- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 35
Ayni bizzz. Bizim de bir duzenimiz yok ve 8 inde 3 ayimiz bitecek
Canim ben butun emzikleri denedim, chicco dan tut smotie ye tum markalarinkini,sadece bir emzigi kabul ediyor,nuk kaucuk, sanirim la lunr soylemisti,onu da denedin mi
Benimki de akşam 7 den sonra uyku için hhuzursuzlanyor belli olmıyor bazen 8 bazen 9 bazen 10 bazen 11 de uyuyor. memede uyuyor ama benim asıl merak ettiğim kendi kendne uykuya dalmaya nasıl alıştırcam. emzirmeden uyutmaya çalıştığımda pışpış yaptoğımda ağlıyor hep illa bir şey emecek ellerini ağzına götürüykr fln . üf bi düzgün emzik alsa olmaz bu oğlan .
Canım kimisi kurutma makinesini ayrı al kurutmuyor deyince size sorayım dedim... başarılıysa gerçekten büyük rahatlık
Ben de deneyeyim uyumak üzereyken çekiyorum şu an genelde öncesinde çekince hemen uyanıp aranıyor ama bb yöntemi deneyeceğim çok teşekkür ederimBenim oğlanda benzer bişey yapıyordu ben memeden yavas yavas ayırdım yanı önce uyurken sonra uyumak uzere sonra gözü acık sonra kucagımda meme izasında pişpişledım simdi saati gelince meme istiyor biraz emim kafayı memeden cekip uyuyor birde böyle deneyin isterseniz
Canim kaka olayini soylemissin benim oglan gunde 1 kez kaka yapiyor bi suredir. Cok nadir 2yi 3u buluyor. Cis desen oyle aman aman dolu dolu degil. Her bez degistigimde 1 yada 2 kez yapmis gibi hissediyorum. Gunde 10 bez degissem 10 kere filan yapmis sayiyorum yani. Zaten gunde 5-6 yumurta agirliginda cis yaparsa doymus sayiliyo bebek (1yumurta agirligi 3 yemek kasigi su ile esdeger) .. haftaya asimiz var 2ay asisi. O zaman tartida kac cikicak bakalim. En son 6kg idi. La lune gibi gunduzleri artik uyumadigindan gak meme guk meme yapiyorum. Dolayisiyla da kusmasi biraz fazlalasiyor. Hayirlisi olsun bakalik. Saglikla ilerlesinde bebisler. Alp'in rahatsizligiyle ilgili bir ilerleme var mi ?Ben aglatmaya cok karsiyim,sakinlestirmeden iyutmuyorum,hayir canim aglatmak istemiyorum. Ne kadar surerse sakinlemesi bekliyorum,o katilma aglamasini cok yapiyor,hemen rutinlerimize devam ediyoruz onunla birlikte sakinliyor ve uyumasi gerektigini biliyor,gunduzde biraz daha farkli sekilde rutin olusturdum ayirt etmesi icin. Gunduz az uyku,gece derin uyku diye. Ama benim bu bebenin. 1 saat sonra aclik krizine girip uyanmasini ne yapacagiz bilmiyorum,inanin mamayla karsisinda haZir bekliyorum,ciyakladigi an agzina veriyorum, doyuncada hemen uykuya geri daliyor,yoksa bir aglarsa uykusu kaciyor burun emeklerimiz hosa gidiyor,1 saatte bir uyandigi icin bana geceleri hic uyku yok maalesef,benim esimde is dolayisiyla hic bir zaman cocuga bakmadi hep kendim baktim,hic bana yardimci olmiyor,
Saat 7 de besiginde agucuklarla uyandi,hemen almadim. Biraz bekledim, biraz doyurdum ama bunlari he yataginda yapiyorum. Sonra aldim altini degistirdim usunu basini degistirdim,daha sicak olacak sekilde sardim,birazcikta gaz aldim,yatagina geri koydum,simdi etrafa bakinip sizmaya calisiyor,yardimcinolsun diyede emZik verdim,gitti gidiyor suan tam,bende firsattan istifade kocacigimla kahvalti yapicam
Bende denemeye çalışayım ama benimki meme delisi. Cekince hemen yakalamaya çalışıyor. O bitti demeden bitmiyo yaniBenim oğlanda benzer bişey yapıyordu ben memeden yavas yavas ayırdım yanı önce uyurken sonra uyumak uzere sonra gözü acık sonra kucagımda meme izasında pişpişledım simdi saati gelince meme istiyor biraz emim kafayı memeden cekip uyuyor birde böyle deneyin isterseniz
Eczanelerde var mı canmmonovit d3 kullanmıyorum ben kanserojen madde varmış doktorumuz uyardı ..carlson d3 kullanıyoruz..
