- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 358
Bilmiyorum canim ya hatta dun bi badisine baktim yakasi sapsari oyle kusmus ben telas yaptim baya hatta esim ultra rahat davrandi olur oyle dedi daha da stres yaptim.. hala kusma devam edio bu arada bizde..
Aynı gün doğmuş bizim kuzular ♥
Oglen uykusunu nasil beceriyorsun? Benimki gündüz hep uyanik
Masallah şekere :))
Evet iste alisveris ve bakkal cakkal olayi iicin iyi birseyde kullanirim simdiden o zaman zaten daha elime gecmedi gelsinde bi bana bakayim rahatligina :)Evet canım kullanabilirsin 2 aylıktan beri kullanıyorum ben özellikle alışveriş yaparken çok rahat ettim
Valla canim ne marka bilmiyorum resmini eklicektim silmisim. Civilden almis annemler biz ailemle farkli sehirdeyiz daha elime gecmedi. Bi sorayim bakayim resmide geri istiyim.Ben kirki çıkmadan önce başladım kullanmaya. Momfortbaby. Yenidogan aparati ile birlikte. Kangurunun icine kundak yapiyormussun gibi düşün. Cok memnunum. Ayaklarini salarak kullanacagim günü sabırsızlıkla bekliyorum :) seninki ne marka?
Cnm bizim zeynep de aynen dedigin gibi cok kusuo gerci bir iki gündür belirgin bir azalma var kusmada cunku dogru duzgun emmio maalesef bagris cagris emiozKızzlar ya ELA cok fazla emdıgınden olsa gerekcok kusuyor sızde de var mı aynı sey kesık kesık kusuyor ama asırı resmen her yer cokelek gıbı oluyor napsam bılemedım reflu dıyecegım ıncecık yastık koyuyorum yıne yapıyor ustelık durup dutup yapıyor napsam bılemedımm
Cnm biz dun doktora gitmistik sordum ben rota asisini yan etkileri var mi diye ishal yapabilir ama geçer hemen demişti yani yesil kaka kusma falan demediBizde dün rota aşısı olduk yeşil kaka kusma bizde de var ne den yapıyorki kimse şkayet etmemişti burada bizimkilere mi dokundu
Aman kuzum dikkat et yine de sallarken,sen ayarlarsın gerçi de ne bileyim gözüme savrulan organları birbirine değen bi görüntü geldi.Benimkinde egitim filan yok gece 1e kadar ayaktayiz. Gece 1 de hirpalaya hirpalaya uyuyoruzsiddeti seviyo benim oglum besigine yatiriyoruz o agliyo biz hizli hizli salliyoruz elleri halay basi gibi sallaniyo en son uykuya daliyo gozleri aca kapaya derin uykuya geciyo gecede kalk emzir kalk emzir haci yatmaz gibiyiz duzen dedigin boyle olur
Ha gunduz devamli onla konusucam devamli gezdiricem devamli emziricem yani gece gunduz artik sinirden kendimi yemege verdim hic kilo veremedim bel kalmadi hep diyorum belim artik iki buklum kaldi egilir pozisyonda geziyorum nerdeyse evin icinde
Birde kizlar bu normal dogum yapanlar agdaya gittiniz mi yaa ben cok korkuyorumama gitmem lazim cok kotuyum
Yerim olsa ilk alacağım şey..İlgi alanım : )
Ama kurutmalı çamaşır değil, kurutma makinası kullanıyorum ben.
Harika bir şey, bozulsa iki gün beklemem yenisini alırım.
Çookk güzel bir bebek maşallah
Cnm hamileliğin baslarında kasık ağrıları yaşaman normal Endişe etme ve evet tıbben hamile kalman çok zor ancak Rabbim ol dedikten sonra hiç Önemi yok hayırlı olsun Allah'ım sag salim kavuştursun inşSlm arkadaşlar ben burda yeniyim iki buçuk yıldır çocuğuz olsun diye oğraşıyoruz bende polikis over var eşimin sperm sayısı 1 milyon 700 doktorlar aşılama bile olmaz diyorlardı 1 yıl önce olumsuz bi tüp bebek yaşadım geçen pazartesi günü doktora tüp bebek için gittiğimde 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim bugün şiddetli kasık ağrılarım var doktora gittiğimde düşük tehliken yok dedi sizce bu normal mi çok korkuyorum cvp verirseniz sevinirim
Allah korusun oyle abarti degil canim ya sallama olayi :)Aman kuzum dikkat et yine de sallarken,sen ayarlarsın gerçi de ne bileyim gözüme savrulan organları birbirine değen bi görüntü geldi.
Biz de öyleyiz gündüz hep ilgileneceksin,konusacaksın,ya emecek ya gezecek,oyalayacaksın.
Ben sezaryenliyim.bacaklar aldı başını gidiyor bende de çok rezil durumdayım
Çookk güzel bir bebek maşallahkime benziyor?
Çamaşır makinasının üstünde yer olsa yeter.Yerim olsa ilk alacağım şey..
Güzelligi sizden almış he.köyün en güzel kızının kızıBana benzetiyolar ama ben Anneme çok benzetiyorum :)
Oy masallah kuzuna nasilda masum bakmis yaaa. Bazen Mehmet Ali'de boyle bakiyo bagrima basiyorum icime sokasim geliyoo :)
Çamaşır makinesi mutfakta kuzum hani yerleştiriliyor ya o şekil...Çamaşır makinasının üstünde yer olsa yeter.
Üstüste benimki.
Hımm ayrı almak mantıklı demek kii... sağol cevap için cnmİlgi alanım : )
Ama kurutmalı çamaşır değil, kurutma makinası kullanıyorum ben.
Harika bir şey, bozulsa iki gün beklemem yenisini alırım.
Güzelligi sizden almış he.köyün en güzel kızının kızı
Benimkide hep Reflü yatağında uyuyo o Yüzden kolay oluyo beşiğede koysam uyuyo yatağımızda olsada uyuyo yer Değişikliği seçmiyo ama bu yatağa 1 ay sonra sıgmıcak o zaman ne yapıcam Meçhul :)Gayet güzel yapmışsın canım. Bende uygulayacağım yavaştan.
Nerde satılıyor bu emzikCanim ben butun emzikleri denedim, chicco dan tut smotie ye tum markalarinkini,sadece bir emzigi kabul ediyor,nuk kaucuk, sanirim la lunr soylemisti,onu da denedin mi
Benimkide hep Reflü yatağında uyuyo o Yüzden kolay oluyo beşiğede koysam uyuyo yatağımızda olsada uyuyo yer Değişikliği seçmiyo ama bu yatağa 1 ay sonra sıgmıcak o zaman ne yapıcam Meçhul :)
O kadar mama yiyip nasıl azıcık çiş ve kaka yapıyo?cnm mümkün olduğunca Altını her açtığında yıka ve sonrasında bi 5 dk havalandır daha çabuk toparlar piştiği kapalı olunca biraz geç iyileşiyo benim oğlumda bi ara pişik oldu havalandırdım sürdüğüm onlarca krem bi işe yaramadı bepantene dışındaCanim onuda denedim yok, biz sariligini gecirsin diye bir surup kullaniyoruz, tadida cok aci zaten asisik cis ve kaka yapiyor o yuzden pisik oldu ve gecmiyor,normal pisik degil yani. Mantar ilaci kullaniyorim suanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?