Haklısın bmde cok tıtızım ve yapamadıkca içim gıdıyor sanırım hersey pis gozukuyor gozumeBazen bana da öyle oluyor.enerjisi yüksek müzik dinle veya evinin dağınıklığına aldırmayan pozitif bir arkadaşini ara cagir
Ben öyle yapiyorm.dr iş yapmamı yasakladı..evin temizliğini çok takınca kafama senin gibi oluyom
Ya evet biri yapsa yıyebiliyrm kendim yemek yapınca yaparken o kokular hele dolabın kokusu ıyyy soguyrm yaptigim yemegi yıyemıyrm tek korkum bebek besleniyormu offGün içinde fırsat bulursan mutlaka uyu,dinlen,
Eşin de ceviz,badem,çeşitli meyveler(dilimlenmiş),süt vs hazırlasın koysun sehpa ile önüne,zoraki yersin öyle..
Sanırım hepimiz aynıyız,mide bulantısı ve iştahsızlık kötü..
Hm maş bende 5+3 günlük[/QUOT
Merhaba vildan bende bugun 5+3gunlugum sat neydi kontrole gittinmi :-D
Boyuna yatıyorum bende ayniyimKızlar cok iştahsızım ve enerjim sıfır sanki butun dunyanin yuku omuzlaeımda bu sekilde olanlar nlr yapıyor yardım lutfen
Biraz hafifledi cnm..doktor mr istemedi hamilesin diye..gecmeye basladi sanirim..Zaten Mr yada film çekmez diye düşünüyorum. Bir iki gün sıcak tut bişey sarıp yat bakalım büyük ihtimal üşütmekten olmuştur
Maasallah hepsi tatli mutlu olunmayacak gibi degil ki..maşallah kuşumaçok mutlu oluyorum şu görüntüleri görünce ....
herkese günaydınnn
Rabbim hayirli sini versin canim , ilk çocugun mu olacakSlm canlar nasılsınız birsey sorucam keseye bakarak cınsıyeti anlıyorlardı ya ismi neydi buda bnim mercimegim
Yaş faktöründen dolayı Canım ben 36 yaşındayım eşim daha da ileri,tedbir amaçlı..
Benimde canım gunduz bişey yok aksam basliyor içim gıdıp gelıyor birde Karnım sancıyor suan ballı sut yaptım iyi gelır inşallahYa arkadaşlar ben gibi gece bulantilari olan varmı , ilk iki çocukta gündüz olan bulantilar vardı da bu 3.ude akşamdan bir başlıyor uyutmuyor beni
Aynı senin gibi düşünüyorum cnm.çatlayacağı varsa ne yaparsan yap çatlıyor.mayalı hamur gibi karnım.ama tosunum var.deyip avutuyorum kendimi.2.de doğurayım yaptırırım belki.Ben oglumda cok yaglandim. Cok kremlendim ama tam 8.ayimda catladim hemde baya baya cok catladim... Ne kullanirsanjz kullanin vucut esnek degilse catliyor... Bunda hicbisi surmuyorum zaten catlak dolu karnim daha ne kdr catlayabilorimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?