Yaa ankarann neresindesin tatlımm??Tatlim rizeliyim ben ordan seyeediyorumama suan ankaradayim ve iatanbuldan buraya gelin geldim anloycagin gurbet ellerde esimin ailesi haric tek basimayim
Canim Etimesgut sendemi ankaradaydinYaa ankarann neresindesin tatlımm??
Cnm uyumada sikinti varsa ataktir evet:) ayni tarihlerde olmuo atak 1hafta once snr olabiliyor sanirim.. ama agu olyini soyluyor olmasi lazim bizimki 40gunluktu agu diodu 34gunlukken gulumsemeye baslamisti. 1haftadir nadir de olsa sesli guluo bicir bicir sesli de mikirdanio auuu eyyy annn inga guuuu fln bisiler dio:) konus bol bol cnm sen acicaksin bebisi agzini izliycek taklit edicek fln. Bu arada bizimki de aksine emziği birakti sallanmayi zaten sevmiodu hala sevmio gece de daha uzun uyumaya basladi 2deki ogunu atlar oldu 4 yerine 6saat uyuyo gibi bide memede uyumayi adet edindi saatlerce biraksam agzinda memem uyur ole! Inanilmaz aciyor uclarim haftalar oldu lansinoh surmeyeli bgn baslicam yinedun icin atak gecirio dedim mememe yapisti diye ki bgn butun gun uyudu enerji mi topluo yada degisik bi atak mi bilmiorum ki...
Canım benim ben bu duruma nazar diyorum! Hani diyorlar ya aksilikler üst üste geldi...heee öyle öyle diyorumCanım sonunda uğraşa uğraşa kapatmayı becerdim peteği. Şimdi de horultudan uyuyamıyorum. Sinirlerim bozuldu oturdum ağladım az önce.Dünden de çok uykusuzum zaten. Sinirlerim bozuldu.
İnşallah dua edecem. Allahım Hasan'ı evladına bağışlayacak inşallah.Ağzınıza yüreğinize saplık kızlar Allah razı olsun dualarımız kabul olsun inşallah
Pisikedii eniştemin adı hasan tatlım ne güzel dua etmişsin çok sağol
Maşallah barekallahKızlar perşembe günü doktora gittik 2 ay kontrolü için. Bizim oğlan 6400 gr 62 cm olmuş. Baş ölçüsü de 40 cm. Doktor önden gidiyor. 3 aylık ölçüsü bunlar dedi. Bu ara yapacağın şey bolca sevmek öpmek dokunmak konuşmak bebekle dedi. 3. ay içinde rota aşısı yapalım dedi.
Bir de cuma günü evlilik yıldönümümüzdü. Eşim bunu paylaşmış face te çok hoşuma gitti :)
Eki Görüntüle 1901602
Bu da minik ayım tatlış oğlum ile :)
Eki Görüntüle 1901603
Tabi bununla birlikte haftasonu anneme geldik. 2 hafta önce de gelmiştik. Adapazarı'nda buarada annemler. Dedim annen kıskanmasın hep ananeye götürüyorsunuz demesin. Ne dese beğenirsiniz? Ben zaten onlara dedim artık sıra sizde şubat tatilinde bekliyoruz dedim diyor Kendi işe gidecek ben annesi babası ile mi oturacağım bütün gün evde Bir de gelirlerse Hatay'dan gelecekler. Gelmişken 2-3 gün kalıp dönmezler sonuçta. Birşey demedim ama hayırlısı bakalım artık.
Kesinlikle uzaktan ölçer öneririm. Çünkü büyüdükçe ateşini ölçtürmeyecek. Tabanca modeldi benimki oğlan bozdu onu sonra küçük aldım. Medifine marka. Çok memnunum.Bir de kızlar biz daha ateşölçer almadık. Hangi marka nasıl birşey tavsiye edersiniz?
Buyur gel misafirim ol. Evimin manzarası çok güzeldir. Tam rize mavi-yeşil manzaralıyesilseven taylımm maşallh fıstığaa nazar değmesin cok tatlıııı :)) sana benziyor sankii
@hayalimsin1 ahh canımm ne güzel kuzuların uyuyorr koşturuyorsun işlere hemde 3 coxukla maşallah sanaa
Benim oğlan gündüz hiç uyumuyor yaa yani şöyle uyucağı zaman memede uyuyor şöyle yerine koyayım diorm cin gibi uyanıyor ne duşa girebiliorum ne yemek yapabiliorm ana kucağında sakin sakin oturduğu sıralarda ağlayana kadar yapabilceklerimi yapıorm :))
Pisikedii ayy rize mii cennet misalii yaaaa ne güzel memelekett
HemşehrimTatlim rizeliyim ben ordan seyeediyorumama suan ankaradayim ve iatanbuldan buraya gelin geldim anloycagin gurbet ellerde esimin ailesi haric tek basimayim
Kız bunun şekli ne güzel. Süslük obje gibiEki Görüntüle 1901609
Bak bundan benimki.
