2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merhaba Ağustos anneleri,
İkinci gebeliğim allahın izniyle
Geçtiğimiz perşembe ilk doktor kontrolüne gittim 6+0 dı sata göre ama doktor kese 5 haftalık dedi olumsuz bişey demedi ama içim de rahat değil çok haftaya cuma kalp atışlarını duymaya çalışalım dedi. Belki ikinci hamilelik tecrübe diyebilirsiniz ama sanki ilk hamileliğim gibi hissediyorum yine heyecanlıyım yine tedirginim inş hepimiz sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alırız...

Hayırlı olsun canım. Tabi ki önemseyeceksin. O da senin yavrun. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Bende pazartesi dinlycm inşallah kalp atışını

Hayırlı olsun canım. Tabi ki önemseyeceksin. O da senin yavrun. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Bende pazartesi dinlycm inşallah kalp atışını

Sağol canım..peki benim gibi gebeliği bi hafta geriden gelen var mı merak ediyorum 6 haftalık gebe ama kesesi 5 haftalık mesela

Hayırlı sağlıklı olsun inşallah.benimde 2.ci gebeliğim.son adet tarihim 24 kasımdı.Salı günü doktora gittim kese görünmedi.inşallah haftaya çarşamba kontrole gitcez ve keseyi görücez.

Hayırlı sağlıklı olsun inşallah.benimde 2.ci gebeliğim.son adet tarihim 24 kasımdı.Salı günü doktora gittim kese görünmedi.inşallah haftaya çarşamba kontrole gitcez ve keseyi görücez.

Benim de son adet tarihim 19 kasımdı. Ben doktora gittiğimde kalp atışını bile duyarım sandım ama herşey düşündüğümüz gibi olmuyo zamanı var demekki.beklemek ne zor ilk aylar hep zor geçer zaten hepimize sabır diliyorum..

Size belki garip gelecek ama bu benim ilk hamileligim ve insallah saglikla dogar da ben de bir daha hamile kalmayi denemek zorunda kalmam. Kardes falan da istemiyorum. Bir daha bugunleri yasamak hic istemiyorum. Surekli halsizlik, bitmeyen mide bulantisi, istahsizlik artik cok sikildim. Sinirlerim bozuldu. Bunun daha dogumu var

Ay sen şimdiden cok karamsar olmuşsun arkadaşım. Bu işin kolayi var evlat edinmek.

Bence şuan böyle hissetmen çok normal hamileliğin şuan zor geçiyor.Bende ikinciyi düşünmem diyodum oğlum çok uykusuz bi bebekti hamileliğim de sıkıntılı geçmişti son dönem pupp denen Bi alerji olmuştum diyeceğim şu ki unutuluyo yaşanan sıkıntılar ikinciyi aşkla istedim..

Yaşadığın şeyleri hepimiz zaman zaman yaşıyoruz. Ben mide konusunda çok çekiyorum. İçim dışıma çıktı resmen. Bende 2. Ciyi pek düşünmüyorum. Ama olumsuz Düşünme derim. Doğum sonrası ağır bir depresyon Geçirme olasılığı oluyormuş. Ini öyle şeyler yaşamayız. Sakin bir hamilelik geçirelim inş. Bunada şükür

sinirlerin gerçekten bozulmuş canım ya ikinci hamilelik böyle olacak diye birşey yok çoğu hamilelikte 3 ayda bitiyo ve bunu 9 ay çeken hastanelerde 9 ay geçiren de halimize sukredelim birsey takma kafana benim ev göç oldu resmen mutfak dağınık ceketler ayakkabılar ohhhhh alıştım bu hayata gayet rahat yatağımda uzanmış kadinlar klubun okuyorum

Sağol canım..peki benim gibi gebeliği bi hafta geriden gelen var mı merak ediyorum 6 haftalık gebe ama kesesi 5 haftalık mesela
Benimde 1hafta kadar geri olduğunu söyledi doktor ama çok da önemsemedi gibi geldi 7 haftalıktı ama 6 gibi dedi

mideniz mi kötü premesis diye bir ilaç verdi doktor bana ama rahatlayamadım midemmm çok kötü

Tekrar gelmedi kizlar arada olacak heralde birsey olmasin da hepimizi Allah korusun...sagolun kizlarr

Cok sagol cnm igm nin siniri 1 pozitifte 1 den baslio... Cok az benim ama insanin aklinda soru isareti kalıyo malesef... Cok tsk ederim yorumun icin cnm

Kizlar doktordan geldim simdi 6 haftalk hamileyim daha yeni keseyi gördm sanrm çok nazlı böyle gec goren varmi aceba 6. Haftada kalp atisini duyan var biz keseyi yeni gorduk. Buda minnakn resmi

Cnm bende 6.haftada keseyi gormustum sadece... Kalp atislari icin 15 gun sonra cagirmisti...

Canimm gecmis olsun farketmemisimdir kusura bakma.. bendende kahverengi kan gelmis korktum ama h.sonu bisey yapamadim yaticam artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…