2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Lokal anestezi de sadece o bölgeye iğne yapıyor uyuşturuyor. Bizimki iğne yaparken ağlamıştı. 10 dakika beklediler sonra sünneti yaptılar. Sünneti yaparken ağlamadı. Ama sünnetten sonra bir çığlığı bastı. O gün 4 saat ara ile calpol verdim. Karton bardağı kestim dip kısmı ve biraz kenarı kaldı. Onu da bezinin içine koydum. 2 gün öyle yaptım. Bir de 3-4 gün her alt açmasında 2-3 damla tentürdiyot damlattım.

Bir de bebekler 40 günden önce acı ağrı hissetmezmiş. Onun da etkisi ile kolay geçti.

Ben 7 günde bir yıkıyorum çok mu yapmışım ne diyosunuz kızlar ?

7 gün çok sanki. 5 günden sonra ben duramıyorum. Haftada 2 kere yıkıyorum ben. Aslında bir ısıtıcı almak istiyorum. Banyo yaptıracağım Zaman açayım sıcacık olsun. Şimdi üşüyecek diye çok keyifle yaptıramıyorum banyosunu.

Kizlar benim kizim surekli dilini cikartiyor omzumdayken kiyafetimi emiyor surekli anlamadim. Sizinkilerde de var mi bu ?
Var var olmazmı ,el emmeler yumruk yapıp 2 elide ağzına götürmeler,omuz kol artık kendininkiler yetmiyor benim omuz kol emiyor da emiyor ,tükürüyor tükürüğünü baloncuk yapıyor :)))

Olmaz mi cnm dil çıkarma bisey degil bi de tukurmeye basladi bizimki ust bas birakmio isimiz gucumuz kiyafet degisme oldu

Benimkide öyle doktora sordum ama önemli değil keşif zamanı dedi.

Var var olmazmı ,el emmeler yumruk yapıp 2 elide ağzına götürmeler,omuz kol artık kendininkiler yetmiyor benim omuz kol emiyor da emiyor ,tükürüyor tükürüğünü baloncuk yapıyor :)))

Oyy ya kuzucuklar elini emiyor artik ona alıştım da omzumdayken benim kıyafeti bile emmesine şaşırdım :) ben de az önce önlük taktım tükürük ve baloncuk meselesi bizde de var :)

Bendede olmstu ayni sey.ıki hfta surdu.boyle bir hstalk dye blmydm.lohusalkta normaldr sandm.sut sitmasiymis yasadigim demek.niye oluyoki?smdi hc kalmadi mesela

Geçmiş olsun Allah acil şifa versin dilerim oğlun çabuk toparlar

Pisikedii okudum çok üzüldüm yaşadıklarını sanki bende hissettim çok geçmiş olsun arkadasım inşallah bir an önce düzelirsin ... Yaşadığın Ağrı'lar ve bu sancılı süreç dilerim çabuk geçer Allah şifa versin

Al dümürüm
Saçaklı gelinin :))

Tovbe estagfurullah tovbeee,allahim sen kotu niyetli insanlardan,kotu enerjilerden koru cocuklarimizi ve bizi yarababim. Kotu nazara gelmissin,dikkat et kendine cok.

Tşk ederim canım
Lunem benim kız zaten meme hastasıki
Süt içmese bile emzik niyetine çok kullanıyor
Bu yüzdende kafam çok karışıyor
Bu kız beni emzik içinmi isteyip ağlıyor yoksa süt gelmiyor diyemi ?bari emzik yapayım kendimemi diyemi
Valla hiç anlamıyorum
Çiş olayına gelince her aldığım bezi
Hep çiş dolu orda sıkıntımız yok

Bende banyoyu 3e çıkarmayı düşünüyorum
Değilse hastalanacak diye korkuyorum malum havalar gittikçe soğuyor

Canım çok geçmiş olsun kardeşim beni uyarmıştı abla dikkat et zinco yerine adaçayı yağı verme diye bi arkadaşı yapmış merak etme bebeği iyi

Ben 7 günde bir yıkıyorum çok mu yapmışım ne diyosunuz kızlar ?

Nasıl yani 7 günde bir derken
Haftada bir mi yıkıyorsun ?
Neyapıyon ablam ya çocuklar banyoyla çiçek gibi açılırlar, rahatlarlar, rahat uyurlar, bide eller hep kapalı , boyun kapalı olduğu için çok çabuk kir topluyor,silmeyi yeterli bulmuyorum ben bir gün siler birgün yıkarım yani

Oyyy yerim o bakışlarını. Maaşallah sana tatlı kuzuuuuu. Bu arada dönencemiz de aynıymış :)

Sağol tatlım
İki tane dönencemiz var biri bu gördüğün salon beşiğe takılı?
Diğeri daha büyük ve büyük yatak odası beşiğine takılı
İkisinide ben almadım
Benim arkadaşın,oğlundan kalma, bana verdi kullanayım diye sağolsun :)

Ben aşıdan sanmıştım ahh kuzum benim

Allah razı olsun ablam ya eksik olmayın
Hepimiz bebekliyiz telaşlı oluyoruz, saatimiz saatine uymuyabiliyor.
Hem yazmıştın zaten,
Biz iyiyiz çok şükür o ateş o gecede kaldı allahtan tekrarı olmadı.
Senin kızıda yerime kokla :) niye durmamış kuzum

Geçmiş olsun canım çok haklısın eşim oğlumda kimseye elletmemişti öptürmemişti bnda biraz daha iyi bende kızardım haklıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…