Aynen tatlım ayakta durcak nerdeyse dr ayk üstüne bastrtmayın dedi dikkat ediyorum yapmaması için aöa dediğin gibi ayaklarını basıp karnını yukarı ittiriyo zıplııo bile ana kucağndayken :)Kizlar ya benim bu bebe,oturacakmis gibi kendini kaldiriyor,cok saskiniz ailecek,sizinkilerde boyle mi,erken mi oturcak acaba,kesinlikle yatmiyor,kendi kendine kaldiriyor kendini,ama oturamiyor haliyle ben tutunca aliyorum kucagima
Yaa vayy tooragim benim valla on numara olurduCanım benim ben bu duruma nazar diyorum! Hani diyorlar ya aksilikler üst üste geldi...heee öyle öyle diyorum
İnşallah dua edecem. Allahım Hasan'ı evladına bağışlayacak inşallah.
Maşallah barekallahRabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın inşallah. Ben o minik ayıcığı yerim
Kesinlikle uzaktan ölçer öneririm. Çünkü büyüdükçe ateşini ölçtürmeyecek. Tabanca modeldi benimki oğlan bozdu onu sonra küçük aldım. Medifine marka. Çok memnunum.
Buyur gel misafirim ol. Evimin manzarası çok güzeldir. Tam rize mavi-yeşil manzaralı
HemşehrimElin de elindesin ama olsun evladın var artık..hiiiiç yalnız değilsin Tabi burda olsaydın ne güzel görüşürdük.
Kız bunun şekli ne güzel. Süslük obje gibi
Çok geçmişler olsun. Olacakla öleceğe çare yok tatlım. Kendini artık suçlamayı bırak. Bu olayda da vardır bir hayır. Mügedeki olayı bende izledim haberlerde. Rabbimin evlatlarımızı korusunKizlar dun hastaneden ciktik,firsat bulup yazamadim. Hepinizden allah razi olsun. Cok sukur iyi kizim allah im korusun yavrularimizi, lutfen sizde uykusuzluga dikkat edinkendimi yedim bitirdim aglamaktan gozum kurudu hastanede sinir krizi geciriyordum o derece. Nasil boyle bir salaklik yaptim diye diye kendimi yedim. Birde zaten su muge anli nin oetaya cikatdigi icler acisi haber zaten gozumun onunden gitmiyordu allah im aklima mukayese oldu valla annelik delilikmis. Canlarimiz allah a emanet, annelere de birsey olmasin
Ooooo sende mii
Benim oğlan da oturmaya çalışıyor da 'popon henüz düzleşmedi' diyorum ağlıyorKizlar ya benim bu bebe,oturacakmis gibi kendini kaldiriyor,cok saskiniz ailecek,sizinkilerde boyle mi,erken mi oturcak acaba,kesinlikle yatmiyor,kendi kendine kaldiriyor kendini,ama oturamiyor haliyle ben tutunca aliyorum kucagima
Bizimde ayni canim herkes erken oturucak diyor aayni senin gibi..Kizlar ya benim bu bebe,oturacakmis gibi kendini kaldiriyor,cok saskiniz ailecek,sizinkilerde boyle mi,erken mi oturcak acaba,kesinlikle yatmiyor,kendi kendine kaldiriyor kendini,ama oturamiyor haliyle ben tutunca aliyorum kucagima
Hadi ya yakinmisiz valla saka maka :))Evett bende şeker mahallesindeyim arka tarafım eryaman ön tarafm şeker mah :))
Ben Çayeli. Ne kadar yakınmışız aslında. Artık hiç sıkılmazsın. Kızınla her yere gidersin. Arkadaşım var artıkYaa vayy tooragim benim valla on numara olurduevet kizim var ben ona zaten yol arkadasim diyorum.onla daha guzel olacak insallahhh.buarada rizenin neresindensin ben pazar
Bizim kızda aynı yarıya kadar doğruluyor kalkmaya çalışıyor gibi ,çok tatlı halleri var kalkamayınca kendini yana atıyorKizlar ya benim bu bebe,oturacakmis gibi kendini kaldiriyor,cok saskiniz ailecek,sizinkilerde boyle mi,erken mi oturcak acaba,kesinlikle yatmiyor,kendi kendine kaldiriyor kendini,ama oturamiyor haliyle ben tutunca aliyorum kucagima
Evet tatlm:) sn etimesgutn neresii ?Hadi ya yakinmisiz valla saka maka :))
Maşallah size evladınızla nice güzel uzun yıllarınız olsun arkadaşımKızlar perşembe günü doktora gittik 2 ay kontrolü için. Bizim oğlan 6400 gr 62 cm olmuş. Baş ölçüsü de 40 cm. Doktor önden gidiyor. 3 aylık ölçüsü bunlar dedi. Bu ara yapacağın şey bolca sevmek öpmek dokunmak konuşmak bebekle dedi. 3. ay içinde rota aşısı yapalım dedi.
Bir de cuma günü evlilik yıldönümümüzdü. Eşim bunu paylaşmış face te çok hoşuma gitti :)
Eki Görüntüle 1901602
Bu da minik ayım tatlış oğlum ile :)
Eki Görüntüle 1901603
Tabi bununla birlikte haftasonu anneme geldik. 2 hafta önce de gelmiştik. Adapazarı'nda buarada annemler. Dedim annen kıskanmasın hep ananeye götürüyorsunuz demesin. Ne dese beğenirsiniz? Ben zaten onlara dedim artık sıra sizde şubat tatilinde bekliyoruz dedim diyor Kendi işe gidecek ben annesi babası ile mi oturacağım bütün gün evde Bir de gelirlerse Hatay'dan gelecekler. Gelmişken 2-3 gün kalıp dönmezler sonuçta. Birşey demedim ama hayırlısı bakalım artık.
