İçini ferah tut canım geçer gider inşallah hiç te bişeyciği yoktur kuzunun dediğin gibi Rabbim sağlıklarını yerinde kılsın onların
Buluşma ayarlayacağız yakında hepimizin ihtiyacı var az önce burcu canımcım yazmış duygulandım okurken öyle manyak bir kafadayım şu aralarAynı ben gidicek arkadasım yok resmen eve tıkıldım :s ist.daki arkadaslar bi ara tekrar buluşma ayarlansa bende gelirdim
Anladim. o problem tabiki. insallh cozersin bi sekilde. deliksiz iki saatlik uyku bile onu rahatlatırİşte problem o canım mızmızlanıyo ve esniyo oyalamak kolay olmuyo en fazla yarım saat oynuyor gülüyor falan sonra hemen uyku halleri başlıyo emiyo emziğini alıyo ağzına hoop dalıyo ama yarım saate kalkıyor yine azıcık agula oyna hooop uyku hali akşama kadar böyle
Bir yerde okumuştum sanıyorum 3 aylıkken doğum kilosunun 2 katına çıkması gerekiyor diye yanlış hatırlıyor olabilirim
Bizimki ustundeBir yerde okumuştum sanıyorum 3 aylıkken doğum kilosunun 2 katına çıkması gerekiyor diye yanlış hatırlıyor olabilirim
5715. Sayfadayım okuyarak ilerliyorum bu arada
Canim anĺadigim kadaryla bebeginde su fitigi var. anladıgim dogruysa sikma canini. benim oglumdada vardi. hatta b3n bile dokunarak hissediyodum.buyuk bi bilye gibi elimde oynuyodu.. 40 gunlukken sunnete gotrdugumuzde dr soylemisti. 6 aylikken getr kontrole gecmisse sunnet ederz dedi. ben 2.5 aykikken gittim gecmisti ve hemn o gun cerrah sunnete aldi bizi. bnde basta c ok tedrgin olmustum
Oy canim benimmm ne yazdim ki,normal seyelr yazdim.neye duygulandin,buluscaz insallah merak etmeyinBuluşma ayarlayacağız yakında hepimizin ihtiyacı var az önce burcu canımcım yazmış duygulandım okurken öyle manyak bir kafadayım şu aralar
İnşallah bakalım önceden sabah 2 saat öğleden sonra 2 saat uyurdu bir aydır böyle. Belki bi düzen tutturur bakalımAnladim. o problem tabiki. insallh cozersin bi sekilde. deliksiz iki saatlik uyku bile onu rahatlatır
Ben hic endiselenmedim,sen diiyince aklima geldi ustelik,muayene edilip normal denildigini icin unuttum gitti,cogunlukta gorunuyormusSünnetle hidrosel arasında bağlantı var mı, geçmeden yapılmıyor mu?
Sağol canım ne kadar çok bebekte varmış meğer.
Okudukça rahatladı içim.
Canmcım yazmışsın yaOy canim benimmm ne yazdim ki,normal seyelr yazdim.neye duygulandin,buluscaz insallah merak etmeyin
Cerrah sole demisti bana. 1 yasa kadar gecmezse cocugun ameliyat olmasi gerekir. o yuzden sunneti bekletin o durumda ikisi de aradan ciksin ki iki defa aci çekmesin . ama cogunlukla 6 aya kadar gecer de demisti. zaten 3 ayi dolmadan gecti bizimkinin de. hic sikma canini tatlim. cogu erkek cocugunda olup gecen bisey bu.Sünnetle hidrosel arasında bağlantı var mı, geçmeden yapılmıyor mu?
Sağol canım ne kadar çok bebekte varmış meğer.
Okudukça rahatladı içim.
Sen nerde oturuyosun canımNe güzel yapıyosunuz keski benimde öyle bi grubum olsa burda
Oyyy kiyamam canimcimmm benimCanmcım yazmışsın ya
Ya evet ya keşke burda biz de izmirde olanlar buluşsak? Ama bi tekSen nerde oturuyosun canım
Canım ben giremedim şimdi okuyorum, ne yaptın gittin mi doktora? Benim bebemde ortopediye gidecek gibi geliyor içim daralıyor boğumlar uyumlu değil@gamzelim080honeybee_34
Biz yarın ortopediste gidiyoruz
Bandaj takılacak gibi hissediyorum
Pek okuyamiyorum siz neler yaptınız ortopediste göstermiş miydiniz?
Honeybee, bizim de bogumlar anlattigin şekilde. Ve bu sonradan oldu. İki aylıkken biseyi yoktu.
@grilllll (ay iki saattir etiketleyemediiim)
İki buçuk saate çıkarabildim emzirme aralığını.
Günde yedi kez kaka yapardı, dün üc kez yaptı. Hiç kusmayan bir bebek bi de. Fazlasini çıkaramıyor demek ki devamlı bağırsaklar çalışıyor. Ondan oldu belki de dediğin gibi. İki hafta daha diyet yapıp bir dilim peynir yiyip denicem. Eğer alerji falan hikayeyse o doktora iki çift lafım olcak tabii
Ben henüz yaptırmadım canım, bazı arkadaşlarda ishal ve kusma yapmış ateşi duymadımAcil cevap istiyorum kızlar.. rotarix asisi olan var mı ne zaman vurdurdunuz ateş yapti mi bu ikinci yazisim
Ben hic endiselenmedim,sen diiyince aklima geldi ustelik,muayene edilip normal denildigini icin unuttum gitti,cogunlukta gorunuyormus
Çocuk doktoru önemsememişti zaten, cerraha canım sıkıldı sanırım benim.Cerrah sole demisti bana. 1 yasa kadar gecmezse cocugun ameliyat olmasi gerekir. o yuzden sunneti bekletin o durumda ikisi de aradan ciksin ki iki defa aci çekmesin . ama cogunlukla 6 aya kadar gecer de demisti. zaten 3 ayi dolmadan gecti bizimkinin de. hic sikma canini tatlim. cogu erkek cocugunda olup gecen bisey bu.
Evet bende az önce belden tasmis enseye varmaya ramak kalmış bir kaka temizledim. Vay arkadaş ya. Eczaneye gittik beraber dönüşte başladı ağlamaya. Meğer derdi buymuş. Neyse ki yolda yapmadı. Heryer pok olurdu.
Bol bol emzir. Sutun vardır boş meme olsa basar çığlığı. Çişli kakalı bez sayın nasıl?
canım süt diyeti nedir? Sütün artsın diye mi yapıyorsun?Valla kulağa güzel geliyor şuan çok açiimmm
Bu sut diyeti de ne zor ismis arkadaş her şeyin içine katmislar şimdiden 2 kg vermisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?