Buralar pek sessiz :) benim kiz ıkınmasına uyanıp durdu tüm gece. 3 ayi yaklaşanlar bitiyor mu gercekten gaz sıkıntıları. Biz 71 günlüğüz
Kızlar bu iki gündür minnoşumun ağlama süreleri kısaldı umarım yavaş yavaş geçiyordur bu lanet kolik saati ..ama gece hiç gazını çıkaramıyor emiyor ve saatlerce masaj yapıyorum sırtını sıvazlıyorum yok olmuyor en son kusuyor öyle rahatlıyor ..bende grip olmuşum bugün ne Zaman sütünü içse ağız dolusu kusuyor demek ki anne hasta olunca sütten bebeğe geçiyormuş
Can'ım bak sütüm azaldı galiba deme beyin sinyal yolluyor az değilse bile azalır .. Şimdi doyup duymadığı çişinden kakasından anlarsın eğer saat başı çiş yapıyorsa fazlasıyla doyuyordur yada iki saatte bir .. Bir diğeri ise memeler bazı günler yumuşar mesela bugün benim göğüslerin acayip yumuşadı küçüldü hem rahatsızım diye hem arada böyle fossssss sönüyorlar ama süt var hiç korkma anlaştık mı içinde şüphe varsa tabiki ek olarak mama verebilirsin bebeğinin ihtiyacını en iyi sen hissedersin sadece sütüm azaldı mı diye düşünme
Aynı durumdayım.
Var var diyorum ama aslında aklıma çok takılıyor.
Yumuşak olması belki normal de kısa süre sonra boş çektiğini hissediyorum ben de.
Kuru incir yemeye başlayacağım, sütümü en çok incir arttırıyordu yazın.
hayalimsin1 canım bnmde aynıı memeler hep foss bazen gece iyi dinlendiysem güzel uyuduysam doluo onn dışında fıss enesde 5 dk 15 dk fln emio dediğin gibi 5 dk yutkunuo gerisi sanki emzik emio ama doyuyor çişinden de belli cok kısa kısa emiyor sütüm yok deme vardırr
Ayy yok bebişim öyle düşünme sakın senn bebeğinn ihtiyacı ne kadarsa memeler o kadar süt üretir merak etmee sil ar kafandan o düşünceyiiOhhh beee hadi yavaştan gözün aydın olsun:)))
Canım gazı çıkarmak için ayakta gezdir bacakları aşağıya sarkmış şekilde sadece belinden tut ve kafasını destekle tabi
Çabuk çıkıyor ayakta gezdirmek
Yada otururken bebeği dik tutup hafiften yukarı aşağı salamak.
Hiç sorma nevşin zaten hasta , yavrum bugün biraz iyi gibi ama
Şimdi benim burun Boğaz hep tıkalı
Emzirirken nekadar dikkat edip kafamı sağa yada sola tutmaya çalışsamda nefes alış verişim bazen çoçuğun suratına uçuyor nasıl bulaşmasın bu durumda
Sinir oluyorum ya
Ayy çok haklısın canım da , öyle dememem gerek
Herşey beyinde bitiyor sonuçta
Ama ben fos olmasına alışıktım gece kızım iyi uyur sabah erken hiç değilse taş gibi olurdu şimdi Yok ve ben çok üzülüyorum bu duruma pffff
Bende yemeye başlasam kuru inciri iyi olucak
Aynen 5 dk sonra boş çekiyor gibi
Elimle sıkıyorum kontrol etmek için
Bir damla zor çıkıyor(
İşte ben her gece iyi dinlenirdim
Kızım en geç 11 e kadar zırt vırt uyanır 10 dk bir
Ondan sonra bazen sabaha kadar bazen 4-5 e kadar güzel uyur . O aradada memeler dinlenmiş Kalkana kadar dolmuş sertleşmiş oluyordu
Şimdi o sertlik Yok.
Bide düşünüyorum bu kız gece uzun yatıyor
Uzun süre emilmediği için artık dolmak yerine memeler sütü gerimi çekiyor nedir
Ayyy vallahi kafayı yiycem aklıma geldikçe ,düşünmekten
Ayy yok bebişim öyle düşünme sakın senn bebeğinn ihtiyacı ne kadarsa memeler o kadar süt üretir merak etmee sil ar kafandan o düşünceyii
3 ila 6 ay arasında doğum kilosunu 2ye katlaması gerekir. Katladiktan sonra kilo alımı yavaşlar. Ayda kilo alan bebek gram almaya başlar.Ben 5 aylıkken diye hatırlıyorum onu.
