- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
inşallah terör değildir. çok geçmiş olsun canım.Kizlar Antalyada patlama oldu 9 gibi. Begum kucagimda oturma odasindaydik, uyanmisti ama tekrar uyukluyodu. Ben duydum sesi disari baktm ki cevreyolunun o tarafta dumanlar var. Allhim korusun hepimizin evlatlarinu ve onlara sahip cikabilmek icin bizleri ve bizim ailelerimizi. Kisacasi herkesi. Insallah teror falan degildir. Bebegime oyle bi sarilmisim o an sonradan farkettm...
Cnm bende bugünlerde sütümün azaldığını düşünüyorum.ama hiç sağıp ne kadar çıktı diye bakmıyorum ki moralim bozulmasın.tabii emziremiyorsan bişey diyemicem.birde bebek boş emerken yutkunmazken az sonra akım yakalıyor ve yutkunmaya yetişemiyor.sağmayla bebeğin emmesi aynı değil.birde galatago damla denedim bugünlerde sanki biraz faydası var.Ne bilim ya iyice bozuldu moralin az gelsede bnm sütumu içiyo korur diyorum ama bu seferde iyice az gelince çöktü moral
Canım bir doktora git ciğerlerine baksınlar ciğerlerde bişey yoksa zaten ilaç falan vermiyorlar bizim iki hafta sürdü tam hırıl hırıl dı genzi öksürükte vardı burnuna deniz suyu sıkınca hırıltısı o anlık geçiyordu ama daha sonra tekrar başlıyordu birde emerken genzine sütü çok kaçırıyordu oda üstüne gelince hırıltı çoğalıyordu inşllh geçer canım Allah şifasını versin.Günaydin guzel anneler hayirli bi gun olsun insallah. Kizlar zeynebin hiriltisi asiri olmus bugun ya öksurdu az once uykuda sanki her tarafi afedersiniz balgam dolu gibi ates falan yok cok sukur sizce doktora goturmeli miyim uykuda diye uyandirip burun damlasini damlatamadim acaba damlayla temizlersem gecer mi yaa cok canim sıkıldı su hiriltiyi bi türlü azaltamadim artarak devam edio hatta
Patlama mi oldu? Neva yi uyutuyorum tv kapalı. Biri yazabilir mi bana ne olduğunu?Kizlar Antalyada patlama oldu 9 gibi. Begum kucagimda oturma odasindaydik, uyanmisti ama tekrar uyukluyodu. Ben duydum sesi disari baktm ki cevreyolunun o tarafta dumanlar var. Allhim korusun hepimizin evlatlarinu ve onlara sahip cikabilmek icin bizleri ve bizim ailelerimizi. Kisacasi herkesi. Insallah teror falan degildir. Bebegime oyle bi sarilmisim o an sonradan farkettm...
günaydın hanımlar
o malum olaydan dolayı canım çok sıkkın. haber izlemiyorum artık.
kızlarla bir yere giderken bile diken üstündeyim.
bu arada annem kardeşime gidecek, uçakla 1,5 saat sürüyor. 3,5 yaşındaki kızımı da götürmek istiyor, ben kabul etmedim diye tripli.
Patlama mi oldu? Neva yi uyutuyorum tv kapalı. Biri yazabilir mi bana ne olduğunu?
Bak hem bunları biliyor hem sütüm azaldı diyorsun. Bebek ihtiyacına göre meme ile haberleşerek sütü üretiyor. Sen düşünme hiç var mı sokakta sütüm yetmiyor diyen kedi? Bazen çok düşünmek sütü azaltıyor. İyi düşün bol su iç. Bebeğini her istediğinde emzirCnm bende bugünlerde sütümün azaldığını düşünüyorum.ama hiç sağıp ne kadar çıktı diye bakmıyorum ki moralim bozulmasın.tabii emziremiyorsan bişey diyemicem.birde bebek boş emerken yutkunmazken az sonra akım yakalıyor ve yutkunmaya yetişemiyor.sağmayla bebeğin emmesi aynı değil.birde galatago damla denedim bugünlerde sanki biraz faydası var.
