- 1 Aralık 2015
- 469
- 900
- 53
Yeterince su veriyormusun,daha cok su vermeyi dene
Aynı durumdayım.Kızlar benim sütüm galiba gittikçe azalıyor
Gündüzleri fos olmasına alışmıştım
Şimdi gece kızım güzel uyur sabaha karşı kalktığında hiç değilse ozaman sertleşmiş dolmuş hissederdim
Şimdi oda Yok yine yumuşaklar
Zaten zamanla gün boyu yumuşuyormu bu meme olayı yoksa süttümü azalıyor anlamadım ya
Emincede her göğüs 5 dk güzel yutkunduğunu duyuyorum sonrası Yok hep emzik gibi emiyor
Ne diyorsunuz kızlar süttüm azaldımıki acaba ?
Can'ım bu tür durumlarda yapılacak en sağlıklı şey direk doktora gitmek süt alerjisi olabilir ya da bebeklerde el ağız hastalıkları var oda olabilir çok geçmiş olsun sabah ilk iş doktora gidinHanımlar oğlumun yüzünde kabarcıklar şeklinde kızarıklıklar çıkıyor. Klimadan kuruluktan oldu sandım buhar makinası aldım nemlendirici sürdüm ama yok işe yaramadı. Yine ortaya çıktı. Mamadan başka bir şey vermiyorum. Aptamil mamaya karşı alerji olmuş olabilir mi sizce? Off kafayı yicem şu an iyice de kötüleşti. Resim de yükleyemiyorum ki size göstereyim
cetrina Y yapayalniz1 kızlar o da bişey mi? Çaktırmayın ama fön makinesi benim kocamın da ninnisi bazen uykusu kaçtı mı getirip açıyo o uyuyo ben kapatıyorum yıllardır bu böyle bebekliğinden kalma bi alışkanlıkmış
sağol canım. sizler de iyi ki varsınız :)Olsun yine de Kocamannnnnnn bi iyi ki varsın
Hic sorma kuzum. bnde naptimi bilmiyorum ki. iki dk bos degilim oturamiyorum ama gorunurde hic bisi yaptigim da yokSen nerelerdesin
Canım ben giremedim şimdi okuyorum, ne yaptın gittin mi doktora? Benim bebemde ortopediye gidecek gibi geliyor içim daralıyor boğumlar uyumlu değil
Saat : 6.00 biz güne agular gülücükler ve gaz ikinmasi ile başladık. Güzel bir gününüz olsun hanımlar :)
canım süt diyeti nedir? Sütün artsın diye mi yapıyorsun?
Ben de yaptiricam o zaman kesin kusucak çünkü kusmadigi an cok azKizlar bugn bizim kiza da rota asisindan yaptirdik. Ebemiz yarim saat kadar midesine bastirmayin kusmasin dedi ama bizim kiz kusmazsa olur mu saglik ocagindan ciktik arabaya bindim biner binmez kustu boşa gitti heralde yaptigimiz asiverdigim paraya uzulmuuorum da asiyi oldugu gibi cikardiysa hic bir faydasi olmicak ya
Can'ım bu tür durumlarda yapılacak en sağlıklı şey direk doktora gitmek süt alerjisi olabilir ya da bebeklerde el ağız hastalıkları var oda olabilir çok geçmiş olsun sabah ilk iş doktora gidin
Gecmis olsun canimKızlar bu iki gündür minnoşumun ağlama süreleri kısaldı umarım yavaş yavaş geçiyordur bu lanet kolik saati ..ama gece hiç gazını çıkaramıyor emiyor ve saatlerce masaj yapıyorum sırtını sıvazlıyorum yok olmuyor en son kusuyor öyle rahatlıyor ..bende grip olmuşum bugün ne Zaman sütünü içse ağız dolusu kusuyor demek ki anne hasta olunca sütten bebeğe geçiyormuş
Hangi mamayi icersen ic susuz kalirss genelde puturcukler oluyor.Tamam canım denerim bundan sonra daha çok su veririm. Bir de mama markasını mı değiştirsem acaba...
Evet canım azmış gerçekten bebeğin iştahsız mı mamayı yiyip bitirebiliyor mu.Canım bende dün aşılarını yaptırdım atlattık neyseki aşı krizini, benim bebeğimde kilo çok almamış 10 kasım 3. Ayı olacak dr a gideceğiz.. Doğum kilosu 2.750 1 aylıkken 3.400 2 aylıkken 4.500 salı günü 81 günlük 4.970 470 gr almış bayağ az geldi bana hem meme hem mama veriyorum ben
91 g0nlüğüz yok denecek kadar azaldıBuralar pek sessiz :) benim kiz ıkınmasına uyanıp durdu tüm gece. 3 ayi yaklaşanlar bitiyor mu gercekten gaz sıkıntıları. Biz 71 günlüğüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?