Bende ahimesut tarafindayim :)Evet tatlm:) sn etimesgutn neresii ?
Emziriyorum ama biraz fazla emince tekrar kusuyor. Dr a yarın gideriz bugün pazar oldugu için acile gitmek isteniyorum.Bu renk kusma için doktora git mutlaka. Ve elbette emzir midesi boşalmıştır.
Benm oğlan 80 günlük 60 cm 6.5 kg gelişimi normal de uyumuyor :/ gündüz hep senndediğin gibi kucağmdasürekli. omzumda genelde cok rahat ediyor bnde diyorum kalçaya omurgaya zarar vermem inşallah diye :/Kizlar birde benim bebegim(kiz) suan62 gunluk. 49 cm 3100 dogdu, sariliktan 3000 e dusmustu. Simdi 4870 kg,boyu 55 cm. Sadece anne sutu aliyor dr gelisimi iyi dedi ama boyu minnak geliyor sanki. O kadar hareketli ki dr hic 2 aylik gibi degil kiziniz cekeceginiz var dedi:) uyusa daha cok buyuyecek gibi geliyor gunun bazen 12 saati uyumuyorkucagimda gezdirmekten bileklerim kopuyor. Ayrica kycakta omurgasina zarar vermekten kork uy orum ben popo ve bas destekli tutuyorum dogru mu?
O konuda bende günlerdir kendimi yiyorum çıldırıyorum aklım almıyor Allah ım bebeklerimizi evlatlarımızı korusun acılarını göstermesinKizlar dun hastaneden ciktik,firsat bulup yazamadim. Hepinizden allah razi olsun. Cok sukur iyi kizim allah im korusun yavrularimizi, lutfen sizde uykusuzluga dikkat edinkendimi yedim bitirdim aglamaktan gozum kurudu hastanede sinir krizi geciriyordum o derece. Nasil boyle bir salaklik yaptim diye diye kendimi yedim. Birde zaten su muge anli nin oetaya cikatdigi icler acisi haber zaten gozumun onunden gitmiyordu allah im aklima mukayese oldu valla annelik delilikmis. Canlarimiz allah a emanet, annelere de birsey olmasin
Benim kide en son 6 buçuk kilo 63 cm di şimdi ne kadar olmuştur miniğim bilmiyorum birde senin gibi omzumda yatıyor sol yanım çürüdü resmen sırf oğluşum huzurlu uyusun diyeBenm oğlan 80 günlük 60 cm 6.5 kg gelişimi normal de uyumuyor :/ gündüz hep senndediğin gibi kucağmdasürekli. omzumda genelde cok rahat ediyor bnde diyorum kalçaya omurgaya zarar vermem inşallah diye :/
Göbek fıtığına genelde müdahale edilmiyor ve Zaman'la geçiyor yeğenimdede vardı .. Tabi için rahat etmediyse yine götür Can'ım çok geçmiş olsun ..birde çok ağlamasın ağlama etkiliyor o fıtığı .. Benim oğlumda doktorların ilk sorduğu soru buydu ağlama saati varmı evet doğduğu günden beri her akşam saat 23:00 da başlıyor ve sabaha karşı saat 4 E kadar katıla katıla ağlıyor ve malesef kolik bebeklerin en önde gelen belirtisi buymuş saatli ağlama krizleri ..Kızlar benim kizim galiba kolik. Çünkü her gün ayni saatlerde aksam 6 ile 10 arası ağlama krizine giriyor memeyi ile almıyorsadece supurge sesiyle sakinlesiyor tabi ayni zamanda kucaginda gezdirip pışpışlaman lazım. Bu durum 1 haftadır falan var. Ayni zamanda atak haftasindayiz ataktan mi yoksa koliklige dogru adim mi bilemedim. 2. Ayinda da cikabiliyor mu bu kolik? Bir de benim kizimda gobek fıtığı var doktor 1 yasina kadar zamanla gecer zaten az dedi. Baska bir doktora daha gotursem mi ne yapsam bilemedim? Yasadigim sehirde kimsem de yok ilk cocugum da iyice kafam karıştı
Oy maşallah benimki de öyle gecen muayenede doktor fark etti yüz üstü dönüp ayaklarını bir yere dayayıp kendinide ittiriyorKizlar ya benim bu bebe,oturacakmis gibi kendini kaldiriyor,cok saskiniz ailecek,sizinkilerde boyle mi,erken mi oturcak acaba,kesinlikle yatmiyor,kendi kendine kaldiriyor kendini,ama oturamiyor haliyle ben tutunca aliyorum kucagima
Sanmıyorum tatlım uykusuzluktan mı diye düşünme her bebeğin gelişimi farklıdır ayrıca gelişimi gününe göre de çok güzel ..zaten 3. Aydan sonra ataklar artıyor boy bayağı uzuyorKizlar birde benim bebegim(kiz) suan62 gunluk. 49 cm 3100 dogdu, sariliktan 3000 e dusmustu. Simdi 4870 kg,boyu 55 cm. Sadece anne sutu aliyor dr gelisimi iyi dedi ama boyu minnak geliyor sanki. O kadar hareketli ki dr hic 2 aylik gibi degil kiziniz cekeceginiz var dedi:) uyusa daha cok buyuyecek gibi geliyor gunun bazen 12 saati uyumuyorkucagimda gezdirmekten bileklerim kopuyor. Ayrica kycakta omurgasina zarar vermekten kork uy orum ben popo ve bas destekli tutuyorum dogru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?