- 5 Ekim 2016
- 217
- 418
- 18
- 37
Bebeğinin emme problemi yoksa
Sağmayada gerek yoktur canım
Canm sutun azsa cogaltmak icin ise yariyor sagmak. Coksa da arada rahatlatmak gerekiyor. Mesela ise baslicaksan da bi kac ay once ise basladinda sagacagin saatlerde bence sagmaya baslamak lazm ki ise baslayinca sagcamizda gelsin bol bol.. Ben oyle yapacagimmm.
Tatlım bizim sağma nedeni göğüste dolma veya çok tazyikli gelip bebeğin emmesini engellemesi .. Terbiye olmamış göğüslerde yaşanan sorunlar yani .. Eğer problem yoksa sağmAna gerek yok
Hepsini sağma canım birini tam birini yarım sağ uyanır belli olmaz.
Sağolun arkadaslar cok sukur sagmama gerek kalmadi zeynep hanim anasini yormak istemedi olacakki son anda uyumadan once emesi geldi butun gun huysuzluk yapip emmesigi sütleri emdi sagolsun yumusadi gogusler ben de sagmadimİnşallah düzelir tatlım Allah şifa versin yavruya
Oyun yapmaya başladılar memeyi tatlım benim ki çekiyorrrrrrr bırakıyor
SElamın hello bizde ana oğul başladık saç dökmeye çok sinir bozucu bir durum acayip gerildim umarım önceki gibi çok dökülmez ..Buarada Burdada çocuğu yastıkta yatırmak yasak :) benim zaten sadece üstümde dinlendiği için sorun olmuyor göğsümde şekerleme yapıyor ama ilerde düzeldiği Zaman iyi bir yastıkla yatırırım onu
Tatlım yarım sağ hiç bir zaman tam sağma çünkü uyanırsa tam doymaz aç kalır ..bende hep yarım sağıyorum memeleri tam boşaltmamakta fayda var ne olur ne olmaz uyanıyorlar sürekli
Çok çok geçmiş olsun canım. Bazen burada da sulardan bir salgın oluyor.İyi geceler kızlar yamıştım buraya kızım hasta sürekli kusıyo diye üşütmüş kızçem. Simdi daha iyudir. Ama bu sefer de ben ishal istifra her yerimde agri. 2 gundur yatak dosek yatiyom.. sanirim salgin var dikkat edin.
Bak bakalım alırsan yorumlarını beklerim. Sende kehribar kolye de vardı değil mi?Onu gormedim canim yaa bi bakayim
Diren @cetrina 4. Ayda herşey çok daha güzel olacak.kelebek.hill Can'ım benim çok teşekkür ederim kız gelip yemiş gibi oldum valla ..ama kocama yok o cezalı minnoşlarımız büyüyor artık daha iyiyim psikolojik olarak büyüdüğünü gördükçe bir de özellikle 3 aya yaklaştıkça Mutlu oluyorum :)
Ben diyorum Nevşin akıllı kız. Mis gibi annesinin koynu varken.Ben mamadan vazgeçtim canım
Memeye devam edecez bakalım
Ayrıca burda hipp yok zaten
Üç çeşit var sadece onlarıda içmedi
Ay yaa ne hoş. Biz de gülüyoruz memeye ama daha saldırmaya gelemedik.Çok teşekkür ederim kelebeğim iyi ki varsın ..anlat bakiyim Bebiş neler yapıyor gün içinde bizim bızdık memeyi görünce heyecanlanıp gülmeye başladı şapşiğim benim çok hoşuma gidiyor bir de celep gibi saldırıyor
Hayirli sabahlar canim.o hirilti bizde de dert 3 tane doktora gotrdum hepside burnu tikali diuor temizlemeye devam. cok sukur cigerlerinde filan bisey yoktu .artik ilk zwmanlar gibi fazla biseyde gelmiuor ama hiriltiai hala var kucucuk burunlari var ama demekki hemen doluyor.bende cok uzuliyorum.icim rahatlasin diyorsan gotur istersen.Günaydin guzel anneler hayirli bi gun olsun insallah. Kizlar zeynebin hiriltisi asiri olmus bugun ya öksurdu az once uykuda sanki her tarafi afedersiniz balgam dolu gibi ates falan yok cok sukur sizce doktora goturmeli miyim uykuda diye uyandirip burun damlasini damlatamadim acaba damlayla temizlersem gecer mi yaa cok canim sıkıldı su hiriltiyi bi türlü azaltamadim artarak devam edio hatta
Ne terbiyesiz kızım bizim memeler de.Tatlım bizim sağma nedeni göğüste dolma veya çok tazyikli gelip bebeğin emmesini engellemesi .. Terbiye olmamış göğüslerde yaşanan sorunlar yani .. Eğer problem yoksa sağmAna gerek yok
Emiyor mu canım? Ediyorsa gelmiyor diye düşünme istediği kadar kalsın memede. O emdikce süt artar.Ne bilim ya iyice bozuldu moralin az gelsede bnm sütumu içiyo korur diyorum ama bu seferde iyice az gelince çöktü moral
Bence bir doktora göster canım. Uzun sürmüş çünkü.Günaydin guzel anneler hayirli bi gun olsun insallah. Kizlar zeynebin hiriltisi asiri olmus bugun ya öksurdu az once uykuda sanki her tarafi afedersiniz balgam dolu gibi ates falan yok cok sukur sizce doktora goturmeli miyim uykuda diye uyandirip burun damlasini damlatamadim acaba damlayla temizlersem gecer mi yaa cok canim sıkıldı su hiriltiyi bi türlü azaltamadim artarak devam edio hatta
Olmaz inşallah canım. Desene bir iki haftaya da biz atağa gireceğiz. Ama ayaktan sonra yeni güncellemeler ve yeni gülücükler harika olacak. Hem uyku süresi de artacak. Allah sabır versin kolaylıkla geçirmeyi nasip etsin.2 Ağustos doğum lu 40+0 da doğan oğlum da atak başladı galiba gece saat başı uyandık. Allah tan dünden yemek vs işimi halletmiştim ne zaman uyursa bende uyucam. Her gece böyle olmaz inşallah
Ay inşallah yeni güncellemeleri sabırsızlıkla bekliyorum :)Olmaz inşallah canım. Desene bir iki haftaya da biz atağa gireceğiz. Ama ayaktan sonra yeni güncellemeler ve yeni gülücükler harika olacak. Hem uyku süresi de artacak. Allah sabır versin kolaylıkla geçirmeyi nasip etsin.
