2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yok ne yazık ki çiçeğim agu yok sadece heyecanlanınca yada beni görünce yada kucağa alınca sevinç çığlığı atıyor ayyyyy diye :))) ,bide pıhhh var ,çokta konusuyorum aslında şarkılar masal kitap Herseyi yapıyorum anlamadım gitti ,evet atak sonrası uyuyorlar işte o uykularında büyüyorlarmış okuduklarımdan edindiğim bilgi bu ,sorma dostum o çingene beşiğini unuttu ya hergün ona seviniyorum bu ara ,emziği uzun süre almamıştı şimdi de sadece uykuya dalarken veriyorum benim için emzikle ve beşiğinde uyuması mucize gibi ,evet gece uykusu bizde de arttı 7-8 arası gece uykusuna geçiyor saat 1-2 arası ilk uyanması ,geçmiş olsun atak sonrası göğüslerin hem dinlenir hemde daha sütün artar inşallah ,ben emziremediğim için sizlere imreniyorum inşallah uzun süre sağlıkla emer bebişler

Canım sonunda uğraşa uğraşa kapatmayı becerdim peteği. Şimdi de horultudan uyuyamıyorum. Sinirlerim bozuldu oturdum ağladım az önce.Dünden de çok uykusuzum zaten. Sinirlerim bozuldu.
Canım benim ben bu duruma nazar diyorum! Hani diyorlar ya aksilikler üst üste geldi...heee öyle öyle diyorum

Ağzınıza yüreğinize saplık kızlar Allah razı olsun dualarımız kabul olsun inşallah
Pisikedii eniştemin adı hasan tatlım ne güzel dua etmişsin çok sağol
İnşallah dua edecem. Allahım Hasan'ı evladına bağışlayacak inşallah.

Maşallah barekallah Rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın inşallah. Ben o minik ayıcığı yerim
Bir de kızlar biz daha ateşölçer almadık. Hangi marka nasıl birşey tavsiye edersiniz?
Kesinlikle uzaktan ölçer öneririm. Çünkü büyüdükçe ateşini ölçtürmeyecek. Tabanca modeldi benimki oğlan bozdu onu sonra küçük aldım. Medifine marka. Çok memnunum.

Buyur gel misafirim ol. Evimin manzarası çok güzeldir. Tam rize mavi-yeşil manzaralı

Tatlim rizeliyim ben ordan seyeediyorum ama suan ankaradayim ve iatanbuldan buraya gelin geldim anloycagin gurbet ellerde esimin ailesi haric tek basimayim
Hemşehrim Elin de elindesin ama olsun evladın var artık..hiiiiç yalnız değilsin Tabi burda olsaydın ne güzel görüşürdük.

Kız bunun şekli ne güzel. Süslük obje gibi

Kizlar dun hastaneden ciktik,firsat bulup yazamadim. Hepinizden allah razi olsun. Cok sukur iyi kizim allah im korusun yavrularimizi, lutfen sizde uykusuzluga dikkat edin kendimi yedim bitirdim aglamaktan gozum kurudu hastanede sinir krizi geciriyordum o derece. Nasil boyle bir salaklik yaptim diye diye kendimi yedim. Birde zaten su muge anli nin oetaya cikatdigi icler acisi haber zaten gozumun onunden gitmiyordu allah im aklima mukayese oldu valla annelik delilikmis. Canlarimiz allah a emanet, annelere de birsey olmasin

Canım geçmiş olsunn tekrardan bişey yok diöi kuzundaa zehirlenme falan ? Böyle durumlarda 114 zehirlenme hattını arıyorduk sanırm
Onu hiç sorma böyle pislikler gerçekten idam getirilsin düşünmek istemiyorum aklım donuyor bide beni döverler diye korkuyor lan sen kimsin korkuyorsun korkmak nedir biliomsn 3.5 yaşndaki kız cocuğu korkmadı mı ?? Sen sadece dayaktan korkuosun ?? O bebeğe neler yaptınn..... Allahım sen koru evlatlarımızıı

Hasta olucak korkusu saçma biliyorum, sanırım normal bebek ve pramatüre bebek arasında gidip geliyorum.. Kızları hasta etmemek için yıkama aralığı açıktı, bende havalar soğuk diye haftada 1 e çıkardım geçen hafta cts yıkadım o zamana kadar 3/4 günde 1 yıkadım cts den beri hafta da 1 yıkamaya başladım

Usg de sorun mu çıkmıştı canm

Kızlar benim kizim galiba kolik. Çünkü her gün ayni saatlerde aksam 6 ile 10 arası ağlama krizine giriyor memeyi ile almıyor sadece supurge sesiyle sakinlesiyor tabi ayni zamanda kucaginda gezdirip pışpışlaman lazım. Bu durum 1 haftadır falan var. Ayni zamanda atak haftasindayiz ataktan mi yoksa koliklige dogru adim mi bilemedim. 2. Ayinda da cikabiliyor mu bu kolik? Bir de benim kizimda gobek fıtığı var doktor 1 yasina kadar zamanla gecer zaten az dedi. Baska bir doktora daha gotursem mi ne yapsam bilemedim? Yasadigim sehirde kimsem de yok ilk cocugum da iyice kafam karıştı

Allah razi olsun. Evet canim 114 u aradik hastaneye gidin dediler ordan dr da 114 u aradi dr larin yasal zorunlulugu varmis.

Bu igrenc mahlukatlardan dolayi Turkiye den kacip gidesim geliyor bazen

Allah razi olsun. Evet canim 114 u aradik hastaneye gidin dediler ordan dr da 114 u aradi dr larin yasal zorunlulugu varmis.

Bu igrenc mahlukatlardan dolayi Turkiye den kacip gidesim geliyor bazen
Aynen tatlişkom yoldan gecerken insan gördümü selam ver eğimize kenara kaçıyoruz kafamızı eğitoruz artık acaba sapık mı hırsız mı başka bişey mi diyetek me hale geldik evlatlarımız nasıl yarınlarda büyüyecek cok mmerak ediyorumartık okula göttürüp kapnn önnde bekleyip eve getirrz herhalde

Bende siparis vermek istitordum ama emin olamiyorum.sonucta bunlar cinden grliyor,malzemeleri nasil,cocuga zarar verecek birsey var mi icinde emin olmak lazim. Nasil guveniyorsun

Aslında bez ve yıkanabilir oldukları için bir zararı olabileceğini düşünmemiştim :/

Kizlar ya benim bu bebe,oturacakmis gibi kendini kaldiriyor,cok saskiniz ailecek,sizinkilerde boyle mi,erken mi oturcak acaba,kesinlikle yatmiyor,kendi kendine kaldiriyor kendini,ama oturamiyor haliyle ben tutunca aliyorum kucagima

Bizimkinde de var aynısı kolu başı ve ayaklarını yukarı doğru kaldırıyor. Resmen kalkmak istiyor ama kalkamıyor tabi.

Bir de kucağına alacak gibi ellerini koltuk altına doğru götürünce beni al diye karnını kaldırıyor.

Zaten hiç yatmak istemiyor. Hep kucakta olayım etrafa bakayım istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…