2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
[="asfarovski, post: 44431082, member: 438990"]Belki erken ama onun için birşeyler yapmak istedim ve bir de galiba[/QUOTE]
bende kizim olacagini öğrendigimde çok güzel bir elbise almistim .krem rengi kadife üzerinde Tülü ve basligi vardi.yatak odama asmistim durup durup bakiyordum.iki hafta sonra kaldirabildim .:).kizim doğduğunda iki defa anca giyebildi.:).

="Vildan_kalp_ibrahim, post: 44431176, member: 726750"]İlk olunca insan çok heyecanlıyor ama bugün bir arkadaşın çocugu 7.5 aylıkken öldü kendin bilirsin arkadaşım ama ben son haftaya kadar almayacagım sanırım[/QUOTE]

Hamile iken mi canim.rabbim sabirlar versin arkadasina .yavrularimizi korusun allah.

Hamile iken mi canim.rabbim sabirlar versin arkadasina .yavrularimizi korusun allah.[/QUOTE]
Amin .evet cnm hamileydi

Öyle küçük parçalar geldi ama canım "O " bu o harfi kadar htta az büyüğü. 3-4 parca koyu kırmızı ince yapışık bişey. Bnmde 6 +4dü . Aramzda çok yokmuş. Ben düşürdüm o zaman

İlk olunca insan çok heyecanlıyor ama bugün bir arkadaşın çocugu 7.5 aylıkken öldü kendin bilirsin arkadaşım ama ben son haftaya kadar almayacagım sanırım
Kader canım olacak olan olur ama aldığım iki parça beni daha kötü yapmaz öyle bir durumda. Ama şimdiden varlığına sevindiğimi onun için de yaşadığımı bilsin istedim yavrum

[="asfarovski, post: 44431082, member: 438990"]Belki erken ama onun için birşeyler yapmak istedim ve bir de galiba
bende kizim olacagini öğrendigimde çok güzel bir elbise almistim .krem rengi kadife üzerinde Tülü ve basligi vardi.yatak odama asmistim durup durup bakiyordum.iki hafta sonra kaldirabildim .:).kizim doğduğunda iki defa anca giyebildi.:).[/QUOTE]

Ben de sarildim yatıyorum giymese de onun olduğunu bilsin yeter bana

Öyle küçük parçalar geldi ama canım "O " bu o harfi kadar htta az büyüğü. 3-4 parca koyu kırmızı ince yapışık bişey. Bnmde 6 +4dü . Aramzda çok yokmuş. Ben düşürdüm o zaman
Yok yok nereye dusurdun beyaz keseyi gordun mu hayir. Arti 10 gun boyunca aralıksiz camur gibi kanamam oldu benim. Ped cekmiyordu uzerinde kuruyup kaliyodu taş gibi. Benden gelen kese mercimek kadardı parcanın kendisi hemen hemen cevizin yarisi kadardi. Yani hiiicc bisi olmadi bebisin sennle Allahin izni ile merak etme

Kader canım olacak olan olur ama aldığım iki parça beni daha kötü yapmaz öyle bir durumda. Ama şimdiden varlığına sevindiğimi onun için de yaşadığımı bilsin istedim yavrum

Eğer seni mutlu ettiyse iyi yapmissin.bebegin de hissetmiştir belki annesinin onu ne kadar çok sevdiğini..giyeceği günler de gelecek inşallah.

Arkadaslsr 5+5gunluk hamıleyım 2saat once kanamam basladı hemen doktorumu arayıp acıle muayneye gıttım cok sukur kese gorundu kanamada gozumuyor doktor dedı ama baya kanama oldu proleton depot dıye bır ıgne verdı vuruldm sımdı dusuk onleyıcıtmıs basına boyle bısdy geln varmı aranzda yardımcı olursanz sevınırım

Arkadaşlar bisey sorucam benim sancılarım ilk haftalarda çok vardı epey zamandır bitmişti ama kaç gundur adet sancısı gibi değil ama daha farklı sancılar var bi de bel ağrısı sizde de oluyor mu ters giden birşeyler mi var telaşlanıyorum

Merhaba kizlar.dun dr a gittik bebegim sat a gore 1 hafta geriden geliyor.aslinda bunu baskasi yazsa yaaa sorun etme gec dollenmedir ya da her bebek ayni olmaz derim ama soz konusu kendi bebegim olunca bu dusunceleri kendime anlatamiyorum.
Cnm benim de 1 hafta geri doktorum birsey demedi ben eve gelince baktım onun dediği ile int bizim hesaplatigimiz arasında 1 hafta oynuyor önemli birsey olsa söylerdi diye düşündüm

meraba hanımlar bayadır giremedm 5 gündür hastanede yatıyodum çok kusmaktan.. 25 serum 5 iğne yedim . zor günlerdi. rabbim kimseye böyle zorluklar vermesin. sizin nasıl geçiyor ?
Cnm ya bende diyorum by kız nerdeee Türkiye mi geldi yazamadı birde fazla geçmişi okuyamiyorum migdem bulanıyor serum Yemen iyi vücudun susuz kalmıştır kusmaktan şimdi hersey yolunda mi

Cnm o ağrılar normal bizimde başımıza geldi bazen halla geliyor

Adet dongune yakinsan olur . Vucut otomatikte suan :)

Cnm o ağrılar normal bizimde başımıza geldi bazen halla geliyor
Ya bilmiyorum geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve hala üstümden atamadim en ufak bisey de gidicek sanıyorum çok teşekkür ederim canım ya aslında idrar yollarında enfeksiyonum var di onun sancısıdir diyorm bazen ama bilmiyorum fazla pimpirikliyim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…