Ay limonlu portakalı kekede bayılırım :) aylardır hamur işi Yapmıyorum zaten kilo veremedim ama şimdi olsa yerdim wallaBegüm kuzusu yaKıyamam ben ona. Bende B Began gibi yapıyorum. Hiç çözemediysem okuyup üflüyorum. Valla da iyi geliyor
Saolasın canımcım. Hayırlısıyla Bi atlataydım. Sende geçen gün demiştin ya mememde Bi ağrı var falan diye...aklıma geldin çok dua ettim sana. 3 çocuk yardım edenin yokAllah yar ve yardımcın olsun inşallah.
Canım limon veya portakallı kek, evde garnitür konserve mısır falan varsa makarna salatası şööööyle yoğurtlu mayonezliDoyurucu olsun diyorsan fırında makarna, mantı?? Daha bir sürü sayarım da...
Benim oğlanında bi kaç gündür burnu tıkanıyo Dr çok sık kullanma dedi otri bebeyi iyice tıkanıcagını düşünürsem kullanıyorum onun dışında hırıltı devam ediyo ara araGunaydin guzel anneler hasta annelere ve hasta bebislere acil sifalar diliyorum insallah tez zamanda atlatirsiniz Allahin izniyle
Kizlar bu bizim zeynoyu emziremiyorum ben artik ya iki firt cekio sonra bana bakio baslio ses cikarmalara gülüşmelere dil çevirmelere yine veriom memeyi agzina yine aynisini yapio 5 dk emme suremiz 10 15 dk ya cikio böylece simdi artik yüzüne. Bakmiyim diyorum kafayi baska yere çeviriyorum :) basladi mi sizinkilerde boyle seylere.
Bi de bugünlerde burnu cok tikanio ve hiriltisi cok oluo doktor ilac vermedi gecenlerde sadece bi damla verdi gunde 4 kez burna damlaticak otribebeyi de her gun kullnma dedi sizler ne siklikta otri bebeyi kullaniyorsunuz sanki damlayi damlatip otriyle cekmeyince tam temizlenmio gibi geliyor rahat edemiyorum
Canım ben de ergobaby aldım da oğlum sevmedi sling kaçıncı aya kadar kullaniliyorBen wrap sling kullanıyorum canım ama boba almayı düşünüyorum. Babywearing Türkiye var faceden bakabilirsin.
10 kiloya kadar kullanıyorsun.Canım ben de ergobaby aldım da oğlum sevmedi sling kaçıncı aya kadar kullaniliyor
Suna gülerken neva uyandı tulaaayyyBegümle hayat nasıl gidiyor peki herşey yolundamı
Biz sürekli yarım saate bir emişmekten kendimi işi gücü olmayan çimlerde yan yatmış inek gibi hissediyorum bu ne yaaa:)))
Cok gecmis olsun canim.belirti vermemis miydi hic?agrı,uçlarda kızarıklik falan olmadı mı?enfeksiyon akabinde iltihap oldu.ama beterinden korusun bazen göğüs operasyon geciriyor ve emzirilemiyor artik.ben yazdim burada daha once de ihmal etmeyin kizlar.Selam kızlar bende olaylar olaylar
Mememde süt sıtması oldu. Ama öyle böyle değil!!! Bütün midemi çıkardım bayıldım tansiyon yerlerde betim benzim kağıt oldu...apar topar hastaneye götürdüler beni. Serumlar iğneler biraz kendime geldim. Allah im gitsin ve bir daha gelmesin! Hiç birinize de yaşatmasın böyle bir şeyşuanda mememin ucu uç vermiş durumda dişlerimi sıka sıka emzirdim ve hemen merhem sürdüm. Henüz tam anlamıyla iyileşmedi inşallah sabah uyandığımda her şey normale dönmüş olur. Kabus gibi günler geçirdim. Sütüm neredeyse kurudu mama başladım hala inanamıyorum. 2 gün öncesine kadar içip bitiremiyordu şimdi
