2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bebeğinin emme problemi yoksa
Sağmayada gerek yoktur canım

Tatlım bizim sağma nedeni göğüste dolma veya çok tazyikli gelip bebeğin emmesini engellemesi .. Terbiye olmamış göğüslerde yaşanan sorunlar yani .. Eğer problem yoksa sağmAna gerek yok

Tesekkurler arkadaslar cvplar icin.sutum lyle fiskirir cinsten degil azda degil ortasi ona yetecek kadar ozaman gerek yoktr sanirim:)

Hepsini sağma canım birini tam birini yarım sağ uyanır belli olmaz.

Sağolun arkadaslar cok sukur sagmama gerek kalmadi zeynep hanim anasini yormak istemedi olacakki son anda uyumadan once emesi geldi butun gun huysuzluk yapip emmesigi sütleri emdi sagolsun yumusadi gogusler ben de sagmadim

Günaydin guzel anneler hayirli bi gun olsun insallah. Kizlar zeynebin hiriltisi asiri olmus bugun ya öksurdu az once uykuda sanki her tarafi afedersiniz balgam dolu gibi ates falan yok cok sukur sizce doktora goturmeli miyim uykuda diye uyandirip burun damlasini damlatamadim acaba damlayla temizlersem gecer mi yaa cok canim sıkıldı su hiriltiyi bi türlü azaltamadim artarak devam edio hatta

Çok çok geçmiş olsun canım. Bazen burada da sulardan bir salgın oluyor.
Onu gormedim canim yaa bi bakayim
Bak bakalım alırsan yorumlarını beklerim. Sende kehribar kolye de vardı değil mi?
Diren @cetrina 4. Ayda herşey çok daha güzel olacak.

Ben mamadan vazgeçtim canım
Memeye devam edecez bakalım
Ayrıca burda hipp yok zaten
Üç çeşit var sadece onlarıda içmedi
Ben diyorum Nevşin akıllı kız. Mis gibi annesinin koynu varken.
Ay yaa ne hoş. Biz de gülüyoruz memeye ama daha saldırmaya gelemedik.

Hayirli sabahlar canim.o hirilti bizde de dert 3 tane doktora gotrdum hepside burnu tikali diuor temizlemeye devam. cok sukur cigerlerinde filan bisey yoktu .artik ilk zwmanlar gibi fazla biseyde gelmiuor ama hiriltiai hala var kucucuk burunlari var ama demekki hemen doluyor.bende cok uzuliyorum.icim rahatlasin diyorsan gotur istersen.

2 Ağustos doğum lu 40+0 da doğan oğlum da atak başladı galiba gece saat başı uyandık. Allah tan dünden yemek vs işimi halletmiştim ne zaman uyursa bende uyucam. Her gece böyle olmaz inşallah

Tatlım bizim sağma nedeni göğüste dolma veya çok tazyikli gelip bebeğin emmesini engellemesi .. Terbiye olmamış göğüslerde yaşanan sorunlar yani .. Eğer problem yoksa sağmAna gerek yok
Ne terbiyesiz kızım bizim memeler de.
Ne bilim ya iyice bozuldu moralin az gelsede bnm sütumu içiyo korur diyorum ama bu seferde iyice az gelince çöktü moral
Emiyor mu canım? Ediyorsa gelmiyor diye düşünme istediği kadar kalsın memede. O emdikce süt artar.
Emzirme kampı yapabilirsin.

Bence bir doktora göster canım. Uzun sürmüş çünkü.

2 Ağustos doğum lu 40+0 da doğan oğlum da atak başladı galiba gece saat başı uyandık. Allah tan dünden yemek vs işimi halletmiştim ne zaman uyursa bende uyucam. Her gece böyle olmaz inşallah
Olmaz inşallah canım. Desene bir iki haftaya da biz atağa gireceğiz. Ama ayaktan sonra yeni güncellemeler ve yeni gülücükler harika olacak. Hem uyku süresi de artacak. Allah sabır versin kolaylıkla geçirmeyi nasip etsin.

