2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cok yiyorummmmm sürekli acım hic böyle oldugımu bilmem yerken bile acım kızımda böyle degildim cok kilo alıcam dıye korkuyorum zaten kıloluyum 66 offf offf

Aynen cnm devamli birseyler atisruyiorum migdem bulantısı geçsin diyr hafif hafif ama oda rahatsız edici daha ne kadar yiyelim dimi ama :) mideye tokluk hissi nasıl verilir ne yesek acaba

Aynen en cok severek yedigim ve icimi bastıran peynir ekmek

Bakın ne buldum belki size fikir verir özellikle keseyi yakın zamanda görenlere. Oğlum burda 7+3 günlük. Ben not etmiştim hep Eki Görüntüle 1733980

Cok guzel cnm... Benimde ogluma yaptigim gunlugum var ilk saci vs hepsini oraya yaptim... Buyuyunce hediue edicem ona insallah.... Bu arada kesende bisi farkettim.. Su kesedeki bebek konumuna gore cinsiyet tahmini sende tutmamis... Senin bebis saga yapisik sagdayken kiz diyolar solda erkek... Gördüğüm kadariyla senin sagda bebis...

Can'ım benim de gözlerim şişti aglamaktan

Cok yiyorummmmm sürekli acım hic böyle oldugımu bilmem yerken bile acım kızımda böyle degildim cok kilo alıcam dıye korkuyorum zaten kıloluyum 66 offf offf
Bende 66 67 kiloydum bakalım ne kadar olacaz:)))

Pisikedii ay senin hamileliğin hiç çekilmez canım haahah koyde bayram lasmadik diye koy koy gezdirdin sonrada gittin üstüne doğurdun hahahaha

Yazınız bana gerçekten garip geldi ben hamile kalmak için suan bu yazdiklarinizi on mislini çekiyorum iğneler ilaçlar her yerim mosmor ve iğne yerlerim iltihaplı ve bu yazdiklarinizi iki katını yaşıyorum hem ilaçların yan etkileri ve hamilelik ağrıları yanlış anlama ama bu yazıları okudukça çok zoruma gidiyor tabi herkesin kendi görüşu allahım kimseyi bu hasretle sinamasin isteyenlere versin inşallah. Senin bünyem farklı olabilir tabi birsey demiyorum ama bn de daha önce bünyesi çok nazik bi insandım bn böyle yazılar görmek istemiom bn geceleri iğne ağrısından uyuyamiom ama halime sukrediyorum binlerce şükür rabbim onu bana nasip etti herseye rağmen sukretmemiz lazım canım umarım sknti ların hemen gecer Ayyy ne diyom bn çok kötüyüm suan psikoloji altüst oldu kusura bakma yasadiklarimdan

İlk bebegim cnm ya senin gercekten cok tuhaf bir duygu heycan verici benim fmdigum 30 agustos zafer bayramina dedi ama nasip tabi ins cnm bu arada sanda doktor bisuru test verdimii
Evet benimde ilk bebeğim olacak inş evet birsürü test verdi özel hastaneye gidiyorum doktorum çok iyi testleri devlette de yaptırıp getirebilirsin dedi yaşım 21 8 aylık evliyim ya sen ?

Ananem yapmıştı çaktırmadan bunu bana kafama bi çimdik tuz attı arkasından kulak kaşınırsa kız burun kaşınırsa erkekti.ki ananem bilmişti o zaman kız istiyodum deli gibi ama sağlıklı olsunda sonuçta önemli olan bu :)

Kızlar birsey sorcam migde niz dolu olduğu halde sanki çok su icmisniz gibi oluyor mu
Sanki migdem boş sadece su var gibi
Aynenn canım yemesem mide bulantısı, yesem sanki dünyayı yemişim gibi şişkinlik...
Ben de bunu burun kaşınırsa erkek, ağız çevresi olursa kız diye duydum... Geçen haftalarda komşum yaptı ben alnımı kaşıdımm yani sonuç yok

Herkese günaydınnn...
Hava şartlarından ötürü evde oluşumuzun 5. Günü valla kayarım falan diye hiç çıkmadım 5 dk falan oğlumu indirdim aşağı çok sıkıldık evde

Bende öyleyim canım ya hatta sabah aclktan uyuyamadım 7 bucukta uyandım bayılcaktım sanki aclıktan

@gelinbuketi_gelintaci ttlm yeni gördum. Kahverengi lekeden korkma hatta sevin bebeğin kendine yer açmş annesi. Cok olmadiği surece hic endiselenme. Bende de oldu. Sadece uzandim yattm. O kdr. Doktoru arayıp söylemedim bile. Eger gerisi gelmediyse hic endiselenme

Anliyorum tabii ki sizi insallah tum bu sikintilarinizin mukafatini alirsiniz, ki hepimiz oyle.. ben sadece duygularimi paylastim. Ben de kolay pes eden biri degilimdir ama icinde bulundugum donemden kaynaklaniyor bu hassasligim ve duygu dalgalanmalarim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…