Kızlar bana dua edin..çok ağrım var. Buranın gücüne gerçekten inanıyorum. Her zorluğumu burda paylaştım ve çok şükür güzel bir şekilde geri dönüş aldımAllah hepinizden razı olsun. Evlatlarınızın hayrını görün inşallah
@nymeria-burcu tatlım Alp oğlumu kokluyorum gıdısından
Özledim hokka burnunu kuzum oğlumun adı Hamza. Allah'ın Aslan'ı Hamza
Parçacıksı kaka işini kim demişti? @gul_sek cim sen miydin?bugün Bizde de oldu öyle bir şey hemen aklıma geldi güldüm
Burnu tıkalı olmasın canımKizlar size bi sey soracaktimm, benim kiz dun kac defa memede aglamaya basladi, hem emmek istiyo veriyorm agliyo kivraniyo. Hayir gaz dicem de oyle ceker cekmez mi oluyo memeyi anlamiyorm. Tabi ac oldugu saatler oldugu icn zorla emzirdm bi kac defa. Bi sure sonra kapiyo memeyi susuyo, sut mu gelmiyo diye bakiyorm geliyo.. Anlamiyormm uzuluyormmm
Canim o hiriltilar burun tikaniklari bi suredir bizde de mevcut uyurken icim parcalaniyor vallahiGunaydin guzel anneler hasta annelere ve hasta bebislere acil sifalar diliyorum insallah tez zamanda atlatirsiniz Allahin izniyle
Kizlar bu bizim zeynoyu emziremiyorum ben artik ya iki firt cekio sonra bana bakio baslio ses cikarmalara gülüşmelere dil çevirmelere yine veriom memeyi agzina yine aynisini yapio 5 dk emme suremiz 10 15 dk ya cikio böylece simdi artik yüzüne. Bakmiyim diyorum kafayi baska yere çeviriyorum :) basladi mi sizinkilerde boyle seylere.
Bi de bugünlerde burnu cok tikanio ve hiriltisi cok oluo doktor ilac vermedi gecenlerde sadece bi damla verdi gunde 4 kez burna damlaticak otribebeyi de her gun kullnma dedi sizler ne siklikta otri bebeyi kullaniyorsunuz sanki damlayi damlatip otriyle cekmeyince tam temizlenmio gibi geliyor rahat edemiyorum
Kızlar merhabaa
Bi kaç gündür canm sıkkın
Ablamn eşi mide ağrısı gibi bi ağrıyla hastaneye gitti yatışını yaptılar sürekli tetkik yspılıyor pankreasta kitleden şüpheleniyor doktor ama şuan kesin birşey demiyor ama ciddi biley var diyor bugün mr cekildi pazartesi de endosklpi yapılcak bütün sonuçları göreym ons göre konışalm demiş dr
Amin canim hakikaten herseyin basi saglik geriai bos.Rabbim sifa versin.cocuklarina bagislasin insallah..
- Ablam berbat haldee 3 yaşında yeğenm var ablmlar antalyada yaşıo annem kalktı gitti oraya yeğenime bakmak için lütfen dua edin de ciddi bi durum olmasın ilaçla tedavi edilcek bişey olsın ne bilim basit bişey olsun işte Rabbim kimseyi sağlıkla sınanasın dua gücünüze inanıyorum eksik etmeyin lütfeen
Gün dönümü kızı21 kasımda 3 yaş olucak
2 buçuk luk bişi kalmadı
Boyuda çok uzun zaten evet :))
Saolasın dünürüm. Lohusalıkta da olmuştu ama böyle olmamışlardı.Pisikedii
Dünür başına gelenleri okumuştumda
Geçmiş olsunlarımı diledimi sana hatırlamıyorum
Çok kötü olmuş,
İnsani bu durumlara getirebiliyormuydu bu meme işleri ya İlk kez duyuyorum.
Çocuklara kim baktı o arada?
Allah yaşatmasın bidahay ya inş
Ana olmak gerçekten zor. Bak annen hala senin için uğraşıyor. Zaman gelecek sende kızın için uğraşacaksın. Evlatlarımızın güzel günlerini görelim inşallah.Ah canm sorma ahhh...neden yanlis anlimm ortak olduun ocn cok sagoll gercekten yoruldm artk. Neyse ki haftaya annem geliyor sukurler olsn biraz rahatlimm...
