Maşallah bu ne güzellik :)
Keske olsa hiç görmedimEvet bende çok sevdim bu yatağı daha büyüğü yok mudur acep :))
Battaniyede sallasanız ya cnm biz öyle yapıyoduk kolay dalıyo öyle şu ara gerçi şükür emerken uyuyo yüz üstü yatırıyorum irkilip uyanmıyo Öylede gece uykusuna devamBenimkinde egitim filan yok gece 1e kadar ayaktayiz. Gece 1 de hirpalaya hirpalaya uyuyoruzsiddeti seviyo benim oglum besigine yatiriyoruz o agliyo biz hizli hizli salliyoruz elleri halay basi gibi sallaniyo en son uykuya daliyo gozleri aca kapaya derin uykuya geciyo gecede kalk emzir kalk emzir haci yatmaz gibiyiz duzen dedigin boyle olur
Ha gunduz devamli onla konusucam devamli gezdiricem devamli emziricem yani gece gunduz artik sinirden kendimi yemege verdim hic kilo veremedim bel kalmadi hep diyorum belim artik iki buklum kaldi egilir pozisyonda geziyorum nerdeyse evin icinde
Birde kizlar bu normal dogum yapanlar agdaya gittiniz mi yaa ben cok korkuyorumama gitmem lazim cok kotuyum
Damakli canimCnm nuk damakli mi damaksiz mi?
E bebekten aldim canimmNerde satılıyor bu emzik
Doktor iki merhem verdi,onlar birez iyi geldi gibi, kizariklik gecmedi ama sivilce gibi sari uclu baslar erimis daha az agliyor simdi,dun aksam dedigin gibi havalandiriyim dedim,anammm bir esedi,koltuk ust bas hersey rezil oldu,o nasil tazyikli atmakti oyle, gulme krizine girdim,sipada guluyor benle beraber. Hey allahim yaO kadar mama yiyip nasıl azıcık çiş ve kaka yapıyo?cnm mümkün olduğunca Altını her açtığında yıka ve sonrasında bi 5 dk havalandır daha çabuk toparlar piştiği kapalı olunca biraz geç iyileşiyo benim oğlumda bi ara pişik oldu havalandırdım sürdüğüm onlarca krem bi işe yaramadı bepantene dışında
Oncedrn kundakta yapiyordum ama ona asla izin vermiyor artik,karnindan itibaren battaniye ile sariyorum,kafasinda da genelde kapsonlu oluyor,.kafasi kuytuda kaldimi cok hosuna gidiyor. Rutin olusturmak ise yariyor bencede, en azindsm boyle boyle duzenleri oturur. Ciddi bir uyku egitimi sayilmaz tabiki bu,uyku egitimi bence ciddi uyuma problemi ceken ve gunduzu geceyi ayiramayan bebeklere uygulanmasi gerekir. Benimki cok sukur gece uyuuor,sadece 1.130 saat araliginda mama icin uyaniyor,o cok sinir bozucu, deriksiz uykuya hasret kaldim,bebesi uyumayanlarada anason cayi oneririm,benim bebe o zAman kendini cok saliyorGecmisi okuyarak geldim. Alintilamistim gitmis. Uyku egitimini ben sormustum gece :) uyku egitimi dedigim aslinda benim uyku gelince yatagina koyunca uyumasi:))) aglatarak uyutmaya karsiyik kiyamam kuzuma. Aslinda.guzel bi duzenimiz var. Ama memesiz asla uyumuyor. Emzikte almiyor. Eger disardaysak arabasindaysa emzigi o zamam tutabiliyor nadirde olsa. Aksam kayinvalideme birakip disari.ciktik uykusu geldigi icin durmamis aradi kosarak eve geldim memeyi agzina aldi soylene soylene :)(( iki uc cekmeye uyudu hemen. Amanymeria-burcu nun yaptigi gibi uyku rutini olusturayim belki ise yarar.
Ben kirki çıkmadan önce başladım kullanmaya. Momfortbaby. Yenidogan aparati ile birlikte. Kangurunun icine kundak yapiyormussun gibi düşün. Cok memnunum. Ayaklarini salarak kullanacagim günü sabırsızlıkla bekliyorum :) seninki ne marka?
