2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Emzirme dönemi de hamilelik gibi önemli bir dönem,saç dokülmesi yaşamamak için iç dedi benim dr.
İceyim o zaman saç dökülmelerim hafiften başladı çünkü,sagol canım.
Bu arada ben geceleri hala hafif yarim kundak yapıyorum çok çıkmadan.Kollarindan uyanmasına,üstünü açmasın diye.Sakincali olur mu

Ballı pekmezli ilık sütadam M.Aliye kardeş yapak deyip koşmasın sana her gece

Kişiden kişiye değişiyor bir de.Bakalim biz napcaz

Bende sorcaktm simdi gynoferon mi iciosunjz? Ben dogum dan sonra bikac gun ictim sonra biraktim icmeyi ve inanilmaz sacim dokuluyo icsem etksii olurmu acabasi

Kiz by ne hal heryer sut olmus sipa birde oh iyi yaptim demis gibi gülücük veriyor kokla adasimizi

gul_sek oy maşallah çok tatlı,nasıl başardı bunu

Yatarak emiyordu birden kustu. ağzında meme olunca boyle yüzüne gitti. Bendeki paniği görmeniz lazımdı. Aşılı haliyle yıkayamam nasıl temizlesem diye düşünürken bi yandan da ters çevirdim sırtına vuruyorum boğazına kaçmıştır diye. Bi çevirdim gülüyor şebek.
Önce sildim sonra yüzünü yıkadım da kuruladım. Aşılı olmasa banyo yaptırıdım.

Canım bende yarim kundak sıçramayı engeller diye düşünmüştüm ama artik yan falan dönüyorlar ya mazallah yüz ustu falan gelirse kurtaramaz kendini @m.beauty hakli. O söyleyince dank etti.

Bende kaçırdım malesef

Evet bak bunu düşünemedim artık dönmeler başladı bebelerde

Herkese yazmışsın ya ben beni beni bihterini nasıl unutursun

Kizlar rota virus asisi yqnlis yazmista olabilirim 160 tl.olan bazi drnoneroyor bazisi önermiyor ben yaptıralimmi kararsizim fikirleriniz neler bakalim yaptiran vqrmi

Yok kiz karismasin,tugba fazla panik yapti bizide panikletti,onyuzden foto istedim ondan,sari kakaya yesil kaka diyor birde,takmis kakayaaaa. Similac kullaniyorum bende en basindan beri kakamiz boyle bizim,rengi acik olursa tehlikeli dediler zaten.
Oh cok sukur icim rahatladi
Karışmasin bende mama veriyorum sma ayniyiz seninle bizimde yeşil kaka baxende sarı dr sordum normal defi atesi falsn yoksa problem degil fmdemisti
ne kakaymis topigi birbirine karistirdi ,tesekkurler dostum rahatladim vallahi

Yapmayın yaa
O zaman daha da dogurmam
Bi kız bi erkek tamam yeter napalim
gozunu korkuttuk gibi hissettim ,her insanda bir olmayabilir ,zor dedim ama kismetse 2.bebegide istiyoruz tabi 1-2 yil sonra

Bende içirsem mi d vitamini kalçası için ?

Herkese yazmışsın ya ben beni beni bihterini nasıl unutursun
ay kusura bakma.
acele ediyorum bazen. kızlar rahat bırakmıyor karışıyor valla.
kızım ayağımda korece "may" şarkısını açtım kafa dinlemeye çalışıyorum :)
sana da çok geçmiş olsun. bebeğinin sıçraması nazar olabilir. bazen tüm gün okuyorum kızımı ancak rahatlıyor. dene istersen.

Kizlar rota virus asisi yqnlis yazmista olabilirim 160 tl.olan bazi drnoneroyor bazisi önermiyor ben yaptıralimmi kararsizim fikirleriniz neler bakalim yaptiran vqrmi
Ben dun yaptırdım. Kararı anneye kalmis bir aşı. Yaptırdıktan sonra daha çok araştırsam miydi diye düşündüm ama ne bileyim. 2 hemşirenin de bebekleri varmış kendileri de yapmışlar.

Dün gece felakettik biz canım.4agustos dogumlu oglum.kırkı çıkana kadar o kadar aglamıyordu.kimyon yiyorum yemeklere döküp
Ben laktoz iceren seyleri yemeyi kestim 2 gundur. 1 hafta icerisinde gazda azalma olursa laktoz intoleransindan suphelenicem. Sen de bir dene istersen canim. Inek sutune alerjisi olabilir bebislerin.

Kizlar merhaba. Daha once yazilanlari okuyamadim, gunduz uykulariyla ilgili napiyorsunuz? Bizim sipa doğduktan sonra 3 hafta nereye koysan uyuyordu. Ama son haftalarda gunduz uykusu hic yok. Memede iken uyuyor. Yatirmaya kalkarsam saniyesinde uyaniyor. Aksam yikayip emzirip, 1 saat piş pış seansindan sonra uyutuyorz. Bazen 1 e kadr uyuyor bazen arada uyaniyor gene piş piş. Gece 1 den sonrada bazen 1 saate bir bazen 2 saatte bir uyaniyor. Emzirip uyutoyorum. Saba 5 ten sonra da kaka seansi başliyor 2 saat ikiniyor. Uyumali uyanmali geciyor. Gece bu uykulardan sonra gunduz neredeyse hic uyumuyor. Emmeyle uyumayan bebegi baska turlu nasil uyutacgim bilmiyorum. Ben bisiler yapmazsam o aksama kadr uyumayacak. Uyumadıkçada sinir yapiyor. Bu konuyla ilgili yazilan birsey varsa takip demedim. Yardimci olun lutfen.

Selam kızlar.
Aslan'ı bugün Dr götürdüm. Çok öksürmeye başlamıştı.. faranjit olmuş serum fizyolojikle burnunu açacaksın dedi Dr. Dik yatacakmış.
Mukuslu kakayı sordum..süt ürünleri ve çikolatalı gıdalar tüketildiğinde bazı bebeklerde böyle olurmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…