Bu ara tüm bebekler mi aynı ya oğlumunda burnu tıkanıyo Boğazı'da mı ağrıyo acaba diyorum ama nasıl anlıcam kiIki gundur otriyle cekiyorum ikidir de buyuk parca sümük geldi napiyim cekmeyip ?halâ daha da fırk fırk sanki...nezle mi desem akmıyo burnu
Acaba nem mi yok evde şimdi aklıma geldi.Bu ara tüm bebekler mi aynı ya oğlumunda burnu tıkanıyo Boğazı'da mı ağrıyo acaba diyorum ama nasıl anlıcam ki
Oyyyy şirine seni maşallahAynenn cnm bende gelmio bu kiz diye yana yakila yaziodum burlara bnden snrkiler bnden once dogurmustu ki zorjnlu sezeryan gunune 1 kala bianda gelivermisti... buda smdiki hali!
Eki Görüntüle 1901586
Katılıyorum gece uyumak çok iyi süt yapıyo birini emzir öbürünü sag kalktığında yine dolmuş olur yine sagarsın ama yinede kullanmaya gelince çok çabuk bitiyo hazırdaki sütler keski 2.dönem baslayabilseydinBende gunde bir kez cekiyorum otriyle ve baya sümük gelio ama hiriltilar devam edio galiba geniz de tikali yavrum ya gece resmen horluyo büyük adam gibi sanki hem burun hem genzi tikaniyo heralde
Bugunden baslasam iyi olacak en iyisi gece bir memeyi emdirirken digerni sagayim cunku en cok sut gece oluyo gunduz cocuga zor yetio zaten
Midedeki herseyi boşaltmış Olmalı sarı kustuğuna göre emzirebilirsin biraz dinlendikten sonra benceİyi geceler kızlar bi şey sorucam bebeğim bu akşam iki kez yediği her şeyi kustu ardından da öğüre öğüre zorla sarı su kustu ayrı zamanlarda 3 kez. Ateşi yok çok şükür. Dr gitmedim üşütmüştür diye boşuna bi sürü kan almasınlar diye. Yediğini kustu şimdi uyuyo açtır heralde tekrar emzirsem mi bilemedim?? Yediklerini kustuktan sonraki Kusması da bu renk?
10 kiloya kadar kullanıyorsun.
Suna gülerken neva uyandı tulaaayyyhahahaha bende öyle hissediyorum bazen. Bizim kedi yavruladı. Karşılıklı emziriyoruz. Onun bebekleri daha iyi emiyor ama bizde sürekli Memeyle kavga. Sanki zehir veriyorum. Daha başımı kaldırmadan basıyor çığlığı.
hayalimsin1 maşallah nevşin hanıma gözlere bak helee Rabbim nazardan saklasin insallah
Aynenn cnm bende gelmio bu kiz diye yana yakila yaziodum burlara bnden snrkiler bnden once dogurmustu ki zorjnlu sezeryan gunune 1 kala bianda gelivermisti... buda smdiki hali!
Eki Görüntüle 1901586
:):):) bana da görümcem verdi :) kızından kalma
Bende peteklerin üstüne falan su koyuyorum ama yetersiz geliyo buhar makinesi alsak iyi olur sanırımAcaba nem mi yok evde şimdi aklıma geldi.
Hayranım hamaratlığına,titizliğine cano.çok ta yorma kendini hastalanırsin heeOffff yoruldum kızlar yaa
Şöyle bi düşünün
Koca bugün toplantıları var geç gelecek
Büyük kız teyzesinde kalacak bugün
Ortanca kızı yıka doyur yatağa koy
Nevşini yıka yatağa koy
Sonra sessizlik , fırsat bu fırsat diye dip bucak temizliğe girişsüpür sil ,
Koltuklara kadar sil , kapıları sil,
Banyoları ovala, çamaşır yıka ser bi yandanfelanda fistan koştura koştura hemde çocuk kalkmadan.