Şu 60 lira olan dimi dün eczacı alternatif olarak onu verdi ama ben bi doktoruma sorayım dedim onceTetrazinc kullanıyorum tatlım benn içinde a c d vitamnleri de var
Valla tatlım söz konusu bebisler olunca insan riske atamıyor belki de haklısın bilemiyorum 5 inde randevumuz var bi doktorumuza da sorarimOnunla ilgili bi makale okumuştum insanları korkutmak için elletrinden geleni yapıyorlar diyordu doktor, tehlike arz edebilmesi için bi kaç bin şişe içmek gerrkiyor diyordu yanılmıyorsam.
Evet canım kullanabilirsin 2 aylıktan beri kullanıyorum ben özellikle alışveriş yaparken çok rahat ettimKizlar kanguru aldikda civil'den. Annemler almis daha dogrusu. Bunu kullanabilirim dimi ? 58 gunluguz.
Ben kirki çıkmadan önce başladım kullanmaya. Momfortbaby. Yenidogan aparati ile birlikte. Kangurunun icine kundak yapiyormussun gibi düşün. Cok memnunum. Ayaklarini salarak kullanacagim günü sabırsızlıkla bekliyorum :) seninki ne marka?Kizlar kanguru aldikda civil'den. Annemler almis daha dogrusu. Bunu kullanabilirim dimi ? 58 gunluguz.
Benimkinde egitim filan yok gece 1e kadar ayaktayiz. Gece 1 de hirpalaya hirpalaya uyuyoruzKızlar size bir sorum olacak,uyku eğitimi diyorsunuz ya son zamanlar onunla ilgili..
Yiğit hastaneden eve geldiğimiz günden beri hiç beşiğinde yatmadı,beraber uzandığımizda memeyi verdiğimde uyuyordu,o da akşam saatleri,geceleri hep rahattık,(gündüz hiç uyumuyor.)
Yatağa koyduğum an ağlıyordu,hep kucak hep kucakta idi.babada hic durmuyordu.
Son birkaç haftadır iyice oturdu uykusu.akşam 10da huysuzlanıp ağlıyor uzanıp memeyi verip uyuyoruz yine.ve hiç ağlayarak can hıraş kalkmadan ( aralarda emerek)sabah 10a kadar uyuyoruz.vıziltı çoğalinca anlıyorum sabah saat 10 olmuş:)şimdi bu uyku duzenini bilmeden ben mi kurdum,oyle mi alıştırdım farkinda mı değilim yoksa o mu kendine uyduruyor beni?
Bilmiyorum canim ya hatta dun bi badisine baktim yakasi sapsari oyle kusmus ben telas yaptim baya hatta esim ultra rahat davrandi olur oyle dedi daha da stres yaptim.. hala kusma devam edio bu arada bizde..Bizde dün rota aşısı olduk yeşil kaka kusma bizde de var ne den yapıyorki kimse şkayet etmemişti burada bizimkilere mi dokundu
Ben konu dışı bir soru sorayım arkadaşlar kurutmalı çamaşır makinesi kullanan var mı? Memnun musunuz?
Oy masallah kuzuna nasilda masum bakmis yaaa. Bazen Mehmet Ali'de boyle bakiyo bagrima basiyorum icime sokasim geliyoo :)
Aynı gün doğmuş bizim kuzular ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?