2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ellerine sağlık tatlım ama keşke açmasaydın ya da müsait olmadığını şöyledeydin o kadar yorgunluğun üstüne çocuğun uykusunun bölünmesi ve emeklerinin boşa gitmesi sinir bozucu olmuş

Ben hicbirsey yapamıyorum ki dip temizlik olsun bi de,benim adam yapıyo sağolsun kendince.
Evet Avrupalıları iyi bilirim yıllardır turizm sektöründeyim.(ayrıca veteriner tyim)insana ,çalışana saygılıdırlar,dakiktirler,kurallara uyarlar,duygularla da yürütmezler işlerini değil mi:)isterdim cok isterdim Avrupaya yerleşmeyi

Evet işte bu yüzdende onlarla daha iyi komşu, arkadaş olup anlaşabiliyorum.
Bu yüzden o insanları daha çok seviyorum
Ne dedikodu , ne laf , nede sorun yaşıyorsun böylelikle

Uyudu aşkım eşim geldi o sallıyor nevşini bende duşa girecem şimdi
Sen nöbetemi kalktın ?
Biz daha hiç uyumadık ki kalkalım büyük oğlumu daha yeni uyuttum :)Hadi geç duşa tatlım Zaman kaybetme şimdi bebeği emziriyorum gözleri fıldır fıldır inşallah biraz uyur sana şimdiden sıhhatler olsun can

Sağol tatlım Oh be rahatladım vallahi
Eşim eve gelmeden duşada giremiyorum kalkar diye
Yarın burda tatil bitiyor çok şükür
Yeaaaa nisa yine kreşe başlicak

Sağol tatlım Oh be rahatladım vallahi
Eşim eve gelmeden duşada giremiyorum kalkar diye
Yarın burda tatil bitiyor çok şükür
Yeaaaa nisa yine kreşe başlicak
Oğlum seni kıskandı günün üçüncü duşunu aldı şimdi oda rahatladı :) dedim küveytini doldurayım az hareket etsin içinde şimdi yine emiyor :) ay ne güzel darısı büyük oğlumun başına inşallah Onuda alırlar kreşe

:)) sıhhatler olsun kuzumada ohh mis
Benim kız duştan sonra çok güzel uyuyor :)
Seninkide uyur şimdi
Duş rekoru kırmış baksana :)
İnşallah gülüm
Çok rahat edersin iyiki var bu kreşler yeminle

:)) sıhhatler olsun kuzumada ohh mis
Benim kız duştan sonra çok güzel uyuyor :)
Seninkide uyur şimdi
Duş rekoru kırmış baksana :)
İnşallah gülüm
Çok rahat edersin iyiki var bu kreşler yeminle
Ben çok istiyorum kreşe gitsin arkadaşları olsun çocuk biraz sosyalleşsin böyle evde olmuyor dört duvar arası .. Ayy ben bunu yıkadım ama daha bi açıldı sanki çocuk yıkanmayı o kadar çok seviyor ki kendini anne karnında sanıyor zavallım

Ters tepiyor demekki puşt

Bu ara topikte kara bulutlar var yaa. Çok üzüldüm. Allah şifa versin. Umarım ilaçlı tedavi olacak bir durumdur.

Bu renk kusma için doktora git mutlaka. Ve elbette emzir midesi boşalmıştır.

Kız atom karınca hiç mi acımıyorsun canına? Kabul etmeseydin ya. Git yat ya ben okurken yoruldum bir de sen hepsini yapmışsın. Mutfak dolabı geldi bize de valla sadece sildim her yer cercici pazarı. Mis gibi de totomu devirip yattım.
Kedim var canım tüm sokak kedileri benim. Zemin katta oturuyorum ben balkona mama koyarım hep. Gelip giden 5 6 kedim var. Biri balkona ortu ile koltuk arasına yavrulamış. Ne yapacağını annesi bilir. Ben sadece mama desteği veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…