Zeytinyağı varsa poposuna sürebilirsin ardından güzel bir masaj ve ayaklara bisiklet çevirme hareketi ... Bu fitilden daha iyi gelir hem fitile alışmamış olur kakasını yapmak içinKizlar merhabalar. Benim oglus hergun 1 defa nadirde olsa bazen 2 defa kakasini yapardi. Gecenlerde 2 gun yapmadi 3. gun yapti. Tam bir haftadir da yapmiyor kakasiniPoposuna merhem suruyorum dunde bi tane fitil verdik ama hala yapmadi. Sizlerde de boyle bi durum oldu mu yada doktora goturmeden bunun icin yapilabilecek sizlerin bildigi tavsiye edecegi biseyler var mi
Tesekkur ederim canim tavsiyeni deniycemZeytinyağı varsa poposuna sürebilirsin ardından güzel bir masaj ve ayaklara bisiklet çevirme hareketi ... Bu fitilden daha iyi gelir hem fitile alışmamış olur kakasını yapmak için
Ates cok sukur yok aynen.Heh bizdede aynı durum ola ki Ateş'i olursa diye takipteyim inş çabucak atlatırlar
Bende istanbuldan ankaraya gelin geldim. Kimsem yok esimden baska :)Canim Etimesgut sendemi ankaradaydin
Aynen şuandada kucağmda uyuyoo kalkamıorm yerine koysam uyanıoBenim kide en son 6 buçuk kilo 63 cm di şimdi ne kadar olmuştur miniğim bilmiyorum birde senin gibi omzumda yatıyor sol yanım çürüdü resmen sırf oğluşum huzurlu uyusun diye
Ayyyyyyy sinir oluorm böle doktorlara vala hakeden çokk kimse kızmasında konu can sağlığı sonçtaa :/ kwsin şikayet et tatlımm geçmiş olsunnŞu doktorları dövüyorlar ya kızmıyorum bazen cuma kendim için gittim ayıptır söylemesi tırnak batması var şişti ayaklarım iltehap yaptı antibiyotik verdi kadın dedimki 2 aylık bebeğim var bişey olmaz dimi ukela yapsa vermeyiz herhalde dedi ya sabır dedim cıktık cumartesi kullandım kendi dr sordum sıkıntı olurmu diye sağolsun ishal olabilir hemen sütü kes dedi bu sabah bir kalktım çocuk boğazına kadar sıvı kaka içinde demen duşa soktuk mama verdim şimdi halsız yatıyor gecede ne güzel uyumuştu beş saat kesintisiz yüz üstu yatırdım yanımda bir şey olmasın diye ne hırıltı kaldı ne bişey rahatca uyudu sabaha karşı meme verdim çocuk perişan oldu sacını basını yolasım var pazartesi ilk iş sağlık bakanlığına ve hastane başhekimine şikayet edicem sınırden dudaklarımı ısırıyorum ya birde ukalelık yapıp yapsa vermem diyor kuzum nasıl baygın bakıyor kendini zor tutuyorum sıkırden
Ailen nerde ki cnm
@yesilseven taylımm maşallh fıstığaa nazar değmesin cok tatlıııı :)) sana benziyor sankii
hayalimsin1 ahh canımm ne güzel kuzuların uyuyorr koşturuyorsun işlere hemde 3 coxukla maşallah sanaa
Benim oğlan gündüz hiç uyumuyor yaa yani şöyle uyucağı zaman memede uyuyor şöyle yerine koyayım diorm cin gibi uyanıyor ne duşa girebiliorum ne yemek yapabiliorm ana kucağında sakin sakin oturduğu sıralarda ağlayana kadar yapabilceklerimi yapıorm :))
@Pisikedii ayy rize mii cennet misalii yaaaa ne güzel memelekett
Hasta olucak korkusu saçma biliyorum, sanırım normal bebek ve pramatüre bebek arasında gidip geliyorum.. Kızları hasta etmemek için yıkama aralığı açıktı, bende havalar soğuk diye haftada 1 e çıkardım geçen hafta cts yıkadım o zamana kadar 3/4 günde 1 yıkadım cts den beri hafta da 1 yıkamaya başladım
Mutlu haftasonlari kizlar hepinize biz evde çürücez yakinda. babamiz calisio full time evdeyiz yani biz.
