- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
Canm bana daha hic kan testi yapılmadı bnde bilmiyorum kiBana açlık kan şekeri ve tiroid tahlilleri yaptırdı. Ayrıca ne tahlilleri var ki 8. Haftada. Çünkü ben başka bir hastanede başka doktora gideceğim de. Bu hafta içi giderim o Zaman. Teşekkürler
Canim bebislerimiz bu dönemde çok hızlı büyüyo genelde ilk haftalar öyle oluyomus sonra kapatıyormuş arayı sknti etme bnm ki de geride ama dr bise demedi sknti olsaydı söylerdi heralde demiMerhaba kizlar.dun dr a gittik bebegim sat a gore 1 hafta geriden geliyor.aslinda bunu baskasi yazsa yaaa sorun etme gec dollenmedir ya da her bebek ayni olmaz derim ama soz konusu kendi bebegim olunca bu dusunceleri kendime anlatamiyorum.
Ben kullaniyorum bileklikleri. Bulantiyi tamamen yok etmese de cok faydasini gordum diyebilirim. Ilk kullanmaya basladigimda etkisinin psikolojik olabilecegini dusunup cikarmistim. Birkac gun takmadim ve o eski gunler geri geldi. Simdi gece gunduz hic cikarmiyorum bileklerimden. Yine bulantim oluyor ama en azindan gun icinde ac kalmayacak kadar birseyler yiyebiliyorum. Bu arada ben de premesis ve bulanti icin emedur kullaniyorum.Kızlar mide bulantısına şunu yaptım çok iyi geldi diyen var mı ? Premesis kullanıyorum hiç azaltmıyor dramamine kullanmak istemiyorum methpamid falan.. bu bulantı bilekliğinden alan oldu mu nasıl acaba.
Mide bulantısı beni öldürecek
Benımde 1 hafta geç geliyor. Hatta embriyom normalden küçükmüş. Kalp atışını gördüğüm için. Hiç kafama takmadım. Doktorumda zaten yakalar dedi. Satı bir hafta sonraya kayıt etti takibimiz daha rahat olsun dedi. Kendi biyolojime göre hareket ediyoruz yani. Herkes 16. Günde yumurtlamıyor. Benimki 23. Günde olmuş. Olsun...Merhaba kizlar.dun dr a gittik bebegim sat a gore 1 hafta geriden geliyor.aslinda bunu baskasi yazsa yaaa sorun etme gec dollenmedir ya da her bebek ayni olmaz derim ama soz konusu kendi bebegim olunca bu dusunceleri kendime anlatamiyorum.
Canlarr mide bulantisi yasayan arkadaslar acaba yeteri kadar su icebiliyor musunuz gun icerisinde. Ben onceden de cok su icerdim ama hamile olunca istegim azalmisti icmek istemiyordum. Yine de zorladim iciyorum bolca cantamdan eksik etmiyorum ve mide bulantim hic olmadi. Belki ise yarar bilemem tabiki.
o kadar cok.kafana takıp stres yapma stres bebeğe zararlı. Eğer çok fazla kafana takiliyorsa baska bir doktora git. Ama o gec dollenmedirMerhaba kizlar.dun dr a gittik bebegim sat a gore 1 hafta geriden geliyor.aslinda bunu baskasi yazsa yaaa sorun etme gec dollenmedir ya da her bebek ayni olmaz derim ama soz konusu kendi bebegim olunca bu dusunceleri kendime anlatamiyorum.
Yaa çok geçmiş olsun.. Türkiye ye geldinn mi yabancı yerde baya zor olmusturmeraba hanımlar bayadır giremedm 5 gündür hastanede yatıyodum çok kusmaktan.. 25 serum 5 iğne yedim . zor günlerdi. rabbim kimseye böyle zorluklar vermesin. sizin nasıl geçiyor ?
Çook geçmiş olsunnn... Rabbim hepimzin yardımcısı olsun inşaAllahmeraba hanımlar bayadır giremedm 5 gündür hastanede yatıyodum çok kusmaktan.. 25 serum 5 iğne yedim . zor günlerdi. rabbim kimseye böyle zorluklar vermesin. sizin nasıl geçiyor ?
Canimm cok geçmiş olsun.kuzun varligini haberdar ediyor sana .simdi nasilsin.9.haftadan sonra inşallah azalir bulantilarin.neyseki serum vermişler beslenmisinizdir ikiniz de .meraba hanımlar bayadır giremedm 5 gündür hastanede yatıyodum çok kusmaktan.. 25 serum 5 iğne yedim . zor günlerdi. rabbim kimseye böyle zorluklar vermesin. sizin nasıl geçiyor ?
Bebiş için yemek lazım canım tabi sen de bilirsun ama umarım düzelir durumun..Benımde 1 hafta geç geliyor. Hatta embriyom normalden küçükmüş. Kalp atışını gördüğüm için. Hiç kafama takmadım. Doktorumda zaten yakalar dedi. Satı bir hafta sonraya kayıt etti takibimiz daha rahat olsun dedi. Kendi biyolojime göre hareket ediyoruz yani. Herkes 16. Günde yumurtlamıyor. Benimki 23. Günde olmuş. Olsun...
Canım ben normalde çok su içen birisiydim. Şimdide suya kalamıyorum hep canım su istiyo süreklii içiyorum. Daha fazla içmek boş midemi daha bulantısı hale getirdi. Doğru düzgün yıyemıyorum. Doktorum çok kızacak balık ve et yücelsin dedi bana. Ama yanlarından geçemiyorum. Çok zor çokkk
Geçmiş olsunmeraba hanımlar bayadır giremedm 5 gündür hastanede yatıyodum çok kusmaktan.. 25 serum 5 iğne yedim . zor günlerdi. rabbim kimseye böyle zorluklar vermesin. sizin nasıl geçiyor ?
Cok gecmis olsunmeraba hanımlar bayadır giremedm 5 gündür hastanede yatıyodum çok kusmaktan.. 25 serum 5 iğne yedim . zor günlerdi. rabbim kimseye böyle zorluklar vermesin. sizin nasıl geçiyor ?
Gecmiş olsun allah acil şifalar versinmeraba hanımlar bayadır giremedm 5 gündür hastanede yatıyodum çok kusmaktan.. 25 serum 5 iğne yedim . zor günlerdi. rabbim kimseye böyle zorluklar vermesin. sizin nasıl geçiyor ?
Geçmiş olsun. İnşallah daha yaşamazsın böyle şeyler.meraba hanımlar bayadır giremedm 5 gündür hastanede yatıyodum çok kusmaktan.. 25 serum 5 iğne yedim . zor günlerdi. rabbim kimseye böyle zorluklar vermesin. sizin nasıl geçiyor ?
Erken degilmiBugün kuzuma ilk cicisini aldım krem rengi zibin
Belki erken ama onun için birşeyler yapmak istedim galibaÜ
Erken degilmi
İlk hamileliğin ister istemez bu sorun olacak ama aslında sağlıklı az ve sık öğünlerle beslenmeliyiz gelde anlat bunu göbişimeAynen öyle. .ama engel olamıyorum ki..ama çalışırsam yemek aklıma gelmez de ilk hamileligim olduğu için bebeğime zarar veririm diye korkuyorum
İlk olunca insan çok heyecanlıyorBelki erken ama onun için birşeyler yapmak istedim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?