2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Cnm ben gecen c. Tesi yasadim ayni seyi banada ssna verdiklerini verdi ignem dun bitti... Progestani kullaniyorum hala... 1 haftaya yakin dinlendim... Gecen kontrolum vardi dr agir kaldirmicaksin dikkat etceksin dedi... Ins benimde tekrarlamaz... Gecmis. Olsun sanada

Oğluma hamileyken aynı senin bu yazdıklarını ben doktora dedim. Kendimden nefret ettim! Her gün hastane serum bulantı kusma!! Artık canıma taketti 'istemiyorum anne falan olmak' bile dedim gerisini sen düşün şükürler olsun 13.haftada hepsi geçti. Doğum bana göre kolay kısım. Asil zorluk ilk 15-20 gün tabi Gazı yoksa..
Çok zor seni çok iyi anlıyorum ama sonu çok güzel olacak inşallah azıcık sabır.

mideniz mi kötü premesis diye bir ilaç verdi doktor bana ama rahatlayamadım midemmm çok kötü
Can'ım bana da verdi,kullanıyorum. Dr 7-10 günde etki gösterecek tam olarak olmasa da %30-50 arasında bulantıyı azaltıyor dedi. Dramamine yazdı bi de o daha iyi geliyor bana.
ThankfulNovember ben oğlumda da avent kullandım çok memnunum. Hatta hala kullanıyorum. Diğer modeli daha kullanışlı ve uzun vadeli. Bütün aksesuarları oluyor o modele. Suluk başlığı ek yan tutacakları. Ama o modelin camını bulamadım. Tavsiye ederim yani. Kolik bebeler için öneriliyor.

Kizlarrrrr izmir de olan arkadaşlar hangi hastahaneye gidiyorsunuzzzzz.
Ben oglumda egepol e gittim.gokalp beye.
Şimdi hayat hastanesi figen hanıma gidiyorum

Arkadaşlar doktor bana corasprin 100 verdi kullanan var mı acaba

Ben de aldım hamile pantolonu ohh göbeği salıp geziom

gece_34 canım ilk haftalarda gebelik le ultrason haftası tutmayabiliyor. Önemli olan bebeğin büyümesi. Zamanla zaten ayarını oturuyor. Ilk haftalarda bikaç haftalik gerilikleri onemsemeyin. Bir de zaten kötü birsey olsa doktorunuz size muhakkak ki söyler.

Arkadaşlar doktor bana corasprin 100 verdi kullanan var mı acaba
Hic kullanmadım. Ama kan sulandırıcı olarak veriliyor. Damar tıkanıklığı ve kan pihtilasmasini önlemek için doktor veriyor. ..ben kam sulandırıcı iğne yapıyorum kendime hergün

En iyisi 4 ay bekleyip ultrasonda ögrenmek. Fallar felan hic doğru çıkmıyor
Aynen canım. Zaten boyumun ölçüsünü aldım. Oğlanda herkes inandırdı beni yok şöyle tuttu böyle tuttu aynı senin gibiydi kesin kız falan fistan. Bizde bi hevesli kızaaa sonra duvara toslamış gibi erkek deyince Dr bizdeki ifade: bu oldu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…