- 11 Ocak 2016
- 1.651
- 3.023
- 133
- 45
Ben de sirtustu yatiriyorum reflu yastigina rampali oda yastik benim dr kullanma dedi rampali olacak dedi bizde reflu ystigi aldik canimKizlar bebklerinizi nasil yatiriyosunuz?ben sirtustu yastiksiz yatiriyorm .doktor yastik kullan dedi .kafam karisti
Canim gecmis olsun oncelikle internetten ters emzirme diye gorselden arat bebegini tek gogusten bu sekilde emzir. Bende ise yaramis hemen gecmistiKızlarrrr yardım lütfennnn.
Göğsüm cok ağrıyor. Icinde bıldırcın yumurtası gibi sert toplar.. canım cok acıyordusa girdim sıcak su tuttum yok sagdim yok kızım emdi yok gecmiyo yardımmm
Ben de sırt üstü yastıksız yatırıyorum. Yastık tehlikeli değil mi ya benim de kafam karıştı. Yüz üstü sevmiyo bizimki yoksa gündüz fln yatırabilirdim öyle de.Kizlar bebklerinizi nasil yatiriyosunuz?ben sirtustu yastiksiz yatiriyorm .doktor yastik kullan dedi .kafam karisti
Ben de torba gibi var 0-6 ay ama bizim oğlan sıçrıyo diye yarım kundak yapıyorum şu an uyku tulumumuzda öyle bir özellik yok. Ama torba olan daha mantıklı bence de özellikle alt değiştirirken. Seneye fln uykuları düzene girersr inşallah gece boyu değişmeyiz altlarını hiç o zaman bacaklı da olabilirBen torba gibi alacağım dream bag marka. Diğeri çabuk küçülür gibi geldi.
Bir de bez alırken zor giydir çıkar.
Sağol canım Allah razı olsun deneyecegim inşaAllah. Cok fenayım cookCanim gecmis olsun oncelikle internetten ters emzirme diye gorselden arat bebegini tek gogusten bu sekilde emzir. Bende ise yaramis hemen gecmisti
Bizimki de aynı iki üç haftadır elini yumruk yapıyo hep ağzında. Seninki başlamadı mı başlar bugün yarın :)Ooo harika vay masallah barekallah. Demek erken dış çıkaracak.
Ben de korkarım yanımda yatırmaya daha çok küçükler. Uyku hafif diyoruz ama Allah korusun bazen dalıp gidiyor insan riske atmak istemem zaten benimkinin beşiği de yatağımın dibinde gece izliyorum ne yapıyor ne ediyor.Valla bilmiyorm kizlar bn cesaret edemiyorm :) gunduz bol bol kokluyorm bn de fece de zaten basucumda kafami kaldiriyorm karsimda. :) boyle alistik iyiyz yani
Ayni dusunuyoruz senle bende kizimla ayni odadabyatiyorum oda besiginde nolur nolmaz oyle bir kerr kucagimda oda bende uyuya kalmışız bir actim gozumu saate bakyim 2saat uyumususz nasil.korktum annem iyikindusurmemisin dedi ondan beridir besikte yatiyor allah korusun uykunhic birseye benzemezBen de korkarım yanımda yatırmaya daha çok küçükler. Uyku hafif diyoruz ama Allah korusun bazen dalıp gidiyor insan riske atmak istemem zaten benimkinin beşiği de yatağımın dibinde gece izliyorum ne yapıyor ne ediyor.
Ben de korkarım yanımda yatırmaya daha çok küçükler. Uyku hafif diyoruz ama Allah korusun bazen dalıp gidiyor insan riske atmak istemem zaten benimkinin beşiği de yatağımın dibinde gece izliyorum ne yapıyor ne ediyor.
Hemde nasil analik valla sabir tahammul sevgi korku panik ne ararsan dahil ama sevgisi bambaskaAynen canm zaten öh dese ayaktaym gecen gece nasi bi firladim kendm dusuyordm yataktan esim de yavas yavas diyo oksurdu ya hemen firladm kustu mu falan diye..Ah ah annelik baskaa...
Canım bu torba gibi olanlar dediklerimizin kolları fermuarlı çıkanları var soğuklarda kollarını da takabilirsin
Ben torba gibi alacağım dream bag marka. Diğeri çabuk küçülür gibi geldi.
Bir de bez alırken zor giydir çıkar.
Kızlar bebişe mama verenler
Ben şimdi misal 90 yada 120 yaptım içmedi
Bu mama nekadar süre dışarda kalabiliyor
Üstünü okudum içmezse dökülecek yaRına kullanılmayacak yazıyor
Onu biliyoruz
Ama hemenmi dökülmeli yada 1-2 saat felan durabilirmi ? Bunu merak ediyorum şimdi akşam akşam
Aclıktan ölür gene yapmaz canım maaleseff normalde yapmıyorum bu sefer hadi yola gidecekmdiyip yaptımmmYanlış anlama kuzum da gece kalk patates kızart ,sabah tekrar kalk kıyafetlerini hazırla şaşırdım vallahi kendisi yapamıyor mu ?
Cnm çok değilimi 1 saat arayla 150 cc bnm kız 3 saatte yada 4 saatte 120 cc icio belki sıkıntısı vardır çocugun mamaya yöneliyodurYok yok benimki bu gece bir garip,sabah bahsettiklerimin uzerine uyumama ve surekli beslenmeyide katalimmm,elleri aayklari durmuyir,1 saatte bir 150 cc mama mi icilir arkadasss biri bana yardim etsin lutfen. Gozler faltasi uyumuyor,kipir kipir seslenip duruyor.
Hayy maşallah kuzuma tipini yesinler onunEki Görüntüle 1901948 Tipe bakarmisiniz yaa sozde uyucaz,kafa bir oraya bir buraya,bu enerji ne zaman bitcekte uyucaz ki
Aynen canım bu sene böyle hastalıklar hastaneler Rabbim tüm hastalara şifa versinKizlar annemin kanamsi hala var ameliyattan da korkuyir gitmedik hala belim ağrıyor diye kalkti sut ictingeri yatti iknada edemiyorum canim cok sıkkın yaa
Çarşamba gununede randevu aldim elifime kalca icin tekrar usg cekilecek insallah duzelmisrir birde o var dusun düşün kafayi siyiracam az kaldi valla
Bu sene hepimizde ailerimizde bebislerde hastane macerqlarimiz oluyor allah hepimizin yardimcisi olsun ve sevdikleriyle sinamasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?