2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Anladim. o problem tabiki. insallh cozersin bi sekilde. deliksiz iki saatlik uyku bile onu rahatlatır

5715. Sayfadayım okuyarak ilerliyorum bu arada
ah bu geçmişe takıla takıla gelme maf ediyo bizi :) bi geçmişe bakıyom bi geleceğe gelip iki cevap yazıp tekrar geçmişe gidiyom ben de. İnsan dönüp bakmadan da rahat edemiyo bişey kaçırmak istemiyoruz. Ben KKnın uygulamasını yüklemiştim tele bildirimler falan facebook gibi mesela anında telefona düşer diye bi baktım normal webten farkı yok sildim gitti

Sünnetle hidrosel arasında bağlantı var mı, geçmeden yapılmıyor mu?
Sağol canım ne kadar çok bebekte varmış meğer.
Okudukça rahatladı içim.

Okudukça rahatladı içim.
Ben hic endiselenmedim,sen diiyince aklima geldi ustelik,muayene edilip normal denildigini icin unuttum gitti,cogunlukta gorunuyormus

Okudukça rahatladı içim.
Cerrah sole demisti bana. 1 yasa kadar gecmezse cocugun ameliyat olmasi gerekir. o yuzden sunneti bekletin o durumda ikisi de aradan ciksin ki iki defa aci çekmesin . ama cogunlukla 6 aya kadar gecer de demisti. zaten 3 ayi dolmadan gecti bizimkinin de. hic sikma canini tatlim. cogu erkek cocugunda olup gecen bisey bu.

Sen nerde oturuyosun canım
Ya evet ya keşke burda biz de izmirde olanlar buluşsak? Ama bi tek La Lune den ses geldi gelirim diye başka izmirden kim var bilmem. O da aslında Manisa'da ama yine de ayarlarım dedi. Kız kimse gelmezse biz buluşp tanışalım bari:) İzmir'e yolun düşerse beklerim :) ben de aslen Manisalıyım aslında annemler de Manisa'da oturuyor merkezde. Sen Salihli'deydin sanırım.

Canım ben giremedim şimdi okuyorum, ne yaptın gittin mi doktora? Benim bebemde ortopediye gidecek gibi geliyor içim daralıyor boğumlar uyumlu değil

Ben hic endiselenmedim,sen diiyince aklima geldi ustelik,muayene edilip normal denildigini icin unuttum gitti,cogunlukta gorunuyormus

Çocuk doktoru önemsememişti zaten, cerraha canım sıkıldı sanırım benim.
Neyse rahatladı içim :)

Valla kulağa güzel geliyor şuan çok açiimmm

Bu sut diyeti de ne zor ismis arkadaş her şeyin içine katmislar şimdiden 2 kg vermisim
canım süt diyeti nedir? Sütün artsın diye mi yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…