2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Battaniyede sallasanız ya cnm biz öyle yapıyoduk kolay dalıyo öyle şu ara gerçi şükür emerken uyuyo yüz üstü yatırıyorum irkilip uyanmıyo Öylede gece uykusuna devam

Gecmisi okuyarak geldim. Alintilamistim gitmis. Uyku egitimini ben sormustum gece :) uyku egitimi dedigim aslinda benim uyku gelince yatagina koyunca uyumasi:))) aglatarak uyutmaya karsiyik kiyamam kuzuma. Aslinda.guzel bi duzenimiz var. Ama memesiz asla uyumuyor. Emzikte almiyor. Eger disardaysak arabasindaysa emzigi o zamam tutabiliyor nadirde olsa. Aksam kayinvalideme birakip disari.ciktik uykusu geldigi icin durmamis aradi kosarak eve geldim memeyi agzina aldi soylene soylene :)(( iki uc cekmeye uyudu hemen. Ama nymeria-burcu nun yaptigi gibi uyku rutini olusturayim belki ise yarar.

Doktor iki merhem verdi,onlar birez iyi geldi gibi, kizariklik gecmedi ama sivilce gibi sari uclu baslar erimis daha az agliyor simdi,dun aksam dedigin gibi havalandiriyim dedim,anammm bir esedi,koltuk ust bas hersey rezil oldu,o nasil tazyikli atmakti oyle, gulme krizine girdim,sipada guluyor benle beraber. Hey allahim ya

Oncedrn kundakta yapiyordum ama ona asla izin vermiyor artik,karnindan itibaren battaniye ile sariyorum,kafasinda da genelde kapsonlu oluyor,.kafasi kuytuda kaldimi cok hosuna gidiyor. Rutin olusturmak ise yariyor bencede, en azindsm boyle boyle duzenleri oturur. Ciddi bir uyku egitimi sayilmaz tabiki bu,uyku egitimi bence ciddi uyuma problemi ceken ve gunduzu geceyi ayiramayan bebeklere uygulanmasi gerekir. Benimki cok sukur gece uyuuor,sadece 1.130 saat araliginda mama icin uyaniyor,o cok sinir bozucu, deriksiz uykuya hasret kaldim,bebesi uyumayanlarada anason cayi oneririm,benim bebe o zAman kendini cok saliyor

Buymus canim. Indirimdeymis ogun

Battaniyede sallasanız ya cnm biz öyle yapıyoduk kolay dalıyo öyle şu ara gerçi şükür emerken uyuyo yüz üstü yatırıyorum irkilip uyanmıyo Öylede gece uykusuna devam
Canim benim esim sakar uyku sersemi dusurur eder bide onla ugrasmamayim bide ona alismasin zaten :)
Nasi guvenip gece yuzustu yatiriyorsun ? Ben hayatta yatiramam benim akilli oglum sagolsun birden uyanip meme arayinca kafayi sokuyo yattigi yere ceviremez edemez Allah muhafaza. Yan yatirmaya devam. Gunduz nadir yuzustu yatiriyorum onuda sevmiyo zaten uykusu yok daha cabuk uyaniyo gogusumde uyutuyorum bende. Uyanikken genelde yuz ustu hareket ettiriyorum

Benimki de 2 saatte bir uyaniyor. En az yarim saat bazen daha fazla emip uatiyoruz. Aynen canim ciddi uyku problemleri olanlara uygulanabilir belki. Benimkini 9da yatiriyorum kendi geliyor uykusu zaten sonra 2 saatte em uyu sukur sadece memede uyuyor onu duzeltsem istiyorum ama olmasa da simdilik bu duzeni bile korusak guzel bizim icin :))

Kızlar merhaba çoook uzun zmn oldu buraya uğramayalı . annem gittiğinden beri hiç fırsatım olmıyor desem yeri. bir de farklı şeylere yöneldim bebek eğitimyle ilgili kitap okumalar ev işleri fln fln şaka maka izin de bitti.
Geçen zamanı özetlersek çocugumun gelişimi iyi gidiyor çok şükür gaz azalmıştı 2 güne kadar ama 2 gündr azcık huysuzuz bi de meme alma sıklığı azaldı algılar açılınca meme reddi başladı snrm neyse atlatırız umarım en kısa zamanda.
Gündüz uykusu çok düzenli (!) 45 dkyı geçmiyor 46 demedi daha.

Meme almadığı zaman ne yapıyorsunuz? biberonla sağıp vermek doğru gelmiyor ama aç kalacak diye de korkuyorum.

Ben 0/3 kullanıyorum, deliği en az olan ve 6 ay öyle devam edeceğim memeden soğumasın çünkü benim sütüm sağdığımda 15 cc anca çıkıyor biberon rahat olursa memeyi hiç almaz, avent cam 240 aldım ben memnunum

B vitamini koku yapar canım, rengi koyu olur idrarın ama pembe olmaz mama mı veriyosun? Susuz kalmış olabilir

Merhaba anneler ben aranıza yeni katıldım mastit den dolayı sorun yaşayan anneler bebeğinizi farklı pozisyonda emzirin yani iki bebeği aynı anda emziriyormuş gibi düşünün benim de geçenlerde başıma geldi bi arkadaşin kv söylemiş inanamadım ama iki emzirmede geçti çok şükür sizinle de paylaşmak istesim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…