Ay inşallah yeni güncellemeleri sabırsızlıkla bekliyorum :)

Cnm acikcasi burundan gelmiyor sanki hirilti genizden gelio gibi cunku burnunu temizliyorum hem de cok cikiyo hala ayni hirilti oluyo

Cnm acikcasi burundan gelmiyor sanki hirilti genizden gelio gibi cunku burnunu temizliyorum hem de cok cikiyo hala ayni hirilti oluyo
O hırıltı yüzünden 4 kere hastaneye götürdüm ama yine de ilaç vermedi ciğerlerinde bir şey yok dedi burnunu aspiratörle çek dedi çekiyorum dedim ama hala hırıltı var dedim ciğerlerinde bir şey olmadığı için balgam söktürücü ilaç vesaire vermedi boğazlarımız kızardı için ve kulağa iltihap aldığı için antibiyotik ve ağrı kesici verdi sadece

Bence bir doktora göster canım. Uzun sürmüş çünkü.
Cnm normalde zaten 3. Ay kontrolune goturcem bu haftasonu ama one mi ceksem diye dusunuyorum yarin gotursem nasil olur ki 3 ayi dolmadan
Bu arada iyi ki varsin cnm resmen topik in bilgec kadini oldun her soruya en az bir cvp :))) seviliyorsun

Bende 25 gun once goturmustum en son 2. Ay kontrolu icin o zaman benimkine se bakti cigerlerde bisey yok ilac vermicem serum fiz. Ile burnunu temizle oksuruk ates durumunda getir dedi surekli temizliyorum ama bana misin demedi hala var.

Cnm normalde zaten 3. Ay kontrolune goturcem bu haftasonu ama one mi ceksem diye dusunuyorum yarin gotursem nasil olur ki 3 ayi dolmadan
Bu arada iyi ki varsin cnm resmen topik in bilgec kadini oldun her soruya en az bir cvp :))) seviliyorsun
Rica ederim tatlım. Yardımcı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Ateş olmadığı için öne çekmene gerek yok bence. Olursa hemen götür ama. Isıtıcı üstüne su koy ya da hava nemlendirici kullan. Soğan kesip koy. Bir de her emmeden önce serum fizyolojik damlatip canım. Bazen geri kaçan sümük hırıltı yapabiliyor. Kakasi normal mi?

Cnm normalden biraz daha sivi sanki ama tam olarak ishal diyemem bi de iki ic gundur azalma var kaka yapmasinda çünkü iki gundur az emio

Benim oğlanında sadece gece yatarken hırıltısı oluyor serum f. Ve aspiratör ile cekiyorum bişey cıkmıyor soğanda koydum yanlız bir şey dikkatimi çekti ben sabaha karşı yanıma yatırıyorum ve yüz üstü yatırıyorum o hırıltı kesiliyor sanırım geniz akıntısı var 28 doktor kontrolumuz var o zaman sorucam olmazsa la lune nın dediği gibi reflü yastıgı alırım o akıntıyı hafıfletir gecenlerde gece boyu kucagımda uyudu dığal olarak eğimli duruyor o zamanda hırıltı olmadı bir kontrol edin isterseniz yüz üstü yanınızda siz uyanıkken yatırın hırıltı kesilirse belki sizde de akıntı vardır ben buhar makinası nı yarım saat calıstırıyorum dr odada küf ve mantar oluşumuna sebep oluyor uzun kullanma onun yerine ıslak bir çamaşır as odaya aynı işi görür ve doğal olur dedi malum ankaranın havası kuru bizim bile burnumuz kuruyor ben kısın kendıme nasonem kullanıyorum çok işe yarıyor

Canm bu konudan hic danismadinsa doktora gotur olmazsa bi ya da ay kontrolunuz yakinsa onu da aradan cikar. Sanmiyorm bi sey oldunu ama yine de igmal etmemekte fayda var tabii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…