Kızlar merhabaa
Bi kaç gündür canm sıkkın
Ablamn eşi mide ağrısı gibi bi ağrıyla hastaneye gitti yatışını yaptılar sürekli tetkik yspılıyor pankreasta kitleden şüpheleniyor doktor ama şuan kesin birşey demiyor ama ciddi biley var diyor bugün mr cekildi pazartesi de endosklpi yapılcak bütün sonuçları göreym ons göre konışalm demiş dr
- Ablam berbat haldee 3 yaşında yeğenm var ablmlar antalyada yaşıo annem kalktı gitti oraya yeğenime bakmak için lütfen dua edin de ciddi bi durum olmasın ilaçla tedavi edilcek bişey olsın ne bilim basit bişey olsun işte Rabbim kimseyi sağlıkla sınanasın dua gücünüze inanıyorum eksik etmeyin lütfeen
Canım kurum değil, şehri teftişe gittikIstanbul ve antalyayi bile biri olarak soyluyorm cokkk haklisin :) antalyada lara tarafindayim ben kırcami diye geciyor. Antalya guzel sehir. Iki ay yaniyosun ama diger aylar hep daha rahat. Bi de klimasiz zaten ev, isyeri yok. Ne teftisi canm? Hangi kurum??
Masallah masallah kuzularimiza ciddenn Allaha bin sukurr
Ah canm benimmm o neymis oyle ilk defa duydumm. Allah gani gani sifa versin de Hamzamizin sutleri saglikla gelsin insallah. Cok cok gecmis olsn canm. Cok uzuldm yaaa..
Çok geçmiş olsun pisicim tez zamanda şifa versin Allah, sütün de geri gelsin inşallahSaolasın canım. İnşallah döner. Süt sıtması süt kanallarından biri veya bir kaçının tıkanması. Memenin ateşi yükseliyor ve bildiğin tir tir titretiyor ağrılı sancılı durum. Sıtması geçince yorgun ve bitkin düşürüyor. Kol kaldırmaya mecalin olmuyor ama memeyi boşaltmak gerekiyor o tıkalı yerler fena ağrı yapıyor..velhasıl çekilir durum değil..tarifsiz
Burcum böyle bir şey yok! Bildiğin mahvoldummememin içinde 2 tane yumurta oluştu Dr gittim o gün oğlan öksürüyor diye..o gün görüp seven sevene. Artık ordan biri fazla sevmiş zaar teyzenin biri de arabamı çizdi o gün! Hemde ben içindeyken!! Merdivenden sığamıyormuŞ bastonuyla dannn diye vurunca ödüm patladı! Eve gelip arabadan inince farkettim
Allahım bütün bebekleri nazarlardan kötü gözlerden fenalıklardan korusun inşallah (anne baba kardeşlerinide).
Amin güzelimSabah uyandım mememde biraz sızlama ağrı vardı sonra hafiften üşümeye başladım sonrası kaos! Emziriyorum yani mecburum inşallah geçecek. Az kaldı...
Kuzum inşallah hiç bilmezsin. Büyük oğlumda sütüm yoktu mama verdim çoğunlukla her süt sıtması olduğumda mama ne iyi şeymiş hiç böyle sıkıntıların olmuyor emzirmek istemiyorum diye ağlıyoruminşallah geçecek ve eski haline dönecek.
İnşallah düzelecek tatlı lunem. Ucu mahvolduo Bi iyileşse...hani ucunda tomurcuklar var ya hıh onlar..ortada birkaç tanesi şişti kocaman oldu. Patlamasından korkuyorum emdikçe daha çok şişiyor ve ağrısı artıyor. Emzirmeyeyim iyileşsin desem kanallar tıkalı afffff Allah'ım affffff!!
Otri de hiç sümük olmuyo, kullanmıyorum bende artık hırk hırk nefes alıyor burnu tıkalı gibi sadece serum fizyoloji kullanıyorumGunaydin guzel anneler hasta annelere ve hasta bebislere acil sifalar diliyorum insallah tez zamanda atlatirsiniz Allahin izniyle
Kizlar bu bizim zeynoyu emziremiyorum ben artik ya iki firt cekio sonra bana bakio baslio ses cikarmalara gülüşmelere dil çevirmelere yine veriom memeyi agzina yine aynisini yapio 5 dk emme suremiz 10 15 dk ya cikio böylece simdi artik yüzüne. Bakmiyim diyorum kafayi baska yere çeviriyorum :) basladi mi sizinkilerde boyle seylere.