Göğsünü de siliyor musun canim damla ile? Oradan tekrar bulaşır bebeğe. Bir de lansinoh kullanmak önlüyor emzirme öncesi sür. Tatsız olduğu için emmeye zararı olmaz.Herkese gunaydin kızlar benim oğlanın ağzı bi türlü geçmiyor tam iyileşti diyorum ertesi gün tekrar ediyor pamukçuk mikostatin kullanıyorum ama yok kafayı yiycem lutfenn bi akıl verin
Çok sağol canım. Terör mu ya? Allah belalarını versin bir bitmedi şerefsiz köpekler.
Daha belli degil sanirim ne oldu yayin yasagi getirilmis cunku.Çok sağol canım. Terör mu ya? Allah belalarını versin bir bitmedi şerefsiz köpekler.
yayın yasağı gelmiş canımÇok sağol canım. Terör mu ya? Allah belalarını versin bir bitmedi şerefsiz köpekler.
Canm bu konudan hic danismadinsa doktora gotur olmazsa bi ya da ay kontrolunuz yakinsa onu da aradan cikar. Sanmiyorm bi sey oldunu ama yine de igmal etmemekte fayda var tabii...
Canlar sagolun cvplariniz icin bu hafta icinde goturecem insallah en son 25 gun once götürdüm cigerlerinde bisey yoktu galiba oksurukten ve atesten biliyolar cigere inmeyi onlar da yok cok şükürCanım bir doktora git ciğerlerine baksınlar ciğerlerde bişey yoksa zaten ilaç falan vermiyorlar bizim iki hafta sürdü tam hırıl hırıl dı genzi öksürükte vardı burnuna deniz suyu sıkınca hırıltısı o anlık geçiyordu ama daha sonra tekrar başlıyordu birde emerken genzine sütü çok kaçırıyordu oda üstüne gelince hırıltı çoğalıyordu inşllh geçer canım Allah şifasını versin.
Kızlarrrr yardım lütfennnn.
Göğsüm cok ağrıyor. Icinde bıldırcın yumurtası gibi sert toplar.. canım cok acıyordusa girdim sıcak su tuttum yok sagdim yok kızım emdi yok gecmiyo yardımmm
Ayy inşallah terör değildir ben de uyuyor diye tv açmadım.Allah fırsat vermesin.Kizlar Antalyada patlama oldu 9 gibi. Begum kucagimda oturma odasindaydik, uyanmisti ama tekrar uyukluyodu. Ben duydum sesi disari baktm ki cevreyolunun o tarafta dumanlar var. Allhim korusun hepimizin evlatlarinu ve onlara sahip cikabilmek icin bizleri ve bizim ailelerimizi. Kisacasi herkesi. Insallah teror falan degildir. Bebegime oyle bi sarilmisim o an sonradan farkettm...
Damla derken canım nasıl damla lansinoh var ama onu kullanabilirim de onu emmesı bebege zarar vermez miGöğsünü de siliyor musun canim damla ile? Oradan tekrar bulaşır bebeğe. Bir de lansinoh kullanmak önlüyor emzirme öncesi sür. Tatsız olduğu için emmeye zararı olmaz.
inşallah terör değildir. çok geçmiş olsun canım.
günaydın hanımlar
o malum olaydan dolayı canım çok sıkkın. haber izlemiyorum artık.
kızlarla bir yere giderken bile diken üstündeyim.
bu arada annem kardeşime gidecek, uçakla 1,5 saat sürüyor. 3,5 yaşındaki kızımı da götürmek istiyor, ben kabul etmedim diye tripli.
Patlama mi oldu? Neva yi uyutuyorum tv kapalı. Biri yazabilir mi bana ne olduğunu?
Dusta göğüs ucuna dogru lifle masaj yapar gibi ov o toplar pembe pembe belli olmuştu dustayken ve uca doğru masaj yapmıştım suyun altında iyi gelmişti.Bir de yine dustayken uçlarından tutup salla.T ers emzirmek de çok işe yariyor.İnsallah çabuk geçer.
Ayy inşallah terör değildir ben de uyuyor diye tv açmadım.Allah fırsat vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?