Kızlar gecen aksam kahverengi lekelenmem oldu doktora gittik kese de kalp atışında bir sorun yok dedi tedbir amaçlı proluton düşük ihtimaline karşı iğne yaptırdı ve progestan fitil verdi.cok tedirginim 2 gündür sürekli yatıyorum aynı durumu yaşayan bilen arkadaşlar var mı bebeğime 6 haftalık hamileyim
Oğluma hamileyken aynı senin bu yazdıklarını ben doktora dedim. Kendimden nefret ettim! Her gün hastane serum bulantı kusma!! Artık canıma taketti 'istemiyorum anne falan olmak' bile dedim gerisini sen düşünSize belki garip gelecek ama bu benim ilk hamileligim ve insallah saglikla dogar da ben de bir daha hamile kalmayi denemek zorunda kalmam. Kardes falan da istemiyorum. Bir daha bugunleri yasamak hic istemiyorum. Surekli halsizlik, bitmeyen mide bulantisi, istahsizlik artik cok sikildim. Sinirlerim bozuldu. Bunun daha dogumu var
Can'ım bana da verdi,kullanıyorum. Dr 7-10 günde etki gösterecek tam olarak olmasa da %30-50 arasında bulantıyı azaltıyor dedi. Dramamine yazdı bi de o daha iyi geliyor bana.mideniz mi kötü premesis diye bir ilaç verdi doktor bana ama rahatlayamadım midemmm çok kötü
Mide degil. Düşük tehlikesi varmış arkadaşımızınmideniz mi kötü premesis diye bir ilaç verdi doktor bana ama rahatlayamadım midemmm çok kötü
Benimde.Çin takvimine göre bizim kızımız oluyormuş
Bende tutmadıHayırlısı olsun. .doğru çıkıyor mu acaba Çin takvimi. ?
Valla ben onu dikkate alıyorum.tabiki önce allah bilir.herşeyin hayırlısı...ama insallah cikarHayırlısı olsun. .doğru çıkıyor mu acaba Çin takvimi. ?
Hayırlısı olsun. .doğru çıkıyor mu acaba Çin takvimi. ?
Ben normal pantolonlarimi giymiyorum iki tane hamilelik pantolonu aldım çok rahat Çünki Karnım da şişlik var oturdugun zaman baskı oluyo rahatsız ediyor ve kimse anlamadı hamile pantolonu olduğu
Ben sormadım ama int okudum doktorlar günde 1 taneye izin veriyorlar ama meyvelileri değil normal doğal sade olanlardan
Benim ilk bebeğimde tuttu Çin takvimi hatta ailemde çevremde doğum yapmış kim varsa herkeste denedim hiç yanıltmadı herşey önce allahtan tabi ama hesaplamasını incelikleri var iyi bakmak lazım
En iyisi 4 ay bekleyip ultrasonda ögrenmek. Fallar felan hic doğru çıkmıyorBende tutmadıkız dedi erkek oldu
Hic kullanmadım. Ama kan sulandırıcı olarak veriliyor. Damar tıkanıklığı ve kan pihtilasmasini önlemek için doktor veriyor. ..ben kam sulandırıcı iğne yapıyorum kendime hergünArkadaşlar doktor bana corasprin 100 verdi kullanan var mı acaba
Aynen canım. Zaten boyumun ölçüsünü aldım. Oğlanda herkes inandırdı beni yok şöyle tuttu böyle tuttu aynı senin gibiydi kesin kız falan fistan. Bizde bi hevesli kızaaa sonra duvara toslamış gibi erkek deyince Dr bizdeki ifade:En iyisi 4 ay bekleyip ultrasonda ögrenmek. Fallar felan hic doğru çıkmıyor
Bende kiz diyor. .ama bilmem ki. 4 aylık olunca belli olurBenim ilk bebeğimde tuttu Çin takvimi hatta ailemde çevremde doğum yapmış kim varsa herkeste denedim hiç yanıltmadı herşey önce allahtan tabi ama hesaplamasını incelikleri var iyi bakmak lazım
Aynen canım. Zaten boyumun ölçüsünü aldım. Oğlanda herkes inandırdı beni yok şöyle tuttu böyle tuttu aynı senin gibiydi kesin kız falan fistan. Bizde bi hevesli kızaaa sonra duvara toslamış gibi erkek deyince Dr bizdeki ifade:bu oldu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?