Bir yöntem bulursan bana da haber markete gidemez oldum tüm gün memedeYa kızlar bugün mamayı değiştirdim yine kabul etmedi
3 saat aç bıraktım emzikle oyaladın yine tutmadı şu biberonu. pes ettim emziriyorum şimdi şuan yine
Ne olucak bu çocuk böyle yaa
Ben günde bir defada olsa biberon alsın
Göğüsler tekrar dolmak için vakit kazansın istiyorum olmuyor
Bu kız sürekli memede yapışık
Biberonun ağzını koyar koymaz bağırıyor morarana kadar ağlıyor ,nefret ediyor şişeden
Moralim çok bozuluyor
Nasıl sevdirecem ben bunu
İyi uykular tatlimmmm,herhalde seninkide benimkide buyume ataginda,az once sesli severken biraz korktu aglamaya basladi,yine agzina mama, amannnnnnn bu gece ben full nobetciyim vallahi durmuyor bu cocuk.İyi geceler nöbetçiler
Geçmişte 300 mesaj falan var okuyamadigim. Ama uyku gözlerimden akıyor.
@nymeria-burcu canım elifte bu aksam öyle normalde 9 da odaya geçerim çok uykusu varsa hemen uyur yoksa 11 de falan uyur. Daha yeni yerine koydum. Gözler faltaşı gibi açık bi etrafa bakınmalar, fazla hareketlilik falan var. Birde memeye yapıştı birakmadi normalde bırakır ağzını kitlerdi. Sonra sallayarak uyuturdum. Birde sürekli gazi oldu kaldirip ikide bir gaz çıkardı.
Bu arada beşiğine alıştıran var mi diye sormussun. Benim odada ufak sallanan beşik var doğduğundan beri uyuyunca ona yatırıyorum geceleri hep beşikte. Gündüz sağda solda neresi boş olursa. çoğunlukla kucakta uyuyor. Alp uyumamak dışında iyidir inşallah. En son annen bakacaktı inşallah uyuyup dinlemişsindir sende.
Simdi fotoğrafını gördümmaşallah ya yemeklik oldular. Elif de 10 dk önce böyleydi inşallah alp de uyur hemen.
Son 3 gündür hala yerleşme çalışmalarına devam ediyorum o da günlük 1 yada 2 saat ayirabildigim için bitmiyordu. Bugün esim el atınca bayaa toparlandı. Bende elif kucağımda pesinde dolandım.
Benim gözler gidiyor telefonu kafaya düşürmeden uyuyayım.
Ahhhhh Can'ım az önce oturduk ana oğul ağladık şimdi yeni uyudu 15 dakikaya uyanacak ..sen nasılsın Prenses NasılCetrina canım senin oğlanın sesi ağlaması geldi aklıma
Bugün nasıl iyidir inşallah ya
Maşallah maşallah. Çok tatlıyız. Uyku gözü yok Alp beyde annesi
Valla oyle kizlar uyumaya pek niyeti yok,birde agu diyip suratima bakiyor,oyun oynayacakmisizzzzzzMaşallah ona maşallah annesi o faltaşı gözlere kurban aferin oğluna
Çok geçmiş olsun .. Ateşi olmadığı sürece bırak terlesin terlemeyle rahatsızlığını atar annesi her terlemeden sonra atletine kadar değiştir yeterİyi geceler nöbetçi anneler. Bebeğimin burnu tıkanıyor. Hapşırıyor. Hırıltısı var. 4 gün önce dr A götürdüm. Peditus şurup verdi gribal enf. İçin ağrı kesici Ateş düşürücü. İliadin burun spreyi yazdı. Reçetede 2 yaşın altında kullanılmaz yazar ama kullanabilirsin dedi. Bu durum beni biraz huzursuzlandım. Bugün de ter içinde kuzum. Akşamdan beridir de soğuk soğuk terliyo. Üzerini değiştiriyorum sürekli terden dolayı. Sırılsıklam ve buz gibi. Nete baktım burun tıkanıklığından olabilir diyo. Be yapacağımı şaşırdım. Daha çok giydirsem hep terler. Giydirmesem üşür diye korkuyorum. Ne yapmalıyım arkadaşlar. Bi fikir verir misiniz? Tşk.
