2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Genelde belirtiler aynı oluyor. Mide bulantısı yoksa da bebek yok demek değildir.
Tamam canm bide ben kac haftalk hamileyim yaa doktora sormayi unuttm hamilelik programi var telefnmda onda 6 haftalk yaziyoda ama diyo ki bebegin elleri kollari palet seklinde olustu diyo eeee biz bebegi goremedikki daha valla iyice karsti kafam

Kizlar doktordan geldim simdi 6 haftalk hamileyim daha yeni keseyi gördm sanrm çok nazlı böyle gec goren varmi aceba 6. Haftada kalp atisini duyan var biz keseyi yeni gorduk. Buda minnakn resmi
Canim bende 6. Haftada duydum aceleci olduğum için alttan muayene ile dinledik mükemmel ötesi Allah yavrularimizi kucagimiza almayı nasip etsin inşaallah

Kizlar doktordan geldim simdi 6 haftalk hamileyim daha yeni keseyi gördm sanrm çok nazlı böyle gec goren varmi aceba 6. Haftada kalp atisini duyan var biz keseyi yeni gorduk. Buda minnakn resmi
Maşallah canım. Evet var bnde 5tw gorememiştik 6 cı hatta 7 ye dgru gıttım gozuktu kalp atısı 1 hfta sonra dendi sıkma canını bizim minnoslar cok nazlı gec dollenmeden dolayı olurmuş

Maşallah canım. Evet var bnde 5tw gorememiştik 6 cı hatta 7 ye dgru gıttım gozuktu kalp atısı 1 hfta sonra dendi sıkma canını bizim minnoslar cok nazlı gec dollenmeden dolayı olurmuş
Belki de canm. maşallah çok güzel bir duygu allah bize nasip etti şükürler olsun

Canim bende 6. Haftada duydum aceleci olduğum için alttan muayene ile dinledik mükemmel ötesi Allah yavrularimizi kucagimiza almayı nasip etsin inşaallah
Doktor banada dedi alttan muayene ediyim diye ben kabul etmedim erkekti bide cekindim. O yuzden daha keseyi görebildik canm olsun bunada şükür ya

Günaydın nm cnm enerji dolu geldin :)
Can'ım bugün keyfim çok yerinde şükürler olsun. Bulantılarım da baya azaldı..inşallah daha da iyi olacak

merhaba anneler ya ben bu folicasiti ne zamn içsem sanki boğazımda bişey duruyor gibi oluyor bazen midemi bulandıfıyor çıkartmak istiyorum öyle olanınız varmı
Ben içmiyorum daha doğrusu içemiyorum. Folik asit bulantılarımı iyice artırdı,afedersin daha çok çıkardım. Dr çok çıkardığın için zarar veriyor sana içme dedi. Onun yerine multivitamin kompleksine başladım. Her gün yarım içiyorum. Ayrıca benim 2. Gebeliğim ve 3yıldan önce gebe kaldığım için erken başlamak yararlı olur dedi Dr.

2li testi soran arkadaş ben ilk gebeliğimde yaptırmıştım,12.haftada. Dr bize bırakmıştı. Şükürler olsun bir şey çıkmadı. Bu sefer düşünmüyorum. Rabbimden gelen her türlü hediyeye şükürler olsun

Dayanamayıp biberon aldım halamız da ıslak mendil ve bebe yağı hediye etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…