Arkadaşlar selamlar, burada bebişi sünnet olan bir arkadaş vardı yanlış hatırlamıyorsam. Benim yavrum da perşembe günü olacak. Nelere dikkat edilmeli meler yapmalıyım? Mesela lokal anestezi nasıl oluyor? Bebek çok ağlıyor mu? Bir numara büyük bez mi takmak gerekir? Tecrübelerini paylaşır ise çok sevinirim...
Ben 7 günde bir yıkıyorum çok mu yapmışım ne diyosunuz kızlar ?
Olmaz mi cnm dil çıkarma bisey degil bi de tukurmeye basladi bizimki ust bas birakmio isimiz gucumuz kiyafet degisme olduKizlar benim kizim surekli dilini cikartiyor omzumdayken kiyafetimi emiyor surekli anlamadim. Sizinkilerde de var mi bu ?
Kizlar benim kizim surekli dilini cikartiyor omzumdayken kiyafetimi emiyor surekli anlamadim. Sizinkilerde de var mi bu ?
Olmaz mi cnm dil çıkarma bisey degil bi de tukurmeye basladi bizimki ust bas birakmio isimiz gucumuz kiyafet degisme oldu
Var var olmazmı ,el emmeler yumruk yapıp 2 elide ağzına götürmeler,omuz kol artık kendininkiler yetmiyor benim omuz kol emiyor da emiyor ,tükürüyor tükürüğünü baloncuk yapıyor :)))Kizlar benim kizim surekli dilini cikartiyor omzumdayken kiyafetimi emiyor surekli anlamadim. Sizinkilerde de var mi bu ?
He parçacıksız kaka işini sen çıkarmıştın. Bugün başıma geldi güldüm yani
Hepsi ayni model demekki bunlarin :)Var var olmazmı ,el emmeler yumruk yapıp 2 elide ağzına götürmeler,omuz kol artık kendininkiler yetmiyor benim omuz kol emiyor da emiyor ,tükürüyor tükürüğünü baloncuk yapıyor :)))
Olmaz mi cnm dil çıkarma bisey degil bi de tukurmeye basladi bizimki ust bas birakmio isimiz gucumuz kiyafet degisme oldu
Benimkide öyle doktora sordum ama önemli değil keşif zamanı dedi.
Var var olmazmı ,el emmeler yumruk yapıp 2 elide ağzına götürmeler,omuz kol artık kendininkiler yetmiyor benim omuz kol emiyor da emiyor ,tükürüyor tükürüğünü baloncuk yapıyor :)))
Bendede olmstu ayni sey.ıki hfta surdu.boyle bir hstalk dye blmydm.lohusalkta normaldr sandm.sut sitmasiymis yasadigim demek.niye oluyoki?smdi hc kalmadi meselaSaolasın canım. İnşallah döner. Süt sıtması süt kanallarından biri veya bir kaçının tıkanması. Memenin ateşi yükseliyor ve bildiğin tir tir titretiyor ağrılı sancılı durum. Sıtması geçince yorgun ve bitkin düşürüyor. Kol kaldırmaya mecalin olmuyor ama memeyi boşaltmak gerekiyor o tıkalı yerler fena ağrı yapıyor..velhasıl çekilir durum değil..tarifsiz
Burcum böyle bir şey yok! Bildiğin mahvoldummememin içinde 2 tane yumurta oluştu Dr gittim o gün oğlan öksürüyor diye..o gün görüp seven sevene. Artık ordan biri fazla sevmiş zaar teyzenin biri de arabamı çizdi o gün! Hemde ben içindeyken!! Merdivenden sığamıyormuŞ bastonuyla dannn diye vurunca ödüm patladı! Eve gelip arabadan inince farkettim
Allahım bütün bebekleri nazarlardan kötü gözlerden fenalıklardan korusun inşallah (anne baba kardeşlerinide).
Amin güzelimSabah uyandım mememde biraz sızlama ağrı vardı sonra hafiften üşümeye başladım sonrası kaos! Emziriyorum yani mecburum inşallah geçecek. Az kaldı...
Kuzum inşallah hiç bilmezsin. Büyük oğlumda sütüm yoktu mama verdim çoğunlukla her süt sıtması olduğumda mama ne iyi şeymiş hiç böyle sıkıntıların olmuyor emzirmek istemiyorum diye ağlıyoruminşallah geçecek ve eski haline dönecek.
İnşallah düzelecek tatlı lunem. Ucu mahvolduo Bi iyileşse...hani ucunda tomurcuklar var ya hıh onlar..ortada birkaç tanesi şişti kocaman oldu. Patlamasından korkuyorum emdikçe daha çok şişiyor ve ağrısı artıyor. Emzirmeyeyim iyileşsin desem kanallar tıkalı afffff Allah'ım affffff!!
