2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Paralarım ben öyle kocayı en Çokta Bebeğin ağlamasının Boşa gidişine üzüldüm ya onca emek yazık ya denileni yapmak bu kadar mı zor

Yaw soyleneni yapsa yetermis esinde emegine mi yazik bebgin aglamasina hic kiyamam zaten zor bir cocuk seninki yapma yemek falan esin kendi yapsin soyle disardan ye valla kuzum üzüldüm kiz

Ayyy bana geldi şuan sinir harbi kız cinnetlikkj ((( ayy hüsraaann gecmiş olsn diyim tatlımmm ayy vardır ndada bi hayır diyelimm

Ben okurken fena oldum vallahi.erkeklere uzun uzun detaylı söylemek gerekiyor herşeyi

Ya cetrina inanamıyorum kocana
Çok saolun kızlar cansınız valla..dün zaten çıldırdım sinirimden buraya yazdım içimi döktüm azcık..en son bağırdım geç odana yüzünü görmek istemiyorum bıçaklıyacam bak seni sinirden dedim o da sessiz sessiz geçti , söyleneni yapsa sorun olmayacaktı ah ahhhhh neyse ki sinirim geçti toparladım .daha önce demiştim ya ben doğum yaptıgım günden beri yemek yapmıyorum o işten geliyor , gelir gelmez mutfağa girip kendi yapıyor.. Haftanın 3 bazen 4 günüde dışardan hazır getiriyor ..benim dün yemek yapma sebebim Can'ım o kadar çok çekti ki o yemeği o yüzden oturup yaptım neden bilmiyorum ama Buaralar hamileliğimdeki gibi Can'ım bir sürü şey istiyor obur gibiyim ..bundan sonra bu tür konularda zerre güvenim kalmadı ona eski sisteme devam gelir kendi yapar

İnşallah Elif'in usg si tertemiz çıkar tatlım ..anneni lütfen bir şekilde ikna et ve götür ihmale gelecek şey değil

Çok çok geçmiş olsun üçünede ayyy her şey üst üste gelmiş Rabbim hepsine Şafi ismiyle şifa versin .. Oğlununda sonuçları temiz çıksın inşallah dua edecem bol bol

Kızlarrrr yardım lütfennnn.
Göğsüm cok ağrıyor. Icinde bıldırcın yumurtası gibi sert toplar.. canım cok acıyor dusa girdim sıcak su tuttum yok sagdim yok kızım emdi yok gecmiyo yardımmm
Bir günde mi oldu yoksa sen mi yeni fark ettin .. Yarına kadar sürekli sağ emzir iyice boşalsın göğsün eğer geçmez devam ederse doktora görün olur mu çok geçmiş olsun .. Normalde bende kitleler var ufak top gibi o geldi aklıma sende de o süt bezelerinden olmuş olmasın

Ben

Ben de sırt üstü yastıksız yatırıyorum. Yastık tehlikeli değil mi ya benim de kafam karıştı. Yüz üstü sevmiyo bizimki yoksa gündüz fln yatırabilirdim öyle de.
Bnde anlmadm .doktr gece kusarsa nefes borusuna kcmasin diye dedi.nettede tersini okuyorm.reflu yastgi en mntklisi olablr

Oy enesime gecmis olsun inaallah bisi olmaz canim yaa bazilari kwndiliginden kapanıyor bildigim
Enistenle Yegenindet ez zamanda zifa bulzun kuzum

İnşallah Elif'in usg si tertemiz çıkar tatlım ..anneni lütfen bir şekilde ikna et ve götür ihmale gelecek şey değil
Degil kuzum hergun ikna konusmalari yapiyorum valla dr guvenmiyorum diyor acitiyirlar diyor aklina gekebilecek her yolu deniyirum daha kotusu olabilir bak alsiraknkurtulak vay kabn gwkiyirdu dursuydu derdimiz olmazin anne bwn yanindayin bakniznim de var bakarim sana bizle daha uzun senelre yasa ama yok

Selammm gecesi gündüzüne karışmış taze ve tecrübeli analarr... yeni hafta hepinize güZellik, sağlık ve afiyet getirsinnn inşaAllah...
Saçları dökülmeye başlayan var mıı? Ben bir umut belki bu sefer dökülmez dedim ama başladık yine... oğlumda da bu civarlarda başlayıp 7. Ay bitmişti sanırım yne aynı olcakk...

Benim saçlarımda daha başlamadı ama bu sabah oğlumun yatağında bir sürü saçı dökülmüş sanırım bende o döneme girecem ve çok korkuyorum ilk oğlumda saçlarım çok kötü olmuştu dökülmekten

Can'ım zorla götür böyle olmaz bak benimde evladım var her şeyi onun için yapıyorum sende benim için yap anne de .. Mecbur gitmesi Lazım evde böyle oturup kanamayı geliştirmekle olmaz hem ne güzel sen yanındasın muhakkak ikna et Can'ım gerekirse sözünü dinleyeceği kişiler varsa onlarıda araya sok

Benimde cok dokuluyor.ne yapablrz cozum olarak??hamilelkte bir tel bile dokulmuyodu

Selam canim hepimize iyi haftalar.sacim hamilelikte ne guzel dokulmemisti.ama simdi maalesefki tekrar basladi

Teyzeleri biz artık Memeyi görünce heyecanlanıp gülüyoruz
Ay akilli bidik:)bzmkide acken beni gorunce heyecanlaniyor .ben meme ardindan mama verdigime once emiyor 5-6dk sonra yuzume bakip guluyor agzini aciyor fena alistik .ac degilse orali olmuyor hic.tokken babasina bakiyor

Ay akilli bidik:)bzmkide acken beni gorunce heyecanlaniyor .ben meme ardindan mama verdigime once emiyor 5-6dk sonra yuzume bakip guluyor agzini aciyor fena alistik .ac degilse orali olmuyor hic.tokken babasina bakiyor
Aynılar ya kurban olurum onları verene benimki bu son üç gündür gülmeye başladı uyurkende sesli gülüp kendi sesine uyanıp ağlıyor minik şapşalım babası eve gelince göZünü ondan ayırmıyor şirinlikler yapıyor dün fotolarını çektim fırsat bu fırsat diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…