2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Yataktayım kız uyku yok
Neyapim
Kimimiz kimsemiz Yok ne ana ne kardaş
Sonunda yine dönüp dolaşıp işler güçler ellimden öpüyor nasılsa
Bende geceleri daha çok vakit buluyorum malum

Aynenn cnm bende gelmio bu kiz diye yana yakila yaziodum burlara bnden snrkiler bnden once dogurmustu ki zorjnlu sezeryan gunune 1 kala bianda gelivermisti... buda smdiki hali!
Eki Görüntüle 1901586
Maşallah fıstığıma Çok büyümüş buuu!!! Benim Aslan'la aynı gün doğdular yanlış değilsem?? Bakışlara bak nasıl bilmiş. Akıllı kızım benim
Sen Ankara'da mıydın cnm
Yok tatlım Rize deyim ben. Mavi Yeşil
Pisikedii mastitis değil mi problem?iltihap varsa ya düzelmezse,ateşini ölçtün mü canım?
Her şey kontrol altında tatlım.
Kizlar buhar makinsi kullanipta memnun olan varmi ???
Olayla tamamiyle alakasız şeediyorum...bu 53 rize nin 53ü mü? Yarışmaya nerden katılıyorsun?
Offf offf! Çok yorulmuşsun.. ellerine emeğine sağlık
Şeeeyyy aslında neredeyse benim her günün böyle. Kapı komşumun ikizleri bar benim oğlanla yaşıt,aralarında 10 gün var. Aynı kreşe gidiyorlar orda oynamaya doyamıyorlar evde devam ediyorlar.
Süperler aslında. Keşke bizde de böyle bir şey olsa. Gerçi benim bir kaç arkadaşım var öyleyizdir. Geçen gün kahvaltıya gittim o zaten masayı hazırlamıştı yedik içtik sen oğlana bakta şuraları toparlayayım dedim;bana geldiğinde de her şeye yardım eder.
Yok Can'ım biz size haber verecek dediler aralık ya da aralıktan sonraya..bekliyoruz işte inşallah yer açılırda alırlar miniğimi
Ayyy hadi inşallah başlar
Evet işte bu yüzdende onlarla daha iyi komşu, arkadaş olup anlaşabiliyorum.
Bu yüzden o insanları daha çok seviyorum
Ne dedikodu , ne laf , nede sorun yaşıyorsun böylelikle
Eşimin çalıştığı yerde yabancı çoktu. Kesinlikle çok rahat insanlar. Yaşam şekilleri öyle olduğu için bizdeki gibi sıkboğaz olmuyorlar.
Biz memeyi oyun yapmaya başladık emerken bırakacak gibi yapıyor çekiyor çekiyor bırakmadan geri tutuyor
Bak sen eşşeğin sıpasına!!! Ağzını yerim ben o sarı kafanın
Selam kızlar, biz Salihli deki kaplıcalara geldik. Allahım odadaki kalorifer bozuk sönmüyor bir türlü... çıldıracağım sıcaktan
Camı açın yaaa ayyy bana fenalık geldi!! Bizim evde cehennemül kebir! Merkezi sistem. Yatmadan önce evi bi güzel havalandırıyorum. Zaten bir kaç peteği kapattım. Büyük yazlık pijamayla üstü açık yatıyor küçük yazlık pijamayla inçe battaniyeyle yatıyor. Yatarken çoraplarını çıkarıyorum artık. Ben pijamasız ve çoraplı yatamam

Canım sonunda uğraşa uğraşa kapatmayı becerdim peteği. Şimdi de horultudan uyuyamıyorum. Sinirlerim bozuldu oturdum ağladım az önce.Dünden de çok uykusuzum zaten. Sinirlerim bozuldu.

Cok gecmis.olsun insallah tedavilik basit bir.durumdur canjm dualarim.seninle

Çok geçmiş olsun rabbim en tez zamanda şifa versin.

Allah'ım şifa versin inş önemli bişey çıkmaz tedavi olur unutulur gider inş bugünler

goqce canım benim Rabbim şifa versin eniştene inşallah kısacık bi tedavi ile eski sağlığından daha iyisine kavuşur

Bu ara topikte kara bulutlar var yaa. Çok üzüldüm. Allah şifa versin. Umarım ilaçlı tedavi olacak bir durumdur.
Ağzınıza yüreğinize saplık kızlar Allah razı olsun dualarımız kabul olsun inşallah
@Pisikedii eniştemin adı hasan tatlım ne güzel dua etmişsin çok sağol

