2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

İnş ciddi bir şey cıkmaz sonuclar cıkana kadar kötü düşünmeyin ne yazikki bazen dr yanılıyor ve bizi üzüyorlar ben hamileyken bı şekilde eşimi hastaneye kaldırdık butün gece kalp dediler tetkikler falan sabaha kadar acilde yattık ben 8 aylıkdım ölücem korkudan sabah safra kesesi dediler şükür ameliyat olduk kurtulduk inş sizinkide basit birşey cıkar sizde rahatlarsınız

Canım kurum değil, şehri teftişe gittik Yalayabilimiyiz diye bakmaya

Çok geçmiş olsun pisicim tez zamanda şifa versin Allah, sütün de geri gelsin inşallah

Otri de hiç sümük olmuyo, kullanmıyorum bende artık hırk hırk nefes alıyor burnu tıkalı gibi sadece serum fizyoloji kullanıyorum

Begümle hayat nasıl gidiyor peki herşey yolundamı
Biz sürekli yarım saate bir emişmekten kendimi işi gücü olmayan çimlerde yan yatmış inek gibi hissediyorum bu ne yaaa:)))

Yolunda canm cok sukur :) bizimki de bol emiyo yoruyo ama aglamasa benm icn sorun yok :))
Hahaha ilahi sennn )

Burnu tıkalı olmasın canım

Valla onu da denedm canm bugun yapmadi bakalm insallah yapmaz bi dahaa

Oyle canm cidden, anne olmak zor. Evlatlrimiza Allah saglik sihhat uzun omur versin. insallh bizim de sagligimiz sihhatimiz yerinde olur her seylerine yetebilirizz...

Canım kurum değil, şehri teftişe gittik Yalayabilimiyiz diye bakmaya

Heee anladmmm :)) begendiniz miii

İyi geceler kızlar bi şey sorucam bebeğim bu akşam iki kez yediği her şeyi kustu ardından da öğüre öğüre zorla sarı su kustu ayrı zamanlarda 3 kez. Ateşi yok çok şükür. Dr gitmedim üşütmüştür diye boşuna bi sürü kan almasınlar diye. Yediğini kustu şimdi uyuyo açtır heralde tekrar emzirsem mi bilemedim?? Yediklerini kustuktan sonraki Kusması da bu renk?

Eklentiler

• IMG_2755.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 76
Çok geçmiş olsun rabbim en tez zamanda şifa versin.

Ah kuzum benim midesi boşalmış kusmaktan.midesi bulanmış kusmuş tekrar aç olduğu ićin de safra kusmuş.üşüttü herhalde canım.ya da yediğin bişeyden oldu.memeyi ver bakalım isteyerek emecek mi?-

Ah kuzum benim midesi boşalmış kusmaktan.midesi bulanmış kusmuş tekrar aç olduğu ićin de safra kusmuş.üşüttü herhalde canım.ya da yediğin bişeyden oldu.memeyi ver bakalım isteyerek emecek mi?-
O isteyerek emiyo da ben tekrar kusacak diye korkuyorum az az vereyim diyorum. Dun gece üşğmüş üstü açılmış uyanamamışım ondan ıldu heralde.

Ah mehmet ali yaktin beni topikin en minnakiyiz :) masallah subhanallah nasil guzel buyumusler yaa. Daha senin gun saydigin yaptigin babyshowerlerini filan hatirliyorum valla ya :)
yanlisim yok dimi :)
Aynenn cnm bende gelmio bu kiz diye yana yakila yaziodum burlara bnden snrkiler bnden once dogurmustu ki zorjnlu sezeryan gunune 1 kala bianda gelivermisti... buda smdiki hali!

:):):) bana da görümcem verdi :) kızından kalma

Çok az Bi sızı vardı o da uzun emdiğinde olur zaten..zaten meme uçlarım yara olmuş olsaydı derdim ondan oldu ama öyle bir durum da yok resmen durup dururken oldu! Çok şükür şimdi çok daha iyiyim. Sürekli ucuna hametan sürüp yıkıyorum arada da lansinoh sürüyorum inşallah düzelecek. Tıkanıklık tam anlamıyla geçmedi o da geçer yarına inşallah. Görümcemle konuştum onunda sol göğsüne olmuş 2.çocuğunda hiç emzirememiş,Bebek emmemiş ve o memesi neredeyse körelmiş çok şükür emiyor.

Dün kv konuştum hala geçmedi ağrım var zorlanıyorum falan dedim başına geldiğinden halimden iyi anladı tlf da neredeyse ağlayacaktı komşusuna söylemiş lahana yaprağı okutmuş bugün aldım hemen koydum mememin üzerine inanılır gibi diil ucu düzeldi sayılır Allahım sabaha tamamen düzelmiş uyanayım noooolur

Çok çok geçmişler olsun. Ablan eşi için Eş Şafii esmasını sıkça tekrarlasın. İnşallah aklıma her gelişte dua edecem. Eniştenin ismi nedir? İsmine dua edeyim..
Allahım sen bağışlamayı seversin sen bağışla. Duaları duyansın gecenin günün hürmetine,yerin göğün hürmetine,sabi sübyanların hürmetine,ezanların hürmetine,gelmiş geçmiş tüm alim zaat,sahabe,peygamberlerin ve alemlerin efendisi Hz Muhammet Mustafa sav yüzü suyu hürmetine onu evladına ve eşine bağışla. Vücuduna ve ruhuna sağlık ver,kuvvet ver!

@zeynep-ahmet ben 24 gunlukten beri kullaniyom burnuna otri bebeği ger sikista cekiyorum hala var daha sümük ve hırıltı yavrum rahat uyuyamiyor
Canım bana dr dik yatacak demişti. Sırtüstü meyilli. Öyle yatınca hem daha az hırladı hem daha az öksürdü. De götürmediysen bi götür Allah korusun ihmale gelebilecek bir şey değil.

Çok geçmiş olsun pisicim tez zamanda şifa versin Allah, sütün de geri gelsin inşallah
Teşekkür ederim tatlım sütümün eski bolluğuna ihtiyacım var

Cnm uyumada sikinti varsa ataktir evet:) ayni tarihlerde olmuo atak 1hafta once snr olabiliyor sanirim.. ama agu olyini soyluyor olmasi lazim bizimki 40gunluktu agu diodu 34gunlukken gulumsemeye baslamisti. 1haftadir nadir de olsa sesli guluo bicir bicir sesli de mikirdanio auuu eyyy annn inga guuuu fln bisiler dio:) konus bol bol cnm sen acicaksin bebisi agzini izliycek taklit edicek fln. Bu arada bizimki de aksine emziği birakti sallanmayi zaten sevmiodu hala sevmio gece de daha uzun uyumaya basladi 2deki ogunu atlar oldu 4 yerine 6saat uyuyo gibi bide memede uyumayi adet edindi saatlerce biraksam agzinda memem uyur ole! Inanilmaz aciyor uclarim haftalar oldu lansinoh surmeyeli bgn baslicam yine dun icin atak gecirio dedim mememe yapisti diye ki bgn butun gun uyudu enerji mi topluo yada degisik bi atak mi bilmiorum ki...

Allah'ım şifa versin inş önemli bişey çıkmaz tedavi olur unutulur gider inş bugünler

Sen Ankara'da mıydın cnm

Canım bunların bi günü diğerine uymuyo valla. Bugün misafir gelecekti ikramları dün geceden yaptım kuzum uyurken. Günü gününe tutmuyor yetiştiremem dedim bugün de uyuyacağı tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…