Canım geçmiş olsunn tekrardan bişey yok diöi kuzundaa zehirlenme falan ? Böyle durumlarda 114 zehirlenme hattını arıyorduk sanırmKizlar dun hastaneden ciktik,firsat bulup yazamadim. Hepinizden allah razi olsun. Cok sukur iyi kizim allah im korusun yavrularimizi, lutfen sizde uykusuzluga dikkat edinkendimi yedim bitirdim aglamaktan gozum kurudu hastanede sinir krizi geciriyordum o derece. Nasil boyle bir salaklik yaptim diye diye kendimi yedim. Birde zaten su muge anli nin oetaya cikatdigi icler acisi haber zaten gozumun onunden gitmiyordu allah im aklima mukayese oldu valla annelik delilikmis. Canlarimiz allah a emanet, annelere de birsey olmasin
Hasta olucak korkusu saçma biliyorum, sanırım normal bebek ve pramatüre bebek arasında gidip geliyorum.. Kızları hasta etmemek için yıkama aralığı açıktı, bende havalar soğuk diye haftada 1 e çıkardım geçen hafta cts yıkadım o zamana kadar 3/4 günde 1 yıkadım cts den beri hafta da 1 yıkamaya başladımNasıl yani7 günde bir derken
Haftada bir mi yıkıyorsun ?
Neyapıyon ablam ya çocuklar banyoyla çiçek gibi açılırlar, rahatlarlar, rahat uyurlar, bide eller hep kapalı , boyun kapalı olduğu için çok çabuk kir topluyor,silmeyi yeterli bulmuyorum ben bir gün siler birgün yıkarım yani
Evett bende şeker mahallesindeyim arka tarafım eryaman ön tarafm şeker mah :))Canim Etimesgut sendemi ankaradaydin
Geçmiş olsun tz zamanda iyi olsun inşallahKızlar kızımı Dr goturdum çok ağlıyordu boğazları kızarmış kulağı iltihap almış usutmis salgın varmis dikkat edin bebeklere antibiyotik verdi Dr.birde ağrı kesici
Usg de sorun mu çıkmıştı canmKizlaslr slm mevlutu yaptik ama bir kare fotomuz yok kalabaliktan sukir bitti gorumcrm.saglikci.bacalalrinimgosterdim evet biraz kisa dedimohmalmetmeyin bir faha baktirin cift bez bagla dedi icim deki suphe hep yaa insallah normale doner kalca hafta ici goturucrz bakalim
Bende aslen rizeliyim tabi anca gezmeye gelip görüyoruz oraları köyümüz Artvin'de gerçi ama orda her yer güzel
Allah razi olsun. Evet canim 114 u aradik hastaneye gidin dediler ordan dr da 114 u aradi dr larin yasal zorunlulugu varmis.Canım geçmiş olsunn tekrardan bişey yok diöi kuzundaa zehirlenme falan ? Böyle durumlarda 114 zehirlenme hattını arıyorduk sanırm
Onu hiç sorma böyle pislikler gerçekten idam getirilsin düşünmek istemiyorum aklım donuyor bide beni döverler diye korkuyor lan sen kimsin korkuyorsun korkmak nedir biliomsn 3.5 yaşndaki kız cocuğu korkmadı mı ?? Sen sadece dayaktan korkuosun ?? O bebeğe neler yaptınn..... Allahım sen koru evlatlarımızıı
Aynen tatlişkom yoldan gecerken insan gördümü selam ver eğimize kenara kaçıyoruz kafamızı eğitoruz artık acaba sapık mı hırsız mı başka bişey mi diyetek me hale geldik evlatlarımız nasıl yarınlarda büyüyecek cok mmerak ediyorumartık okula göttürüp kapnn önnde bekleyip eve getirrz herhaldeAllah razi olsun. Evet canim 114 u aradik hastaneye gidin dediler ordan dr da 114 u aradi dr larin yasal zorunlulugu varmis.
Bu igrenc mahlukatlardan dolayi Turkiye den kacip gidesim geliyor bazen
Bende siparis vermek istitordum ama emin olamiyorum.sonucta bunlar cinden grliyor,malzemeleri nasil,cocuga zarar verecek birsey var mi icinde emin olmak lazim. Nasil guveniyorsunKızlar şu bebekler için olan kitaplar var ya küçük bezden onlardan söylüyorum Ali expressten. Tanesi 1 dolar. Aşağıdaki linkten sipariş veriyorum. Sizin de aklınızda olsun.
https://m.tr.aliexpress.com/item/32...k-Toys&spm=2114.13010208.99999999.273.CUpYqV&
Bende siparis vermek istitordum ama emin olamiyorum.sonucta bunlar cinden grliyor,malzemeleri nasil,cocuga zarar verecek birsey var mi icinde emin olmak lazim. Nasil guveniyorsun
Kizlar ya benim bu bebe,oturacakmis gibi kendini kaldiriyor,cok saskiniz ailecek,sizinkilerde boyle mi,erken mi oturcak acaba,kesinlikle yatmiyor,kendi kendine kaldiriyor kendini,ama oturamiyor haliyle ben tutunca aliyorum kucagima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?