- 12 Nisan 2008
- 558
- 1.375
- 113
Bığumları fazlaydı sol tarafının şimdi eşitlenmiş gibi ama dediğim gibi sanki sol kalça hizaasında dışa çıkıntı var birde ölçüm yapamıyorum fakat sol uzun gibi gözüküyor bana, umarım 10 kasım güzel haberleri yazdığım gün olur, hepimizğn bebeleri şifa bulsun inşallah80 günlük. Bir ay sonra kontrol edilecek bakalım. Sizde de vardı dimi yanlış hatırlamıyorsam?
Değerler kaç çıktı gorunurde bi gariplik var mı mesela bacaklar eşit açılıyor mu uzunluk vs varmı?
Hosgeldin cnm . benim kizimda bu hafta basindan itibaren meme reddine basladi agzinda yara mi var dedim yokmuş reflusu mu var dedim cunku reflu oldugunda da almak istemezmis ama doktor cok ustunde durmadi o ihtimaln sadece 2 saatte bir emzirilmesi gereken bi bebek degil artik bu ne zaman emecegine kendi karar versin zorlama beslenme arasini uzat dedi.şimdi 3 saatte bir emziriorum daha iyi emio sanki tabi yine var huysuzlugu memeyi tutana kadar bas bas bagiriyo ama oyle sagip biberonla vereyim demedim hicKızlar merhaba çoook uzun zmn oldu buraya uğramayalı . annem gittiğinden beri hiç fırsatım olmıyor desem yeri. bir de farklı şeylere yöneldim bebek eğitimyle ilgili kitap okumalar ev işleri fln fln şaka maka izin de bitti.
Geçen zamanı özetlersek çocugumun gelişimi iyi gidiyor çok şükür gaz azalmıştı 2 güne kadar ama 2 gündr azcık huysuzuz bi de meme alma sıklığı azaldı algılar açılınca meme reddi başladı snrm neyse atlatırız umarım en kısa zamanda.
Gündüz uykusu çok düzenli (!) 45 dkyı geçmiyor 46 demedi daha.
Meme almadığı zaman ne yapıyorsunuz? biberonla sağıp vermek doğru gelmiyor ama aç kalacak diye de korkuyorum.
Cnm aksam aradim doktorunu numarasini vermisti uzun sure ac kalmis olabilir iyi beslenmezse ya da cok terlerse olur dedi terlememisti ama 4 saat ac kalmisti ondan oldu heraldeB vitamini koku yapar canım, rengi koyu olur idrarın ama pembe olmaz mama mı veriyosun? Susuz kalmış olabilir
Hosgeldin cnm . benim kizimda bu hafta basindan itibaren meme reddine basladi agzinda yara mi var dedim yokmuş reflusu mu var dedim cunku reflu oldugunda da almak istemezmis ama doktor cok ustunde durmadi o ihtimaln sadece 2 saatte bir emzirilmesi gereken bi bebek degil artik bu ne zaman emecegine kendi karar versin zorlama beslenme arasini uzat dedi.şimdi 3 saatte bir emziriorum daha iyi emio sanki tabi yine var huysuzlugu memeyi tutana kadar bas bas bagiriyo ama oyle sagip biberonla vereyim demedim hic
Cnm aksam aradim doktorunu numarasini vermisti uzun sure ac kalmis olabilir iyi beslenmezse ya da cok terlerse olur dedi terlememisti ama 4 saat ac kalmisti ondan oldu heralde
Maşallah çok güzel Allah bagislasin
Ahaha koptum tugba :) benim vücut izzet yıldızhan oldu. Bacaklarıma bakıyom bazen belgrad ormanı, kuku zaten bağımsızluğını ilan etti. Geçen afedersin jiletle alayım dedim ne mümkün kaynansm banyo kapısunı kırıyodu koş bebek morardı yine ağlama krizi .. yarım kaldı ora:) epilasyona gideyim diyorum vakit yok ki ... işe başlayınca wc de alıyım diyorum ahahaha:)Benimkinde egitim filan yok gece 1e kadar ayaktayiz. Gece 1 de hirpalaya hirpalaya uyuyoruzsiddeti seviyo benim oglum besigine yatiriyoruz o agliyo biz hizli hizli salliyoruz elleri halay basi gibi sallaniyo en son uykuya daliyo gozleri aca kapaya derin uykuya geciyo gecede kalk emzir kalk emzir haci yatmaz gibiyiz duzen dedigin boyle olur
