2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar Antalyada patlama oldu 9 gibi. Begum kucagimda oturma odasindaydik, uyanmisti ama tekrar uyukluyodu. Ben duydum sesi disari baktm ki cevreyolunun o tarafta dumanlar var. Allhim korusun hepimizin evlatlarinu ve onlara sahip cikabilmek icin bizleri ve bizim ailelerimizi. Kisacasi herkesi. Insallah teror falan degildir. Bebegime oyle bi sarilmisim o an sonradan farkettm...

inşallah terör değildir. çok geçmiş olsun canım.

Ne bilim ya iyice bozuldu moralin az gelsede bnm sütumu içiyo korur diyorum ama bu seferde iyice az gelince çöktü moral
Cnm bende bugünlerde sütümün azaldığını düşünüyorum.ama hiç sağıp ne kadar çıktı diye bakmıyorum ki moralim bozulmasın.tabii emziremiyorsan bişey diyemicem.birde bebek boş emerken yutkunmazken az sonra akım yakalıyor ve yutkunmaya yetişemiyor.sağmayla bebeğin emmesi aynı değil.birde galatago damla denedim bugünlerde sanki biraz faydası var.

günaydın hanımlar
o malum olaydan dolayı canım çok sıkkın. haber izlemiyorum artık.
kızlarla bir yere giderken bile diken üstündeyim.
bu arada annem kardeşime gidecek, uçakla 1,5 saat sürüyor. 3,5 yaşındaki kızımı da götürmek istiyor, ben kabul etmedim diye tripli.

Canım bir doktora git ciğerlerine baksınlar ciğerlerde bişey yoksa zaten ilaç falan vermiyorlar bizim iki hafta sürdü tam hırıl hırıl dı genzi öksürükte vardı burnuna deniz suyu sıkınca hırıltısı o anlık geçiyordu ama daha sonra tekrar başlıyordu birde emerken genzine sütü çok kaçırıyordu oda üstüne gelince hırıltı çoğalıyordu inşllh geçer canım Allah şifasını versin.

Patlama mi oldu? Neva yi uyutuyorum tv kapalı. Biri yazabilir mi bana ne olduğunu?

Ben kendimde değilim o gunden çok kötüyüm psikolojim bozuldu galiba
Haberi izlerken her yerimin uyustugunu hissettim sinir krizi geçirdim napicaz nasi korucaz çocuklarımızı bilmiyorum çok iğrenç bi dünyada yaşıyoruz

Bak hem bunları biliyor hem sütüm azaldı diyorsun. Bebek ihtiyacına göre meme ile haberleşerek sütü üretiyor. Sen düşünme hiç var mı sokakta sütüm yetmiyor diyen kedi? Bazen çok düşünmek sütü azaltıyor. İyi düşün bol su iç. Bebeğini her istediğinde emzir

Herkese gunaydin kızlar benim oğlanın ağzı bi türlü geçmiyor tam iyileşti diyorum ertesi gün tekrar ediyor pamukçuk mikostatin kullanıyorum ama yok kafayı yiycem lutfenn bi akıl verin
Göğsünü de siliyor musun canim damla ile? Oradan tekrar bulaşır bebeğe. Bir de lansinoh kullanmak önlüyor emzirme öncesi sür. Tatsız olduğu için emmeye zararı olmaz.

Canm bu konudan hic danismadinsa doktora gotur olmazsa bi ya da ay kontrolunuz yakinsa onu da aradan cikar. Sanmiyorm bi sey oldunu ama yine de igmal etmemekte fayda var tabii...

Canlar sagolun cvplariniz icin bu hafta icinde goturecem insallah en son 25 gun once götürdüm cigerlerinde bisey yoktu galiba oksurukten ve atesten biliyolar cigere inmeyi onlar da yok cok şükür

Kızlarrrr yardım lütfennnn.
Göğsüm cok ağrıyor. Icinde bıldırcın yumurtası gibi sert toplar.. canım cok acıyor dusa girdim sıcak su tuttum yok sagdim yok kızım emdi yok gecmiyo yardımmm

Dusta göğüs ucuna dogru lifle masaj yapar gibi ov o toplar pembe pembe belli olmuştu dustayken ve uca doğru masaj yapmıştım suyun altında iyi gelmişti.Bir de yine dustayken uçlarından tutup salla.T ers emzirmek de çok işe yariyor.İnsallah çabuk geçer.

Ayy inşallah terör değildir ben de uyuyor diye tv açmadım.Allah fırsat vermesin.

Merhaba kızlar nasılsınız,bebisler nasıl? Çook keyifli bol agulu bol gülücüklü bi gün olur inşallah.Sayfalar ilerlemiş pek geriye gidemedim.
Hem ev işi hem yemek hem bebek vaktim olmuyor ya,nasil dengeleyeceğiz her şeyi bilmiyorum.
Yavaş yavaş sevinç çığlıkları,görünce gülmeler,heyecanlamalar başladı bizde de. yeni birşeyler yapinca yaşadığım mutluluğu en iyi sı, anlarsınız şu an.
Yastık mevzusu konuşulmuş ben de yastıksız yatiriyorum çok nadir ince bi yastık koyuyorum gündüz.Yastiksiz olmalı diye biliyorum
Uyku düzeniniz nasıl kızlar,bi saatiniz var mı? Ali Kağan gündüz parça parça uyuyor,aksam da bi uyuyup bi uyanıyor 12 gibi yarimkundak yapinca da emmeye kalkıyor birkaç kere.Ama şunu merak ediyorum akşam belli saatte uyutmaliyim şimdiden.Kactan kaça yatmalı?

inşallah terör değildir. çok geçmiş olsun canım.

Insallah resmen insan bi araba hatasi tup falan bi sey olsn istiyor. Yeter artik!! Haberlere zaten bakilmicak halde...

Annen cidden degisik bi kadin. Hem istedigi olsn hem istemedinde gorusmesin falan.. Hem de kizkardesinin kizlarina nasil davrandigi malum. Bu sefer sw o kussun bosver. Caninin istemedigi bi seyi asla yapmamak lazm.

Allah korusun meleklerimizi kotuyu dusunmeyelim.

Patlama mi oldu? Neva yi uyutuyorum tv kapalı. Biri yazabilir mi bana ne olduğunu?

Atso da araba patlamis. En son ilen yoktu neyse ki. Neden oldugu da net degil.

Amin canm amin. Patlama her turlu kotu olsa da teror cok daha korkutucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…