Bende 2 tane doğurdum 2side babaya benziyor. Hatta senin damat kayınpedere benziyorYa aslında bu duruma üzülüyorum
Niyemi diyosun .. bilmem
Yani şöyle :))
Benim diğer kızlar arada papatya çayı içerlerdi yada Bebek çayı,
Bu onuda sevmiyor mamayıda almıyor
Sadece benden beslenmeye çalışıyor ama benim süttüm 24 saate yetmediğini düşünüyorum
O yüzden günde 1 defada olsa mama almasını isterdim
Çok geçmiş olsun canım
Aslında annesine çekseydi daha güzel olurduama
Babası kılıklı herşeyi ondan almış
Yaf okadar kız yaptım bitenesi bana benzemedi la
Bu nasıl iş
Bende pek güzel yaparım keki. Keşke yakın yerlerde olsak da gelip gitsek.Ay limonlu portakalı kekede bayılırım :) aylardır hamur işi Yapmıyorum zaten kilo veremedim ama şimdi olsa yerdim walla
Iki gundur otriyle cekiyorum ikidir de buyuk parca sümük geldi napiyim cekmeyip ?Gunaydin guzel anneler hasta annelere ve hasta bebislere acil sifalar diliyorum insallah tez zamanda atlatirsiniz Allahin izniyle
Rabbim şifa versin inşallah canımKızlar merhabaa
Ablamn eşi mide ağrısı gibi bi ağrıyla hastaneye gitti yatışını yaptılar sürekli tetkik yspılıyor pankreasta kitleden şüpheleniyor doktor ama şuan kesin birşey demiyor ama ciddi biley var diyor bugün mr cekildi pazartesi de endosklpi yapılcak bütün sonuçları göreym ons göre konışalm demiş dr
- Ablam berbat haldee 3 yaşında yeğenm var ablmlar antalyada yaşıo annem kalktı gitti oraya yeğenime bakmak için lütfen dua edin de ciddi bi durum olmasın ilaçla tedavi edilcek bişey olsın ne bilim basit bişey olsun işte Rabbim kimseyi sağlıkla sınanasın dua gücünüze inanıyorum eksik etmeyin lütfeen
Hiç bişey olmaz şimdiye kadar bile atsaydın keske 2.dönem için çünkü günde nerdeyse 1 kilo süt içiyo miniklerKizlar yine ben yine bir soru. Ogretmenim ben kizlar ve suan ucretsiz izindeyim 2. Donem baslicaktim normalde ama mudurum erken de cagirbiliriz dedi bir ogretmen arkadasin annesi kanser hastasiymis ankaraya tedaviye gidebilirlermis onun dersleri icin cagirirm seni donem ortasinda ogretmen aratma bana dedi bende hic bisey demedim olumlu ya da olumsuz. Sizce simdiden süt sagip dolaba atsam mi sanki o zaman yetistiremicekmisim gibi gelio cunku benim kizin masallahi var surekli memede suan mesela. onceden sagip atsam bisey olmaz di mi sutlere
Cok gecmis.olsun insallah tedavilik basit bir.durumdur canjm dualarim.seninleKızlar merhabaa
Iki gundur otriyle cekiyorum ikidir de buyuk parca sümük geldi napiyim cekmeyip ?halâ daha da fırk fırk sanki...nezle mi desem akmıyo burnu
Bende gunde bir kez cekiyorum otriyle ve baya sümük gelio ama hiriltilar devam edio galiba geniz de tikali yavrum ya gece resmen horluyo büyük adam gibi sanki hem burun hem genzi tikaniyo heraldezeynep-ahmet ben 24 gunlukten beri kullaniyom burnuna otri bebeği ger sikista cekiyorum hala var daha sümük ve hırıltı yavrum rahat uyuyamiyor
Bugunden baslasam iyi olacak en iyisi gece bir memeyi emdirirken digerni sagayim cunku en cok sut gece oluyo gunduz cocuga zor yetio zatenHiç bişey olmaz şimdiye kadar bile atsaydın keske 2.dönem için çünkü günde nerdeyse 1 kilo süt içiyo minikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?