2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Aynı durumdayım.
Var var diyorum ama aslında aklıma çok takılıyor.
Yumuşak olması belki normal de kısa süre sonra boş çektiğini hissediyorum ben de.
Kuru incir yemeye başlayacağım, sütümü en çok incir arttırıyordu yazın.

Can'ım bu tür durumlarda yapılacak en sağlıklı şey direk doktora gitmek süt alerjisi olabilir ya da bebeklerde el ağız hastalıkları var oda olabilir çok geçmiş olsun sabah ilk iş doktora gidin

Gecen elifi ayagimda salliyorum supurge sesi acik esimde geldi uzandı yataga. Elif uyumadi esim uyudu cok guldum ya :) :)

Canım ben giremedim şimdi okuyorum, ne yaptın gittin mi doktora? Benim bebemde ortopediye gidecek gibi geliyor içim daralıyor boğumlar uyumlu değil

Goturdum şükür içim rahatladi bogumlar da eşit değil en çok bu aklıma takılıyordu. Onun bi önemi yokmuş dr öyle soyledi
Bebeği yüz ustu yatırıp dizlerinin arkasına baksana bi eşit mi çizgiler ?
Ailede falan yoksa korkma bence, yoktur inşallah merak etme

Ben de yaptiricam o zaman kesin kusucak çünkü kusmadigi an cok az

Can'ım bu tür durumlarda yapılacak en sağlıklı şey direk doktora gitmek süt alerjisi olabilir ya da bebeklerde el ağız hastalıkları var oda olabilir çok geçmiş olsun sabah ilk iş doktora gidin

Hayatım doktora gittik önceki gün yani ilk çıktığı gün kızarıklıkların. Ama pek sallamadı doktor, nemlendirici verdi vs .. Bugün mamasını değiştirip vereceğim dua edin bizim için mamadan olsun bu alerjiler

Gecmis olsun canim

Evet canım azmış gerçekten bebeğin iştahsız mı mamayı yiyip bitirebiliyor mu.

hayalimsin1 canım bnmde aynıı memeler hep foss bazen gece iyi dinlendiysem güzel uyuduysam doluo onn dışında fıss enesde 5 dk 15 dk fln emio dediğin gibi 5 dk yutkunuo gerisi sanki emzik emio ama doyuyor çişinden de belli cok kısa kısa emiyor sütüm yok deme vardırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…