Nasıl bakıyoruz
Benim ilk bebeğimde tuttu Çin takvimi hatta ailemde çevremde doğum yapmış kim varsa herkeste denedim hiç yanıltmadı herşey önce allahtan tabi ama hesaplamasını incelikleri var iyi bakmak lazım
Kızlar birsey sorcam migde niz dolu olduğu halde sanki çok su icmisniz gibi oluyor mu
Sanki migdem boş sadece su var gibi
Suan ki durumum sanki anlattgn gibi canmKızlar birsey sorcam migde niz dolu olduğu halde sanki çok su icmisniz gibi oluyor mu
gece_34 Can'ım endişelenme. Bacımın da kızı 2 hafta geriden geliyordu sonra haftasını yakaladı sonra 4,250 doğdu darısı başına inşallah! Pamuk gibi pofuduk pofuduk
Kızlar ben nenelerden duymuştum. .eskiden hamile kadinin kafasina farkettirmeden bir cimdik tuz dökülürmüs.. sonra hamile kadin eger sürekli saciyla oynarsa kiz olur eger cenesiyle oynarsa oglu olurmus. ..eşime dedim bana yap. Böyle şeyler saçma deyip yapmadı.
Benim oluyo cnm yesemde yememisim gibi surekli. Midem bulanio aslinda yemekte istemiorum ama daha cok bulanmasin diye surekli yemek. Hissi oluyo... Anlatabildimmi bilemedim ama. Tuhaf bir duygu oluyo
Suan ki durumum sanki anlattgn gibi canm
Hayirli olsun canın hosgeldin aramızamerhaba kizlar dogum tarihim 1 eylul gozukuo ama 2 dogumumuda 3 hafta erken yaptigim icin agustos annesi olucam insallah.biri 3,5 biri 19 aylik bir kizim bir oglum var bir de surpriz henuz doktora gitmedim 5 haftalik oldugunu tahmin ettigim bir fasulyemiz var Allah hepimize oncelikle guzel bir hamilelik gecirmeyi ve saglikla evlatlarimizi kucaklamayi nasip etsin
Aynen cnm devamli birseyler atisruyiorum migdem bulantısı geçsin diyr hafif hafif ama oda rahatsız edici daha ne kadar yiyelim dimi ama :) mideye tokluk hissi nasıl verilir ne yesek acaba
Ay bunu bana annemin arkadaşı söylemişti gülmekten katılmıştım. Sonra da kızmıştım niye bana yapmadınız diyeKızlar ben nenelerden duymuştum. .eskiden hamile kadinin kafasina farkettirmeden bir cimdik tuz dökülürmüs.. sonra hamile kadin eger sürekli saciyla oynarsa kiz olur eger cenesiyle oynarsa oglu olurmus. ..eşime dedim bana yap. Böyle şeyler saçma deyip yapmadı.
Maşallah. Sağlıkla ve zamanlıca gelsin dünyaya. Hayırlı evlat olsun inşallah. Hoşgeldin aramızamerhaba kizlar dogum tarihim 1 eylul gozukuo ama 2 dogumumuda 3 hafta erken yaptigim icin agustos annesi olucam insallah.biri 3,5 biri 19 aylik bir kizim bir oglum var bir de surpriz henuz doktora gitmedim 5 haftalik oldugunu tahmin ettigim bir fasulyemiz var Allah hepimize oncelikle guzel bir hamilelik gecirmeyi ve saglikla evlatlarimizi kucaklamayi nasip etsin
Kızlar birsey sorcam migde niz dolu olduğu halde sanki çok su icmisniz gibi oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?