Aynenn cnm bende gelmio bu kiz diye yana yakila yaziodum burlara bnden snrkiler bnden once dogurmustu ki zorjnlu sezeryan gunune 1 kala bianda gelivermisti... buda smdiki hali!
Eki Görüntüle 1901586
Masallah subhanallah ya koca kiz olmus bu evlenme cagina gelmis kiz :) rabbim size bagislasin
Bu ara tüm bebekler mi aynı ya oğlumunda burnu tıkanıyo Boğazı'da mı ağrıyo acaba diyorum ama nasıl anlıcam ki
Benimkide yazik burnu nasil tikali nefes alamiyo. Peteklere su koyuyodum esim toplamis hepsini demin gene koydum basinada sogan koydum serumda damlattim. Hiril hiril yavrucak. Bogaza bisiler takiliyo heralde arada oksuruyo burnunu derin cektikce

Kızlar kanguru almak istiyorum ama neye göre alıyoruz bunu bebeğin bacaklarına zarar vermez dimi kullanan arkadaşlar hangisini tavsiye ediyorsunuz?

Boba 4g aldım ben de canım. Biraz pahalı ama parasını hakediyor kesinlikle. Tavsiye ederim.

Eki Görüntüle 1901586
Maşallah maşallah. Hatırladığım kadarıyla sanki biraz sana benzemeye başlamış :)

Kızlar perşembe günü doktora gittik 2 ay kontrolü için. Bizim oğlan 6400 gr 62 cm olmuş. Baş ölçüsü de 40 cm. Doktor önden gidiyor. 3 aylık ölçüsü bunlar dedi. Bu ara yapacağın şey bolca sevmek öpmek dokunmak konuşmak bebekle dedi. 3. ay içinde rota aşısı yapalım dedi.

Bir de cuma günü evlilik yıldönümümüzdü. Eşim bunu paylaşmış face te çok hoşuma gitti :)

Bu da minik ayım tatlış oğlum ile :)

Tabi bununla birlikte haftasonu anneme geldik. 2 hafta önce de gelmiştik. Adapazarı'nda buarada annemler. Dedim annen kıskanmasın hep ananeye götürüyorsunuz demesin. Ne dese beğenirsiniz? Ben zaten onlara dedim artık sıra sizde şubat tatilinde bekliyoruz dedim diyor Kendi işe gidecek ben annesi babası ile mi oturacağım bütün gün evde Bir de gelirlerse Hatay'dan gelecekler. Gelmişken 2-3 gün kalıp dönmezler sonuçta. Birşey demedim ama hayırlısı bakalım artık.

Bir de kızlar biz daha ateşölçer almadık. Hangi marka nasıl birşey tavsiye edersiniz?

Bende aslen rizeliyim tabi anca gezmeye gelip görüyoruz oraları köyümüz Artvin'de gerçi ama orda her yer güzel

Heh bizdede aynı durum ola ki Ateş'i olursa diye takipteyim inş çabucak atlatırlar

Maşallah kuzuya eger anne sütüyle bu kadar büyümüşse yapacak bişey yok sütten kesemezsin ya miniği :)

yesilseven taylımm maşallh fıstığaa nazar değmesin cok tatlıııı :)) sana benziyor sankii
hayalimsin1 ahh canımm ne güzel kuzuların uyuyorr koşturuyorsun işlere hemde 3 coxukla maşallah sanaa
Benim oğlan gündüz hiç uyumuyor yaa yani şöyle uyucağı zaman memede uyuyor şöyle yerine koyayım diorm cin gibi uyanıyor ne duşa girebiliorum ne yemek yapabiliorm ana kucağında sakin sakin oturduğu sıralarda ağlayana kadar yapabilceklerimi yapıorm :))
Pisikedii ayy rize mii cennet misalii yaaaa ne güzel memelekett

Tatlim rizeliyim ben ordan seyeediyorum ama suan ankaradayim ve iatanbuldan buraya gelin geldim anloycagin gurbet ellerde esimin ailesi haric tek basimayim

Canim kusra bakma kullanmadigimdan soruyorum.baska cesitletidemi var onlarin ben bi icinee su konulanindan gormustum bi tanidigimda
Hepsinin içine su konuyor. Sicak ve soguk üfleyen farklı. Ben ciğerler için bu daha iyi diye okumuştum kampanya vardı aldım. Renk renk gece lambası da oluyor. İstersen suyuna esans eklemek için gözü var.

m.beauty canım rüyamda seni gördüm. Veteriner teknisyeni idin değil mi? Ay rüyamda bizm kızı fare tirmikladi. Bende fareyi yakaladım çok kızdım ama öldürmedim kutuya koydum doktora gösteririm diye. Seni aradım önce sana mı getireyim kuduz mi bir bak diye. Açmadın telefonu Ay çok fena rüyaydı. Sabah bizm lohusa kedi eşimi tirmikladi ondan etkilendim herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…