2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ayyy bana geldi şuan sinir harbi kız cinnetlikkj ((( ayy hüsraaann gecmiş olsn diyim tatlımmm ayy vardır ndada bi hayır diyelimm

Günaydın kk hatunlarıı
Günaydın beybisiii
Uyudun mu diye bi sor :)))
kelebek.hill tatlımm uykun ağır mıı ?? Valla bn sarılıp yatıorm oğluma :)) cok datlu oluyo burun buruna yatıoz acıom gözlerrimi şak karşmda :) daha kolay oluo canm hem kontrol için hem emzirmek için mutluluğuda bambaşkaaaa

Beybisi ben yatığım için herkes uyudu sanıyorum
Benim kız benim yatağıma dayandığım beşikte uyuyor , onu böylelikle izleyebiliyorum.
Sabaha karşı bazen daha erken 4-5 gibi kalktığında benim kucağımda devam ediyor uykuya ama birgün uyur kalır ezerim nefesiz kalır diyede korkuyorum vallahi
Allahtan uykum ağır değil benimde

Evet bende oyle,
kelebek.hill hic kipirdamadn uyuyorum yaninda,valla bendr sariliyorum miss gibi oluyor. Elimi tutarak uykuya dabildi gece,gece 3 tu zor uyuduk,saat basi mama aradi,agzina verdim iki cekis yapip geri uyudu.bende uyanmasin diye hicc dokunmadim bezini bile almadim. Az once degistirdim etraf nerdeyse gol olmak uzereymis. Hala da uyuyor,yine mamayi 2 cekis yapti uyudu. 12 ye kadar uyur hehalde,bende camasir koydum makineye geldim yanina geri kivrildim,koklaya koklaya uyuyorum.

Valla bilmiyorm kizlar bn cesaret edemiyorm :) gunduz bol bol kokluyorm bn de fece de zaten basucumda kafami kaldiriyorm karsimda. :) boyle alistik iyiyz yani

Ayyyyy sürekli mi koyuyon soğanı tatlım bn barya bi denedim en fazla bi saat :))) sonra ertedi gün baktım aşırı tıkalı fizyolojik de kalmamış dedim koycam sabaha kadar dursun soğanı Allahm bayılıoduk eşimlee bizim soğan mı acıydı o ne koku kııızz :)) bn nemli havlu koyuyorum o da fayda ediyor gercekten

Ohh ne güzel gece uyumasııı :)beni oğlum değil kocam uyutmadı Allahm gec geldi eve açım dedi neyse kalktm patates kızarttm kahvaltılk falan sonra yattım iş için şehir dışına gidecekti sabah 5 de tekrar kalk kıyafetlerini hazırla yolla tabi buaralarda hep emzirmeyede kalkıorm bide bnm yavrumun uukusu cok hafif tilki uykusu şak die uyanır kocamda ses yapıp duruyor deli etti beniii çatladım hem enesi uyutcam hem kendim uyucam diyee tabii uyuyamadımm enes uyandı sonra da :/
Bende korkuyorm cocuğa bişe yaparm die de normalde yatağın yarısında o yatıo diğer yarısında koocamla ben enes bey yayılarak yatıyor :)) bazen aşırı sıçrıyor ozaman sarılıyorum ona rahat uyuyoruz ii oluo :))

Ben okurken fena oldum vallahi.erkeklere uzun uzun detaylı söylemek gerekiyor herşeyi

Yanlış anlama kuzum da gece kalk patates kızart ,sabah tekrar kalk kıyafetlerini hazırla şaşırdım vallahi kendisi yapamıyor mu ?

Kızlarrrr yardım lütfennnn.
Göğsüm cok ağrıyor. Icinde bıldırcın yumurtası gibi sert toplar.. canım cok acıyor dusa girdim sıcak su tuttum yok sagdim yok kızım emdi yok gecmiyo yardımmm

Koyuyorum da benim soğanlar kokmuyo bende ona şaşırıyorum böyle etki etmiyo mudur acaba

Ooo harika vay masallah barekallah. Demek erken dış çıkaracak.

Valla usuttummu naptim bilmiyorum ki canim ya. Sakinan goze hakketten cop batiyo sakinmamaya calisicam bundan sonra.
Ayy kıyamam kuzum ya
Buhar makinen hep açık olsun odasında
Valla sorma uykusuzluktan kafamin arkasi bile agriyo. O derece yorgunum ama yeter ki oglum iyi olsun ben raziyim. Kucucuk burnundan o kadar sumuk nasil birikmis bakamiyomuyum napiyorum anlamiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…