2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar ya benim bu bebe,oturacakmis gibi kendini kaldiriyor,cok saskiniz ailecek,sizinkilerde boyle mi,erken mi oturcak acaba,kesinlikle yatmiyor,kendi kendine kaldiriyor kendini,ama oturamiyor haliyle ben tutunca aliyorum kucagima
Aynen tatlım ayakta durcak nerdeyse dr ayk üstüne bastrtmayın dedi dikkat ediyorum yapmaması için aöa dediğin gibi ayaklarını basıp karnını yukarı ittiriyo zıplııo bile ana kucağndayken :)

Yaa vayy tooragim benim valla on numara olurdu evet kizim var ben ona zaten yol arkadasim diyorum.onla daha guzel olacak insallahhh.buarada rizenin neresindensin ben pazar

Kizlar buhar makinasi cidden ise yariyor mu? Burun hiriltisinda level atladik iki gundur yarin belki doktora gideriz esim izin alabilirse

Çok geçmişler olsun. Olacakla öleceğe çare yok tatlım. Kendini artık suçlamayı bırak. Bu olayda da vardır bir hayır. Mügedeki olayı bende izledim haberlerde. Rabbimin evlatlarımızı korusun
Ooooo sende mii Öpüyorum kocaman
Kizlar ya benim bu bebe,oturacakmis gibi kendini kaldiriyor,cok saskiniz ailecek,sizinkilerde boyle mi,erken mi oturcak acaba,kesinlikle yatmiyor,kendi kendine kaldiriyor kendini,ama oturamiyor haliyle ben tutunca aliyorum kucagima
Benim oğlan da oturmaya çalışıyor da 'popon henüz düzleşmedi' diyorum ağlıyor benim 1 numara 8 aylık oturdu (desteksiz) 10 aylıkta yürüdü. Sağlıklı olsunlar da...biyolojik saatleri geldiğinde her şeyi yapacaklar. Rabbim hayırlısıyla göstersin inşallah

Yaa vayy tooragim benim valla on numara olurdu evet kizim var ben ona zaten yol arkadasim diyorum.onla daha guzel olacak insallahhh.buarada rizenin neresindensin ben pazar
Ben Çayeli. Ne kadar yakınmışız aslında. Artık hiç sıkılmazsın. Kızınla her yere gidersin. Arkadaşım var artık

Bizim kızda aynı yarıya kadar doğruluyor kalkmaya çalışıyor gibi ,çok tatlı halleri var kalkamayınca kendini yana atıyor

Maşallah size evladınızla nice güzel uzun yıllarınız olsun arkadaşım

Kizlar birde benim bebegim(kiz) suan62 gunluk. 49 cm 3100 dogdu, sariliktan 3000 e dusmustu. Simdi 4870 kg,boyu 55 cm. Sadece anne sutu aliyor dr gelisimi iyi dedi ama boyu minnak geliyor sanki. O kadar hareketli ki dr hic 2 aylik gibi degil kiziniz cekeceginiz var dedi:) uyusa daha cok buyuyecek gibi geliyor gunun bazen 12 saati uyumuyor kucagimda gezdirmekten bileklerim kopuyor. Ayrica kycakta omurgasina zarar vermekten kork uy orum ben popo ve bas destekli tutuyorum dogru mu?

Benm oğlan 80 günlük 60 cm 6.5 kg gelişimi normal de uyumuyor :/ gündüz hep senndediğin gibi kucağmdasürekli. omzumda genelde cok rahat ediyor bnde diyorum kalçaya omurgaya zarar vermem inşallah diye :/

O konuda bende günlerdir kendimi yiyorum çıldırıyorum aklım almıyor Allah ım bebeklerimizi evlatlarımızı korusun acılarını göstermesin sizede çok geçmiş olsun lütfen kendine yüklenme olur böyle şeyler insanlık hali

Benm oğlan 80 günlük 60 cm 6.5 kg gelişimi normal de uyumuyor :/ gündüz hep senndediğin gibi kucağmdasürekli. omzumda genelde cok rahat ediyor bnde diyorum kalçaya omurgaya zarar vermem inşallah diye :/
Benim kide en son 6 buçuk kilo 63 cm di şimdi ne kadar olmuştur miniğim bilmiyorum birde senin gibi omzumda yatıyor sol yanım çürüdü resmen sırf oğluşum huzurlu uyusun diye

Göbek fıtığına genelde müdahale edilmiyor ve Zaman'la geçiyor yeğenimdede vardı .. Tabi için rahat etmediyse yine götür Can'ım çok geçmiş olsun ..birde çok ağlamasın ağlama etkiliyor o fıtığı .. Benim oğlumda doktorların ilk sorduğu soru buydu ağlama saati varmı evet doğduğu günden beri her akşam saat 23:00 da başlıyor ve sabaha karşı saat 4 E kadar katıla katıla ağlıyor ve malesef kolik bebeklerin en önde gelen belirtisi buymuş saatli ağlama krizleri ..

Son düzenleme:
Oy maşallah benimki de öyle gecen muayenede doktor fark etti yüz üstü dönüp ayaklarını bir yere dayayıp kendinide ittiriyor aceleleri var Can'ım 41 kere maşallah Süphanallah kuzulara

Kizlar merhabalar. Benim oglus hergun 1 defa nadirde olsa bazen 2 defa kakasini yapardi. Gecenlerde 2 gun yapmadi 3. gun yapti. Tam bir haftadir da yapmiyor kakasini Poposuna merhem suruyorum dunde bi tane fitil verdik ama hala yapmadi. Sizlerde de boyle bi durum oldu mu yada doktora goturmeden bunun icin yapilabilecek sizlerin bildigi tavsiye edecegi biseyler var mi

Sanmıyorum tatlım uykusuzluktan mı diye düşünme her bebeğin gelişimi farklıdır ayrıca gelişimi gününe göre de çok güzel ..zaten 3. Aydan sonra ataklar artıyor boy bayağı uzuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…