Ttlm sen nasl oldun en son lekelenmen vardı sanki aklmda yanlş kalmadysaBende öyleyim canım ya hatta sabah aclktan uyuyamadım 7 bucukta uyandım bayılcaktım sanki aclıktan
Babaannem diyorki erkek kısmı hiç olmazsa 1 tane doğuracaktı da anlayacaktı anyayı konyayı! Valla sonuna kadar hakveriyorum!Benım eşimde tam tersi cok anlayıssız mutfaga giremiyorum pek bişey yapamıyrm bunu simdiden sorun ediyor cok uzuluyor um aglattı bugun sizce bebeğim etkilenıyormu olumsuzluklardan onun için endısem içime atıyorum. .
Hoşgeldin aramızaArkadaşlar merhaba..bayağıddır takip ediyorum topiğ.bugun bnde yazayım dedim.aranıza alırmısınız benide..
Hamişlerimiz Günaydın. 2 gündür acaip hastayım grip oldum ateş öksürük bulantı ne ararsan vardı. Sırf bebeğim için sadece doğal c vitaminleri alıyorum. Portakal mandalina kivi çayı. Bugün biraz daha iyiyim. Ama çok zor 2 gece geçirdim. Dikkatli olun ortada çok fena bir mikrop dolaşıyor.[/QUOTE
Geçmişler olsun. Zaten hamilelik başlıbaşına bi yorgunluk kaynağı bide grip iyice güçten düştüninşallah biraz önce iyileşirsin.
Kızımda 80 le dogurdum hemen verdim kılomu bundada insallh 11-13 kilo alırımBende 66 67 kiloydum bakalım ne kadar olacaz:)))
Pisikedii ay senin hamileliğin hiç çekilmez canım haahah koyde bayram lasmadik diye koy koy gezdirdin sonrada gittin üstüne doğurdun hahahaha
Allah yardımcın olsun canım. Benim 2. 28aylık bir oğlum var. Normalde evim her zaman temiz ve düzenlidir. Şimdi bi görsen..yerler bisküvi ekmek kırıntısı,her yer her yerde, ütüler dağ,kirli çamaşır tepeleme dolu,askıdaki çamaşırlar 4-5gündür asılıyor,yemeğin ye'si yok. Hava şartları da cabası. Dolapta kırmaya yumurta bile kalmadı! İnşallah geçici bir durum. Hiç halim yok. Bulantı ilaçları olmasa gözümü açamam. Daha toparlanınca her şeyi yoluna koyacam inşallah.3.cu cocuga hamile olanlar var mi ve ben ev isleri yapmakta acayip zorlaniyorum hic birsey yapasim gelmiyor butun gun yatasim var birde ev sobali diger odalara bile gidesim is yapasim yok , aksama yemek adi bile dusunemiyorum hep yatayim diyorum ama obur taraftan sorumlulukta beni daha da bi geriyor
Babaannem diyorki erkek kısmı hiç olmazsa 1 tane doğuracaktı da anlayacaktı anyayı konyayı! Valla sonuna kadar hakveriyorum!
Benim beyim de aynı işte çalışıyor ama nedense çocuk olduktan sonra hep daha bi çok yorgun
Kesinlikle doğru
benim eşimde yemek vs hiç anlamaz allahtan bulantım yok hepten aç kalırdık
Ttlm sen nasl oldun en son lekelenmen vardı sanki aklmda yanlş kalmadysa
Ben cok erken düşük yapmıştım o yüzden cok sancım olmadı ttlm. 5. Haftası bitmisti daha. Ama parcayı mutlaka görürsun. Benimki beyaz mercimek kadar biseydi. Ucunda sumuksü bi kan vardı. Duserken de hissetmistim zatenYine geliyor canim kesilmedi. Perşembe çok yoğun kanamam vardı. Adetten çoktu. Cuma cumartesi ve bugün kahverengi geliyo gttkçe azalıyor sanki. Çok şükür sancım yok. Düşmemiştir diye düşünüyorum. Düşse ağrı çok olurdu değil mi
Evet bende kullanıyorum aynı zamanda hibor 3500 iğne ile beraberArkadaşlar doktor bana corasprin 100 verdi kullanan var mı acaba
ne demek hoşgeldin canımmm hayırlı olsun bebegin allah kucagına almak nasi etsin inşallahArkadaşlar merhaba..bayağıddır takip ediyorum topiğ.bugun bnde yazayım dedim.aranıza alırmısınız benide..
Ya doktor bana bulanti hapi falan yazmadi ve doktora gitmeme de 1 hafta var acaba saglik ocagi yazar mi kiAllah yardımcın olsun canım. Benim 2. 28aylık bir oğlum var. Normalde evim her zaman temiz ve düzenlidir. Şimdi bi görsen..yerler bisküvi ekmek kırıntısı,her yer her yerde, ütüler dağ,kirli çamaşır tepeleme dolu,askıdaki çamaşırlar 4-5gündür asılıyor,yemeğin ye'si yok. Hava şartları da cabası. Dolapta kırmaya yumurta bile kalmadı! İnşallah geçici bir durum. Hiç halim yok. Bulantı ilaçları olmasa gözümü açamam. Daha toparlanınca her şeyi yoluna koyacam inşallah.
Benimde 25 yasim ilk bebis benfe ozele gidiyorum calisiyorumda 20 gun sonra izne cikicam acaba bende devlette ozaman yaptirsam olurmukiEvet benimde ilk bebeğim olacak inş evet birsürü test verdi özel hastaneye gidiyorum doktorum çok iyi testleri devlette de yaptırıp getirebilirsin dediyaşım 21 8 aylık evliyim ya sen ?
İstersen yazar canım. Durumunu anlatınca üstelemiyorlar zaten.Ya doktor bana bulanti hapi falan yazmadi ve doktora gitmeme de 1 hafta var acaba saglik ocagi yazar mi ki
Benim de dikkatimi cekti.USG fotosu karindan mi yoksa vajinal mi acaba .zinedila .!.:Cok guzel cnm... Benimde ogluma yaptigim gunlugum var ilk saci vs hepsini oraya yaptim... Buyuyunce hediue edicem ona insallah.... Bu arada kesende bisi farkettim.. Su kesedeki bebek konumuna gore cinsiyet tahmini sende tutmamis... Senin bebis saga yapisik sagdayken kiz diyolar solda erkek... Gördüğüm kadariyla senin sagda bebis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?