2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Alkol bi çok ilaç içeriğinde vardır aslında tedavi edici Maksatlı kullanımında sıkıntı edicek bişey değil
Bende zaten alkol olanını kullanıyorum canım eskisi yani yenilerinde yokmuş ama eskisinin içeriği daha iyi gaz için yenisi daha çok çinko ağırlıklı istemedim onu evet peditus dahil bi çok şurupta var alkol

Ayyy yanlış anlamada ballim için sıkıldı okurken. Ya anan baban nenenin derdiyle zor uğraşıyorken bir de koca,eksikmiş gibi, içip gelmiş eve! Töbe töbeee! Ahhhh sopa ahhh! Duy sesimizi de gel

Ah canım ilk oğlumda iki göğsümün arasına 1 biberon kaynar su dökülmüştü. Buna da şükür evlatlarıma bir şey olmasın da ben razıyım. Sürekli okuyorum asılında ama yeterli gelmiyor sanırım.
Benimkide öyle eşeklikler yapıyor. Kaldırıp Bi güzel öpüyorum. Bana bakıyor agu eğğğ buuuı anlatıyor da anlatıyor gülüyor falan..zaten eller hiç durmuyor yerim ben hepsini ballitoslar
Pisikedii makarna en kolayı benim için. sağol canım
Afiyet olsun tatlım. Ayyy bende peynirlisini pek severim

kızlar evi dağıtıyor. ben de oturdum atv de, dizi izliyorum.
Oooohhh sefaan olsun valla
Olmaz mi cnm dil çıkarma bisey degil bi de tukurmeye basladi bizimki ust bas birakmio isimiz gucumuz kiyafet degisme oldu
Ahhhh tükürme işi bizde de var.
Var var olmazmı ,el emmeler yumruk yapıp 2 elide ağzına götürmeler,omuz kol artık kendininkiler yetmiyor benim omuz kol emiyor da emiyor ,tükürüyor tükürüğünü baloncuk yapıyor :)))
Bazen öyle Bi bastırıyor ki ağzına oğlum ihtiyaç varsa benimkileri de vereyim diyorum artık

Bendede olmstu ayni sey.ıki hfta surdu.boyle bir hstalk dye blmydm.lohusalkta normaldr sandm.sut sitmasiymis yasadigim demek.niye oluyoki?smdi hc kalmadi mesela
Canım lohusalıkta bende de oldu 2-3 kere. Şimdi zaman baya geçti neredeyse 3 aylık olacaz tekrarlamasına şaşırdım bende
Amin canım benim amiiin. Gitsin ve bir daha gelmesin inşallah!!!!

Ayyyyyyy!!! Maşallah maşallah. Kız bu nasıl 2,5 yaş koca kız gibi duruyor. Maşallah manken gibi boylu boslu

Bez için şöyle yapabilirsin a101 de 9 lu bezler 3 tl ondan al ziyan olmasın bence 5 no falan

Kızlar kanguru almak istiyorum ama neye göre alıyoruz bunu bebeğin bacaklarına zarar vermez dimi kullanan arkadaşlar hangisini tavsiye ediyorsunuz?

Çok geçmşş olsun canım Allah bi daha yaşatmasıın

21 kasımda 3 yaş olucak
2 buçuk luk bişi kalmadı
Boyuda çok uzun zaten evet :))

Pisikedii
Dünür başına gelenleri okumuştumda
Geçmiş olsunlarımı diledimi sana hatırlamıyorum
Çok kötü olmuş,
İnsani bu durumlara getirebiliyormuydu bu meme işleri ya İlk kez duyuyorum.
Çocuklara kim baktı o arada?
Allah yaşatmasın bidahay ya inş

Merhabalar, şimdiden geçmiş olsun.
Biz oğlumun sünnetini doğduktan bir hafta sonra yaptırdık. Lokal anestezi yapıldı. İyileşmesi yaklaşık bir hafta sürdü. Terramycin sürdük her alt değiştirmede, doktorumuz on kutu ilaç verdi hepsi de bitti. Dikişler kendiliğinden düşüyor zaten ama bizimkinde son dikişin düşmesi yaklaşık bir ayı buldu. Batticonla temizlemenize bile gerek yok dediler; sadece ilaç zaman içinde pipi etrafında bir tortu bırakıyor onu temizlemeniz lazım.
Sana söylemedikleri şey ise, bu dönemde altını değiştirirken saçını toplaman, veya çevredeki olası kıl kaynaklarından koruman. Zira gözle görülmeden pipinin etrafına dolanabiliyormuş.

