2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Nasıl bakıyoruz

Link vermem doğru olur mu bilemedim. Nette Çin takvimi ile cinsiyet nasıl hesaplanır diye Yazınca açıklamalar var örneğin Mart ayından sonra doğanlar yaşına +1 yaş eklemeli diyo detay var yani inceleyin isterseniz

Kızlar birsey sorcam migde niz dolu olduğu halde sanki çok su icmisniz gibi oluyor mu
Sanki migdem boş sadece su var gibi

Benim ilk bebeğimde tuttu Çin takvimi hatta ailemde çevremde doğum yapmış kim varsa herkeste denedim hiç yanıltmadı herşey önce allahtan tabi ama hesaplamasını incelikleri var iyi bakmak lazım

Nasil hesaplanio cnm otomatik hesaplamadanmi yapiosunuz

Kızlar ben nenelerden duymuştum. .eskiden hamile kadinin kafasina farkettirmeden bir cimdik tuz dökülürmüs.. sonra hamile kadin eger sürekli saciyla oynarsa kiz olur eger cenesiyle oynarsa oglu olurmus. ..eşime dedim bana yap. Böyle şeyler saçma deyip yapmadı.

Kızlar birsey sorcam migde niz dolu olduğu halde sanki çok su icmisniz gibi oluyor mu
Sanki migdem boş sadece su var gibi

Benim oluyo cnm yesemde yememisim gibi surekli. Midem bulanio aslinda yemekte istemiorum ama daha cok bulanmasin diye surekli yemek. Hissi oluyo... Anlatabildimmi bilemedim ama. Tuhaf bir duygu oluyo

gece_34 Can'ım endişelenme. Bacımın da kızı 2 hafta geriden geliyordu sonra haftasını yakaladı sonra 4,250 doğdu darısı başına inşallah! Pamuk gibi pofuduk pofuduk

Ayy amin inşallah.. ilk hamileliğim normaldi hatta ilerleyen dönemlerde 2 hafta önde gidiyodu.bu sefer geri olunca şaşırdım günün heyecanıyla doktorada detaylı soramadım ama şuan kafam daha rahat cevap atan arkadaşlara çok teşekkürler

Bide bicak makas var... Yuzuk fali var ama hepsi batil inanc bencede allahim saglikli eli ayagi duzgun hayırlısını versin yarabbim

merhaba kizlar dogum tarihim 1 eylul gozukuo ama 2 dogumumuda 3 hafta erken yaptigim icin agustos annesi olucam insallah.biri 3,5 biri 19 aylik bir kizim bir oglum var bir de surpriz henuz doktora gitmedim 5 haftalik oldugunu tahmin ettigim bir fasulyemiz var Allah hepimize oncelikle guzel bir hamilelik gecirmeyi ve saglikla evlatlarimizi kucaklamayi nasip etsin

Benim oluyo cnm yesemde yememisim gibi surekli. Midem bulanio aslinda yemekte istemiorum ama daha cok bulanmasin diye surekli yemek. Hissi oluyo... Anlatabildimmi bilemedim ama. Tuhaf bir duygu oluyo

Suan ki durumum sanki anlattgn gibi canm

Aynen cnm devamli birseyler atisruyiorum migdem bulantısı geçsin diyr hafif hafif ama oda rahatsız edici daha ne kadar yiyelim dimi ama :) mideye tokluk hissi nasıl verilir ne yesek acaba

Hayirli olsun canın hosgeldin aramıza

Aynen cnm devamli birseyler atisruyiorum migdem bulantısı geçsin diyr hafif hafif ama oda rahatsız edici daha ne kadar yiyelim dimi ama :) mideye tokluk hissi nasıl verilir ne yesek acaba

leblebinin mide bulantisina iyi geldigini duymustum bi deneyin isterseniz.cok zor bi durum bu bulantilar Allah kolaylastirsin insallah

Ay bunu bana annemin arkadaşı söylemişti gülmekten katılmıştım. Sonra da kızmıştım niye bana yapmadınız diye

Maşallah. Sağlıkla ve zamanlıca gelsin dünyaya. Hayırlı evlat olsun inşallah. Hoşgeldin aramıza

Ya bu hamilelik ne değişik demi? Normal Zaman'da asla itibar etmeyeceğimiz şeylerle uğraşıyoruz. Ya onu geçtim kocaları da peşinizde maskara ediyoruz hiç unutmuyorum Ramazan Bayram'ının ilk günü bi dünya ağlayıp zırladım niye? Biz niye köyde bayramlaşmıyoruz Adam gönlüm olsun diye köy köy gezdirdi beni ertesi günü de gittim doğurdum

Az evvel de ben hüngür hüngür ağladım engelleyemedim kendimi çenem dudaklarim titreyip durdu allah bilir neye benziyordum ağlarken unutursam fısılda filmine çok ağladım. Eşim baktı habire. Hormonlar dedim güldü :)

Benim beyin son nokta sözü: karı kafayı yedi
pozitifbiri film bahane.. Hele durup dururken gelen ağlama bombaları ayyyy! Aman aman! Ters yola girmeyelim bu saatte hiç ağlayamam şimdi

Pardon bu arada 2. Foto 7+3 deil 7+5 mis

Benım eşimde tam tersi cok anlayıssız mutfaga giremiyorum pek bişey yapamıyrm bunu simdiden sorun ediyor cok uzuluyor um aglattı bugun sizce bebeğim etkilenıyormu olumsuzluklardan onun için endısem içime atıyorum. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…