Bi de bugünlerde burnu cok tikanio ve hiriltisi cok oluo doktor ilac vermedi gecenlerde sadece bi damla verdi gunde 4 kez burna damlaticak otribebeyi de her gun kullnma dedi sizler ne siklikta otri bebeyi kullaniyorsunuz sanki damlayi damlatip otriyle cekmeyince tam temizlenmio gibi geliyor rahat edemiyorum
Teşekkür ederim canımBen wrap sling kullanıyorum canım ama boba almayı düşünüyorum. Babywearing Türkiye var faceden bakabilirsin.
Begümle hayat nasıl gidiyor peki herşey yolundamı
Biz sürekli yarım saate bir emişmekten kendimi işi gücü olmayan çimlerde yan yatmış inek gibi hissediyorum bu ne yaaa:)))
Burnu tıkalı olmasın canım
Gün dönümü kızıBenim 1 numara da 10 Ağustos doğumlu. Boyu da gayet uzundur yani. İyi iyi yakışacaklar..boyu boyuna huyu huyuna
Saolasın dünürüm. Lohusalıkta da olmuştu ama böyle olmamışlardı.
Ana olmak gerçekten zor. Bak annen hala senin için uğraşıyor. Zaman gelecek sende kızın için uğraşacaksın. Evlatlarımızın güzel günlerini görelim inşallah.
Bende 2 tane doğurdum 2side babaya benziyor. Hatta senin damat kayınpedere benziyor
Bende pek güzel yaparım keki. Keşke yakın yerlerde olsak da gelip gitsek.
@cetrina güzelim senin oğlan kreşe ne zaman gidecek? Başladı mı yoksa??
Canım kurum değil, şehri teftişe gittikYalayabilimiyiz diye bakmaya
Çok geçmiş olsun rabbim en tez zamanda şifa versin.Kızlar merhabaa
Ablamn eşi mide ağrısı gibi bi ağrıyla hastaneye gitti yatışını yaptılar sürekli tetkik yspılıyor pankreasta kitleden şüpheleniyor doktor ama şuan kesin birşey demiyor ama ciddi biley var diyor bugün mr cekildi pazartesi de endosklpi yapılcak bütün sonuçları göreym ons göre konışalm demiş dr
- Ablam berbat haldee 3 yaşında yeğenm var ablmlar antalyada yaşıo annem kalktı gitti oraya yeğenime bakmak için lütfen dua edin de ciddi bi durum olmasın ilaçla tedavi edilcek bişey olsın ne bilim basit bişey olsun işte Rabbim kimseyi sağlıkla sınanasın dua gücünüze inanıyorum eksik etmeyin lütfeen
Ah kuzum benim midesi boşalmış kusmaktan.midesi bulanmış kusmuş tekrar aç olduğu ićin de safra kusmuş.üşüttü herhalde canım.ya da yediğin bişeyden oldu.memeyi ver bakalım isteyerek emecek mi?-İyi geceler kızlar bi şey sorucam bebeğim bu akşam iki kez yediği her şeyi kustu ardından da öğüre öğüre zorla sarı su kustu ayrı zamanlarda 3 kez. Ateşi yok çok şükür. Dr gitmedim üşütmüştür diye boşuna bi sürü kan almasınlar diye. Yediğini kustu şimdi uyuyo açtır heralde tekrar emzirsem mi bilemedim?? Yediklerini kustuktan sonraki Kusması da bu renk?
