2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
merhaba anneler ya ben bu folicasiti ne zamn içsem sanki boğazımda bişey duruyor gibi oluyor bazen midemi bulandıfıyor çıkartmak istiyorum öyle olanınız varmı

IgG pozitifliği daha önce kızamıkçık geçirdiğin anlamına gelir ve bebeğine zararı yoktur, sende geçirmişsin belliki. IgM'in normal olması gereken değeri kaç yazıyor ona bir bak 1,39 çok yüksek bir değer değil.. birde yakın zamanda kızamıkçık olan biriyle temasın olmadıysa vücudunda mikrop olması çokda mantıklı değil.. canını sıkma,zor bir durum tabiki ama kötü birşey olacağını zannetmiyorum

Amin cnm ins sağlıkla kavusalim yavrularimiza valla cnm dogrudur zarari olabilir ama maalesef hepsini de kullanioruz ki cogu kisi de kullanio bence cok takilma boyle seylere dua oku her gun bebisin i in bisey olmaz Allahin izniyle
Allah yavrularimizi korusun canım Allah dualarimizi kabul etsin

Anneler daha şuan dar giyinmemizde sıkıntı yok dimi

Kizlar doktordan geldim simdi 6 haftalk hamileyim daha yeni keseyi gördm sanrm çok nazlı böyle gec goren varmi aceba 6. Haftada kalp atisini duyan var biz keseyi yeni gorduk. Buda minnakn resmi

Eklentiler

• 20160102_133811.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 96
Kızlar bi sorum var mesela kese var ama bebek daha yok icinde o zamanda annenin mide bulantilari olurmi yoksa olmaz mi

Kızlar gecen aksam kahverengi lekelenmem oldu doktora gittik kese de kalp atışında bir sorun yok dedi tedbir amaçlı proluton düşük ihtimaline karşı iğne yaptırdı ve progestan fitil verdi.cok tedirginim 2 gündür sürekli yatıyorum aynı durumu yaşayan bilen arkadaşlar var mı bebeğime 6 haftalık hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…