- 12 Nisan 2008
- 558
- 1.375
- 113
Benimde sol memeden emiyor sağ meme çok nadir ve sütüm genel olarak zaten az, bende bebek kıyafetleri unisex bir bakayım ayarlayabilirsem yollarım sanaKizlar emzik alan meme reddi yapar diyorlardi facede takip ettigim bir sayfada. Benim oglan sag memeyi reddediyo. Cok dolu olmadigi surece cekmiyo. Sol memeyi bos olsada cekiyo.
Bende sag memeyi verirken geze geze veriyorum anca oyle tutuyo etrafa baka baka. Yoksa kavga halinde.
Yasayan var mi boyle bi durumu ?
Persembe asi ve kontrol var. Bakalim kac kg olduk boy kac bas cevresi kac ?
Yuzu coktu gibi geliyo bana ama hayirlisi bakalim. Tekrar mamaya donmek istemiyorum. Hem masraf hem gaz cok yapiyo. Her acidan da dusunmem lazim yani tek maasla ev geciniyo sonucta.
Ha kizlar aklimdayken soyleyeyim.
Bizim burda gariban bi kiz var hamile 8 aylik dogurdu dogurucak. Cocugun tek bi kiyafeti bile yok. Alamamis bi besik alabilmisler kiytirik. Ben Mehmet Ali'nin unisex kiyfetlerini ayirdimda malum benimki erkek, kizin doguracagi kiz bebek. Sizlerde atmayip verecekleriniz olursa yenidogan bebeginize olmayan hayir icin bana ulasin. Bi kargo ile halledebiliriz. Ulastiririm yani ben.
Battaniye filan da vericem hani ama benimkiler mavi mavi :)
Allah yardim edene, yardim eder.
Yok ya ne bilsinler eskiler atağı huysuz bu huysuz ya da dötünde kurt var bunun derlerdi
Maşallah bu yakışıklıya çok tatlı ya
Oywwwww bu akşam mis gibi yatar küçük:) nice Mutlu yıllara kızına Can'ım uzun güzel bir ömrü olsun
Maşallah size güzel aile Allah yüzünüzden gülümsemeyi evinizden sağlığı huzuru eksik etmesin kızınızla nice güzel yıllara lunecim
Ayy kim kızdı sana kuzumBebeğine mama veren anneler lütfen bana kızmayın. Hiçbir anne istemez elbette. Ben sadece emzirmeye destek olmaya çalışıyorum. Hepimiz harika anneyiz. Gece gündüz başlarında bekliyoruz. Sevgimizi veriyoruz koşulsuz. Öpüyorum hepinizi.
Ohh ohhh gelenin valla nevşin hanim nasıl oldu iyidir inşallah bende bugün kanguruyu taktim kizimla misket oynadım daraldim artikin yani
Ben ayın 10 unda usg ye gideceğimKuzum sen naptin kalcayi gittinimizmi dr
Sağlıklı huzurlu musmutlu yaşların olsunAy kızlar yaa çok memnun oldum herkes doğum günümü kutlamış. Çok çok sağolun.Eki Görüntüle 1906551
Herkesin günü gecesi muhteşem geçsin umarım.
Güzel haberler bekliyorum cumartesi yazarim sana gidince bizde 5 inde gidiyoruzBen ayın 10 unda usg ye gideceğim
Süper anne cetrinaçoook thanks tatlım oh be iyi oldu bu. Zaten günde iki defa mama veriyorum onda da şu köpürme strese sokuyordu beni
Sen nerelerdesinSlm kizlar nasılsınız . ozledim hepinizi. bebisler nasil
Maşallah size, doğum günün kutlu oldun Can'ımBakilmaz eyvallah canim ama biz elimizden geleni yapalim geriside allahın takdiri o koymustur bir yoluna zaten verdiklerimiz kucuk gelenler fazla olanlar canim
Olsun yine de Kocamannnnnnn bi iyi ki varsınben açmadım canım. kazen'den devraldım :)
Evet bunu ilk söylediğinde şok olmuştumcetrina @yapayalniz1 kızlar o da bişey mi? Çaktırmayın ama fön makinesi benim kocamın da ninnisi bazen uykusu kaçtı mı getirip açıyo o uyuyo ben kapatıyorum yıllardır bu böyle bebekliğinden kalma bi alışkanlıkmış
Evet emzik tarafını kıvırmak Hani böyle baş parmağını bastırıp yana doğru eğersin ya tatlım fısss ediyor biberonun içindeki bütün boş hava çıkıyor ilk oğlum biberonla büyümüştücetrina biberonun ucunu eğ derken emziği kıvırmakmı kastın nasıl yani ben mama vermiyorum ama öğrenelim demi
Can'ım bak sütüm azaldı galiba deme beyin sinyal yolluyor az değilse bile azalır .. Şimdi doyup duymadığı çişinden kakasından anlarsın eğer saat başı çiş yapıyorsa fazlasıyla doyuyordur yada iki saatte bir .. Bir diğeri ise memeler bazı günler yumuşar mesela bugün benim göğüslerin acayip yumuşadı küçüldü hem rahatsızım diye hem arada böyle fossssss sönüyorlar ama süt var hiç korkma anlaştık mı içinde şüphe varsa tabiki ek olarak mama verebilirsin bebeğinin ihtiyacını en iyi sen hissedersin sadece sütüm azaldı mı diye düşünmeKızlar benim sütüm galiba gittikçe azalıyor
Gündüzleri fos olmasına alışmıştım
Şimdi gece kızım güzel uyur sabaha karşı kalktığında hiç değilse ozaman sertleşmiş dolmuş hissederdim
Şimdi oda Yok yine yumuşaklar
Zaten zamanla gün boyu yumuşuyormu bu meme olayı yoksa süttümü azalıyor anlamadım ya
Emincede her göğüs 5 dk güzel yutkunduğunu duyuyorum sonrası Yok hep emzik gibi emiyor
Ne diyorsunuz kızlar süttüm azaldımıki acaba ?
Yeterince su veriyormusun,daha cok su vermeyi deneHanımlar oğlumun yüzünde kabarcıklar şeklinde kızarıklıklar çıkıyor. Klimadan kuruluktan oldu sandım buhar makinası aldım nemlendirici sürdüm ama yok işe yaramadı. Yine ortaya çıktı. Mamadan başka bir şey vermiyorum. Aptamil mamaya karşı alerji olmuş olabilir mi sizce? Off kafayı yicem şu an iyice de kötüleşti. Resim de yükleyemiyorum ki size göstereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?