Bende çalışıyorum cnm bende izine çıkacağım 22 sinde doktoruna bi sor bazı doktorlar kabul etmiyorBenimde 25 yasim ilk bebis benfe ozele gidiyorum calisiyorumda 20 gun sonra izne cikicam acaba bende devlette ozaman yaptirsam olurmuki
Amin kaç haftalık cnm@advcte @Pisikedii @esinertugrul teşekkürlerr.. Zorlu gecio bnmde. Bulantı halsizlik iştahsızlık..Allah hepimize yadım etsinn..
Nasıl yapılıyor bilmiyorumgünaydın ya da iyi öğlenler hanımlar :)
listeye eklenmek isteyenler varsa lütfen @ işareti önüne grill yazıp beni etiketlesin ve bilgilerini yazsın.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-agustos-anneleri.857237/
@ işaretini yap önce sonra grill yaz. bana bildirim geliyor vildan adını yazdı diye. maalesef tüm mesajları okuma fırsatım yok. o yüzden listeye eklenmek isteyenlerden ancak böyle haberdar olabiliyorum.Nasıl yapılıyor bilmiyorum
EKLEDİM. BİLGİLERİ PROFİLİNDEN ALDIM. YANLIŞ VARSA DOĞRUSUNU YAZARSIN DÜZELTİRİM OLUR MU? :)Nasıl yapılıyor bilmiyorum
rica ederim.Tmm :)) teşekkürler
Canim bn 6+5 de gittim ama ultrasonda 6haftalik görünüyordu dr kalp atışını dinlett ama 4 5 sn anca hocam biraz daha dinlerim dedim kaydetcektim hatta tlfna evde de dinlerim diye :) :) dr zararlı dedi dinletmedi kalp atışı başladı dediyse sknti yapma tatlım bana gittiğim de 2 hafta sonra gel dedi yani 8.haftada kan tahlillerini ni yaptirmadiysan sende 8.haftada git hem tahlilleri yaparlarMerhabalar kızlar. Bir sorum olacaktı.
Kalp atışlarınızı kaçıncı haftanızda duydunuz acaba. Ben 6+ 3 ken dr a gittim en son. Kalp atışları var dedi. Ancak şimdi bebeğe zaearı olabileceğinden bize dinletmedi. Usg cihazından gördü kalp atışlarının başladığını. 2 hafta sonra da siz duyabilirsiniz dedi bize. Yani 9. Haftasının içindeyken. Ben şu an 7+1 in. Ve dr değiştireceğim. Ne zaman gitsem bilemedim şimdi.
8i doldurdum.. Bi an önce üç aylık olayımda bulantılar geçsin diye bekliyorum..Amin kaç haftalık cnm
Canım bndee kocaelindeyim.. Sen neresinde oturuosun.yaş 21 .kocaeli .sat 24 kasım. beklenen doğum 31 agustos
Bana açlık kan şekeri ve tiroid tahlilleri yaptırdı. Ayrıca ne tahlilleri var ki 8. Haftada. Çünkü ben başka bir hastanede başka doktora gideceğim de. Bu hafta içi giderim o Zaman. TeşekkürlerCanim bn 6+5 de gittim ama ultrasonda 6haftalik görünüyordu dr kalp atışını dinlett ama 4 5 sn anca hocam biraz daha dinlerim dedim kaydetcektim hatta tlfna evde de dinlerim diye :) :) dr zararlı dedi dinletmedi kalp atışı başladı dediyse sknti yapma tatlım bana gittiğim de 2 hafta sonra gel dedi yani 8.haftada kan tahlillerini ni yaptirmadiysan sende 8.haftada git hem tahlilleri yaparlar
6.hafta içinde duyduk bizde ve drumuz dinletti bize tabi kısa sürdü :)Merhabalar kızlar. Bir sorum olacaktı.
Kalp atışlarınızı kaçıncı haftanızda duydunuz acaba. Ben 6+ 3 ken dr a gittim en son. Kalp atışları var dedi. Ancak şimdi bebeğe zaearı olabileceğinden bize dinletmedi. Usg cihazından gördü kalp atışlarının başladığını. 2 hafta sonra da siz duyabilirsiniz dedi bize. Yani 9. Haftasının içindeyken. Ben şu an 7+1 in. Ve dr değiştireceğim. Ne zaman gitsem bilemedim şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?