2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bilmiyorum canim ya hatta dun bi badisine baktim yakasi sapsari oyle kusmus ben telas yaptim baya hatta esim ultra rahat davrandi olur oyle dedi daha da stres yaptim.. hala kusma devam edio bu arada bizde..

Rotavirusunun belirtileri bunlar aşıdan olmuş yan etkisi bu zaten diye biliyorum

Evet canım kullanabilirsin 2 aylıktan beri kullanıyorum ben özellikle alışveriş yaparken çok rahat ettim
Evet iste alisveris ve bakkal cakkal olayi iicin iyi birseyde kullanirim simdiden o zaman zaten daha elime gecmedi gelsinde bi bana bakayim rahatligina :)
Valla canim ne marka bilmiyorum resmini eklicektim silmisim. Civilden almis annemler biz ailemle farkli sehirdeyiz daha elime gecmedi. Bi sorayim bakayim resmide geri istiyim.

Cnm bizim zeynep de aynen dedigin gibi cok kusuo gerci bir iki gündür belirgin bir azalma var kusmada cunku dogru duzgun emmio maalesef bagris cagris emioz e emmeyince de kusma cok olmuyo kuzenime anlattim ilerlemis reflusu vardır benim kiz da oyleydi dedi bende incecik bi yastık koyuyorum senin gibi a hatta yastik bile degil penye battaniyeyi katlayip koyuyorum

Bizde dün rota aşısı olduk yeşil kaka kusma bizde de var ne den yapıyorki kimse şkayet etmemişti burada bizimkilere mi dokundu
Cnm biz dun doktora gitmistik sordum ben rota asisini yan etkileri var mi diye ishal yapabilir ama geçer hemen demişti yani yesil kaka kusma falan demedi

Aman kuzum dikkat et yine de sallarken,sen ayarlarsın gerçi de ne bileyim gözüme savrulan organları birbirine değen bi görüntü geldi.
Biz de öyleyiz gündüz hep ilgileneceksin,konusacaksın,ya emecek ya gezecek,oyalayacaksın.
Ben sezaryenliyim.bacaklar aldı başını gidiyor bende de çok rezil durumdayım

Cnm hamileliğin baslarında kasık ağrıları yaşaman normal Endişe etme ve evet tıbben hamile kalman çok zor ancak Rabbim ol dedikten sonra hiç Önemi yok hayırlı olsun Allah'ım sag salim kavuştursun inş

Allah korusun oyle abarti degil canim ya sallama olayi :)
Valla bende perisan durumdayim agda konusunda rezillik diz boyu

Gayet güzel yapmışsın canım. Bende uygulayacağım yavaştan.
Benimkide hep Reflü yatağında uyuyo o Yüzden kolay oluyo beşiğede koysam uyuyo yatağımızda olsada uyuyo yer Değişikliği seçmiyo ama bu yatağa 1 ay sonra sıgmıcak o zaman ne yapıcam Meçhul :)

Benimkide hep Reflü yatağında uyuyo o Yüzden kolay oluyo beşiğede koysam uyuyo yatağımızda olsada uyuyo yer Değişikliği seçmiyo ama bu yatağa 1 ay sonra sıgmıcak o zaman ne yapıcam Meçhul :)

Evet bende çok sevdim bu yatağı daha büyüğü yok mudur acep :))

Canim onuda denedim yok, biz sariligini gecirsin diye bir surup kullaniyoruz, tadida cok aci zaten asisik cis ve kaka yapiyor o yuzden pisik oldu ve gecmiyor,normal pisik degil yani. Mantar ilaci kullaniyorim suanda
O kadar mama yiyip nasıl azıcık çiş ve kaka yapıyo?cnm mümkün olduğunca Altını her açtığında yıka ve sonrasında bi 5 dk havalandır daha çabuk toparlar piştiği kapalı olunca biraz geç iyileşiyo benim oğlumda bi ara pişik oldu havalandırdım sürdüğüm onlarca krem bi işe yaramadı bepantene dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…