Bence senin kız akıllı. Memeden ayrılırsam annem diğer kızlarla ilgilenir bu Nisa abladan bana sıra gelmez diyor. Ee her bez ıslaksa kilo alımı da iyi ise gayet sütun yetiyor kuzum. Biz de ayniyiz. Sürekli meme. Daha yeni emdi mesela yarım saat sonra hadi meme. Şu an bildikleri tek oyuncak bu. 3. Ayın sonunda azalacak.
Canim isi nasıl bilmiyorum orada çok soguksa çıkar tabii.

Ah canm sorma ahhh...neden yanlis anlimm ortak olduun ocn cok sagoll gercekten yoruldm artk. Neyse ki haftaya annem geliyor sukurler olsn biraz rahatlimm...

Kızlar kanguru almak istiyorum ama neye göre alıyoruz bunu bebeğin bacaklarına zarar vermez dimi kullanan arkadaşlar hangisini tavsiye ediyorsunuz?
Ben wrap sling kullanıyorum canım ama boba almayı düşünüyorum. Babywearing Türkiye var faceden bakabilirsin.

Aynı durumdayız ataktayız galiba Can'ım

Bebeğim saol gercekten bnde sabahladm uyanp durdu hep ayakta salladım bugünde bi izleyim bakalım nasıl olcakk slinge bağladım uyutuyom sabahtan beri uyuyunca kendine gelir belkii
Geçmiş olsun canım nasıl oldu enes. Sling nasıl memnun musun ben kanguru aldım Deniz sevmedi acaba sling kac aya kadar kullaniliyor

Ya aslında bu duruma üzülüyorum
Niyemi diyosun .. bilmem
Yani şöyle :))
Benim diğer kızlar arada papatya çayı içerlerdi yada Bebek çayı,
Bu onuda sevmiyor mamayıda almıyor
Sadece benden beslenmeye çalışıyor ama benim süttüm 24 saate yetmediğini düşünüyorum
O yüzden günde 1 defada olsa mama almasını isterdim

Kızlar kızımı Dr goturdum çok ağlıyordu boğazları kızarmış kulağı iltihap almış usutmis salgın varmis dikkat edin bebeklere antibiyotik verdi Dr.birde ağrı kesici

Çok geçmiş olsun canım

hayalimsin1 tulaaayyy kız bu Nisa ne güzel yahu. Annesi gibi afet olacak masallah.

Aslında annesine çekseydi daha güzel olurdu ama
Babası kılıklı herşeyi ondan almış
Yaf okadar kız yaptım bitenesi bana benzemedi la
Bu nasıl iş

Ah canım kv deler keşke hep böyle insanı anlamaya çalışsalar ortada sorunda kalmaz ozaman kimsede.
Eşinlede konuş bu iki oldu de üçüncüde affetmem felan filan konuş yani ,sorumluluğunu bilsin,artık bir baba sonuçta kendisi.
Begümcüğü yerime kokla kelebeğim

Aynı durumdayız ataktayız galiba Can'ım

Oyle mi oluyor acaba... Tamam canm yalniz degiliz demek kii

Aynen oyle canm valla ben de o zaman anne gibi de davranirm ama iste ben inanip hemen yelkenleri indirirsem eskiye donmesi an meselesi. Hep bi mesafe koruyup arayi bulcak olan benm. Neyse boyle olsn da tek ugrasirm benn...

Koklarm canm sen de fistiklari kokla sen de benm icinn

Begümle hayat nasıl gidiyor peki herşey yolundamı
Biz sürekli yarım saate bir emişmekten kendimi işi gücü olmayan çimlerde yan yatmış inek gibi hissediyorum bu ne yaaa:)))

Inş düzelir göğsün ve sütlerin geri gelir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…