- 16 Aralık 2015
- 31
- 28
- 3
- 35
6+4günlük orada ama 1hafta kucuk yumurtlamam gec olmusOyy maş kaç haftalık cnm
Hm maş bende 5+3 günlük6+4günlük orada ama 1hafta kucuk yumurtlamam gec olmus
bende 5+1 Vildan :) ne zaman gideceksin kalp atışı için, keseyi gördünüz müHm maş bende 5+3 günlük
Gördük cnm şükür ayın 14 dünde gideceğim inş sen gördünmübende 5+1 Vildan :) ne zaman gideceksin kalp atışı için, keseyi gördünüz mü
Gözün aydın tebrikler bızde eylül annelerını sevıyoruzağustos anneleri dah aonce yazmıstım ... Bugun sonucumu aldımm teyze oluyorsunuzzzz eylül annesiyim ama ağustos annelerınıde sevıyorumm
Valla benim de dikkatimi çekti.benim sat 8 kasım dogum 12 ağustos...arada fazla fark var..benimde 7 kasım canım son adet tarihim.beklenen doğumu burda 14 ağustos gösteriyor .. sen nerde hesapladın ki
Bazen bana da öyle oluyor.enerjisi yüksek müzik dinle veya evinin dağınıklığına aldırmayan pozitif bir arkadaşini ara cagirKızlar cok iştahsızım ve enerjim sıfır sanki butun dunyanin yuku omuzlaeımda bu sekilde olanlar nlr yapıyor yardım lutfen
Gün içinde fırsat bulursan mutlaka uyu,dinlen,Kızlar cok iştahsızım ve enerjim sıfır sanki butun dunyanin yuku omuzlaeımda bu sekilde olanlar nlr yapıyor yardım lutfen
Canım ben de senin gibiyim üzülme.gecen carsamba tuvalette gittim.tuvaletin içine baş parmağım kadar parça düştü.ve pecete komple kan oldu.eşimi çağırdım o bile tepkisini gizleyemedi çok korktuk.düştü dedik.sonra ki sabah dr a ac karnına gittim.belki kurtaja alır diye...ama küçük eşşek saglikliydi.kalbini de dinledik...korkma ve dua et...bende 200 luk prgstn kullanıyorm..korkma dua et.yine kanamam başladı arkadaşlar üstelik rengi parlak kırmızı. Progestan 200lk kullanyrm ama gecmiyor bn ne yapcm böyle. Zaten düşük tehlikem var. Her günüm azap oluyor dayanacak gücüm kalmadı artık. Yawrumun doğduğunu göremeyeceğim galiba
Trabzonluyum canim ama izmir de yasiyorm.evlilik nedeniyletrabzondamı yaşıyorsunuz 61 var da isim de:)
Ne yaptin merak ettim..boyle durumlara acil e git korkmaYok canım numarasını almak aklıma gelmedi. Pazartesiden önce gidemem doktora cumartesi yokmş doktor. Hala kan geliyo. Adetken bu kadar yoktu kan. O kadar çok istiyorum ki bu bebeği. İnşallah düşmemiştir. Mide bulantım da yok korkuyorum niye bulanmyo yine diye. Hep bulanrdı. Blkide psikoljktr bilmiyorum canım
Kimse yok mu yanında.annen .k.validenBi acil açık o da kadn doğuma gt diyor. Yatyrm dünden beri bi yemek bide wc için kalkyrm. Bugün çok şükür kanama azaldı ve kahverengi oldu. İnşallah tekrar gelmez duadan başka yapabileceğim hiç bişey yok malesef. İyice bittim artık hiç gücüm kalmadı.
hayırlı olsun :)ağustos anneleri dah aonce yazmıstım ... Bugun sonucumu aldımm teyze oluyorsunuzzzz eylül annesiyim ama ağustos annelerınıde sevıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?