İceyim o zaman saç dökülmelerim hafiften başladı çünkü,sagol canım.Emzirme dönemi de hamilelik gibi önemli bir dönem,saç dokülmesi yaşamamak için iç dedi benim dr.
Ballı pekmezli ilık sütIste evhamlaniyorum canim ac cocuk diye aksam agladim yani nobetci eczNe arattiriyordum en son kocama mama alsin diyeiyice tirlattim yanlizlikta boyle kafayi yedirtiyo iste
Salgin evet heryerde var ben cocugu disari cikartmiyorum bilerek. Esimede yapacak bisi yok. Balli pekmezli sicak sut artik her aksam.
Soganla nasil rahat ediyorsunuz bebeler iyi dayaniyo valla kokusuna
Kişiden kişiye değişiyor bir de.Bakalim biz napcazYa işte ben hiç zorlanmadım ne yalan söyleyeyim valla..
Şu açıdan hani tıp dünyası diyor ya 35 ten sonra yumurta kalitesi düşüyor,yumurta rezervi azalıyor,hamile kalma zorlaşıyor,bebekte down sendromu riski oluyor,bebek bakımı, ağlaması, kafam almıyor,belim tutmuyor açısından didim,bi de çocuğunla yaş farkın çok oluyor falan fıstık canım
Bende sorcaktm simdi gynoferon mi iciosunjz? Ben dogum dan sonra bikac gun ictim sonra biraktim icmeyi ve inanilmaz sacim dokuluyo icsem etksii olurmu acabasiİceyim o zaman saç dökülmelerim hafiften başladı çünkü,sagol canım.
Bu arada ben geceleri hala hafif yarim kundak yapıyorum çok çıkmadan.Kollarindan uyanmasına,üstünü açmasın diye.Sakincali olur mu
Kiz by ne hal heryer sut olmus sipa birde oh iyi yaptim demis gibi gülücük veriyor kokla adasimizi
İceyim o zaman saç dökülmelerim hafiften başladı çünkü,sagol canım.
Bu arada ben geceleri hala hafif yarim kundak yapıyorum çok çıkmadan.Kollarindan uyanmasına,üstünü açmasın diye.Sakincali olur mu
Bende kaçırdım malesefBizimki de hic kapattirmiyor kolları. E sıçrayınca da uyanıyor
Çok şükür ateşsiz atlatmışız canım. Bende boşuna ilaç vermek istemedim.
Canım sağdığın sütleri şu şekilde vermek ise yarar mi acaba ?
Eki Görüntüle 1899997 Eki Görüntüle 1899998
Gökçe bu adam gerçekten problemliinsanin aklına neler gelir böyle bi mesajla.
Ebebekten Ateş ölçer alacaktım aksam bakmaya fırsat olmadı gece de 2 defa uyandım ama uyku sersemi unutmusum9 da aklıma geldiğinde bitmişti
Hafif bağlarsan bir şey olmaz beline kadar kumdak yapıcaksın benim gibi nenem usulu yapma sakınBende sorcaktm simdi gynoferon mi iciosunjz? Ben dogum dan sonra bikac gun ictim sonra biraktim icmeyi ve inanilmaz sacim dokuluyo icsem etksii olurmu acabasi
Evet bak bunu düşünemedim artık dönmeler başladı bebelerdeYatarak emiyordu birden kustu. ağzında meme olunca boyle yüzüne gitti. Bendeki paniği görmeniz lazımdı. Aşılı haliyle yıkayamam nasıl temizlesem diye düşünürken bi yandan da ters çevirdim sırtına vuruyorum boğazına kaçmıştır diye. Bi çevirdim gülüyor şebek.
Önce sildim sonra yüzünü yıkadım da kuruladım. Aşılı olmasa banyo yaptırıdım.
Canım bende yarim kundak sıçramayı engeller diye düşünmüştüm ama artik yan falan dönüyorlar ya mazallah yüz ustu falan gelirse kurtaramaz kendinim.beauty hakli. O söyleyince dank etti.