O isteyerek emiyo da ben tekrar kusacak diye korkuyorum az az vereyim diyorum. Dun gece üşğmüş üstü açılmış uyanamamışım ondan ıldu heralde.Ah kuzum benim midesi boşalmış kusmaktan.midesi bulanmış kusmuş tekrar aç olduğu ićin de safra kusmuş.üşüttü herhalde canım.ya da yediğin bişeyden oldu.memeyi ver bakalım isteyerek emecek mi?-
Iyi canım iştahı yerinde sevindim.sen ayarlarsın ona göre emzirirsin.O isteyerek emiyo da ben tekrar kusacak diye korkuyorum az az vereyim diyorum. Dun gece üşğmüş üstü açılmış uyanamamışım ondan ıldu heralde.
Aynenn cnm bende gelmio bu kiz diye yana yakila yaziodum burlara bnden snrkiler bnden once dogurmustu ki zorjnlu sezeryan gunune 1 kala bianda gelivermisti... buda smdiki hali!Ah mehmet ali yaktin beni topikin en minnakiyiz :) masallah subhanallah nasil guzel buyumusler yaa. Daha senin gun saydigin yaptigin babyshowerlerini filan hatirliyorum valla ya :)
yanlisim yok dimi :)
:):):) bana da görümcem verdi :) kızından kalmaSağol tatlım
İki tane dönencemiz var biri bu gördüğün salon beşiğe takılı?
Diğeri daha büyük ve büyük yatak odası beşiğine takılı
İkisinide ben almadım
Benim arkadaşın,oğlundan kalma, bana verdi kullanayım diye sağolsun :)
Allah razı olsun ablam ya eksik olmayın
Hepimiz bebekliyiz telaşlı oluyoruz, saatimiz saatine uymuyabiliyor.
Hem yazmıştın zaten,
Biz iyiyiz çok şükür o ateş o gecede kaldı allahtan tekrarı olmadı.
Senin kızıda yerime kokla :) niye durmamış kuzum
Çok az Bi sızı vardı o da uzun emdiğinde olur zaten..zaten meme uçlarım yara olmuş olsaydı derdim ondan oldu ama öyle bir durum da yokCok gecmis olsun canim.belirti vermemis miydi hic?agrı,uçlarda kızarıklik falan olmadı mı?enfeksiyon akabinde iltihap oldu.ama beterinden korusun bazen göğüs operasyon geciriyor ve emzirilemiyor artik.ben yazdim burada daha once de ihmal etmeyin kizlar.
Çok çok geçmişler olsun. Ablan eşi için Eş Şafii esmasını sıkça tekrarlasın. İnşallah aklıma her gelişte dua edecem. Eniştenin ismi nedir? İsmine dua edeyim..Kızlar merhabaa
Canım bana dr dik yatacak demişti. Sırtüstü meyilli. Öyle yatınca hem daha az hırladı hem daha az öksürdü. De götürmediysen bi götür Allah korusun ihmale gelebilecek bir şey değil.@zeynep-ahmet ben 24 gunlukten beri kullaniyom burnuna otri bebeği ger sikista cekiyorum hala var daha sümük ve hırıltı yavrum rahat uyuyamiyor
Teşekkür ederim tatlımÇok geçmiş olsun pisicim tez zamanda şifa versin Allah, sütün de geri gelsin inşallah
Gülüşüne kurban maaşallah şekercikAynenn cnm bende gelmio bu kiz diye yana yakila yaziodum burlara bnden snrkiler bnden once dogurmustu ki zorjnlu sezeryan gunune 1 kala bianda gelivermisti... buda smdiki hali!