Tam bitti başımda bi güzel döndü koşmaktan
Oturuyorsun önüne bir kahve alıyorsun
Zıırrttt telefon
Bi arkadaş evinin ordan geçiyorum sana geliyorum çay koy
Bi daldılar içeri 3 yaramaz çocuğuyla
Nisa tam uykuya dalıyordu o kalktı onamı üzüleyim
Yaptığım onca temizlik boşa gitti onammı üzüleyim
Yalancı gülücükler atım hep içimden sinirden dudaklarımı kemirdim hep
Olamaz yaa
Tabi ben rahat dururmuyum gider gitmez tekrar süpürge açtım sildim felan söylene söylene
Kemiklerim kırıldı ya of
Offffff
Şimdide nevşin uyusun tekrar Daha duşa girecem
Ben bugun actım kombiyi yandık pistik kül olduk kapattım.evet makina almalıBende peteklerin üstüne falan su koyuyorum ama yetersiz geliyo buhar makinesi alsak iyi olur sanırım
Hayranım hamaratlığına,titizliğine cano.çok ta yorma kendini hastalanırsin hee
Maşallah bu güzel Prensese <3
Geçmiş olsun kuzuna umarım çabuk atlatırKızlar kızımı Dr goturdum çok ağlıyordu boğazları kızarmış kulağı iltihap almış usutmis salgın varmis dikkat edin bebeklere antibiyotik verdi Dr.birde ağrı kesici
Yok Can'ım biz size haber verecek dediler aralık ya da aralıktan sonraya..bekliyoruz işte inşallah yer açılırda alırlar miniğimiGün dönümü kızıBenim 1 numara da 10 Ağustos doğumlu. Boyu da gayet uzundur yani. İyi iyi yakışacaklar..boyu boyuna huyu huyuna
Saolasın dünürüm. Lohusalıkta da olmuştu ama böyle olmamışlardı.
Ana olmak gerçekten zor. Bak annen hala senin için uğraşıyor. Zaman gelecek sende kızın için uğraşacaksın. Evlatlarımızın güzel günlerini görelim inşallah.
Bende 2 tane doğurdum 2side babaya benziyor. Hatta senin damat kayınpedere benziyor
Bende pek güzel yaparım keki. Keşke yakın yerlerde olsak da gelip gitsek.
@cetrina güzelim senin oğlan kreşe ne zaman gidecek? Başladı mı yoksa??
Soğuk almış gibi geldi bana ama bu şekilde devam ederse doktora gidin çok geçmiş olsun yavruya inşallah yarına bişeyi kalmazİyi geceler kızlar bi şey sorucam bebeğim bu akşam iki kez yediği her şeyi kustu ardından da öğüre öğüre zorla sarı su kustu ayrı zamanlarda 3 kez. Ateşi yok çok şükür. Dr gitmedim üşütmüştür diye boşuna bi sürü kan almasınlar diye. Yediğini kustu şimdi uyuyo açtır heralde tekrar emzirsem mi bilemedim?? Yediklerini kustuktan sonraki Kusması da bu renk?
Aynenn cnm bende gelmio bu kiz diye yana yakila yaziodum burlara bnden snrkiler bnden once dogurmustu ki zorjnlu sezeryan gunune 1 kala bianda gelivermisti... buda smdiki hali!
Eki Görüntüle 1901586
İnşallah sabaha çok daha iyi olursun arkadaşım inşallahÇok az Bi sızı vardı o da uzun emdiğinde olur zaten..zaten meme uçlarım yara olmuş olsaydı derdim ondan oldu ama öyle bir durum da yokresmen durup dururken oldu! Çok şükür şimdi çok daha iyiyim. Sürekli ucuna hametan sürüp yıkıyorum arada da lansinoh sürüyorum inşallah düzelecek. Tıkanıklık tam anlamıyla geçmedi o da geçer yarına inşallah. Görümcemle konuştum onunda sol göğsüne olmuş 2.çocuğunda hiç emzirememiş,Bebek emmemiş ve o memesi neredeyse körelmiş çok şükür emiyor.
Dün kv konuştum hala geçmedi ağrım var zorlanıyorum falan dedim başına geldiğinden halimden iyi anladı tlf da neredeyse ağlayacaktıkomşusuna söylemiş lahana yaprağı okutmuş bugün aldım hemen koydum mememin üzerine inanılır gibi diil ucu düzeldi sayılır Allahım sabaha tamamen düzelmiş uyanayım noooolur
Çok çok geçmişler olsun. Ablan eşi için Eş Şafii esmasını sıkça tekrarlasın. İnşallah aklıma her gelişte dua edecem. Eniştenin ismi nedir? İsmine dua edeyim..
Allahım sen bağışlamayı seversin sen bağışla. Duaları duyansın gecenin günün hürmetine,yerin göğün hürmetine,sabi sübyanların hürmetine,ezanların hürmetine,gelmiş geçmiş tüm alim zaat,sahabe,peygamberlerin ve alemlerin efendisi Hz Muhammet Mustafa sav yüzü suyu hürmetine onu evladına ve eşine bağışla. Vücuduna ve ruhuna sağlık ver,kuvvet ver!
Canım bana dr dik yatacak demişti. Sırtüstü meyilli. Öyle yatınca hem daha az hırladı hem daha az öksürdü. De götürmediysen bi götür Allah korusun ihmale gelebilecek bir şey değil.
Teşekkür ederim tatlımsütümün eski bolluğuna ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?