2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
İyi akşamlr anne adayları radyasyon bebeğe zararlımı

sağol canım pazar gunu tekrarlıcam dilerim katlanır degerım cok yenı daha

İnş cnm herşey çok güzel istediğin gibi olur

Kızlar cok iştahsızım ve enerjim sıfır sanki butun dunyanin yuku omuzlaeımda bu sekilde olanlar nlr yapıyor yardım lutfen

Kızlar cok iştahsızım ve enerjim sıfır sanki butun dunyanin yuku omuzlaeımda bu sekilde olanlar nlr yapıyor yardım lutfen
Bazen bana da öyle oluyor.enerjisi yüksek müzik dinle veya evinin dağınıklığına aldırmayan pozitif bir arkadaşini ara cagir
Ben öyle yapiyorm.dr iş yapmamı yasakladı..evin temizliğini çok takınca kafama senin gibi oluyom

Gün içinde fırsat bulursan mutlaka uyu,dinlen,
Eşin de ceviz,badem,çeşitli meyveler(dilimlenmiş),süt vs hazırlasın koysun sehpa ile önüne,zoraki yersin öyle..
Sanırım hepimiz aynıyız,mide bulantısı ve iştahsızlık kötü..

Canım ben de senin gibiyim üzülme.gecen carsamba tuvalette gittim.tuvaletin içine baş parmağım kadar parça düştü.ve pecete komple kan oldu.eşimi çağırdım o bile tepkisini gizleyemedi çok korktuk.düştü dedik.sonra ki sabah dr a ac karnına gittim.belki kurtaja alır diye...ama küçük eşşek saglikliydi.kalbini de dinledik...korkma ve dua et...bende 200 luk prgstn kullanıyorm..korkma dua et.

Ne yaptin merak ettim..boyle durumlara acil e git korkma

Kimse yok mu yanında.annen .k.validen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…