Darıca cnm sen neresindesinCanım bndee kocaelindeyim.. Sen neresinde oturuosun.
Hmm bende golcukteyim canım..uzakmışız.
Evet cnmHmm bende golcukteyim canım..uzakmışız.
Ben ...bende doymak bilmiyorum. .Merhaba ağustos anneleriAllah kısmet ederse ikinci bebeğim ağustosta aramıza katılacak inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkla günleri atlatıp kucağımıza alırız benim şuanda ki tek ve en büyük sorunum sürekli açım sürekli yiyorum kendime engel olayım diyorum yok olmuyor yerken bile açım ya kilom 63 ilk gebelegimde 49 kiloydum 85 le bitirdim doğurduktan bir ay sonra 63 oldum ve hepte öyle kaldım. Şimdi ki korkum bu kiloyla başlayıp hızımı alamamam var mı benim gibi iştah sorunu yaşayan
Nasıl Frenlicez kendimizi bilmiyorum yetecek kadar yesek kafi ama olmuyorBen ...bende doymak bilmiyorum. .
Aynen öyle. .ama engel olamıyorum ki..ama çalışırsam yemek aklıma gelmez de ilk hamileligim olduğu için bebeğime zarar veririm diye korkuyorumNasıl Frenlicez kendimizi bilmiyorum yetecek kadar yesek kafi ama olmuyor
Yoğurt yeKızlar benim karnım açama yemek yemek istemiyorum ama karnimda doysun istiyorum ne öneriyosunuz bana
YoğurtYoğurt ye
Canlarr mide bulantisi yasayan arkadaslar acaba yeteri kadar su icebiliyor musunuz gun icerisinde. Ben onceden de cok su icerdim ama hamile olunca istegim azalmisti icmek istemiyordum. Yine de zorladim iciyorum bolca cantamdan eksik etmiyorum ve mide bulantim hic olmadi. Belki ise yarar bilemem tabiki.Kızlar mide bulantısına şunu yaptım çok iyi geldi diyen var mı ? Premesis kullanıyorum hiç azaltmıyor dramamine kullanmak istemiyorum methpamid falan.. bu bulantı bilekliğinden alan oldu mu nasıl acaba.
Mide bulantısı beni öldürecek
Hiç sıkıntı etme canım benim de 1 buçuk hafat gerideydi bebisim yetişti gününe çok şükür. Seninki de yetişir :)Merhaba kizlar.dun dr a gittik bebegim sat a gore 1 hafta geriden geliyor.aslinda bunu baskasi yazsa yaaa sorun etme gec dollenmedir ya da her bebek ayni olmaz derim ama soz konusu kendi bebegim olunca bu dusunceleri kendime anlatamiyorum.
Su içmekte bir sıkıntım yok canım içiyorum günde 2 litre ve ya daha fazla.Canlarr mide bulantisi yasayan arkadaslar acaba yeteri kadar su icebiliyor musunuz gun icerisinde. Ben onceden de cok su icerdim ama hamile olunca istegim azalmisti icmek istemiyordum. Yine de zorladim iciyorum bolca cantamdan eksik etmiyorum ve mide bulantim hic olmadi. Belki ise yarar bilemem tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?