2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merhaba ağustos anneleri Allah kısmet ederse ikinci bebeğim ağustosta aramıza katılacak inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkla günleri atlatıp kucağımıza alırız benim şuanda ki tek ve en büyük sorunum sürekli açım sürekli yiyorum kendime engel olayım diyorum yok olmuyor yerken bile açım ya kilom 63 ilk gebelegimde 49 kiloydum 85 le bitirdim doğurduktan bir ay sonra 63 oldum ve hepte öyle kaldım. Şimdi ki korkum bu kiloyla başlayıp hızımı alamamam var mı benim gibi iştah sorunu yaşayan

Ben ...bende doymak bilmiyorum. .

B Began canım benide eklersen sevinirim yaş 19 sat.19 kasım. Muhtemelen dogum tarihi 26 agustos 2016 siirt.

Kızlar mide bulantısına şunu yaptım çok iyi geldi diyen var mı ? Premesis kullanıyorum hiç azaltmıyor dramamine kullanmak istemiyorum methpamid falan.. bu bulantı bilekliğinden alan oldu mu nasıl acaba.
Mide bulantısı beni öldürecek

Kızlar benim karnım aç ama yemek yemek istemiyorum ama karnimda doysun istiyorum ne öneriyosunuz bana

Arkadaşlar bende bu hamişliğimde dikkat edicem.oğluma hamileyken 25 kilo almıştım.doktorumda ilk üç ay yemeğinden kısma sakın diye uyardı beni sizlede paylaşmak istedim..

Merhaba kizlar.dun dr a gittik bebegim sat a gore 1 hafta geriden geliyor.aslinda bunu baskasi yazsa yaaa sorun etme gec dollenmedir ya da her bebek ayni olmaz derim ama soz konusu kendi bebegim olunca bu dusunceleri kendime anlatamiyorum.

Yoğurt hamilelign ilk 3 ayi cok önemli bebegin zeka gelisimi icin günde bir kase yogurt üzerine pekmez dökün yiyin ve yatn birazck direk bebege gidiyor mutlaka yapn insallah cok önemli ve her sabah ac karna 4 tane ceviz yiyin bebegin zeka gelisimi icin oldukca onemli

Canlarr mide bulantisi yasayan arkadaslar acaba yeteri kadar su icebiliyor musunuz gun icerisinde. Ben onceden de cok su icerdim ama hamile olunca istegim azalmisti icmek istemiyordum. Yine de zorladim iciyorum bolca cantamdan eksik etmiyorum ve mide bulantim hic olmadi. Belki ise yarar bilemem tabiki.

Merhaba kizlar.dun dr a gittik bebegim sat a gore 1 hafta geriden geliyor.aslinda bunu baskasi yazsa yaaa sorun etme gec dollenmedir ya da her bebek ayni olmaz derim ama soz konusu kendi bebegim olunca bu dusunceleri kendime anlatamiyorum.
Hiç sıkıntı etme canım benim de 1 buçuk hafat gerideydi bebisim yetişti gününe çok şükür. Seninki de yetişir :)

Su içmekte bir sıkıntım yok canım içiyorum günde 2 litre ve ya daha fazla.
Maşallah çok şanslısın bulantısız bir gebelik geçirdiğin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…