Cnm acikcasi burundan gelmiyor sanki hirilti genizden gelio gibi cunku burnunu temizliyorum hem de cok cikiyo hala ayni hirilti oluyoHayirli sabahlar canim.o hirilti bizde de dert 3 tane doktora gotrdum hepside burnu tikali diuor temizlemeye devam. cok sukur cigerlerinde filan bisey yoktu .artik ilk zwmanlar gibi fazla biseyde gelmiuor ama hiriltiai hala var kucucuk burunlari var ama demekki hemen doluyor.bende cok uzuliyorum.icim rahatlasin diyorsan gotur istersen.
O hırıltı yüzünden 4 kere hastaneye götürdüm ama yine de ilaç vermedi ciğerlerinde bir şey yok dedi burnunu aspiratörle çek dedi çekiyorum dedim ama hala hırıltı var dedim ciğerlerinde bir şey olmadığı için balgam söktürücü ilaç vesaire vermedi boğazlarımız kızardı için ve kulağa iltihap aldığı için antibiyotik ve ağrı kesici verdi sadeceCnm acikcasi burundan gelmiyor sanki hirilti genizden gelio gibi cunku burnunu temizliyorum hem de cok cikiyo hala ayni hirilti oluyo
Cnm normalde zaten 3. Ay kontrolune goturcem bu haftasonu ama one mi ceksem diye dusunuyorum yarin gotursem nasil olur ki 3 ayi dolmadanBence bir doktora göster canım. Uzun sürmüş çünkü.
Bende 25 gun once goturmustum en son 2. Ay kontrolu icin o zaman benimkine se bakti cigerlerde bisey yok ilac vermicem serum fiz. Ile burnunu temizle oksuruk ates durumunda getir dedi surekli temizliyorum ama bana misin demedi hala var.O hırıltı yüzünden 4 kere hastaneye götürdüm ama yine de ilaç vermedi ciğerlerinde bir şey yok dedi burnunu aspiratörle çek dedi çekiyorum dedim ama hala hırıltı var dedim ciğerlerinde bir şey olmadığı için balgam söktürücü ilaç vesaire vermedi boğazlarımız kızardı için ve kulağa iltihap aldığı için antibiyotik ve ağrı kesici verdi sadece
Rica ederim tatlım. Yardımcı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Ateş olmadığı için öne çekmene gerek yok bence. Olursa hemen götür ama. Isıtıcı üstüne su koy ya da hava nemlendirici kullan. Soğan kesip koy. Bir de her emmeden önce serum fizyolojik damlatip canım. Bazen geri kaçan sümük hırıltı yapabiliyor. Kakasi normal mi?Cnm normalde zaten 3. Ay kontrolune goturcem bu haftasonu ama one mi ceksem diye dusunuyorum yarin gotursem nasil olur ki 3 ayi dolmadan
Bu arada iyi ki varsin cnm resmen topik in bilgec kadini oldun her soruya en az bir cvp :))) seviliyorsun
Cnm normalden biraz daha sivi sanki ama tam olarak ishal diyemem bi de iki ic gundur azalma var kaka yapmasinda çünkü iki gundur az emioRica ederim tatlım. Yardımcı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Ateş olmadığı için öne çekmene gerek yok bence. Olursa hemen götür ama. Isıtıcı üstüne su koy ya da hava nemlendirici kullan. Soğan kesip koy. Bir de her emmeden önce serum fizyolojik damlatip canım. Bazen geri kaçan sümük hırıltı yapabiliyor. Kakasi normal mi?
Günaydin guzel anneler hayirli bi gun olsun insallah. Kizlar zeynebin hiriltisi asiri olmus bugun ya öksurdu az once uykuda sanki her tarafi afedersiniz balgam dolu gibi ates falan yok cok sukur sizce doktora goturmeli miyim uykuda diye uyandirip burun damlasini damlatamadim acaba damlayla temizlersem gecer mi yaa cok canim sıkıldı su hiriltiyi bi türlü azaltamadim artarak devam edio hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?