Bizde eşimle gitcez ilk gebeliğin mi ? çok heyecanlı dimi bizim doğum 31 ağustos inş herşey hepimiz için en güzelidir hiç bir sorun yokturAyniyiz cnm benim sat 24 kasim bende keseyi girdum 14 dune benide cagirdi ama 16 sinda esimle gitcez kalp atisi icin
İnş cnm korkulacak bir şey yokturKizlar selam.Az once camasirimda kehve leke gördüm findik ceviz arasi bisey. Niye boyle oldu ki ya??
.bugun biraz supurge yaptim.bide bebegi ogrendigimizden beri esimle beraber olamadik korkudan doktor bisey demedi ama yinede temkinli olalim dedik sabah tam olmasa da biraz yaptiydik ondan mi acaba.bide disariya ciktik dolastik biraz cok soguktu ondan mi oldu.devaminin gelmesinden korkuyorum yattim hemen...
Insallah canim pazartesi gidicem kontrole soyleyeyim doktoraİnş cnm korkulacak bir şey yoktur
İlk bebegim cnm ya senin gercekten cok tuhaf bir duygu heycan verici benim fmdigum 30 agustos zafer bayramina dedi ama nasip tabi ins cnm bu arada sanda doktor bisuru test verdimiiBizde eşimle gitcez ilk gebeliğin mi ? çok heyecanlı dimi bizim doğum 31 ağustos inş herşey hepimiz için en güzelidir hiç bir sorun yoktur
Yasin kacti nekadarlik evlisin benimde kiz diyo ama hayirlisi bakalim..Çin takvimine göre bizim kızımız oluyormuş
Anneler daha şuan dar giyinmemizde sıkıntı yok dimi
Ben sormadım ama int okudum doktorlar günde 1 taneye izin veriyorlar ama meyvelileri değil normal doğal sade olanlardanBana doktorum maden suyununu yasakladı
Ben de avent biberonlara bakıyorum acaba en iyisi o mu kızlarCan'ım bugün keyfim çok yerinde şükürler olsun. Bulantılarım da baya azaldı..inşallah daha da iyi olacak
Ben içmiyorum daha doğrusu içemiyorum. Folik asit bulantılarımı iyice artırdı,afedersin daha çok çıkardım. Dr çok çıkardığın için zarar veriyor sana içme dedi. Onun yerine multivitamin kompleksine başladım. Her gün yarım içiyorum. Ayrıca benim 2. Gebeliğim ve 3yıldan önce gebe kaldığım için erken başlamak yararlı olur dedi Dr.
2li testi soran arkadaş ben ilk gebeliğimde yaptırmıştım,12.haftada. Dr bize bırakmıştı. Şükürler olsun bir şey çıkmadı. Bu sefer düşünmüyorum. Rabbimden gelen her türlü hediyeye şükürler olsun
Eki Görüntüle 1733706
Dayanamayıp biberon aldımhalamız da ıslak mendil ve bebe yağı hediye etti
Kizlar doktordan geldim simdi 6 haftalk hamileyim daha yeni keseyi gördm sanrm çok nazlı böyle gec goren varmi aceba 6. Haftada kalp atisini duyan var biz keseyi yeni gorduk. Buda minnakn resmi
2 defadır yazdıklarıma kimse cevap vermedi şaşırdım.cevap verip vermemeniz hiç mühim değil.fakat unutmayın ki burda herkes hamile birimizin problemi ilerleyen gün ve haftalarda hepiminizin başına gelebilir,gelmeyeceğinin garantisi yok.burda herkes birbirinden tecrübe ediniyor sorularına cevap buluyor.benım yazdığım tek forum burası değil herkese elimden geldiğince destek oldum ve oluyorum.bende 3 gün öncesine kadar harika bir süreç geçirirken şuan yataktan çıkamıyorum.Allah hepinizin kalbine göre versin
Geçmiş olsun. Hamileler icin multivitamin var. Doktorunuza sorup ondan icin iyi geliyor2 defadır yazdıklarıma kimse cevap vermedi şaşırdım.cevap verip vermemeniz hiç mühim değil.fakat unutmayın ki burda herkes hamile birimizin problemi ilerleyen gün ve haftalarda hepiminizin başına gelebilir,gelmeyeceğinin garantisi yok.burda herkes birbirinden tecrübe ediniyor sorularına cevap buluyor.benım yazdığım tek forum burası değil herkese elimden geldiğince destek oldum ve oluyorum.bende 3 gün öncesine kadar harika bir süreç geçirirken şuan yataktan çıkamıyorum.Allah hepinizin kalbine göre versin
Canım ben de senin gibiyim üzülme.gecen carsamba tuvalette gittim.tuvaletin içine baş parmağım kadar parça düştü.ve pecete komple kan oldu.eşimi çağırdım o bile tepkisini gizleyemedi çok korktuk.düştü dedik.sonra ki sabah dr a ac karnına gittim.belki kurtaja alır diye...ama küçük eşşek saglikliydi.kalbini de dinledik...korkma ve dua et...bende 200 luk prgstn kullanıyorm..korkma dua et.
Kimse yok mu yanında.annen .k.validen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?