- 27 Temmuz 2014
- 1.071
- 624
- 133
Atlaspark ve viaportta varmışgidince allayım bariEvet her yerde yok malesef. Ben anadolu yakasindayim brandiumdan almistim
Allah yardımcınız olsun, ülkede feraha kavuştursun bizi...Bu akşam yine tek başımayim eşim az önce giderken öyle bir sarıldı ki aglayacaktim. Ortalık çok karışık Rabbim hepsinin yardımcısı olsun. Her sabah eve geldiğine sukrediyorum rabbime...
Şükür, çok şükür.Ayy çok tatlılar değil mi maşallah.
Bizimki de birkaç kere kahkaha attı.Harika bi duygu onu öyle görmek.
Çok şükür yaatana.
Ya canım instagramda da gördüm herkes çok memnun ama buralarda bulmak imkansız tabi.İnternet sitesi filan yok galiba di mi?
İ 1 de emzirdim 6 da sağdım daha çok çıkmasşı lazımdı doluydu memişleryaniCanım ben daha hiç sağmadımki kaç çıktığını bileyim
Sağma aletimde yok
Sağsam elimle denicektim.
5 saate emmemeyle az değilmi derken ???
Anlayamadım canım ya kusura bakma ??
Yok malesef ya bende cok bakmistim netten alayim diye ama rossmandan baska yerde satmiyoAyy çok tatlılar değil mi maşallah.
Bizimki de birkaç kere kahkaha attı.Harika bi duygu onu öyle görmek.
Çok şükür yaatana.
Ya canım instagramda da gördüm herkes çok memnun ama buralarda bulmak imkansız tabi.İnternet sitesi filan yok galiba di mi?
Bizimki de henüz tutmuyor ama ne zaman tutacak merak içindeyim.Ya kızlar bi de benim kızım eline bir şey verince tutmuyo kavramıyo normal mi? Yani bu aylarda kavraması gerekmez mi?
Kesinlikle her aşamaya şahit olmak müthiş bi duygu.Biz de öyle çok sevindik kameraya alamadik ama anlık oluyor yakalasaydık iyiydi :)Allah yardımcınız olsun, ülkede feraha kavuştursun bizi...
Şükür, çok şükür.
Tepkilerdeki değişikliği adım adım görmek harika bir şey.
Bi kahkahaya bayram havası estirdik, konuşsa ne yaparız bilmiyorum :)
Yaa üzüldüm şimdi.Yok malesef ya bende cok bakmistim netten alayim diye ama rossmandan baska yerde satmiyo
Ay benim de az önce ucu hafif kasindi nedenki?Kizlar ya benim uzun zamandir emzirmenin sonuna dogru memem kasiniyo. Ucu degil ama her yeri oyle tatli kasiniyor kii. Neden oluyodur acaba basina geen var mi
Yarama bastın canım. Okulda müdür birsuru tingirti yaptı. Böyle program oturmamış en az 3 gune yayacakmış. Bir bakıcı ayarla demeye getirdi iyi de 3 aylık bile yok kızım. Zaten ne ek gorev ne toplanti vs bitecek. Evde de biberon almamış ağla ağla. Velhasıl kelam ücretsiz izin almaya karar verdim. Bu seneyi kapatıyorum. Hiçbirşey kızımdan önemli değil.La Lune cnm bugün nasıl geçmiş baba kızın günü :) inşallah sorunsuz gecmistir.
Var canım benim de çok kaşınıyor. Hatta o emerken yetisebildigim yerleri kasıyorum valla.Kizlar ya benim uzun zamandir emzirmenin sonuna dogru memem kasiniyo. Ucu degil ama her yeri oyle tatli kasiniyor kii. Neden oluyodur acaba basina geen var mi
Canım imkânınız varsa en iyisini yapmissin.Neden zorluk çıkarıyorlar ki,kücücük kuzular.Ben de yılı kapatmayı çok istiyorum da ancak ilk dönem alabilecegim,borclar çok olunca.Yarama bastın canım. Okulda müdür birsuru tingirti yaptı. Böyle program oturmamış en az 3 gune yayacakmış. Bir bakıcı ayarla demeye getirdi iyi de 3 aylık bile yok kızım. Zaten ne ek gorev ne toplanti vs bitecek. Evde de biberon almamış ağla ağla. Velhasıl kelam ücretsiz izin almaya karar verdim. Bu seneyi kapatıyorum. Hiçbirşey kızımdan önemli değil.
Çok şükür borç vs yok. Bence de iyi oldu. Sürekli aklım onda kalacaktı. Biberon falan da almıyor kaşıkla nereye kadar. Ek gıda verdiler mi ağlıyor mu diye düşünmekten kurtuldum. Üstümden büyük yük kalktı.Canım imkânınız varsa en iyisini yapmissin.Neden zorluk çıkarıyorlar ki,kücücük kuzular.Ben de yılı kapatmayı çok istiyorum da ancak ilk dönem alabilecegim,borclar çok olunca.
Zeytinyağı ile gaz masajı yapsan canım. Bacaklarını geriye doğru itip karnına bastirabilirsin hafifçe.Kızlar benim kızım kaka yapamıyor ve bu durum onu çok rahatsız ediyor sürekli uykusunda ayaklarını havaya kaldiriyor. Ne yapabilirim bu durum içinuykusu çok bölünüyor bu yüzden ve ağlıyor uykusu var uyuyamiyor çünkü sadece anne sütü aliyor
Zeytinyağı ile gaz masajı yapsan canım. Bacaklarını geriye doğru itip karnına bastirabilirsin hafifçe.
Rabbim yar ve yardimciniz olsun canimBu akşam yine tek başımayim eşim az önce giderken öyle bir sarıldı ki aglayacaktim. Ortalık çok karışık Rabbim hepsinin yardımcısı olsun. Her sabah eve geldiğine sukrediyorum rabbime...
Oy çok kötü ya ben de şimdi bırakıp gitsem kim nasıl bakacak diye düşünüyorum 6. ay bitene kadar son bir ay bakıcı ya alışır herşeyin yolunda olduğunu görürsem içim anca rahat eder işe gidince. biberon almaması fln çok sıkıntı ya zaten o şartlarda çalışman imkansız. geçen gece ben öyle bir kabus gördüm oğlum dan uzağım aç kalmış çocuk bana ihtiyacı var bir türlü uğraşıyorum ama gidemiyorum yanına ne yapıyor diye sürekli aklım onda . doğum izni bence en az 6 ay ücretli olmalı ek gıdaya geçene kadar en azından.Yarama bastın canım. Okulda müdür birsuru tingirti yaptı. Böyle program oturmamış en az 3 gune yayacakmış. Bir bakıcı ayarla demeye getirdi iyi de 3 aylık bile yok kızım. Zaten ne ek gorev ne toplanti vs bitecek. Evde de biberon almamış ağla ağla. Velhasıl kelam ücretsiz izin almaya karar verdim. Bu seneyi kapatıyorum. Hiçbirşey kızımdan önemli değil.
Ay bu cocuk bugun cildirdi,zapt edemiyorum,uyutamiyorum of offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?