Ha gunduz devamli onla konusucam devamli gezdiricem devamli emziricem yani gece gunduz artik sinirden kendimi yemege verdim hic kilo veremedim bel kalmadi hep diyorum belim artik iki buklum kaldi egilir pozisyonda geziyorum nerdeyse evin icinde
Birde kizlar bu normal dogum yapanlar agdaya gittiniz mi yaa ben cok korkuyorumama gitmem lazim cok kotuyum
Aynen bizim kiz da bir o markayı sevdi.Canim ben butun emzikleri denedim, chicco dan tut smotie ye tum markalarinkini,sadece bir emzigi kabul ediyor,nuk kaucuk, sanirim la lunr soylemisti,onu da denedin mi
Canim ters psikoloji denedin mi? Emdiği zaman emziği çek. Ağzından çıkmasın ama. Yani kaçırıyor gibi o zaman daha hırslı emiyor ben böyle alıştırdım. Bir de çok ağladığında vererek. Ağzını kocaman açtığı için öğürme refleksi olan dilin orta kısmına değmiyor. Üst damağını uyarmak da ise yarıyor.Evet canım evde nuk kauçuk var chicco soft avent soothie e benzeyen bir şey. bebe dor ve souvaniex marka emzikler var ilk başta hiç birini tutmadı hatta öğürdü şu an öğürmüyor. geçen chicco soft u tuttu uyuttum bir kere öyle ama bir daha almadı canı isterse alıyor yani alsa ben de rahat edeceğim kendi de kolayca uyucak zaten emerek uuyuduu için
Acaba başka marka da mı alsam
Bence tozu daha çok gösterdiği içindir. Günde 1 kere mutlaka emzik temizleyici ile yıkıyorum. Friendly marka.Kizlar siz kaucuk emzikmi kullaniuorsunuz.ya bizimki her ikisinede emiyor cok sukur bi sikintimiz tok..ilkten kaucuk almistim yok bakteriyi daha cok topluyor filan dediler slikona dondum.ama hala kararsizim.net bilgiye sabip olan varmi???
Nuk silikon da var onu da eczaneden almıştım.Benim bildiğim dişi çıkana kadar silikon diş çıktıktan sonra kauçuk ama bizim evde ki emziklerin biri de kauçuk nuk unki silikon yoktu ondan aldık
Maşallah kuzuma.
Gittik canım. Sıkıntı yok. Hamilelikten öncesi gibi.Benimkinde egitim filan yok gece 1e kadar ayaktayiz. Gece 1 de hirpalaya hirpalaya uyuyoruzsiddeti seviyo benim oglum besigine yatiriyoruz o agliyo biz hizli hizli salliyoruz elleri halay basi gibi sallaniyo en son uykuya daliyo gozleri aca kapaya derin uykuya geciyo gecede kalk emzir kalk emzir haci yatmaz gibiyiz duzen dedigin boyle olur
Ha gunduz devamli onla konusucam devamli gezdiricem devamli emziricem yani gece gunduz artik sinirden kendimi yemege verdim hic kilo veremedim bel kalmadi hep diyorum belim artik iki buklum kaldi egilir pozisyonda geziyorum nerdeyse evin icinde
Birde kizlar bu normal dogum yapanlar agdaya gittiniz mi yaa ben cok korkuyorumama gitmem lazim cok kotuyum
Bende sling var aşırı rahat. Bugün de eşim slingle giymek için mont aldı. Kışın da sokaktayız.Evet iste alisveris ve bakkal cakkal olayi iicin iyi birseyde kullanirim simdiden o zaman zaten daha elime gecmedi gelsinde bi bana bakayim rahatligina :)
Valla canim ne marka bilmiyorum resmini eklicektim silmisim. Civilden almis annemler biz ailemle farkli sehirdeyiz daha elime gecmedi. Bi sorayim bakayim resmide geri istiyim.