Herkese yazmışsın ya ben beni beni bihterini nasıl unutursungünaydın hanımlar
önsüt önemli bence, çocuğun susuzluğunu önlüyor. normal sudan daha faydalıdır. mamayı bizim çocuk dr u önermedi hiç. ama bebeğim zayıf derdim hep. mamalar çocukları şişiriyor, o yalancı kilo, anne sütü kilo aldırmaz, sağlıklı besler. hiçbir mama onun yerini tutamaz der.
ateş olayında üst sınır 38,5 ama bebek huzursuzsa ilaç verin diyor. her bebeğin dayanma gücü farklıymış.
kaka olayı da on güne kadar yapmaması normalmiş. çocuk huzursuz değilse sıkıntı yapmaya gerek yokmuş.
gökçe o kp le daha muhatap olma. boşver.
burcucum inşallah alp daha da iyi olacak.
cetrinacım ye gitsin sonra verirsin nasıl olsa :)
adananur kolay gelsin canım. bebekle ev taşımak zordur.
tuğbayhan kız her şeyi takma kafaya desek de ilk çocukta hepimiz aynıydık :)
Oh cok sukur icim rahatladiYok kiz karismasin,tugba fazla panik yapti bizide panikletti,onyuzden foto istedim ondan,sari kakaya yesil kaka diyor birde,takmis kakayaaaa. Similac kullaniyorum bende en basindan beri kakamiz boyle bizim,rengi acik olursa tehlikeli dediler zaten.
ne kakaymis topigi birbirine karistirdi ,tesekkurler dostum rahatladim vallahiKarışmasin bende mama veriyorum sma ayniyiz seninle bizimde yeşil kaka baxende sarı dr sordum normal defi atesi falsn yoksa problem degil fmdemisti
gozunu korkuttuk gibi hissettim ,her insanda bir olmayabilir ,zor dedim ama kismetse 2.bebegide istiyoruz tabi 1-2 yil sonraYapmayın yaa
O zaman daha da dogurmam
Bi kız bi erkek tamam yeter napalim
Bi de fiyatları da gördüm zaten alacaktım da indirimli olaydı iyiydi
Bende kaçırdım malesef
Bende içirsem mi d vitamini kalçası için ?bu dr Abd de yaşıyor. net üzerinden testleri falan gönderiyoruz, belirtileri söylüyoruz. tespitleri % 90 isabetli.
kardeşimin kızı da iki üç aylıkken kanlı yeşil kaka yapmış. tabi hemen dr a koşmuş. dayamış antibiyotikleri.
ben de hemen Kadir Tuğcu ya sordum. emzirme aralığını uzatsın düzelir dedi hakikaten de öyle oldu. bebekte ateş halsizlik huysuzluk yok sırf kanlı yeşil kaka yaptı diye bir sürü antibiyotik yazılır mı üç aylık bebeğe?
benim ortancada bacakta çarpıklık vardı birkaç ay önce. bir sürü tahlil ilaç vs. d vitamini düşük dendi. günde 5 damla ver dedi buradaki dr. Tuğcu ya gönderdim yine. damlayla olmaz. ayda bir, bir ampul d vitamini içir dedi. iki ay içirdim. kızımın bacak çarpıklığı düzeldiği gibi bıngıldağı da zamanında kapandı.
ay kusura bakma.
Herkese yazmışsın ya ben beni beni bihterini nasıl unutursun
seninki çok ufak canım. dr a bir danış. benim kız 20 aylıktı.Bende içirsem mi d vitamini kalçası için ?
Ohannessssbenim kuzenin sütü bol bebeğe yetiyor ama mama da veriyor. çünkü mama bebeğe daha hızlo kilo aldırdığı için bebeğin etleri boğum boğum oluyor ya. millet maşallah iyi bakıyorsun desin diye mama veriyormuş.
Ben dun yaptırdım. Kararı anneye kalmis bir aşı. Yaptırdıktan sonra daha çok araştırsam miydi diye düşündüm ama ne bileyim. 2 hemşirenin de bebekleri varmış kendileri de yapmışlar.Kizlar rota virus asisi yqnlis yazmista olabilirim 160 tl.olan bazi drnoneroyor bazisi önermiyor ben yaptıralimmi kararsizim fikirleriniz neler bakalim yaptiran vqrmi
Ben laktoz iceren seyleri yemeyi kestim 2 gundur. 1 hafta icerisinde gazda azalma olursa laktoz intoleransindan suphelenicem. Sen de bir dene istersen canim. Inek sutune alerjisi olabilir bebislerin.Dün gece felakettik biz canım.4agustos dogumlu oglum.kırkı çıkana kadar o kadar aglamıyordu.kimyon yiyorum yemeklere döküp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?