Canlar bebisi donmeye baslayan var mi benimkinde hiiic oyle bir niyet yok daha nasil koyuyorsam oyle duruyor elleri ayaklari cok harekrtli ama donme girişimi henuz yok sizde durumlar nedir
Cnm benim de 2. Ayın basında başladı 2-3 hafta sürdü o zamana kadar bi problemimiz yoktu halbuki şu 2-3 gündür çok şükür düzeldi Dr bize Nurse haverys başladı keski daha önce kullansaymışım eger kullanmadıysan tavsiye ederimKızlar benim kizim galiba kolik. Çünkü her gün ayni saatlerde aksam 6 ile 10 arası ağlama krizine giriyor memeyi ile almıyorsadece supurge sesiyle sakinlesiyor tabi ayni zamanda kucaginda gezdirip pışpışlaman lazım. Bu durum 1 haftadır falan var. Ayni zamanda atak haftasindayiz ataktan mi yoksa koliklige dogru adim mi bilemedim. 2. Ayinda da cikabiliyor mu bu kolik? Bir de benim kizimda gobek fıtığı var doktor 1 yasina kadar zamanla gecer zaten az dedi. Baska bir doktora daha gotursem mi ne yapsam bilemedim? Yasadigim sehirde kimsem de yok ilk cocugum da iyice kafam karıştı
Hadi Can'ım ..gerçi bende de var o modelden yüzsüz niye şaşırıyorsakAynen şuandada kucağmda uyuyoo kalkamıorm yerine koysam uyanıo
Bu arada kp gelmiş adrabası burdaydı onu almaya kesin torununu görmeye eve de uğrixak yüzsüz hangi yüzle bakcaksa yüzüme :/
Başın saolsun cnm kim bilir tek basına ne zor günler geçirdin Allah'ım her işini kolaylaştırsın sana kimseyi aratmasın inşAilem annem ve babam sizlere
Ömür.
Kv de kp derde sizlere ömür
Birtane ablam burda yanımda onunlada hiç anlaşamayız grillin kardeşi gibi işte
Tatlım, benim kızımda gece çok güzel uyuduğu için,gündüz uykusu neredeyse hiç Yok.
Uyusa bile yarım saati geçmez en uzun uykusu.
Bu yüzden ev işi vesaire daha çok akşamları yapıyorum, hatta bazen yarın içinki yemeğimi bile geceden yapıp dolaba kaldırıyorum neyapalım
Kendimizi bebişlere göre ayarlamamız gerek yapacak bişi yok
Ay gülüm ya skandinavya kadar soğuk devletler yok İnan bana.
Okadarda korkma , sadece yıkadığın gün sıcak tutmaya çalış okadar, bişicik olmaz.
Çocuk rahatlar iyi uyumasına yardımcı olur
Bir hafta çok
Hem sana hem yavruna Kocaman geçmiş olsun..yan etkisini anlatmaktansa başından savmak daha kolayına gelmiştir..Şu doktorları dövüyorlar ya kızmıyorum bazen cuma kendim için gittim ayıptır söylemesi tırnak batması var şişti ayaklarım iltehap yaptı antibiyotik verdi kadın dedimki 2 aylık bebeğim var bişey olmaz dimi ukela yapsa vermeyiz herhalde dedi ya sabır dedim cıktık cumartesi kullandım kendi dr sordum sıkıntı olurmu diye sağolsun ishal olabilir hemen sütü kes dedi bu sabah bir kalktım çocuk boğazına kadar sıvı kaka içinde demen duşa soktuk mama verdim şimdi halsız yatıyor gecede ne güzel uyumuştu beş saat kesintisiz yüz üstu yatırdım yanımda bir şey olmasın diye ne hırıltı kaldı ne bişey rahatca uyudu sabaha karşı meme verdim çocuk perişan oldu sacını basını yolasım var pazartesi ilk iş sağlık bakanlığına ve hastane başhekimine şikayet edicem sınırden dudaklarımı ısırıyorum ya birde ukalelık yapıp yapsa vermem diyor kuzum nasıl baygın bakıyor kendini zor tutuyorum sıkırden
Cnm benim ki oğlan ki her bebek farklı boy kilo Karşılaştırması yapamıcam ama şu konuda üzülme benim oğlum 3 haftadır doğru düzgün uyumadı bende kilo alamıcak diye düşünüyodum ama 900 gr almış he uyusa belki daha fazla mı alırdı evet ama önemli olan saglıklı mı saglıklı ve anne sütüyle gayet idealler bence dert etme düzelicek uykusudaKizlar birde benim bebegim(kiz) suan62 gunluk. 49 cm 3100 dogdu, sariliktan 3000 e dusmustu. Simdi 4870 kg,boyu 55 cm. Sadece anne sutu aliyor dr gelisimi iyi dedi ama boyu minnak geliyor sanki. O kadar hareketli ki dr hic 2 aylik gibi degil kiziniz cekeceginiz var dedi:) uyusa daha cok buyuyecek gibi geliyor gunun bazen 12 saati uyumuyorkucagimda gezdirmekten bileklerim kopuyor. Ayrica kycakta omurgasina zarar vermekten kork uy orum ben popo ve bas destekli tutuyorum dogru mu?
Bizimki ağırlığı ne tarafa gelirse O yöne yuvarlanıyor minik tospağam benim :)Mutlu haftasonlari kizlar hepinize biz evde çürücez yakinda. babamiz calisio full time evdeyiz yani biz.
Canlar bebisi donmeye baslayan var mi benimkinde hiiic oyle bir niyet yok daha nasil koyuyorsam oyle duruyor elleri ayaklari cok harekrtli ama donme girişimi henuz yok sizde durumlar nedir
Mekanları cennet olsun inşallah .. Kesinlikle katılıyorum Bebek'ler bize değil biz bebeklere ayak uyduruyoruzAilem annem ve babam sizlere
Ömür.
