- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
- 323
="Vildan_kalp_ibrahim, post: 44431176, member: 726750"]İlk olunca insan çok heyecanlıyorama bugün bir arkadaşın çocugu 7.5 aylıkken öldü kendin bilirsin arkadaşım ama ben son haftaya kadar almayacagım sanırım
Ben cok erken düşük yapmıştım o yüzden cok sancım olmadı ttlm. 5. Haftası bitmisti daha. Ama parcayı mutlaka görürsun. Benimki beyaz mercimek kadar biseydi. Ucunda sumuksü bi kan vardı. Duserken de hissetmistim zatenkanaman olsa da parcayi gormedigin surece bebiş senle demektir ttlm hic endiselenme
Kader canım olacak olan olur ama aldığım iki parça beni daha kötü yapmaz öyle bir durumda. Ama şimdiden varlığına sevindiğimi onun için de yaşadığımı bilsin istedim yavrumİlk olunca insan çok heyecanlıyorama bugün bir arkadaşın çocugu 7.5 aylıkken öldü kendin bilirsin arkadaşım ama ben son haftaya kadar almayacagım sanırım
bende kizim olacagini öğrendigimde çok güzel bir elbise almistim .krem rengi kadife üzerinde Tülü ve basligi vardi.yatak odama asmistim durup durup bakiyordum.iki hafta sonra kaldirabildim .:).kizim doğduğunda iki defa anca giyebildi.:).[/QUOTE][="asfarovski, post: 44431082, member: 438990"]Belki erken ama onun için birşeyler yapmak istedim ve bir de galiba
Yok yok nereye dusurdun beyaz keseyi gordun mu hayir. Arti 10 gun boyunca aralıksiz camur gibi kanamam oldu benim. Ped cekmiyordu uzerinde kuruyup kaliyodu taş gibi. Benden gelen kese mercimek kadardı parcanın kendisi hemen hemen cevizin yarisi kadardi. Yani hiiicc bisi olmadi bebisin sennle Allahin izni ile merak etmeÖyle küçük parçalar geldi ama canım "O " bu o harfi kadar htta az büyüğü. 3-4 parca koyu kırmızı ince yapışık bişey. Bnmde 6 +4dü . Aramzda çok yokmuş. Ben düşürdüm o zaman
Kader canım olacak olan olur ama aldığım iki parça beni daha kötü yapmaz öyle bir durumda. Ama şimdiden varlığına sevindiğimi onun için de yaşadığımı bilsin istedim yavrum
Amin canım inşallah hep birlikte görelim o günleriEğer seni mutlu ettiyse iyi yapmissin.bebegin de hissetmiştir belki annesinin onu ne kadar çok sevdiğini..giyeceği günler de gelecek inşallah.
Zıbına erken diyosan ben neler aldım hiç bahsetmeyeyimÜ
Erken degilmi
Olalım be güzelim bir kere de biz olalım çok mu ?Zıbına erken diyosan ben neler aldım hiç bahsetmeyeyimGörmemişin çocuğu olmuş modundayım
Cnm benim de 1 hafta geri doktorum birsey demedi ben eve gelince baktım onun dediği ile int bizim hesaplatigimiz arasında 1 hafta oynuyor önemli birsey olsa söylerdi diye düşündümMerhaba kizlar.dun dr a gittik bebegim sat a gore 1 hafta geriden geliyor.aslinda bunu baskasi yazsa yaaa sorun etme gec dollenmedir ya da her bebek ayni olmaz derim ama soz konusu kendi bebegim olunca bu dusunceleri kendime anlatamiyorum.
Cnm ya bende diyorum by kız nerdeee Türkiye mi geldi yazamadı birde fazla geçmişi okuyamiyorum migdem bulanıyor serum Yemen iyi vücudun susuz kalmıştır kusmaktan şimdi hersey yolunda mimeraba hanımlar bayadır giremedm 5 gündür hastanede yatıyodum çok kusmaktan.. 25 serum 5 iğne yedim . zor günlerdi. rabbim kimseye böyle zorluklar vermesin. sizin nasıl geçiyor ?
Cnm o ağrılar normal bizimde başımıza geldi bazen halla geliyorArkadaşlar bisey sorucam benim sancılarım ilk haftalarda çok vardı epey zamandır bitmişti ama kaç gundur adet sancısı gibi değil ama daha farklı sancılar var bi de bel ağrısı sizde de oluyor mu ters giden birşeyler mi var telaşlanıyorum
Adet dongune yakinsan olur . Vucut otomatikte suan :)Arkadaşlar bisey sorucam benim sancılarım ilk haftalarda çok vardı epey zamandır bitmişti ama kaç gundur adet sancısı gibi değil ama daha farklı sancılar var bi de bel ağrısı sizde de oluyor mu ters giden birşeyler mi var telaşlanıyorum
Ya bilmiyorum geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve hala üstümden atamadim en ufak bisey de gidicek sanıyorum çok teşekkür ederim canım ya aslında idrar yollarında enfeksiyonum var di onun sancısıdir diyorm bazen ama bilmiyorum fazla pimpirikliyim galibaCnm o ağrılar normal bizimde başımıza geldi bazen halla geliyor
Canim benim karından bakmıştı bu arada bana göre sol tarafımdaydı hep oğlum.Benim de dikkatimi cekti.USG fotosu karindan mi yoksa vajinal mi acaba .
Adet döngüm geçti aslında ama belki ondan olabilir çok teşekkür ederim :)Adet dongune yakinsan olur . Vucut otomatikte suan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?