2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bu akşam yine tek başımayim eşim az önce giderken öyle bir sarıldı ki aglayacaktim. Ortalık çok karışık Rabbim hepsinin yardımcısı olsun. Her sabah eve geldiğine sukrediyorum rabbime...
Allah yardımcınız olsun, ülkede feraha kavuştursun bizi...

Şükür, çok şükür.
Tepkilerdeki değişikliği adım adım görmek harika bir şey.
Bi kahkahaya bayram havası estirdik, konuşsa ne yaparız bilmiyorum :)

Yok malesef ya bende cok bakmistim netten alayim diye ama rossmandan baska yerde satmiyo

Kizlar ya benim uzun zamandir emzirmenin sonuna dogru memem kasiniyo. Ucu degil ama her yeri oyle tatli kasiniyor kii. Neden oluyodur acaba basina geen var mi

Ya kızlar bi de benim kızım eline bir şey verince tutmuyo kavramıyo normal mi? Yani bu aylarda kavraması gerekmez mi?
Bizimki de henüz tutmuyor ama ne zaman tutacak merak içindeyim.

Kesinlikle her aşamaya şahit olmak müthiş bi duygu.Biz de öyle çok sevindik kameraya alamadik ama anlık oluyor yakalasaydık iyiydi :)

Yok malesef ya bende cok bakmistim netten alayim diye ama rossmandan baska yerde satmiyo
Yaa üzüldüm şimdi.

Kizlar ya benim uzun zamandir emzirmenin sonuna dogru memem kasiniyo. Ucu degil ama her yeri oyle tatli kasiniyor kii. Neden oluyodur acaba basina geen var mi
Ay benim de az önce ucu hafif kasindi nedenki?

La Lune cnm bugün nasıl geçmiş baba kızın günü :) inşallah sorunsuz gecmistir.
Yarama bastın canım. Okulda müdür birsuru tingirti yaptı. Böyle program oturmamış en az 3 gune yayacakmış. Bir bakıcı ayarla demeye getirdi iyi de 3 aylık bile yok kızım. Zaten ne ek gorev ne toplanti vs bitecek. Evde de biberon almamış ağla ağla. Velhasıl kelam ücretsiz izin almaya karar verdim. Bu seneyi kapatıyorum. Hiçbirşey kızımdan önemli değil.

Canım imkânınız varsa en iyisini yapmissin.Neden zorluk çıkarıyorlar ki,kücücük kuzular.Ben de yılı kapatmayı çok istiyorum da ancak ilk dönem alabilecegim,borclar çok olunca.

Canım imkânınız varsa en iyisini yapmissin.Neden zorluk çıkarıyorlar ki,kücücük kuzular.Ben de yılı kapatmayı çok istiyorum da ancak ilk dönem alabilecegim,borclar çok olunca.
Çok şükür borç vs yok. Bence de iyi oldu. Sürekli aklım onda kalacaktı. Biberon falan da almıyor kaşıkla nereye kadar. Ek gıda verdiler mi ağlıyor mu diye düşünmekten kurtuldum. Üstümden büyük yük kalktı.

Zeytinyağı ile gaz masajı yapsan canım. Bacaklarını geriye doğru itip karnına bastirabilirsin hafifçe.

Zeytinyağı ile gaz masajı yapsan canım. Bacaklarını geriye doğru itip karnına bastirabilirsin hafifçe.

Masaj yapiyorum cnm asitini aldim zeytinyağının onunla karnina once saat yönünde sonra yukaridan aşağıya sonra da soldan sağa parmak uclarimla yapiyorum ayaklarini karnina bastirip 10sn bekliyorum hepsini yapiyorum yani ama yok bu arada ucretsiz alman daha iyi olmus haklisin kizinin bu gunleri geri gelmeyecek sonuçta hem de içine sine sine büyür kuzucuk :)

Oy çok kötü ya ben de şimdi bırakıp gitsem kim nasıl bakacak diye düşünüyorum 6. ay bitene kadar son bir ay bakıcı ya alışır herşeyin yolunda olduğunu görürsem içim anca rahat eder işe gidince. biberon almaması fln çok sıkıntı ya zaten o şartlarda çalışman imkansız. geçen gece ben öyle bir kabus gördüm oğlum dan uzağım aç kalmış çocuk bana ihtiyacı var bir türlü uğraşıyorum ama gidemiyorum yanına ne yapıyor diye sürekli aklım onda . doğum izni bence en az 6 ay ücretli olmalı ek gıdaya geçene kadar en azından.

Kızlar doğumdan sonra saçlarını boyatan oldu mu bebeğe bir zararı varmı acaba sütten dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…