Aynen canım. Ben geleceğimde haber vereyim sana. Buluşup görüşelim çok kıskanıyorum ben bu istanbul grubunu. Hatta ızmir de anne bebekler için bir yer açılmış. Wom mu neydi adı da.Ya evet ya keşke burda biz de izmirde olanlar buluşsak? Ama bi tekLa Lune den ses geldi gelirim diye başka izmirden kim var bilmem. O da aslında Manisa'da ama yine de ayarlarım dedi. Kız kimse gelmezse biz buluşp tanışalım bari:) İzmir'e yolun düşerse beklerim :) ben de aslen Manisalıyım aslında annemler de Manisa'da oturuyor merkezde. Sen Salihli'deydin sanırım.
Ah canım nerede. Bebeğin süt ürünleri içeren şeyler yediğin zaman alerji oluyor. Ben yemiyorum süt içeren birşey.canım süt diyeti nedir? Sütün artsın diye mi yapıyorsun?
Kimse kızmadı tatlım ama ne bileyim. Her anne süt vermek ister böyle yaralarını desiyorum gibi hissettim.Ayy kim kızdı sana kuzum
Bende d3 durm aynı kuzum. Korkma bizim sıpaları büyüdü memede damla bırakmıyorlar.Kızlar benim sütüm galiba gittikçe azalıyor
Gündüzleri fos olmasına alışmıştım
Şimdi gece kızım güzel uyur sabaha karşı kalktığında hiç değilse ozaman sertleşmiş dolmuş hissederdim
Şimdi oda Yok yine yumuşaklar
Zaten zamanla gün boyu yumuşuyormu bu meme olayı yoksa süttümü azalıyor anlamadım ya
Emincede her göğüs 5 dk güzel yutkunduğunu duyuyorum sonrası Yok hep emzik gibi emiyor
Ne diyorsunuz kızlar süttüm azaldımıki acaba ?
Fön sesi mi bizimki onunla uykuya dalıyor:)Benimki de kendi sesinden duymuyor cogu zaman :) telefonu dayiyorum kulagina oyle duyup susuyor
Fön sesi mi bizimki onunla uykuya dalıyor:)
91 g0nlüğüz yok denecek kadar azaldı
Gaz azaldı sanıyorum, ama akşam huzursuzluğu devam ediyor bizimkinin.
BazI akşamlar ağlıyor, bazı akşamlar mızıldanıyor.
Ama sanki gazdan değil gibi.
Ay bizimki de ne zaman ben dandini dandini dastana söylesem o zaman uyuyor. Neva uyanık o horluyor.Gecen elifi ayagimda salliyorum supurge sesi acik esimde geldi uzandı yataga. Elif uyumadi esim uyudu cok guldum ya :) :)
Hayır tatlım yarın. Evet gerçekten müdürüm harika bir insan. Kendisi düşünüp yapıyor tüm ayarlamaları.La Lune cnm diğer iş günün bugün mü? Bu arada ne iyi bir müdürün var ya maşallah takdir ettim ogretmeninin halinden anlayan yardimci olan. Ben de daha gidip görüşücem 15 saate tamam derse bakıcı ayarliycam
Azaldı evet ama kaka yyapmaa uyanıyoruz gece gündüz :)Buralar pek sessiz :) benim kiz ıkınmasına uyanıp durdu tüm gece. 3 ayi yaklaşanlar bitiyor mu gercekten gaz sıkıntıları. Biz 71 günlüğüz
Gerçekten harika bir şey güzel bir idareyle çalışmak.Hayır tatlım yarın. Evet gerçekten müdürüm harika bir insan. Kendisi düşünüp yapıyor tüm ayarlamaları.
Yemin ederim akıl tutulması.Dün eşi tarafından sinirlendirilen bir kisi daha :) dün aksam esim işe gidecek yarim saati falan var alti buçuk sıraları elif aglamaya basladi uykusu var ama uyuyamiyor bende kucagimda gezdiriyorum aglamasin diye. Eşimin ailesi ariyor görüntülü. Ama elif çığlık çığlığa benim meme disarda tutmuyor bir türlü kan ter içinde kalmışım. Eşim açtı elifi gosteriyor diyorum ki uykusu var agliyor falan hala bakma derdindeler. Kapatalim da susturun yok. Kiz kardesi bu kiz acıkmış mı sutas (bana sutas diyor kendileri) sut versin falan diyor. En son cileden çıktım aldim kizi odaya geldim. Esimde elinde telefon kalakaldi. Sonra da bana diyor ki kızdım o hareketine. Dedim ki o zaman sen akil etseydin yeter senin dusuncesiz ailenden biktim diye.
Ben daha oncede soylemistim yuksek tansiyon nedeniyle acil dogum yaptim 37. Haftamda esimin ailesi geldiler apar topar farkli sehirdelerdi. Sutum gelmedi hemen kv almis elifi koridorda sutu yok annesinin minnacik kizi doyuramiyor diye saatlerce söylendidaha bir sürü şey o yüzden sabrim yok hic onlara
Aileye yaranma telaşı. Onceden tu kaka olan aile evlenince bir kıymete biniyor ki sorma. A desen anama Laf ettin oluyor.Yemin ederim akıl tutulması.
Başka açıklaması yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?