Geçmiş olsun Allah acil şifa versin dilerim oğlun çabuk toparlarKizlar yaaa bir kac kan testi eksikti onlari yaptirmistik dediydim yaaa,sonuclar geldi simdi mail ile, cmv virusu hem igg hem igm poZitif diyor,cocuk virus almis dogduktan sonra,opme ve elle gecermis,vucutta da sarilikla ortaya cikarmis,yenidoganlarda tehlikeli olabilirmis hasar birakabilirmis,bende pazartesi doktoru ariycam salida gidicem,biopsi sonucuda daha gelmesi o da gelirse tam teshisi koyarlar herhalde. Cocugu gelen gecrn ope ope hastalik bulastirdi iste. 2. Cocufu yaparsam eve kimseyi almicam,kimseyede gitmicem.kusura bakmayin kimseyi kabul etmiyorum dicem,kaynanamda dahil.
hayalimsin1 dünürüm nasılsın? Nevşin e kocaman Bi maşallah. Nasıl tatlı Bi bakış o öyle yaaa Yerim ben onu bal suratlı Tatlım gelinimin fotosunu atsana Bi göreyim. Yahu kız evi naz evi mi yapıyorsun?? Aaaaaa aşk olsun
Saolasın canım. İnşallah döner. Süt sıtması süt kanallarından biri veya bir kaçının tıkanması. Memenin ateşi yükseliyor ve bildiğin tir tir titretiyor ağrılı sancılı durum. Sıtması geçince yorgun ve bitkin düşürüyor. Kol kaldırmaya mecalin olmuyor ama memeyi boşaltmak gerekiyor o tıkalı yerler fena ağrı yapıyor..velhasıl çekilir durum değil..tarifsiz
Burcum böyle bir şey yok! Bildiğin mahvoldummememin içinde 2 tane yumurta oluştu Dr gittim o gün oğlan öksürüyor diye..o gün görüp seven sevene. Artık ordan biri fazla sevmiş zaar teyzenin biri de arabamı çizdi o gün! Hemde ben içindeyken!! Merdivenden sığamıyormuŞ bastonuyla dannn diye vurunca ödüm patladı! Eve gelip arabadan inince farkettim
Allahım bütün bebekleri nazarlardan kötü gözlerden fenalıklardan korusun inşallah (anne baba kardeşlerinide).
Amin güzelimSabah uyandım mememde biraz sızlama ağrı vardı sonra hafiften üşümeye başladım sonrası kaos! Emziriyorum yani mecburum inşallah geçecek. Az kaldı...
Kuzum inşallah hiç bilmezsin. Büyük oğlumda sütüm yoktu mama verdim çoğunlukla her süt sıtması olduğumda mama ne iyi şeymiş hiç böyle sıkıntıların olmuyor emzirmek istemiyorum diye ağlıyoruminşallah geçecek ve eski haline dönecek.
İnşallah düzelecek tatlı lunem. Ucu mahvolduo Bi iyileşse...hani ucunda tomurcuklar var ya hıh onlar..ortada birkaç tanesi şişti kocaman oldu. Patlamasından korkuyorum emdikçe daha çok şişiyor ve ağrısı artıyor. Emzirmeyeyim iyileşsin desem kanallar tıkalı afffff Allah'ım affffff!!
2 güne 1 yıkıyorum tatlım. Bizimki banyoyu seviyor. Rahatlıyor ondan şimdi değil de Kasım sonu gibi 3 günde 1 e düşerim. Bende siliyorum yikamadigim gün
Aman bu nedir yaa masallah. O açık ağzını yerim ben senin teyzem. Maşallah yaaa.
Ağlıyor mu memede? Aglamıyorsa doyuyordur canım. Günde 3 4 tane yumurtadan ağır bezi varsa doyuyordur. Memen yumuşak tamam ama içinde süt olabilir. Biz sağarken belli yere kadar sağıyoruz onlar dipten cekebiliyorlarmis. O yüzden sağlığın süt yaptığın süt değildir diyorlar.
Canım çok geçmiş olsun kardeşim beni uyarmıştı abla dikkat et zinco yerine adaçayı yağı verme diye bi arkadaşı yapmış merak etme bebeği iyiKızlar çok kötüyüm acildeyim. Annemşere gelfik 1 hfya kalmaya ev kalabalıktı üstüne uykusuzluk d vit.yerine adacayı, acı elms yağı verdim. Ağlamaktan helak oldum. Bugün bide 2.ay asısı oldu garibim emzirmekte yasak dediler damar yolu açılınca gözüme bakarsk öyle bşr ağladıki hemşireler zaptedemedi. 24 saat gözetimde olcaz lütfen dua edin kızıma bişey olmasın
Ben 7 günde bir yıkıyorum çok mu yapmışım ne diyosunuz kızlar ?
Oyyy yerim o bakışlarını. Maaşallah sana tatlı kuzuuuuu. Bu arada dönencemiz de aynıymış :)
Ben anca girebildim hep aklımdaydın kuzum kusura bakma, totom yeni yer gördü. Kız durmadı bugün uykusuzluktan ölüyorum sarhoş gibiyim, belki yazmış olabilirim gün içinde sana hatırlamıyorum bile... Kuzu inşallah iyidir çok öptüm canım
Ben aşıdan sanmıştım ahh kuzum benim
Geçmiş olsun canım çok haklısın eşim oğlumda kimseye elletmemişti öptürmemişti bnda biraz daha iyi bende kızardım haklıymışKizlar yaaa bir kac kan testi eksikti onlari yaptirmistik dediydim yaaa,sonuclar geldi simdi mail ile, cmv virusu hem igg hem igm poZitif diyor,cocuk virus almis dogduktan sonra,opme ve elle gecermis,vucutta da sarilikla ortaya cikarmis,yenidoganlarda tehlikeli olabilirmis hasar birakabilirmis,bende pazartesi doktoru ariycam salida gidicem,biopsi sonucuda daha gelmesi o da gelirse tam teshisi koyarlar herhalde. Cocugu gelen gecrn ope ope hastalik bulastirdi iste. 2. Cocufu yaparsam eve kimseyi almicam,kimseyede gitmicem.kusura bakmayin kimseyi kabul etmiyorum dicem,kaynanamda dahil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?