile incitmeyecek vicdanli insanlardir. Bence de Allah sizi hic bekletmeden bu sekilde mukafatlandirmis olmali. Doktorun 7.haftada test yaptiracak olmasi gec degil ama sizin icin sikintili bir donem olur bu kadar sure beklemek. Durumunuzu anlatirsaniz belki one ceker randevuyu. Siz de iciniz rahat olsun diye test yaptirana kadar bir sure uzak durmaya calisin pisiden cok fazla temas etmeyin. Bence hicbir sorun yoktur. Insallah kediniz (belki de kedileriniz) ve bebisleriniz ile kocaman bir aile olursunuz.aynen biliyormusunuz, hatta eşim azospermi benim tup bebekle hamilelik elde edebilen şanslı insanlardanız. Rabbimin bizi çok bekletmeden böyle birşey nasip etmiş olmasını bile kedimize bağlayıp -belki de diyoruz eve bir kedi alıp bu kadar sevip merhamet ettiğimiz içindir :) kandan önce idrar testinde silik görünce ilk eşim 'kızımmm kardeş mi geliyor sanaaa, senin gibi 2 tatlı kızımız olsa onlara ablalık yaparsın demi', demeye başladı :) İnşallah biraksilik çıkmaz, doktorum 7. hafta da çağırmıştı muhtemelen testi de o zaman ister. geç olmaz demi o zamana kadar ?
Bilmiyorum ki adet tarihimi doktora söyleyemedim unutmuştum adet olduğum tarihmı bittıgımı 24 kasımda adet 1 aralıkta bitiş siz söyleyin 14 dundede kalp atışları var inşKaç haftalık
24 kasim hamileligin baslangic gunu olarak hesaplanir.Bilmiyorum ki adet tarihimi doktora söyleyemedim unutmuştum adet olduğum tarihmı bittıgımı 24 kasımda adet 1 aralıkta bitiş siz söyleyin 14 dundede kalp atışları var inş
Cnm inş bebegin seninledir dualarmz seninleBi acil açık o da kadn doğuma gt diyor. Yatyrm dünden beri bi yemek bide wc için kalkyrm. Bugün çok şükür kanama azaldı ve kahverengi oldu. İnşallah tekrar gelmez duadan başka yapabileceğim hiç bişey yok malesef. İyice bittim artık hiç gücüm kalmadı.
Teşekkürler24 kasim hamileligin baslangic gunu olarak hesaplanir.
5+3 olmuş maşallh. Doktorlar son adetin ilk gününden itibaren saymaya başlıyor. Her ne kadar bana saçma gelse de tıp dili bu adamlar senelerce dirsek çürütmüş. Son adet tarihi dedilerse vardır bir bildikleriBilmiyorum ki adet tarihimi doktora söyleyemedim unutmuştum adet olduğum tarihmı bittıgımı 24 kasımda adet 1 aralıkta bitiş siz söyleyin 14 dundede kalp atışları var inş
Evet evet haklısın5+3 olmuş maşallh. Doktorlar son adetin ilk gününden itibaren saymaya başlıyor. Her ne kadar bana saçma gelse de tıp dili bu adamlar senelerce dirsek çürütmüş. Son adet tarihi dedilerse vardır bir bildikleri
Senin kaç haftalıkBiri beni koltuktan kaldırsın. Aman allahım temizliğe başlamam lazım. Ama hiç halim yok. Ne tapacağım. Hamileliğim böyle mi geçecek hepen iyisi yün örgüye başlayayım.
7 haftalık olduk. Sat 14 kasım benim de.Senin kaç haftalık
Teşekkürler bütün güzel dileklerini sende yaşa inşallah:)Herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu nice yıllar dilerim. Umarım hiç kimse üzülmez gelecek yıllarımızda. Herkesin evi barkı olsun. Cahit Sıtkının "Memleket İsterim" şiirini bütün insanlığa gönderiyorum.
7 haftalık olduk. Sat 14 kasım benim de.
Hemen hemen aynıyız7 haftalık olduk. Sat 14 kasım benim de.
Oyy maş kaç haftalık cnmSlm canlar nasılsınız birsey sorucam keseye bakarak cınsıyeti anlıyorlardı ya ismi neydi buda bnim mercimegim
sana katılıyorum hayvan sever bi insandan zarar gelmez. Allah merhamet edene merhamet ederim diyor, bir tane kedimiz ama onu çok seviyoruz. Veterinerimiz kısırlaştıralım dedi direk ama ben daha hamileliliği ögrenmeden bile buna karşı çıktım. Ben kendim canla başla anne olmaya çalışırken ondan bu hakkı nasıl alırım en azından 1 kez bu duyguyu tatmalı. Çok teşekkür ederim bu arada dünden beri araştırıyorum içimi çok rahatlattın. Ptesi arayacağız doktorumuzu eğer birşey olmaz deyip öne almazsa randevumuzu belki başka bir hastanede kendimiz yaptırırız biz. Bu arada veterinerle de görüşüp kedimiz için test durumunu da soracağız. İnşallah ya ikimizde negatif çıkarız yada bağışıklık kazanmış. Bu noktaya kadar gelmişiz Rabbim işimizi kolaylaştırsın hepimizin.Canim yaa ne kadar guzel boyle yureginde hayvan sevgisi tasiyan insanlari gordugumde cokk seviniyorum. Cunku hayvanlara boyle merhametli davranan insanlardan hicbir sekilde zarar gelmez , karincayi bile incitmeyecek vicdanli insanlardir. Bence de Allah sizi hic bekletmeden bu sekilde mukafatlandirmis olmali. Doktorun 7.haftada test yaptiracak olmasi gec degil ama sizin icin sikintili bir donem olur bu kadar sure beklemek. Durumunuzu anlatirsaniz belki one ceker randevuyu. Siz de iciniz rahat olsun diye test yaptirana kadar bir sure uzak durmaya calisin pisiden cok fazla temas etmeyin. Bence hicbir sorun yoktur. Insallah kediniz (belki de kedileriniz) ve bebisleriniz ile kocaman bir aile olursunuz.Bu arada lafi biraz uzattim ama benim de aslinda kedilere alerjim var. Onceden hergun araliksiz ilac kullanirdim. Evde kedi besledigim icin cok etkilenirdim. Pekcok doktor kedileri uzaklastirmami soylese de dinlemedim. Hamile kaldigimdan beri ilac kullanmiyorum ve alerjim de zaten azalmaya basladi. Hormonlardaki degisimden dolayi boyle olurmus. Ne olursa olsun onlar da benim cocuklarim
maşallah annesiSlm canlar nasılsınız birsey sorucam keseye bakarak cınsıyeti anlıyorlardı ya ismi neydi buda bnim mercimegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?