Kv de kp derde sizlere ömür
Birtane ablam burda yanımda onunlada hiç anlaşamayız grillin kardeşi gibi işte
Tatlım, benim kızımda gece çok güzel uyuduğu için,gündüz uykusu neredeyse hiç Yok.
Uyusa bile yarım saati geçmez en uzun uykusu.
Bu yüzden ev işi vesaire daha çok akşamları yapıyorum, hatta bazen yarın içinki yemeğimi bile geceden yapıp dolaba kaldırıyorum neyapalım
Kendimizi bebişlere göre ayarlamamız gerek yapacak bişi yok
Ay gülüm ya skandinavya kadar soğuk devletler yok İnan bana.
Okadarda korkma , sadece yıkadığın gün sıcak tutmaya çalış okadar, bişicik olmaz.
Çocuk rahatlar iyi uyumasına yardımcı olur
Bir hafta çok
Aynı ölçüler. Bence hiç sıkıntı yok. Bebekler arası farklılık olur. Bende öyle tutuyorum. Ya da ellerim bacak arasında olacak şekilde tutuyorum.Kizlar birde benim bebegim(kiz) suan62 gunluk. 49 cm 3100 dogdu, sariliktan 3000 e dusmustu. Simdi 4870 kg,boyu 55 cm. Sadece anne sutu aliyor dr gelisimi iyi dedi ama boyu minnak geliyor sanki. O kadar hareketli ki dr hic 2 aylik gibi degil kiziniz cekeceginiz var dedi:) uyusa daha cok buyuyecek gibi geliyor gunun bazen 12 saati uyumuyorkucagimda gezdirmekten bileklerim kopuyor. Ayrica kycakta omurgasina zarar vermekten kork uy orum ben popo ve bas destekli tutuyorum dogru mu?
Sanmıyorum tatlım uykusuzluktan mı diye düşünme her bebeğin gelişimi farklıdır ayrıca gelişimi gününe göre de çok güzel ..zaten 3. Aydan sonra ataklar artıyor boy bayağı uzuyor
Hangi hastane ve dr desifre etmek lazim aslinda. Cok gecmis olsun acil sifalar ikinizede. Bol su ve maden suyu icin.Şu doktorları dövüyorlar ya kızmıyorum bazen cuma kendim için gittim ayıptır söylemesi tırnak batması var şişti ayaklarım iltehap yaptı antibiyotik verdi kadın dedimki 2 aylık bebeğim var bişey olmaz dimi ukela yapsa vermeyiz herhalde dedi ya sabır dedim cıktık cumartesi kullandım kendi dr sordum sıkıntı olurmu diye sağolsun ishal olabilir hemen sütü kes dedi bu sabah bir kalktım çocuk boğazına kadar sıvı kaka içinde demen duşa soktuk mama verdim şimdi halsız yatıyor gecede ne güzel uyumuştu beş saat kesintisiz yüz üstu yatırdım yanımda bir şey olmasın diye ne hırıltı kaldı ne bişey rahatca uyudu sabaha karşı meme verdim çocuk perişan oldu sacını basını yolasım var pazartesi ilk iş sağlık bakanlığına ve hastane başhekimine şikayet edicem sınırden dudaklarımı ısırıyorum ya birde ukalelık yapıp yapsa vermem diyor kuzum nasıl baygın bakıyor kendini zor tutuyorum sıkırden
Göbek fıtığına genelde müdahale edilmiyor ve Zaman'la geçiyor yeğenimdede vardı .. Tabi için rahat etmediyse yine götür Can'ım çok geçmiş olsun ..birde çok ağlamasın ağlama etkiliyor o fıtığı .. Benim oğlumda doktorların ilk sorduğu soru buydu ağlama saati varmı evet doğduğu günden beri her akşam saat 23:00 da başlıyor ve sabaha karşı saat 4 E kadar katıla katıla ağlıyor ve malesef kolik bebeklerin en önde gelen belirtisi buymuş saatli ağlama krizleri ..
Bzmki hep 4-5gunde bir ckiyo.doktr bgrsak duzenlyci bi surup verdi gunde uc kre veryrm .kaka yapacagi zman yuzu disa donuk poposnn altndan destek kucagma aliyorum.ve zipliyorum kndim.bu sayede rht ikiniyo.kaka yaomaya basladgndada bezini acp ayklarini hvaya kaldryrm.Kizlar merhabalar. Benim oglus hergun 1 defa nadirde olsa bazen 2 defa kakasini yapardi. Gecenlerde 2 gun yapmadi 3. gun yapti. Tam bir haftadir da yapmiyor kakasiniPoposuna merhem suruyorum dunde bi tane fitil verdik ama hala yapmadi. Sizlerde de boyle bi durum oldu mu yada doktora goturmeden bunun icin yapilabilecek sizlerin bildigi tavsiye edecegi biseyler var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?