- 16 Aralık 2015
- 31
- 28
- 3
- 35
Aynen cnm devamli birseyler atisruyiorum migdem bulantısı geçsin diyr hafif hafif ama oda rahatsız edici daha ne kadar yiyelim dimi ama :) mideye tokluk hissi nasıl verilir ne yesek acaba
Bakın ne buldum belki size fikir verir özellikle keseyi yakın zamanda görenlere. Oğlum burda 7+3 günlük. Ben not etmiştim hepEki Görüntüle 1733980
Ya bu hamilelik ne değişik demi? Normal Zaman'da asla itibar etmeyeceğimiz şeylerle uğraşıyoruz. Ya onu geçtim kocaları da peşinizde maskara ediyoruzhiç unutmuyorum Ramazan Bayram'ının ilk günü bi dünya ağlayıp zırladım niye? Biz niye köyde bayramlaşmıyoruz Adam gönlüm olsun diye köy köy gezdirdi beni ertesi günü de gittim doğurdum
Can'ım benim de gözlerim şişti aglamaktanAz evvel de ben hüngür hüngür ağladım engelleyemedim kendimi çenem dudaklarim titreyip durdu allah bilir neye benziyordum ağlarkenunutursam fısılda filmine çok ağladım. Eşim baktı habire. Hormonlar dedim güldü :)
Bende 66 67 kiloydum bakalım ne kadar olacaz:)))Cok yiyorummmmm sürekli acım hic böyle oldugımu bilmem yerken bile acım kızımda böyle degildim cok kilo alıcam dıye korkuyorum zaten kıloluyum 66 offf offf
Yazınız bana gerçekten garip geldi ben hamile kalmak için suan bu yazdiklarinizi on mislini çekiyorum iğneler ilaçlar her yerim mosmor ve iğne yerlerim iltihaplı ve bu yazdiklarinizi iki katını yaşıyorum hem ilaçların yan etkileri ve hamilelik ağrıları yanlış anlama ama bu yazıları okudukça çok zoruma gidiyor tabi herkesin kendi görüşu allahım kimseyi bu hasretle sinamasin isteyenlere versin inşallah. Senin bünyem farklı olabilir tabi birsey demiyorum ama bn de daha önce bünyesi çok nazik bi insandım bn böyle yazılar görmek istemiom bn geceleri iğne ağrısından uyuyamiom ama halime sukrediyorum binlerce şükür rabbim onu bana nasip etti herseye rağmen sukretmemiz lazım canım umarım sknti ların hemen gecer Ayyy ne diyom bn çok kötüyüm suan psikoloji altüst oldu kusura bakma yasadiklarimdanSize belki garip gelecek ama bu benim ilk hamileligim ve insallah saglikla dogar da ben de bir daha hamile kalmayi denemek zorunda kalmam. Kardes falan da istemiyorum. Bir daha bugunleri yasamak hic istemiyorum. Surekli halsizlik, bitmeyen mide bulantisi, istahsizlik artik cok sikildim. Sinirlerim bozuldu. Bunun daha dogumu var
Evet benimde ilk bebeğim olacak inş evet birsürü test verdi özel hastaneye gidiyorum doktorum çok iyi testleri devlette de yaptırıp getirebilirsin dediİlk bebegim cnm ya senin gercekten cok tuhaf bir duygu heycan verici benim fmdigum 30 agustos zafer bayramina dedi ama nasip tabi ins cnm bu arada sanda doktor bisuru test verdimii
Kızlar ben nenelerden duymuştum. .eskiden hamile kadinin kafasina farkettirmeden bir cimdik tuz dökülürmüs.. sonra hamile kadin eger sürekli saciyla oynarsa kiz olur eger cenesiyle oynarsa oglu olurmus. ..eşime dedim bana yap. Böyle şeyler saçma deyip yapmadı.
Nasil hesaplanio cnm otomatik hesaplamadanmi yapiosunuz
Aynenn canım yemesem mide bulantısı, yesem sanki dünyayı yemişim gibi şişkinlik...Kızlar birsey sorcam migde niz dolu olduğu halde sanki çok su icmisniz gibi oluyor mu
Sanki migdem boş sadece su var gibi
Ben de bunu burun kaşınırsa erkek, ağız çevresi olursa kız diye duydum... Geçen haftalarda komşum yaptı ben alnımı kaşıdımm yani sonuç yokKızlar ben nenelerden duymuştum. .eskiden hamile kadinin kafasina farkettirmeden bir cimdik tuz dökülürmüs.. sonra hamile kadin eger sürekli saciyla oynarsa kiz olur eger cenesiyle oynarsa oglu olurmus. ..eşime dedim bana yap. Böyle şeyler saçma deyip yapmadı.
Bende 66 67 kiloydum bakalım ne kadar olacaz:)))
Benim iştahım çok açık doymak bilmiyorum.bu ikinci hamileliğim dikkat etmek istiyorum ama çok zor tutamıyorum yiyorum.doktorumda ilk üç ay rejim yapma sakın dedi ama üç aydan sonra dikkat etmeye çalışıcam
Cok yiyorummmmm sürekli acım hic böyle oldugımu bilmem yerken bile acım kızımda böyle degildim cok kilo alıcam dıye korkuyorum zaten kıloluyum 66 offf offf
Anliyorum tabii ki sizi insallah tum bu sikintilarinizin mukafatini alirsiniz, ki hepimiz oyle.. ben sadece duygularimi paylastim. Ben de kolay pes eden biri degilimdir ama icinde bulundugum donemden kaynaklaniyor bu hassasligim ve duygu dalgalanmalarimYazınız bana gerçekten garip geldi ben hamile kalmak için suan bu yazdiklarinizi on mislini çekiyorum iğneler ilaçlar her yerim mosmor ve iğne yerlerim iltihaplı ve bu yazdiklarinizi iki katını yaşıyorum hem ilaçların yan etkileri ve hamilelik ağrıları yanlış anlama ama bu yazıları okudukça çok zoruma gidiyor tabi herkesin kendi görüşu allahım kimseyi bu hasretle sinamasin isteyenlere versin inşallah. Senin bünyem farklı olabilir tabi birsey demiyorum ama bn de daha önce bünyesi çok nazik bi insandım bn böyle yazılar görmek istemiom bn geceleri iğne ağrısından uyuyamiom ama halime sukrediyorum binlerce şükür rabbim onu bana nasip etti herseye rağmen sukretmemiz lazım canım umarım sknti ların hemen gecer Ayyy ne diyom bn çok kötüyüm suan psikoloji altüst oldu kusura bakma yasadiklarimdan
Arkadaşlar merhaba..bayağıddır takip ediyorum topiğ.bugun bnde yazayım dedim.aranıza alırmısınız benide..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?