2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canım yanlış anlamışsın, süt azalır mı demedim, bu kanlı kakaya sebeb olan şeyin sütün fazla olması olabilir mi, kadir tuğcu bunu savunuyor, sen bu konuda ne dusunuyosun demek istedimdi. Neyse devam...
Olabilir tatlım bende tam bilemiyorum valla. Sutun dokunması çok can sıkıcı ama. Umarım yakın zamanda geçer.
D vitamini hangi marka ve kaç damla alıyosun
Calciday d3 alıyorum canım. Suda eritiyorsun.

Kalça çıkığı olan bebekleri bu şekilde taşıyorlar o derece kalça için güvenilir de :)
O kadarrr büyük rahatlık kii anlatamam.Gerçi kış geldi artık biraz zor olabilir ama avm içinde kullanılır yine de.

Babywearing turkiye var faceden bakın canım. Çok var taşıyan. Önemli olan ergonomik olması. Boba 4g öneriyorlar. Ayrıca 2. El alım satım da var. Ben sling satıp boba alacağım kız biraz daha büyüyünce.

Aynen ya atak bu o zamaann aç gibi hareketler yapıyo emzirmeye kalkınca çığlık çığlığa bağırıyor emzik biberon da vermedim. ne zaman bitecek ya
Benimki meme istiyor aşkla ama cekistirip de duruyor istemezmis gibi. Tadi yerinde, süt var niye yapıyor anlamiyorum ama. Seninki hic mi mama istemiyor? Meme reddi boyle bi sey mi kızlar? Bazı öğünlerde yapıyor bir de her zaman değil. Gunde bir iki falan.

kızlar karma aşı olduk ya bugün..bütün gün ara ara ölçtüm ateş yoktu şimdi 36.8.. acaba yükselir mi vereyim mi calpol napayım bilemedim

78 gunluk canim. Baya heyecanlandi eline tutturdum cekip agzini açıyo:) sesler çıkardı agu aguu. senin ki kac gunluk canim
Hadi ya masallah minik kuzuya sesler filan bide renkli hosune gitti demekki :) hele agu demelri beni benden aliyor ya.şeker seyler :) biz 71 gunluguz teyzesi

Hmm iyi bari canim onemli bisey yokmus bari tekrar gecmis olsun..

Onu bazen benimkide yapiyir turup tutup cekiyor ama genellikle sinirlendiginde yapiyor bizimki.

Kızlar benim kızım kaka yapamıyor ve bu durum onu çok rahatsız ediyor sürekli uykusunda ayaklarını havaya kaldiriyor. Ne yapabilirim bu durum için uykusu çok bölünüyor bu yüzden ve ağlıyor uykusu var uyuyamiyor çünkü sadece anne sütü aliyor

Selam kızlar ya ben geçmişi okumaktan yetişemiyorum size yaaTam alintiyorum,yazayim diyorum Kağan uyanıyor ya da bi is cıkıuor.Günlerdir misafirim vardı zaten.Hala devam ediyor bebek görmeler ve çok yorucu oluyor.Akrabalar yemekli geliyor,arkadaslara tatli,pasta derken baya baya yoruluyorum. Okumadan da olmuyo aklimburda kaliyoCok şey öğreniyorum.Pazar günü 3 aylık olacağız Allah'ın izniyle.Artik ilgi beklediğini belli ediyor minik kuzu.Ki çok konuşmaya çalışıyorum,anlatiyorum her şeyi.
Emziği yazacaktim biz zorla tıkıstırdik agizina o itti ben verdim o itti ben verdim,agzindayken destekledim ve en en komiği ama bence ise yaratanı sesle teşvik ettikCukk cuk cuk cuk,nim nim nim gibi emme sesleri çıkardık verdiğimizde esimle.Ve öyle öyle tutmaya başladı.Cok zor sakinleşyordu yoksa.U uyurken iyi oluyor bir de.
Bebeği küfürle sevme konusunda ben de çok korkuyorum özellikle eşimin amcaları napar kestiremiyorum ama konuştu esimle sert tepki veririmsen vermezsen diye.A ma geçen eşimin bi akrabası üstelik kadın şerefsiz dedi severken ve çok ama çok agrima gitti.Yüzümü astım çok fena.Anladi sanırım yenilemedi ama yaşlı kadına ne diyeceğini de bilemedim o an.K eske deseydin diyip duruyorum şimdi de ama bir daha izin vermiycem onu daha iyi anladım.

Bebeğimizin ilk kahkahalarını duyduk dün.
Önce babasına sonra bana kahkahaya attı.
Sesli sesli gülerdi de kahkahası çok tatlıymış :)
Ayy çok tatlılar değil mi maşallah.
Bizimki de birkaç kere kahkaha attı.Harika bi duygu onu öyle görmek.
Çok şükür yaatana.

5.90 a almistim canim ben. Butun urunlerinin fiyati bu civarlarda
Ya canım instagramda da gördüm herkes çok memnun ama buralarda bulmak imkansız tabi.İnternet sitesi filan yok galiba di mi?

Gazlaniyodur o zaman o. Çekiştirip duruyorsa. Benimki iki gündür yapıyo işte yatırır yatırmaz bağırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…