Ellerine sağlık tatlım ama keşke açmasaydın ya da müsait olmadığını şöyledeydin o kadar yorgunluğun üstüne çocuğun uykusunun bölünmesi ve emeklerinin boşa gitmesi sinir bozucu olmuşOffff yoruldum kızlar yaa
Şöyle bi düşünün
Koca bugün toplantıları var geç gelecek
Büyük kız teyzesinde kalacak bugün
Ortanca kızı yıka doyur yatağa koy
Nevşini yıka yatağa koy
Sonra sessizlik , fırsat bu fırsat diye dip bucak temizliğe girişsüpür sil ,
Koltuklara kadar sil , kapıları sil,
Banyoları ovala, çamaşır yıka ser bi yandanfelanda fistan koştura koştura hemde çocuk kalkmadan.
Tam bitti başımda bi güzel döndü koşmaktan
Oturuyorsun önüne bir kahve alıyorsun
Zıırrttt telefon
Bi arkadaş evinin ordan geçiyorum sana geliyorum çay koy
Bi daldılar içeri 3 yaramaz çocuğuyla
Nisa tam uykuya dalıyordu o kalktı onamı üzüleyim
Yaptığım onca temizlik boşa gitti onammı üzüleyim
Yalancı gülücükler atım hep içimden sinirden dudaklarımı kemirdim hep
Olamaz yaa
Tabi ben rahat dururmuyum gider gitmez tekrar süpürge açtım sildim felan söylene söylene
Kemiklerim kırıldı ya of
Offffff
Şimdide nevşin uyusun tekrar Daha duşa girecem
Ben hicbirsey yapamıyorum ki dip temizlik olsun bi de,benim adam yapıyo sağolsun kendince.Napim kız hazır çocuk uyumuş diğerleride evde yok diye biraz diblere giriştim.
Normalde zamansızlıktan yüzeysel oluyo çoğu zaman
Tam bitti pestilim çıktı hoop zangır zangır gürültü şeklinde birileri gelsin
Bişeyde diyemiyorsun işte
Bazen düşünüyorumda bu danimarkalıların hayatı ne güzel la
Hiç küsme yok darılma yok içinde saklama Yok
Ohh mis gibi misafirine bile hadi ben yoruldum yatacam kusura bakma evine git yarın görüşürüz derler hihihi
Yada yemek yenilenecekse misafirlerde yardım eder yaşlı, küçük, dede. Genç hiiiçç fark etmez
Hadi kalk sende şunu yapacaksın derler
Bizde öylemi sanki
Nerde gıcık adetler , örfler hep bizde aman aman ayıp lar hep bizde
Eşek gibi tek başına ikram etmek hep bizde
Dimi ama
Onlarda anca oturup hizmet beklesin
Maşallah bu güzel Prensese <3
Ellerine sağlık tatlım ama keşke açmasaydın ya da müsait olmadığını şöyledeydin o kadar yorgunluğun üstüne çocuğun uykusunun bölünmesi ve emeklerinin boşa gitmesi sinir bozucu olmuş
Ben hicbirsey yapamıyorum ki dip temizlik olsun bi de,benim adam yapıyo sağolsun kendince.
Evet Avrupalıları iyi bilirim yıllardır turizm sektöründeyim.(ayrıca veteriner tyim)insana ,çalışana saygılıdırlar,dakiktirler,kurallara uyarlar,duygularla da yürütmezler işlerini değil mi:)isterdim cok isterdim Avrupaya yerleşmeyi
Uyudumu PrenseslerTşk ederim canım
Napim kız hayır diyemiyenlerden biride benim işte
Uyudumu Prensesler
Biz daha hiç uyumadık ki kalkalım büyük oğlumu daha yeni uyuttum :)Hadi geç duşa tatlım Zaman kaybetme şimdi bebeği emziriyorum gözleri fıldır fıldır inşallah biraz uyur sana şimdiden sıhhatler olsun canUyudu aşkım eşim geldi o sallıyor nevşini bende duşa girecem şimdi
Sen nöbetemi kalktın ?