Doktor iki merhem verdi,onlar birez iyi geldi gibi, kizariklik gecmedi ama sivilce gibi sari uclu baslar erimis daha az agliyor simdi,dun aksam dedigin gibi havalandiriyim dedim,anammm bir esedi,koltuk ust bas hersey rezil oldu,o nasil tazyikli atmakti oyle, gulme krizine girdim,sipada guluyor benle beraber. Hey allahim ya
Aynen onu bende çok düşünüyorum. Emzik markette eczanede falan çok satılıyor.Benimkide hep Reflü yatağında uyuyo o Yüzden kolay oluyo beşiğede koysam uyuyo yatağımızda olsada uyuyo yer Değişikliği seçmiyo ama bu yatağa 1 ay sonra sıgmıcak o zaman ne yapıcam Meçhul :)
Aynen gece onda uyumaya alıştı. Sığmayınca ne olacak çok merak ediyorum.Evet bende çok sevdim bu yatağı daha büyüğü yok mudur acep :))
Ay evet inanılmaz.ne zaman açılma oluyo hangi ara yanihttp://www.hurriyet.com.tr/belediye-otobusunde-dogum-kamerada-40261946
Bunlar nasıl bu kadar kolay doğum yapıyorljar yaaaaaa, anlayamıyorum
Kaşık ya da alıştırma bardağı ile verebilirsin.Kızlar merhaba çoook uzun zmn oldu buraya uğramayalı . annem gittiğinden beri hiç fırsatım olmıyor desem yeri. bir de farklı şeylere yöneldim bebek eğitimyle ilgili kitap okumalar ev işleri fln fln şaka maka izin de bitti.
Geçen zamanı özetlersek çocugumun gelişimi iyi gidiyor çok şükür gaz azalmıştı 2 güne kadar ama 2 gündr azcık huysuzuz bi de meme alma sıklığı azaldı algılar açılınca meme reddi başladı snrm neyse atlatırız umarım en kısa zamanda.
Gündüz uykusu çok düzenli (!) 45 dkyı geçmiyor 46 demedi daha.
Meme almadığı zaman ne yapıyorsunuz? biberonla sağıp vermek doğru gelmiyor ama aç kalacak diye de korkuyorum.
Canim tester vardi bende friendly in ama hic kullanmadim.kullanma talimatida yok nasil kullaniyorsun onu.jel gibi bisey sanirim.olmadi bende alayim ondanCanim ters psikoloji denedin mi? Emdiği zaman emziği çek. Ağzından çıkmasın ama. Yani kaçırıyor gibi o zaman daha hırslı emiyor ben böyle alıştırdım. Bir de çok ağladığında vererek. Ağzını kocaman açtığı için öğürme refleksi olan dilin orta kısmına değmiyor. Üst damağını uyarmak da ise yarıyor.
Bence tozu daha çok gösterdiği içindir. Günde 1 kere mutlaka emzik temizleyici ile yıkıyorum. Friendly marka.
Nuk silikon da var onu da eczaneden almıştım.
Cok sekermis:)Eki Görüntüle 1904740
Bunun kirmizisi
Eki Görüntüle 1904741
Bir de bu. Almak isteyen arkadaşlara fikir olabilir. Gelince slingle beraber giyip çekerim yine. Bonprixten aldım.
240ın ucu no 2 ama 1 nosu varmı nerden aldın bende öyle düşünüyorumBen 0/3 kullanıyorum, deliği en az olan ve 6 ay öyle devam edeceğim memeden soğumasın çünkü benim sütüm sağdığımda 15 cc anca çıkıyor biberon rahat olursa memeyi hiç almaz, avent cam 240 aldım ben memnunum
Oda bi degisikmis :)Benim kv.eşimi yani ilk çocugunu cok kolay doğurmuş.4.yü cok zor dogurmuş.
Hahahahha Allah seni kiz deli yaAhaha koptum tugba :) benim vücut izzet yıldızhan oldu. Bacaklarıma bakıyom bazen belgrad ormanı, kuku zaten bağımsızluğını ilan etti. Geçen afedersin jiletle alayım dedim ne mümkün kaynansm banyo kapısunı kırıyodu koş bebek morardı yine ağlama krizi .. yarım kaldı ora:) epilasyona gideyim diyorum vakit yok ki ... işe başlayınca wc de alıyım diyorum ahahaha:)
Iyi bari esim evdeyken gideyim.Gittik canım. Sıkıntı yok. Hamilelikten öncesi gibi.
Bende sling var aşırı rahat. Bugün de eşim slingle giymek için mont aldı. Kışın da sokaktayız.
e bebeğin dergisinin verdiği mi o çamaşır makinesi için değil mi :)Canim tester vardi bende friendly in ama hic kullanmadim.kullanma talimatida yok nasil kullaniyorsun onu.jel gibi bisey sanirim.olmadi bende alayim ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?