Allah rahmet eylesin.dediğin gibi bahtları güzel olsun hayırlı evlat olsunlar.Aslında anneannem çok güzeldiAllah rahmet eylesin yaşlılığında bile bakmaya doyamazdim
Hayırlı evlad olsunlar bahtlari güzel olsun da güzelligi ne edelim
Canim benim esim sakar uyku sersemi dusurur eder bide onla ugrasmamayim bide ona alismasin zaten :)Battaniyede sallasanız ya cnm biz öyle yapıyoduk kolay dalıyo öyle şu ara gerçi şükür emerken uyuyo yüz üstü yatırıyorum irkilip uyanmıyo Öylede gece uykusuna devam
Kacinci cocugu ama birde ordan bakmak lazim :)http://www.hurriyet.com.tr/belediye-otobusunde-dogum-kamerada-40261946
Bunlar nasıl bu kadar kolay doğum yapıyorljar yaaaaaa, anlayamıyorum
Oncedrn kundakta yapiyordum ama ona asla izin vermiyor artik,karnindan itibaren battaniye ile sariyorum,kafasinda da genelde kapsonlu oluyor,.kafasi kuytuda kaldimi cok hosuna gidiyor. Rutin olusturmak ise yariyor bencede, en azindsm boyle boyle duzenleri oturur. Ciddi bir uyku egitimi sayilmaz tabiki bu,uyku egitimi bence ciddi uyuma problemi ceken ve gunduzu geceyi ayiramayan bebeklere uygulanmasi gerekir. Benimki cok sukur gece uyuuor,sadece 1.130 saat araliginda mama icin uyaniyor,o cok sinir bozucu, deriksiz uykuya hasret kaldim,bebesi uyumayanlarada anason cayi oneririm,benim bebe o zAman kendini cok saliyor
Benimki de 2 saatte bir uyaniyor. En az yarim saat bazen daha fazla emip uatiyoruz. Aynen canim ciddi uyku problemleri olanlara uygulanabilir belki. Benimkini 9da yatiriyorum kendi geliyor uykusu zaten sonra 2 saatte em uyu sukur sadece memede uyuyor onu duzeltsem istiyorum ama olmasa da simdilik bu duzeni bile korusak guzel bizim icin :))Oncedrn kundakta yapiyordum ama ona asla izin vermiyor artik,karnindan itibaren battaniye ile sariyorum,kafasinda da genelde kapsonlu oluyor,.kafasi kuytuda kaldimi cok hosuna gidiyor. Rutin olusturmak ise yariyor bencede, en azindsm boyle boyle duzenleri oturur. Ciddi bir uyku egitimi sayilmaz tabiki bu,uyku egitimi bence ciddi uyuma problemi ceken ve gunduzu geceyi ayiramayan bebeklere uygulanmasi gerekir. Benimki cok sukur gece uyuuor,sadece 1.130 saat araliginda mama icin uyaniyor,o cok sinir bozucu, deriksiz uykuya hasret kaldim,bebesi uyumayanlarada anason cayi oneririm,benim bebe o zAman kendini cok saliyor
Ben 0/3 kullanıyorum, deliği en az olan ve 6 ay öyle devam edeceğim memeden soğumasın çünkü benim sütüm sağdığımda 15 cc anca çıkıyor biberon rahat olursa memeyi hiç almaz, avent cam 240 aldım ben memnunumAvent kullananlar emzik no 1 kullanıyosunuzdur şu an 1 delikli benim bebiş 4 aylık olunca başlıcam 1 deliklimi almalıyım memeyi bırakmaması için 3.6 ay rası olanlar 2 delikli benim memede çok delik yok çok fışkırmıyo bi de kaç ml alayım cam olanındn alcamda
Benim kv.eşimi yani ilk çocugunu cok kolay doğurmuş.4.yü cok zor dogurmuş.Kacinci cocugu ama birde ordan bakmak lazim :)
B vitamini koku yapar canım, rengi koyu olur idrarın ama pembe olmaz mama mı veriyosun? Susuz kalmış olabilirKizlaaaar bebegimin altini actim simdi bezinin bi tarafi sanki pembeye boyanmis gibi sanki pembe cis yapmis niye olabilir ki boyle bisey panik yaptim. Bugun tahlillerinde b12 si dusuk cikmisti b12 ignesi vurdurttu doktor acaba ondan olabilir mi cunku bezdeki renk ayni ignenin ilacindaki renkle ayni bi de agir bi ilac kokusu var bezde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?