2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Haklısın bmde cok tıtızım ve yapamadıkca içim gıdıyor sanırım hersey pis gozukuyor gozume

Ya evet biri yapsa yıyebiliyrm kendim yemek yapınca yaparken o kokular hele dolabın kokusu ıyyy soguyrm yaptigim yemegi yıyemıyrm tek korkum bebek besleniyormu off

Kızlar dün tartıldım tam 4 kilo vermişim. Aslında bir yönden iyi oldu gibi zaten fazlam var biraz verip gebeliğe öyle başlamak daha iyi olacak gibi. Ama iştah hiç yok bu gidişle bir kaç kilo daha verecek gibiyim

Selamlar kızlar. Kanepeye oturmuş karın yağışını izliyorum çok romantik Rabbim kötülükleri çirkinlikleri ve günahlarımızı doğayı örttüğün gibi ört içimize düşürdüğün kar gibi saf temiz ve mükemmel aşkı sağlıkla ve zamanlıca kucağımıza almayı nasip et
Hepimizi öpüyorum

Zaten Mr yada film çekmez diye düşünüyorum. Bir iki gün sıcak tut bişey sarıp yat bakalım büyük ihtimal üşütmekten olmuştur
Biraz hafifledi cnm..doktor mr istemedi hamilesin diye..gecmeye basladi sanirim..

.
Amann masallahh keyfini sursunler valla icerde bizim disardaki endiselerimizden agrilarimizdan haberleri hiccc olmasn
[/QUOTE]
Ayy olmasin yaaa haberleri zaten onlara birsey olmasin diye cabaliyoz...

Merhaba sat 24 kasım en son gittiğimde keseyi görmüştük 14dünde kalp atışı için gideceğim inş ya sen ?

Ya arkadaşlar ben gibi gece bulantilari olan varmı , ilk iki çocukta gündüz olan bulantilar vardı da bu 3.ude akşamdan bir başlıyor uyutmuyor beni

Ya arkadaşlar ben gibi gece bulantilari olan varmı , ilk iki çocukta gündüz olan bulantilar vardı da bu 3.ude akşamdan bir başlıyor uyutmuyor beni
Benimde canım gunduz bişey yok aksam basliyor içim gıdıp gelıyor birde Karnım sancıyor suan ballı sut yaptım iyi gelır inşallah

Merhaba sat 24 kasım en son gittiğimde keseyi görmüştük 14dünde kalp atışı var inş ya sen?

B Began mrb bende oğustos annesi olacağım nasipse.sat 23.11.15 beklenen doğum tarihi 29.08.16 ama daha erken doğar sezeryan olucam.2. gebeliğim

Ben oglumda cok yaglandim. Cok kremlendim ama tam 8.ayimda catladim hemde baya baya cok catladim... Ne kullanirsanjz kullanin vucut esnek degilse catliyor... Bunda hicbisi surmuyorum zaten catlak dolu karnim daha ne kdr catlayabilorimki
Aynı senin gibi düşünüyorum cnm.çatlayacağı varsa ne yaparsan yap çatlıyor.mayalı hamur gibi karnım.ama tosunum var.deyip avutuyorum kendimi.2.de doğurayım yaptırırım belki.

B Began mrb bende oğustos annesi olacağım nasipse.sat 23.11.15 beklenen doğum tarihi 29.08.16 ama daha erken doğar sezeryan olucam.2. gebeliğim
merhaba.
ekledim.
hayırla sağlıkla doğar bebişlerimiz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…