Biz daha hiç uyumadık ki kalkalım büyük oğlumu daha yeni uyuttum :)Hadi geç duşa tatlım Zaman kaybetme şimdi bebeği emziriyorum gözleri fıldır fıldır inşallah biraz uyur sana şimdiden sıhhatler olsun can
Oğlum seni kıskandı günün üçüncü duşunu aldı şimdi oda rahatladı :) dedim küveytini doldurayım az hareket etsin içinde şimdi yine emiyor :) ay ne güzel darısı büyük oğlumun başına inşallah Onuda alırlar kreşeSağol tatlım Oh be rahatladım vallahi
Eşim eve gelmeden duşada giremiyorum kalkar diye
Yarın burda tatil bitiyor çok şükür
Yeaaaanisa yine kreşe başlicak
Oğlum seni kıskandı günün üçüncü duşunu aldı şimdi oda rahatladı :) dedim küveytini doldurayım az hareket etsin içinde şimdi yine emiyor :) ay ne güzel darısı büyük oğlumun başına inşallah Onuda alırlar kreşe
Ben çok istiyorum kreşe gitsin arkadaşları olsun çocuk biraz sosyalleşsin böyle evde olmuyor dört duvar arası .. Ayy ben bunu yıkadım ama daha bi açıldı sanki çocuk:))sıhhatler olsun kuzumada ohh mis
Benim kız duştan sonra çok güzel uyuyor :)
Seninkide uyur şimdi
Duş rekoru kırmış baksana :)
İnşallah gülüm
Çok rahat edersin iyiki var bu kreşler yeminle
Ben çok istiyorum kreşe gitsin arkadaşları olsun çocuk biraz sosyalleşsin böyle evde olmuyor dört duvar arası .. Ayy ben bunu yıkadım ama daha bi açıldı sanki çocukyıkanmayı o kadar çok seviyor ki kendini anne karnında sanıyor zavallım
Bu ara topikte kara bulutlar var yaa. Çok üzüldüm. Allah şifa versin. Umarım ilaçlı tedavi olacak bir durumdur.Kızlar merhabaa
Bi kaç gündür canm sıkkın
Ablamn eşi mide ağrısı gibi bi ağrıyla hastaneye gitti yatışını yaptılar sürekli tetkik yspılıyor pankreasta kitleden şüpheleniyor doktor ama şuan kesin birşey demiyor ama ciddi biley var diyor bugün mr cekildi pazartesi de endosklpi yapılcak bütün sonuçları göreym ons göre konışalm demiş dr
- Ablam berbat haldee 3 yaşında yeğenm var ablmlar antalyada yaşıo annem kalktı gitti oraya yeğenime bakmak için lütfen dua edin de ciddi bi durum olmasın ilaçla tedavi edilcek bişey olsın ne bilim basit bişey olsun işte Rabbim kimseyi sağlıkla sınanasın dua gücünüze inanıyorum eksik etmeyin lütfeen
Sen diyince dikkat ettim yavrumun son günlerde çekilmiş doğru düzgün bir fotosu bile yok attım amaOğlanın Resmini gönder bi ara bana WhatsApp ten
Cetrina
Bu renk kusma için doktora git mutlaka. Ve elbette emzir midesi boşalmıştır.İyi geceler kızlar bi şey sorucam bebeğim bu akşam iki kez yediği her şeyi kustu ardından da öğüre öğüre zorla sarı su kustu ayrı zamanlarda 3 kez. Ateşi yok çok şükür. Dr gitmedim üşütmüştür diye boşuna bi sürü kan almasınlar diye. Yediğini kustu şimdi uyuyo açtır heralde tekrar emzirsem mi bilemedim?? Yediklerini kustuktan sonraki Kusması da bu renk?
Ben varım soğuk buhar makinesi kullanıyorum. King marka.Kizlar buhar makinsi kullanipta memnun olan varmi ???
Kız atom karınca hiç mi acımıyorsun canına? Kabul etmeseydin ya. Git yat ya ben okurken yoruldum bir de sen hepsini yapmışsın. Mutfak dolabı geldi bize de valla sadece sildim her yer cercici pazarı. Mis gibi de totomu devirip yattım.Offff yoruldum kızlar yaa
Şöyle bi düşünün
Koca bugün toplantıları var geç gelecek
Büyük kız teyzesinde kalacak bugün
Ortanca kızı yıka doyur yatağa koy
Nevşini yıka yatağa koy
Sonra sessizlik , fırsat bu fırsat diye dip bucak temizliğe girişsüpür sil ,
Koltuklara kadar sil , kapıları sil,
Banyoları ovala, çamaşır yıka ser bi yandanfelanda fistan koştura koştura hemde çocuk kalkmadan.
Tam bitti başımda bi güzel döndü koşmaktan
Oturuyorsun önüne bir kahve alıyorsun
Zıırrttt telefon
Bi arkadaş evinin ordan geçiyorum sana geliyorum çay koy
Bi daldılar içeri 3 yaramaz çocuğuyla
Nisa tam uykuya dalıyordu o kalktı onamı üzüleyim
Yaptığım onca temizlik boşa gitti onammı üzüleyim
Yalancı gülücükler atım hep içimden sinirden dudaklarımı kemirdim hep
Olamaz yaa
Tabi ben rahat dururmuyum gider gitmez tekrar süpürge açtım sildim felan söylene söylene
Kemiklerim kırıldı ya of
Offffff
Şimdide nevşin uyusun tekrar Daha duşa girecem
Kedim var canım tüm sokak kedileri benim. Zemin katta oturuyorum ben balkona mama koyarım hep. Gelip giden 5 6 kedim var. Biri balkona ortu ile koltuk arasına yavrulamış. Ne yapacağını annesi bilir. Ben sadece mama desteği veriyorum.La Lune kedin olduğunu bilmiyordum:)bende üç tane var kedi bir de köpek....kedilerim kısır iki kız bir erkek.yavruları ne yapacaksın kalacaklar mı sahiplendirecek misin?hem bakması zor hem sahiplendirmesi diye kısırlaştırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?