Eki Görüntüle 1901586
Cnm uyumada sikinti varsa ataktir evet:) ayni tarihlerde olmuo atak 1hafta once snr olabiliyor sanirim.. ama agu olyini soyluyor olmasi lazim bizimki 40gunluktu agu diodu 34gunlukken gulumsemeye baslamisti. 1haftadir nadir de olsa sesli guluo bicir bicir sesli de mikirdanio auuu eyyy annn inga guuuu fln bisiler dio:) konus bol bol cnm sen acicaksin bebisi agzini izliycek taklit edicek fln. Bu arada bizimki de aksine emziği birakti sallanmayi zaten sevmiodu hala sevmio gece de daha uzun uyumaya basladi 2deki ogunu atlar oldu 4 yerine 6saat uyuyo gibi bide memede uyumayi adet edindi saatlerce biraksam agzinda memem uyur ole! Inanilmaz aciyor uclarim haftalar oldu lansinoh surmeyeli bgn baslicam yinegaliba biz yaşadık ,aslında doğuma göre pazar günü 3 aylık olucaz ama beklenen tarihe göre daha 20 gün var ,eğer ataksa ki öyle olmasına inanmak istiyorum ,sallanarak uyumayı bıraktık (her türlü sallama ,ayak ,çarşaf,salıncak,beşik),kendş yatağında meme emerek uyuyor ,biraz uzun sürüyor dalması çünki emziğe yeni yeni alışıyor çitlenbik ,okuduğumda hadi canım olurmu öyle şey demiştim ama cidden sabah uyandığında büyüdüğünü ve yüzünün değiştiğini farkettim ,ve ilk dega gülerek uyandı ,bizde hala sesli gülme yada agu mugu yok açıkcası ,beni biraz daha tanıyor şimdi ,şimdilik gelişmeler bunlar ,atak sırasında da gündüz hiç uyumadık hemde hiç ve sürekli beslenmek isteyip sürekli huysuzlandı kabus gibiydi ha birde atak sonrası (tabi ataksa) daha sakin bir bebek oldu teyzesi ,Allah sabır versin benim için çok zor bir haftaydı
ya bu ne tatlılık böyle maaşallah,bizim kızın hiç ilgisini çekmiyor ,akşama kadar soytarı ediyor bizi kendine ama gülücüklerin çoğu avizeye gidiyor,çocuğu şu avizeler kadar mutlu edemedik henüz
geçmiş olsun inşallah hayırlı haberi en kısa zamanda alırsınız ,Allah acil şifalar versin
çok geçmiş olsun ,Bebişe acil şifalar sizede sabırlar dilerim dostum
Allah'ım şifa versin inş önemli bişey çıkmaz tedavi olur unutulur gider inş bugünlerKızlar merhabaa
Sen Ankara'da mıydın cnmGün dönümü kızıBenim 1 numara da 10 Ağustos doğumlu. Boyu da gayet uzundur yani. İyi iyi yakışacaklar..boyu boyuna huyu huyuna
Saolasın dünürüm. Lohusalıkta da olmuştu ama böyle olmamışlardı.
Ana olmak gerçekten zor. Bak annen hala senin için uğraşıyor. Zaman gelecek sende kızın için uğraşacaksın. Evlatlarımızın güzel günlerini görelim inşallah.
Bende 2 tane doğurdum 2side babaya benziyor. Hatta senin damat kayınpedere benziyor
Bende pek güzel yaparım keki. Keşke yakın yerlerde olsak da gelip gitsek.
@cetrina güzelim senin oğlan kreşe ne zaman gidecek? Başladı mı yoksa??
Canım bunların bi günü diğerine uymuyo valla. Bugün misafir gelecekti ikramları dün geceden yaptım kuzum uyurken. Günü gününe tutmuyor yetiştiremem dedim bugün de uyuyacağı tuttuCnm uyumada sikinti varsa ataktir evet:) ayni tarihlerde olmuo atak 1hafta once snr olabiliyor sanirim.. ama agu olyini soyluyor olmasi lazim bizimki 40gunluktu agu diodu 34gunlukken gulumsemeye baslamisti. 1haftadir nadir de olsa sesli guluo bicir bicir sesli de mikirdanio auuu eyyy annn inga guuuu fln bisiler dio:) konus bol bol cnm sen acicaksin bebisi agzini izliycek taklit edicek fln. Bu arada bizimki de aksine emziği birakti sallanmayi zaten sevmiodu hala sevmio gece de daha uzun uyumaya basladi 2deki ogunu atlar oldu 4 yerine 6saat uyuyo gibi bide memede uyumayi adet edindi saatlerce biraksam agzinda memem uyur ole! Inanilmaz aciyor uclarim haftalar oldu lansinoh surmeyeli bgn baslicam yinedun icin atak gecirio dedim mememe yapisti diye ki bgn butun gun uyudu enerji mi topluo yada degisik bi atak mi bilmiorum ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?