2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Mide bulantisi icin hap kullanan varmi aranizda cok kotuyum varsa yazdiricm

Merhaba agustos anneleri ben de eylul annesi olucam insallah. Sat 6 aralik. Persembe degerim 154tü. Benim kasıklarımda hicbir hareketlenme yok ama 4-5gündür altan bicak batıyo gibi kramp giriyo gibi kasılma oluyo gibi hissediyorum. Bu normal mi?

Ayrica 3 - 4 gündür yemek yemiyorum desem yeridir acıkma özelligimi kaybettim.

Gunde 1 folbiol 1 coraspin 2 progestan(100mg) kullanıyorum.

Sizlere bisi danismak istiyorum basiniza gelen varmi diye... Ben geçenlerde dusuk tehlikesi atlattim igne ve progestan kullaniyorum... Sonrasinda gittiğim dr. (Haftasonuydu baska dr gitmek zorunda kaldik) bana bazi testler yapilmasi gerekli dedi. Yaptigi testlerdn birtaneside toksoplazma rubella testiymis orda rubella igg ve igm pozitif cikti igg 151 igm 1.39 cikti... Bhna gore kizamikcik mikrobu vra gozukuyo vucudumda buda bebek icin ilk 3 ay cok ama. Cok tehlikeliymis... Adividede testi yapildi... 10 gun sonra cikicak sonucum... Cok. Korkuyorum eger riskli cikarsa bebegimi aldirmak zorunda bile kalabilirism basina gelen varmk boyle bisi... Sali dr la randevum var bide orda yaptrmayi dusunuyorum yanlista cikabiliomus... Hersey adivide testine bagli ama. Nasil gecicek 10 gun bilmiyorum... Nolur dua edin hersey yolunda olsun...

Cnm ben ogurtuden bebegimi düşüyordum az kaldin kanamam oldu... Bana metpamid yazdi dr. Um amacok mecbur kalmadıkça kullanmiyorum... Sen bi dr sor her dr her ilacı vermior...

Oncelikle hayirli olsun cnm saglikla kucagina alirsin ins soruna gelince ben o bicak saplanmalarini cok yasadim ilk ogrendigim zamanlar hatta ogrenmeden once beni umutlandiran tek sey o olmustu simdi 9. Haftanin icindeyiz hala cok yoruldugum zaman yasiyorum ayni seyi kendini yormamaya bk

Sagol canim icimi rahatlattin. Seninle bikac ay once yazismistik bilmem hatirlarmisin. Senin de gelmis meleğin gözünaydın canım. Rabbim saglikla kucagimiza almak nasip etsin.

Ben birde sac kurutma makinasinin cep telefonunun ütünün mikrodalganin vb zararli oldugunu duydum. Bilgin var mi?

Mer

Merhaba ben de ağustos annesiyim benimde listenize eklermisiniz

hiramabif arkadaşım bende 36 yaşındayım sana doktorun mu söyledi ve ne zaman yapılıyor bir sakıncası var mı bunu yaptırmanin
9.haftadan itibaren yapılabiliyormuş,35 yaş üstü herkese öneriyoruz dedi,ne sakıncası olabilir ki,
Ben de henüz bir karar verebilmiş değilim..

Günaydın annişkolar
midesi bulananlar,karnı kasıkları orası burası ağıranlar, aşerenler,iştahı toptan kapananlar ya da açılanlar...çok kilo almamalıyım diye kendini şimdiden dürtenler,amaaan iki canlıyım elbet yiyip içecem kendime bakacam diyenler,her şey yolunda mı acaba diye içi içini yiyenler,şimdiden eşiyle isim kavgasına girişenler falan filan falan filan

Bende hem mide bulantısı hemde aşırı baş dönmesi olunca bana dremamine yazdı. Bide premesis adında b vitamini kompleksi var o da dolaylı yoldan bulantılara iyi geliyormuş ondan yazdı. Ama bu ilaç etkisini 7-10 günde belli ediyormuş.

Amin cnm ins sağlıkla kavusalim yavrularimiza valla cnm dogrudur zarari olabilir ama maalesef hepsini de kullanioruz ki cogu kisi de kullanio bence cok takilma boyle seylere dua oku her gun bebisin i in bisey olmaz Allahin izniyle

Agustos anneleri didi ve sodada yasakmı

Sade soda cok faydali kızlar. Icinde kalsiyum mineral var. Ben bu ara sosis vd sucuk yedim 1 er defa. Zarari cok mu ya iyi pismislerdi ama

Günaydın kızlar soda ben hergün içiyorum kalsium tozu vermişti doktor onu içemiyorum o yüzden günde bir soda içiyorum :)))

Günaydın nm cnm enerji dolu geldin :)

Bu arada iki itest ense ölçümü oluyor dimi 10 ile 13 hafta arası yapılıyor bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…