Ahhhhh Can'ım az önce oturduk ana oğul ağladık şimdi yeni uyudu 15 dakikaya uyanacak ..sen nasılsın Prenses Nasıl
Ya çok tatlı bakışlara bak maşallahEki Görüntüle 1901948 Tipe bakarmisiniz yaa sozde uyucaz,kafa bir oraya bir buraya,bu enerji ne zaman bitcekte uyucaz ki
Cok haklisin canim,dun gece besik yanimda onda uyumasina ragmen icim hic rahat degildi,gece botunca izledim yankusarsa ya donerse ya yorgan altinda kalirsa derkrne sabahi ettik,o yizden simdi yine yanima aldim,olsun. Kokuma alisipta hic yatagina gecmezse diye cok korkuyorum,ondan dedim alistirmak mi lazim etkrn drn acaba. Ben yapamadimİşine karışmak gibi olmasın ama çok erken tatlım ya inan şuan sana gece en çok ihtiyacı olduğu dönemde gündüz yatır yatağında tabiki ama gece yanında olsun .. Aniden kusuyorlar tıkanıyorlar çok hareketli oldular bazen benimki yuvarlanıyor bile az biraz daha Zaman geçsin toparlasınlar sonra alışırlar zaten
Ben senin yerinde olsam çoktan uyumuştummmmmmmm..aferin ya Prensese zaten kızlar genelde çok daha akıllı oluyorlar ..Ufff çok zor senin işin vallahi sana üzülüyorum
Biz iyiyiz ya herzamanki gibi gündüz zırt vırt uyanık , memeye yapışık 11-12 lere kadar sonra uyudu işte kalkmaz daha benimki
Kiyamammm yaaaa,senin velette zor velet yahu,su gaz olayi bir gecsin insalah allahim,guzel uykusuna kavussun benim yavrucagimmmmAhhhhh Can'ım az önce oturduk ana oğul ağladık şimdi yeni uyudu 15 dakikaya uyanacak ..sen nasılsın Prenses Nasıl
Ben senin yerinde olsam çoktan uyumuştummmmmmmm..aferin ya Prensese zaten kızlar genelde çok daha akıllı oluyorlar ..
yok Can'ım bence hiç korkma bak benim büyük oğlum 1 yaşına kadar benimle uyudu 24 saat yapışık gibiydik ama bensiz yatmaya hemen alıştı .. Şimdi hiç düşünme bunları koynunda yatır öp kokla o missssss kokusunu içine tak kimsenin dediğinide hiçççç takma kafanaCok haklisin canim,dun gece besik yanimda onda uyumasina ragmen icim hic rahat degildi,gece botunca izledim yankusarsa ya donerse ya yorgan altinda kalirsa derkrne sabahi ettik,o yizden simdi yine yanima aldim,olsun. Kokuma alisipta hic yatagina gecmezse diye cok korkuyorum,ondan dedim alistirmak mi lazim etkrn drn acaba. Ben yapamadim
İyigeceler Allah rahatlık versinHiçte değil
Nisa senin oğlan gibiydi yeminlen:))
Neyse ben kaçtım gülüm
Yoruldum zaten, size iyi geceler
İnşallah Can'ım 3. Ayı bitirsin düzelir diyorlar ...birde sürekli memede sürekli emiyor haliyle o da çok gaz yapıyor .senn oğluş ne durumda uykusu gelmedi mi hala :)Kiyamammm yaaaa,senin velette zor velet yahu,su gaz olayi bir gecsin insalah allahim,guzel uykusuna kavussun benim yavrucagimmmm
Yok hala yyanik,bu sefer ciyak ciyakİnşallah Can'ım 3. Ayı bitirsin düzelir diyorlar ...birde sürekli memede sürekli emiyor haliyle o da çok gaz yapıyor .senn oğluş ne durumda uykusu gelmedi mi hala :)
Yapma ya ağlıyor mu kuzumYok hala yyanik,bu sefer ciyak ciyak
Teşekkürler Can'ım. Rahat rahat uyuyo zaten. Şimdi emzirip altını değiştirdim. Ter bezi koymuştum sırtına onu değiştirdim. Uyumaya devam ediyo. Rahatsız olsa uyumaz sanırımÇok geçmiş olsun .. Ateşi olmadığı sürece bırak terlesin terlemeyle rahatsızlığını atar annesi her terlemeden sonra atletine kadar değiştir yeter
Ellerine sağlık Uyusun kuzu inşallah sabaha çok daha iyi olur..tatlım dediğin gibi huzursuz olsa ya da Ağrı'sı olsa asla uyumazdı zaten o yatarken sende uyu dinlen annesiTeşekkürler Can'ım. Rahat rahat uyuyo zaten. Şimdi emzirip altını değiştirdim. Ter bezi koymuştum sırtına onu değiştirdim. Uyumaya devam ediyo. Rahatsız olsa uyumaz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?