2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benimde sol memeden emiyor sağ meme çok nadir ve sütüm genel olarak zaten az, bende bebek kıyafetleri unisex bir bakayım ayarlayabilirsem yollarım sana

Tşk ederim iyi dileklerin için
Canım benim :) çok incesin

Ohh ohhh gelenin valla nevşin hanim nasıl oldu iyidir inşallah bende bugün kanguruyu taktim kizimla misket oynadım daraldim artikin yani

Ohhh arada oynamak dans etmek stres dağıtıyor valla
Neşin üşütmüş ondan Nisa'ya geçti
Şimdide bana boğazım burnum hep yanıyor valla
Ailecek üşüttük güzelce .
Neyse Allah başa dert vermesin
Büyük kızımı yinede mutlu etmek için elimizden geleni yaptık. Analık işte :))
Birsürü hediye alınca çok mutlu oldu fıstığım

Kızlar benim sütüm galiba gittikçe azalıyor
Gündüzleri fos olmasına alışmıştım
Şimdi gece kızım güzel uyur sabaha karşı kalktığında hiç değilse ozaman sertleşmiş dolmuş hissederdim
Şimdi oda Yok yine yumuşaklar
Zaten zamanla gün boyu yumuşuyormu bu meme olayı yoksa süttümü azalıyor anlamadım ya
Emincede her göğüs 5 dk güzel yutkunduğunu duyuyorum sonrası Yok hep emzik gibi emiyor
Ne diyorsunuz kızlar süttüm azaldımıki acaba ?

Evet bunu ilk söylediğinde şok olmuştum ayyy yarın bebede böyle olmasın

cetrina biberonun ucunu eğ derken emziği kıvırmakmı kastın nasıl yani ben mama vermiyorum ama öğrenelim demi
Evet emzik tarafını kıvırmak Hani böyle baş parmağını bastırıp yana doğru eğersin ya tatlım fısss ediyor biberonun içindeki bütün boş hava çıkıyor ilk oğlum biberonla büyümüştü

Can'ım bak sütüm azaldı galiba deme beyin sinyal yolluyor az değilse bile azalır .. Şimdi doyup duymadığı çişinden kakasından anlarsın eğer saat başı çiş yapıyorsa fazlasıyla doyuyordur yada iki saatte bir .. Bir diğeri ise memeler bazı günler yumuşar mesela bugün benim göğüslerin acayip yumuşadı küçüldü hem rahatsızım diye hem arada böyle fossssss sönüyorlar ama süt var hiç korkma anlaştık mı içinde şüphe varsa tabiki ek olarak mama verebilirsin bebeğinin ihtiyacını en iyi sen hissedersin sadece sütüm azaldı mı diye düşünme

Hanımlar oğlumun yüzünde kabarcıklar şeklinde kızarıklıklar çıkıyor. Klimadan kuruluktan oldu sandım buhar makinası aldım nemlendirici sürdüm ama yok işe yaramadı. Yine ortaya çıktı. Mamadan başka bir şey vermiyorum. Aptamil mamaya karşı alerji olmuş olabilir mi sizce? Off kafayı yicem şu an iyice de kötüleşti. Resim de yükleyemiyorum ki size göstereyim

Yeterince su veriyormusun,daha cok su vermeyi dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…