2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ayniyiz cnm benim sat 24 kasim bende keseyi girdum 14 dune benide cagirdi ama 16 sinda esimle gitcez kalp atisi icin
Bizde eşimle gitcez ilk gebeliğin mi ? çok heyecanlı dimi bizim doğum 31 ağustos inş herşey hepimiz için en güzelidir hiç bir sorun yoktur

İnş kalp atışlarınıda duyarız meleklerimizin

Kizlar selam. Az once camasirimda kehve leke gördüm findik ceviz arasi bisey. Niye boyle oldu ki ya??
.bugun biraz supurge yaptim.bide bebegi ogrendigimizden beri esimle beraber olamadik korkudan doktor bisey demedi ama yinede temkinli olalim dedik sabah tam olmasa da biraz yaptiydik ondan mi acaba.bide disariya ciktik dolastik biraz cok soguktu ondan mi oldu.devaminin gelmesinden korkuyorum yattim hemen...

İnş cnm korkulacak bir şey yoktur

Bence korkma kan bile gelince umut var içini ferah tut cnm

hiç birşey olmaz öyle kolay düşmez çocuk lekelenmeler doğal olabiliyor tabi doktora yine gidin içiniz rahat eder

Bizde eşimle gitcez ilk gebeliğin mi ? çok heyecanlı dimi bizim doğum 31 ağustos inş herşey hepimiz için en güzelidir hiç bir sorun yoktur
İlk bebegim cnm ya senin gercekten cok tuhaf bir duygu heycan verici benim fmdigum 30 agustos zafer bayramina dedi ama nasip tabi ins cnm bu arada sanda doktor bisuru test verdimii

Anneler daha şuan dar giyinmemizde sıkıntı yok dimi

Ben normal pantolonlarimi giymiyorum iki tane hamilelik pantolonu aldım çok rahat Çünki Karnım da şişlik var oturdugun zaman baskı oluyo rahatsız ediyor ve kimse anlamadı hamile pantolonu olduğu

Bana doktorum maden suyununu yasakladı
Ben sormadım ama int okudum doktorlar günde 1 taneye izin veriyorlar ama meyvelileri değil normal doğal sade olanlardan

Ben de avent biberonlara bakıyorum acaba en iyisi o mu kızlar

2 defadır yazdıklarıma kimse cevap vermedi şaşırdım.cevap verip vermemeniz hiç mühim değil.fakat unutmayın ki burda herkes hamile birimizin problemi ilerleyen gün ve haftalarda hepiminizin başına gelebilir,gelmeyeceğinin garantisi yok.burda herkes birbirinden tecrübe ediniyor sorularına cevap buluyor.benım yazdığım tek forum burası değil herkese elimden geldiğince destek oldum ve oluyorum.bende 3 gün öncesine kadar harika bir süreç geçirirken şuan yataktan çıkamıyorum.Allah hepinizin kalbine göre versin

Kizlar doktordan geldim simdi 6 haftalk hamileyim daha yeni keseyi gördm sanrm çok nazlı böyle gec goren varmi aceba 6. Haftada kalp atisini duyan var biz keseyi yeni gorduk. Buda minnakn resmi

Bende geç gördüm geç döllenmeden kaynaklı olabilir

Hayırdır çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun. Hamileler icin multivitamin var. Doktorunuza sorup ondan icin iyi geliyor

Bizde öyleyiz. Her an panik içinde. Çok şükür dün ve bugün kahverengi geliyor. Buna bile şükretcek duruma geldik. Biz de normalde pazartesi kalbini dinleyecektik. İnşallah bişey olmadysa dinletir bize doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…