- 7 Eylül 2012
- 90
- 32
- 38
Sucuk yasakmı ya ben yedim bugünSade soda cok faydali kızlar. Icinde kalsiyum mineral var. Ben bu ara sosis vd sucuk yedim 1 er defa. Zarari cok mu yaiyi pismislerdi ama
Emedur verdi bana doktor onu kullaniyorum. Bir de bulanti bilekligi aldim cok faydasini gordumMide bulantisi icin hap kullanan varmi aranizda cok kotuyum varsa yazdiricm
IgG pozitifliği daha önce kızamıkçık geçirdiğin anlamına gelir ve bebeğine zararı yoktur, sende geçirmişsin belliki. IgM'in normal olması gereken değeri kaç yazıyor ona bir bak 1,39 çok yüksek bir değer değil.. birde yakın zamanda kızamıkçık olan biriyle temasın olmadıysa vücudunda mikrop olması çokda mantıklı değil.. canını sıkma,zor bir durum tabiki ama kötü birşey olacağını zannetmiyorumSizlere bisi danismak istiyorum basiniza gelen varmi diye... Ben geçenlerde dusuk tehlikesi atlattim igne ve progestan kullaniyorum... Sonrasinda gittiğim dr. (Haftasonuydu baska dr gitmek zorunda kaldik) bana bazi testler yapilmasi gerekli dedi. Yaptigi testlerdn birtaneside toksoplazma rubella testiymis orda rubella igg ve igm pozitif cikti igg 151 igm 1.39 cikti... Bhna gore kizamikcik mikrobu vra gozukuyo vucudumda buda bebek icin ilk 3 ay cok ama. Cok tehlikeliymis... Adividede testi yapildi... 10 gun sonra cikicak sonucum... Cok. Korkuyorum eger riskli cikarsa bebegimi aldirmak zorunda bile kalabilirismbasina gelen varmk boyle bisi... Sali dr la randevum var bide orda yaptrmayi dusunuyorum yanlista cikabiliomus... Hersey adivide testine bagli ama. Nasil gecicek 10 gun bilmiyorum... Nolur dua edin hersey yolunda olsun...
Allah yavrularimizi korusun canım Allah dualarimizi kabul etsinAmin cnm ins sağlıkla kavusalim yavrularimiza valla cnm dogrudur zarari olabilir ama maalesef hepsini de kullanioruz ki cogu kisi de kullanio bence cok takilma boyle seylere dua oku her gun bebisin i in bisey olmaz Allahin izniyle
Anneler daha şuan dar giyinmemizde sıkıntı yok dimi
Kizlar doktordan geldim simdi 6 haftalk hamileyim daha yeni keseyi gördm sanrm çok nazlı böyle gec goren varmi aceba 6. Haftada kalp atisini duyan var biz keseyi yeni gorduk. Buda minnakn resmi
Iyi dimi canm keseyi yeni gördk insallah bisy yokturmaşallah canım
Iyi dimi canm keseyi yeni gördk insallah bisy yoktur
Bana doktorum maden suyununu yasakladıGünaydın kızlar soda ben hergün içiyorum kalsium tozu vermişti doktor onu içemiyorum o yüzden günde bir soda içiyorum :)))
Aman aman annesine benzesin iyidir
Nedenki cnm.Bana doktorum maden suyununu yasakladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?