2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ay limonlu portakalı kekede bayılırım :) aylardır hamur işi Yapmıyorum zaten kilo veremedim ama şimdi olsa yerdim walla

Benim oğlanında bi kaç gündür burnu tıkanıyo Dr çok sık kullanma dedi otri bebeyi iyice tıkanıcagını düşünürsem kullanıyorum onun dışında hırıltı devam ediyo ara ara

Kizlar yine ben yine bir soru. Ogretmenim ben kizlar ve suan ucretsiz izindeyim 2. Donem baslicaktim normalde ama mudurum erken de cagirbiliriz dedi bir ogretmen arkadasin annesi kanser hastasiymis ankaraya tedaviye gidebilirlermis onun dersleri icin cagirirm seni donem ortasinda ogretmen aratma bana dedi bende hic bisey demedim olumlu ya da olumsuz. Sizce simdiden süt sagip dolaba atsam mi sanki o zaman yetistiremicekmisim gibi gelio cunku benim kizin masallahi var surekli memede suan mesela. onceden sagip atsam bisey olmaz di mi sutlere

Canım ben de ergobaby aldım da oğlum sevmedi sling kaçıncı aya kadar kullaniliyor
10 kiloya kadar kullanıyorsun.

Begümle hayat nasıl gidiyor peki herşey yolundamı
Biz sürekli yarım saate bir emişmekten kendimi işi gücü olmayan çimlerde yan yatmış inek gibi hissediyorum bu ne yaaa:)))
Suna gülerken neva uyandı tulaaayyy hahahaha bende öyle hissediyorum bazen. Bizim kedi yavruladı. Karşılıklı emziriyoruz. Onun bebekleri daha iyi emiyor ama bizde sürekli Memeyle kavga. Sanki zehir veriyorum. Daha başımı kaldırmadan basıyor çığlığı.

Cok gecmis olsun canim.belirti vermemis miydi hic?agrı,uçlarda kızarıklik falan olmadı mı?enfeksiyon akabinde iltihap oldu.ama beterinden korusun bazen göğüs operasyon geciriyor ve emzirilemiyor artik.ben yazdim burada daha once de ihmal etmeyin kizlar.

Burnu tıkalı olmasın canım

Kızlar merhabaa
Bi kaç gündür canm sıkkın
Ablamn eşi mide ağrısı gibi bi ağrıyla hastaneye gitti yatışını yaptılar sürekli tetkik yspılıyor pankreasta kitleden şüpheleniyor doktor ama şuan kesin birşey demiyor ama ciddi biley var diyor bugün mr cekildi pazartesi de endosklpi yapılcak bütün sonuçları göreym ons göre konışalm demiş dr
  • Ablam berbat haldee 3 yaşında yeğenm var ablmlar antalyada yaşıo annem kalktı gitti oraya yeğenime bakmak için lütfen dua edin de ciddi bi durum olmasın ilaçla tedavi edilcek bişey olsın ne bilim basit bişey olsun işte Rabbim kimseyi sağlıkla sınanasın dua gücünüze inanıyorum eksik etmeyin lütfeen

Canim o hiriltilar burun tikaniklari bi suredir bizde de mevcut uyurken icim parcalaniyor vallahi ayiptir soylemesi balgamda var sanirim pofffff ...banada doktor emzirmeden once damlat temozle dedi lakin artik dogru duzgun pek biseyde gelmiyor.anlamadim gitti valla.rabbim hepsine sifa verain duzelirler insallah.emerken benimkide tutup tutp cekiyor canim aciyor valla. dalga geciyor sanki :)

Kizlaslr slm mevlutu yaptik ama bir kare fotomuz yok kalabaliktan sukir bitti gorumcrm.saglikci.bacalalrinimgosterdim evet biraz kisa dedimohmalmetmeyin bir faha baktirin cift bez bagla dedi icim deki suphe hep yaa insallah normale doner kalca hafta ici goturucrz bakalim

21 kasımda 3 yaş olucak
2 buçuk luk bişi kalmadı
Boyuda çok uzun zaten evet :))
Gün dönümü kızı Benim 1 numara da 10 Ağustos doğumlu. Boyu da gayet uzundur yani. İyi iyi yakışacaklar..boyu boyuna huyu huyuna
Saolasın dünürüm. Lohusalıkta da olmuştu ama böyle olmamışlardı.
Ah canm sorma ahhh...neden yanlis anlimm ortak olduun ocn cok sagoll gercekten yoruldm artk. Neyse ki haftaya annem geliyor sukurler olsn biraz rahatlimm...
Ana olmak gerçekten zor. Bak annen hala senin için uğraşıyor. Zaman gelecek sende kızın için uğraşacaksın. Evlatlarımızın güzel günlerini görelim inşallah.

Bende 2 tane doğurdum 2side babaya benziyor. Hatta senin damat kayınpedere benziyor
Ay limonlu portakalı kekede bayılırım :) aylardır hamur işi Yapmıyorum zaten kilo veremedim ama şimdi olsa yerdim walla
Bende pek güzel yaparım keki. Keşke yakın yerlerde olsak da gelip gitsek.

@cetrina güzelim senin oğlan kreşe ne zaman gidecek? Başladı mı yoksa??

Iki gundur otriyle cekiyorum ikidir de buyuk parca sümük geldi napiyim cekmeyip ?halâ daha da fırk fırk sanki...nezle mi desem akmıyo burnu

Rabbim şifa versin inşallah canım

Hiç bişey olmaz şimdiye kadar bile atsaydın keske 2.dönem için çünkü günde nerdeyse 1 kilo süt içiyo minikler

Cok gecmis.olsun insallah tedavilik basit bir.durumdur canjm dualarim.seninle

Iki gundur otriyle cekiyorum ikidir de buyuk parca sümük geldi napiyim cekmeyip ?halâ daha da fırk fırk sanki...nezle mi desem akmıyo burnu

zeynep-ahmet ben 24 gunlukten beri kullaniyom burnuna otri bebeği ger sikista cekiyorum hala var daha sümük ve hırıltı yavrum rahat uyuyamiyor
Bende gunde bir kez cekiyorum otriyle ve baya sümük gelio ama hiriltilar devam edio galiba geniz de tikali yavrum ya gece resmen horluyo büyük adam gibi sanki hem burun hem genzi tikaniyo heralde

Hiç bişey olmaz şimdiye kadar bile atsaydın keske 2.dönem için çünkü günde nerdeyse 1 kilo süt içiyo minikler
Bugunden baslasam iyi olacak en iyisi gece bir memeyi emdirirken digerni sagayim cunku en cok sut gece oluyo gunduz cocuga zor yetio zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…