- 6 Kasım 2013
- 6.316
- 9.382
- 148
- 35
Canım geçmiş olsun. İnsan ateşi olunca birden panikloyor. Neyseki eve doktor gelebilmesi ve her an ulaşabilmek çok iyiymiş. Bizde çıkıp arasan bile bulamazsın. Çok şükür düşmüş hemen.
@tugbayhan
Geçmiş olsun hastalık çok zor
O nasıl guzel bakış ya maşallah sana :) nasıl da heyecanlanmış..
Canım uyku eğitimi için daha erken aslında. Bende yanında yatırmayı çok seviyorum ama ilk 1 ay kv yanimdaydi. Yatak odasının kapısını açık bırakıyorduk 40 kere kontrole geliyordu. Yanımda olursa başımda dikiliyor sürekli beni kurcalıyordubende emzirip koyuyordum yatağına.
En çok alpin ihtiyacı var senin kokuna. Bırak koynunda uyusun misler gibi :)
Bazen kafaları çalışmıyor galiba
Okuyunca çok üzüldüm bende. Zaten zor zaman geçiriyorsun birde yemeğini yapmışsın üzülmem çok normal. İyi kafasından aşağı dökmemişsin..
Paralarım ben öyle kocayı en Çokta Bebeğin ağlamasının Boşa gidişine üzüldüm ya onca emek yazık ya denileni yapmak bu kadar mı zor
Yaw soyleneni yapsa yetermis esinde emegine mi yazik bebgin aglamasina hic kiyamam zaten zor bir cocuk seninki yapma yemek falan esin kendi yapsin soyle disardan ye valla kuzum üzüldüm kiz
Canm bilemiyorm ki ben hep ayni odada besiginde uyuttum. Ben de aksine bebegimle hic yatamam. Ters bi hareket yaparm diye aklim cikiyor. Baska odadaysa besigi tabi ayrilmaniz icin daha erken. Besigin oldugu odada sen yatamaz misin bi sure?? Ben sepet besige aogmadigi zaman ayri odaya tasiyacam mecbur buyuk besige onu bile simdiden nasil ayrilcam diye dusunuyormm...
Oyy kiyamam canm yaaa.. Yavrum nasi o kadar sumuk oldu yaaa??
Yok canm bu yapisiklik baska bi sey akinti degil.
Yaaa cok tesekkur ederrimmm. Kiz annesi olmasan da benm icn bakip paylasmissin. Video da icimi rahatlatti acikcasi. Demekki tekrarlayan bi sey ve cok normal bi seyy... Allah dermansiz dert vermesn yeter ki.
Cokk gecmis olsunn... Ama cok da giydirme tabi atesi cikmasinn.. O dengeyi iyi koruman lazm yaa. Allah kolaylik versin. Hemencik gecer insallahh
Ohoo uyumaz kiz buu :)
Oyyy canm benm ne kadr da haklisinnn. Ama hicc kendini bu kadr uzme yemek yapicam diye. Senin cocuklar zaten zor yeterince esin gelince ya cocuklara baksin ya da yemek yapsn. Sen kendini bh kadar hirpalama canm ya okurken ben cok uzuldm yaniii
Ayy okurken diğer hanımlar gibi bende çok üzüldüm kıızz
Bütün emeğin boşa gitmiş , oğlanın okadar ağlaması felan yazık yaf kuzuma
Kocacığın bi zahmet 1 hafta dışardan yesin.
Yada kendi yapsın.
Ayyy bana geldi şuan sinir harbi kız cinnetlikkj((( ayy hüsraaann gecmiş olsn diyim tatlımmm ayy vardır ndada bi hayır diyelimm
Ben okurken fena oldum vallahi.erkeklere uzun uzun detaylı söylemek gerekiyor herşeyi
Çok saolun kızlar cansınız valla.