Merhaba Ağustos anneleri,
İkinci gebeliğim allahın izniyle
Geçtiğimiz perşembe ilk doktor kontrolüne gittim 6+0 dı sata göre ama doktor kese 5 haftalık dedi olumsuz bişey demedi ama içim de rahat değil çok haftaya cuma kalp atışlarını duymaya çalışalım dedi. Belki ikinci hamilelik tecrübe diyebilirsiniz ama sanki ilk hamileliğim gibi hissediyorum yine heyecanlıyım yine tedirginim inş hepimiz sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alırız...
Geçtiğimiz perşembe ilk doktor kontrolüne gittim 6+0 dı sata göre ama doktor kese 5 haftalık dedi olumsuz bişey demedi ama içim de rahat değil çok haftaya cuma kalp atışlarını duymaya çalışalım dedi. Belki ikinci hamilelik tecrübe diyebilirsiniz ama sanki ilk hamileliğim gibi hissediyorum yine heyecanlıyım yine tedirginim inş hepimiz sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alırız...
Rahatsızmis 3 gündür yatiyormus. Geçmiş olsun arkadaşımızaM melekler-engelchen sorun neymiş
Hayırlı olsun canım. Tabi ki önemseyeceksin. O da senin yavrun. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Bende pazartesi dinlycm inşallah kalp atışını
Hayırlı sağlıklı olsun inşallah.benimde 2.ci gebeliğim.son adet tarihim 24 kasımdı.Salı günü doktora gittim kese görünmedi.inşallah haftaya çarşamba kontrole gitcez ve keseyi görücez.
Ay sen şimdiden cok karamsar olmuşsun arkadaşım. Bu işin kolayi var evlat edinmek.Size belki garip gelecek ama bu benim ilk hamileligim ve insallah saglikla dogar da ben de bir daha hamile kalmayi denemek zorunda kalmam. Kardes falan da istemiyorum. Bir daha bugunleri yasamak hic istemiyorum. Surekli halsizlik, bitmeyen mide bulantisi, istahsizlik artik cok sikildim. Sinirlerim bozuldu. Bunun daha dogumu var
Size belki garip gelecek ama bu benim ilk hamileligim ve insallah saglikla dogar da ben de bir daha hamile kalmayi denemek zorunda kalmam. Kardes falan da istemiyorum. Bir daha bugunleri yasamak hic istemiyorum. Surekli halsizlik, bitmeyen mide bulantisi, istahsizlik artik cok sikildim. Sinirlerim bozuldu. Bunun daha dogumu var
Size belki garip gelecek ama bu benim ilk hamileligim ve insallah saglikla dogar da ben de bir daha hamile kalmayi denemek zorunda kalmam. Kardes falan da istemiyorum. Bir daha bugunleri yasamak hic istemiyorum. Surekli halsizlik, bitmeyen mide bulantisi, istahsizlik artik cok sikildim. Sinirlerim bozuldu. Bunun daha dogumu var
sinirlerin gerçekten bozulmuş canım ya ikinci hamilelik böyle olacak diye birşey yok çoğu hamilelikte 3 ayda bitiyo ve bunu 9 ay çeken hastanelerde 9 ay geçiren de halimize sukredelim birsey takma kafana benim ev göç oldu resmen mutfak dağınık ceketler ayakkabılar ohhhhh alıştım bu hayata gayet rahat yatağımda uzanmış kadinlar klubun okuyorumSize belki garip gelecek ama bu benim ilk hamileligim ve insallah saglikla dogar da ben de bir daha hamile kalmayi denemek zorunda kalmam. Kardes falan da istemiyorum. Bir daha bugunleri yasamak hic istemiyorum. Surekli halsizlik, bitmeyen mide bulantisi, istahsizlik artik cok sikildim. Sinirlerim bozuldu. Bunun daha dogumu var
Benimde 1hafta kadar geri olduğunu söyledi doktor ama çok da önemsemedi gibi geldi 7 haftalıktı ama 6 gibi dediSağol canım..peki benim gibi gebeliği bi hafta geriden gelen var mı merak ediyorum 6 haftalık gebe ama kesesi 5 haftalık mesela
mideniz mi kötü premesis diye bir ilaç verdi doktor bana ama rahatlayamadım midemmm çok kötü2 defadır yazdıklarıma kimse cevap vermedi şaşırdım.cevap verip vermemeniz hiç mühim değil.fakat unutmayın ki burda herkes hamile birimizin problemi ilerleyen gün ve haftalarda hepiminizin başına gelebilir,gelmeyeceğinin garantisi yok.burda herkes birbirinden tecrübe ediniyor sorularına cevap buluyor.benım yazdığım tek forum burası değil herkese elimden geldiğince destek oldum ve oluyorum.bende 3 gün öncesine kadar harika bir süreç geçirirken şuan yataktan çıkamıyorum.Allah hepinizin kalbine göre versin
IgG pozitifliği daha önce kızamıkçık geçirdiğin anlamına gelir ve bebeğine zararı yoktur, sende geçirmişsin belliki. IgM'in normal olması gereken değeri kaç yazıyor ona bir bak 1,39 çok yüksek bir değer değil.. birde yakın zamanda kızamıkçık olan biriyle temasın olmadıysa vücudunda mikrop olması çokda mantıklı değil.. canını sıkma,zor bir durum tabiki ama kötü birşey olacağını zannetmiyorum
Kizlar doktordan geldim simdi 6 haftalk hamileyim daha yeni keseyi gördm sanrm çok nazlı böyle gec goren varmi aceba 6. Haftada kalp atisini duyan var biz keseyi yeni gorduk. Buda minnakn resmi
Canimm gecmis olsun farketmemisimdir kusura bakma.. bendende kahverengi kan gelmis korktum ama h.sonu bisey yapamadim yaticam artik..2 defadır yazdıklarıma kimse cevap vermedi şaşırdım.cevap verip vermemeniz hiç mühim değil.fakat unutmayın ki burda herkes hamile birimizin problemi ilerleyen gün ve haftalarda hepiminizin başına gelebilir,gelmeyeceğinin garantisi yok.burda herkes birbirinden tecrübe ediniyor sorularına cevap buluyor.benım yazdığım tek forum burası değil herkese elimden geldiğince destek oldum ve oluyorum.bende 3 gün öncesine kadar harika bir süreç geçirirken şuan yataktan çıkamıyorum.Allah hepinizin kalbine göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?