2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
80 günlük. Bir ay sonra kontrol edilecek bakalım. Sizde de vardı dimi yanlış hatırlamıyorsam?
Değerler kaç çıktı gorunurde bi gariplik var mı mesela bacaklar eşit açılıyor mu uzunluk vs varmı?
Bığumları fazlaydı sol tarafının şimdi eşitlenmiş gibi ama dediğim gibi sanki sol kalça hizaasında dışa çıkıntı var birde ölçüm yapamıyorum fakat sol uzun gibi gözüküyor bana, umarım 10 kasım güzel haberleri yazdığım gün olur, hepimizğn bebeleri şifa bulsun inşallah

Hosgeldin cnm . benim kizimda bu hafta basindan itibaren meme reddine basladi agzinda yara mi var dedim yokmuş reflusu mu var dedim cunku reflu oldugunda da almak istemezmis ama doktor cok ustunde durmadi o ihtimaln sadece 2 saatte bir emzirilmesi gereken bi bebek degil artik bu ne zaman emecegine kendi karar versin zorlama beslenme arasini uzat dedi.şimdi 3 saatte bir emziriorum daha iyi emio sanki tabi yine var huysuzlugu memeyi tutana kadar bas bas bagiriyo ama oyle sagip biberonla vereyim demedim hic

B vitamini koku yapar canım, rengi koyu olur idrarın ama pembe olmaz mama mı veriyosun? Susuz kalmış olabilir
Cnm aksam aradim doktorunu numarasini vermisti uzun sure ac kalmis olabilir iyi beslenmezse ya da cok terlerse olur dedi terlememisti ama 4 saat ac kalmisti ondan oldu heralde

Alışmışız gak meme guk meme çocuk emmeyince de bi tuhaf oluyo insan 3 saatte muhakkak emiyor uyanır uyanmaz dayıyorum ağzına. Sanırım artık büyüyorlar ve bunu kabullenmem lazım.emmezse bi şekilde snne sütünü alacak ama beni kim toparlar bilmiyorum. Allah bebeğini emziremeyenlere sabır versin.

Ahaha koptum tugba :) benim vücut izzet yıldızhan oldu. Bacaklarıma bakıyom bazen belgrad ormanı, kuku zaten bağımsızluğını ilan etti. Geçen afedersin jiletle alayım dedim ne mümkün kaynansm banyo kapısunı kırıyodu koş bebek morardı yine ağlama krizi .. yarım kaldı ora:) epilasyona gideyim diyorum vakit yok ki ... işe başlayınca wc de alıyım diyorum ahahaha:)

Canim ters psikoloji denedin mi? Emdiği zaman emziği çek. Ağzından çıkmasın ama. Yani kaçırıyor gibi o zaman daha hırslı emiyor ben böyle alıştırdım. Bir de çok ağladığında vererek. Ağzını kocaman açtığı için öğürme refleksi olan dilin orta kısmına değmiyor. Üst damağını uyarmak da ise yarıyor.
Kizlar siz kaucuk emzikmi kullaniuorsunuz.ya bizimki her ikisinede emiyor cok sukur bi sikintimiz tok..ilkten kaucuk almistim yok bakteriyi daha cok topluyor filan dediler slikona dondum.ama hala kararsizim.net bilgiye sabip olan varmi???
Bence tozu daha çok gösterdiği içindir. Günde 1 kere mutlaka emzik temizleyici ile yıkıyorum. Friendly marka.
Benim bildiğim dişi çıkana kadar silikon diş çıktıktan sonra kauçuk ama bizim evde ki emziklerin biri de kauçuk nuk unki silikon yoktu ondan aldık
Nuk silikon da var onu da eczaneden almıştım.

Gittik canım. Sıkıntı yok. Hamilelikten öncesi gibi.
Bende sling var aşırı rahat. Bugün de eşim slingle giymek için mont aldı. Kışın da sokaktayız.

Benimkide hep Reflü yatağında uyuyo o Yüzden kolay oluyo beşiğede koysam uyuyo yatağımızda olsada uyuyo yer Değişikliği seçmiyo ama bu yatağa 1 ay sonra sıgmıcak o zaman ne yapıcam Meçhul :)
Aynen onu bende çok düşünüyorum. Emzik markette eczanede falan çok satılıyor.
Evet bende çok sevdim bu yatağı daha büyüğü yok mudur acep :))
Aynen gece onda uyumaya alıştı. Sığmayınca ne olacak çok merak ediyorum.

Kaşık ya da alıştırma bardağı ile verebilirsin.

Canim tester vardi bende friendly in ama hic kullanmadim.kullanma talimatida yok nasil kullaniyorsun onu.jel gibi bisey sanirim.olmadi bende alayim ondan

240ın ucu no 2 ama 1 nosu varmı nerden aldın bende öyle düşünüyorum

Benim kv.eşimi yani ilk çocugunu cok kolay doğurmuş.4.yü cok zor dogurmuş.
Oda bi degisikmis :)
Hahahahha Allah seni kiz deli ya
Valla bi ibrahim tatliseste ben oldum
Gittik canım. Sıkıntı yok. Hamilelikten öncesi gibi.

Bende sling var aşırı rahat. Bugün de eşim slingle giymek için mont aldı. Kışın da sokaktayız.
Iyi bari esim evdeyken gideyim.

Valla kanguru almislar canim slingi siz evde de yapiliyo demistiniz anneme desem yapar yada alirimda ne bilim evdeyim zaten butun gun is yok guc yok gereksiz geldi bana kanguru bile gereksiz bence arabasi var cunku

@nymeriaburcu Yaavaş yavaş kendi beşiğine koycam zaten beşiği benim yatağımla bir anne yanı beşik odam müsait değil cok kücük omüsait olsaydı baştan beri koycaktm ama ayarlicam bi şekilde... 2 yaşına kadar böyle yatıcaz güvenli bağlanma kurabilirsek güvenli ayrılma kendiliğindenn gelicek daha sonra birlikte ona kendi yatağını alcazz 3 yaşna kadar aynı odada olcaz 4 yaşında ruhsal doğumu gerçekleşirmiş çocuğun ozaman kendi odasına gecicek inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…