2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bizde gündüz bi düzen falan yok düzensizlik var sürekli mızmızlanma ve uyku hali ama en fazla yarım saat uyuyo çook şükür ki geceleri iyiyiz biz. 8e doğru uyuyup sabah 5e 6ya kadar emmeye kalkıp uyumaya devam ediyor.

Onemli olan gece uykusu. hem sen de dinlenmis oluyosun enazindan. gunduz uzun sure uyutmamayi dene sonra uyut. belki oyle olunca ogle uykusu da oturur

Burcu, rulumun içine sadece bady ile mi yatırıyosun.Bende karar veremedim fikir almak istedim
Canım buna ben de cevap vermek istedim. Ben de kalın giydirmeyenlerdenim. Tek kat tulum giydirip torba gibi olan uyku tulumunun içine sokup yatırıyorum oda sıcaklığı da 21-24 arası değişiyo sabaha kadar

amin canım sıkma canını hidrosel bizimkinde de vardı Ama fıtık yoktu bizimkinde sadece su toplamış 7 günlükken sünnet ettirdik o zaman söylemişti cocuk cerrahı zamanla iner demişti indi.

Insallah gecer canim sikma canini benim elifiminde rahmi disinda doğmuştu dr bakti kendi kaybolucak dedi 1 ay sonra icine yerlesti rabbim dermansiz dert vermesin

Allah acil şifalar versin kuzuna

Teşekkürler kızlar.
Çocuk doktoru 2 yaşına kadar geçmesi beklenir demişti.
Bugün cerrah öyle dümdüz konuşunca canım sıkıldı biraz.
Aslında içimden ters bir durum geçmiyor.

Allah zor hastalıklarla karşılaştırmasın hiçbirimizi.

Onemli olan gece uykusu. hem sen de dinlenmis oluyosun enazindan. gunduz uzun sure uyutmamayi dene sonra uyut. belki oyle olunca ogle uykusu da oturur
Evet çok şükür her gün ona şükrediyorum valla gece düzeni kaçmaz inşallah böyle devam eder. Gündüz evet deniyorum uzun süre uyutmamayı hatta bazen alıp komşuya falan geçiyorum oyalansın vakit geçsin diye bazen de banyo yaptırıyorum öğlen iyi uyusun diye hatta günde iki kez mama yiyoruz biz onun birini öğlen veriyorum belki daha uzun uyur diye ama yok bakalım gündüzleri ne zaman düzene girecek

Canım bende dün aşılarını yaptırdım atlattık neyseki aşı krizini, benim bebeğimde kilo çok almamış 10 kasım 3. Ayı olacak dr a gideceğiz.. Doğum kilosu 2.750 1 aylıkken 3.400 2 aylıkken 4.500 salı günü 81 günlük 4.970 470 gr almış bayağ az geldi bana hem meme hem mama veriyorum ben

Mizmizlanmiosa aslinda cokta problem yapma canim. her cocugun duzeni de huyu suyuda baska sonucta

İçini ferah tut canım geçer gider inşallah hiç te bişeyciği yoktur kuzunun dediğin gibi Rabbim sağlıklarını yerinde kılsın onların

Bir yerde okumuştum sanıyorum 3 aylıkken doğum kilosunun 2 katına çıkması gerekiyor diye yanlış hatırlıyor olabilirim

Mizmizlanmiosa aslinda cokta problem yapma canim. her cocugun duzeni de huyu suyuda baska sonucta
İşte problem o canım mızmızlanıyo ve esniyo oyalamak kolay olmuyo en fazla yarım saat oynuyor gülüyor falan sonra hemen uyku halleri başlıyo emiyo emziğini alıyo ağzına hoop dalıyo ama yarım saate kalkıyor yine azıcık agula oyna hooop uyku hali akşama kadar böyle

Canim anĺadigim kadaryla bebeginde su fitigi var. anladıgim dogruysa sikma canini. benim oglumdada vardi. hatta b3n bile dokunarak hissediyodum.buyuk bi bilye gibi elimde oynuyodu.. 40 gunlukken sunnete gotrdugumuzde dr soylemisti. 6 aylikken getr kontrole gecmisse sunnet ederz dedi. ben 2.5 aykikken gittim gecmisti ve hemn o gun cerrah sunnete aldi bizi. bnde basta c ok tedrgin olmustum

Sen nasilsin tatlim gorusemedik be samandir,sizinde gaz problemibyavas yavas gecti dimi,bizimgece ikinmalarimiz bittigi icin dedigin gibi duzene oturduk. 10 gibi girer uykuya,sabah 8.30 dan sonra artik uyanigiz,gudnu 50 dk uyur,kucak ister,yarim saatte orada kestirir. Sonra 2-3 saat arasi oynasma,sonra tavana dumdu bakar hadi beni uyut diye sinyal veriyor,aglama kriZine girerse beni uyutmak icin cok gec kaldim aha uyut uyutabilirsen diyoe,sinyalleri iyi takip etmek lazim,gecede 2-3 saat araliginda beslenme icin kalkiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…