2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Benim oğlanda benzer bişey yapıyordu ben memeden yavas yavas ayırdım yanı önce uyurken sonra uyumak uzere sonra gözü acık sonra kucagımda meme izasında pişpişledım simdi saati gelince meme istiyor biraz emim kafayı memeden cekip uyuyor birde böyle deneyin isterseniz

Canım kimisi kurutma makinesini ayrı al kurutmuyor deyince size sorayım dedim... başarılıysa gerçekten büyük rahatlık

Kuzenim aldı ama ne yazıkki kullanışlı bulmadı bende almadım çamaşır yıkadıktan sonra kurutma faslı 3 saat süriyor ve nemli çıkıyor bende alıcağım zaman lc den alıcakdım satıcı cocuk abla bosa para verme dedi ve aynısını anlattı bende almadım

Ben de deneyeyim uyumak üzereyken çekiyorum şu an genelde öncesinde çekince hemen uyanıp aranıyor ama bb yöntemi deneyeceğim çok teşekkür ederim

Canim kaka olayini soylemissin benim oglan gunde 1 kez kaka yapiyor bi suredir. Cok nadir 2yi 3u buluyor. Cis desen oyle aman aman dolu dolu degil. Her bez degistigimde 1 yada 2 kez yapmis gibi hissediyorum. Gunde 10 bez degissem 10 kere filan yapmis sayiyorum yani. Zaten gunde 5-6 yumurta agirliginda cis yaparsa doymus sayiliyo bebek (1yumurta agirligi 3 yemek kasigi su ile esdeger) .. haftaya asimiz var 2ay asisi. O zaman tartida kac cikicak bakalim. En son 6kg idi. La lune gibi gunduzleri artik uyumadigindan gak meme guk meme yapiyorum. Dolayisiyla da kusmasi biraz fazlalasiyor. Hayirlisi olsun bakalik. Saglikla ilerlesinde bebisler. Alp'in rahatsizligiyle ilgili bir ilerleme var mi ?

Bende denemeye çalışayım ama benimki meme delisi. Cekince hemen yakalamaya çalışıyor. O bitti demeden bitmiyo yani keşke fayda etse

Kizlar kanguru aldikda civil'den. Annemler almis daha dogrusu. Bunu kullanabilirim dimi ? 58 gunluguz.

Onunla ilgili bi makale okumuştum insanları korkutmak için elletrinden geleni yapıyorlar diyordu doktor, tehlike arz edebilmesi için bi kaç bin şişe içmek gerrkiyor diyordu yanılmıyorsam.
Valla tatlım söz konusu bebisler olunca insan riske atamıyor belki de haklısın bilemiyorum 5 inde randevumuz var bi doktorumuza da sorarim

Benim kzin da uyku düzeni oturmadı açıkçası iki yaşına kadar pek de umutlu degilim. Bu aylarda verilen uyku eğitimi genellikle diş zamanı çöpe gidiyor maalesef ki
Biz sabah yedi sekiz gibi uyaniyoruz aşağı yukarı bi dört saat uyanık kalıyor öğlen iki saat uykusu var sonra parça parça yarım saat kadar uyuyor. Huzursuzlanmalar başlıyor ve gece 12 ye kadar böyle devam ediyor. Gece 12 1 gibi sızıp kalıyoruz ikimizde... gece uykusu iyi ama yedi saat kadar uyuyor bi iki kez emmeye kalkıyor.

Kizlar kanguru aldikda civil'den. Annemler almis daha dogrusu. Bunu kullanabilirim dimi ? 58 gunluguz.
Ben kirki çıkmadan önce başladım kullanmaya. Momfortbaby. Yenidogan aparati ile birlikte. Kangurunun icine kundak yapiyormussun gibi düşün. Cok memnunum. Ayaklarini salarak kullanacagim günü sabırsızlıkla bekliyorum :) seninki ne marka?

Benimkinde egitim filan yok gece 1e kadar ayaktayiz. Gece 1 de hirpalaya hirpalaya uyuyoruz siddeti seviyo benim oglum besigine yatiriyoruz o agliyo biz hizli hizli salliyoruz elleri halay basi gibi sallaniyo en son uykuya daliyo gozleri aca kapaya derin uykuya geciyo gecede kalk emzir kalk emzir haci yatmaz gibiyiz duzen dedigin boyle olur
Ha gunduz devamli onla konusucam devamli gezdiricem devamli emziricem yani gece gunduz artik sinirden kendimi yemege verdim hic kilo veremedim bel kalmadi hep diyorum belim artik iki buklum kaldi egilir pozisyonda geziyorum nerdeyse evin icinde

Birde kizlar bu normal dogum yapanlar agdaya gittiniz mi yaa ben cok korkuyorum ama gitmem lazim cok kotuyum

Bizde dün rota aşısı olduk yeşil kaka kusma bizde de var ne den yapıyorki kimse şkayet etmemişti burada bizimkilere mi dokundu
Bilmiyorum canim ya hatta dun bi badisine baktim yakasi sapsari oyle kusmus ben telas yaptim baya hatta esim ultra rahat davrandi olur oyle dedi daha da stres yaptim.. hala kusma devam edio bu arada bizde..

Ben konu dışı bir soru sorayım arkadaşlar kurutmalı çamaşır makinesi kullanan var mı? Memnun musunuz?

İlgi alanım : )
Ama kurutmalı çamaşır değil, kurutma makinası kullanıyorum ben.
Harika bir şey, bozulsa iki gün beklemem yenisini alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…