Olabilir tatlım bende tam bilemiyorum valla. Sutun dokunması çok can sıkıcı ama. Umarım yakın zamanda geçer.Canım yanlış anlamışsın, süt azalır mı demedim, bu kanlı kakaya sebeb olan şeyin sütün fazla olması olabilir mi, kadir tuğcu bunu savunuyor, sen bu konuda ne dusunuyosun demek istedimdi. Neyse devam...
Calciday d3 alıyorum canım. Suda eritiyorsun.D vitamini hangi marka ve kaç damla alıyosun
Kalça çıkığı olan bebekleri bu şekilde taşıyorlar o derece kalça için güvenilir de :)Bu arada şu ergonomik kangrudan ben de alayım istiyorum burada okumuştumLa Lune önermişti sanırım..Oğlan şimdidien 5.200 oldu..bel fıtığı atlatmışlığım var taşımak zor olacak zamanla..hem rahat rahat gezeriz diye..Eşime gösterdim bak ne güzel alaım diye...ayyyyyy pimpirik baba..bebeğin kası kemiği ne kadarmış da canı acımazmıymış da zararlı olmazmıymış..kalça problemi yaratırmıymış......bin cümle kurdu yemin ederim...ergonomik diye dilimde tüy bitti ,websitesine baktıramadım bile nasıl ikna edeyim bu titiz pimpirik babayı ben ha kızlar???
Babywearing turkiye var faceden bakın canım. Çok var taşıyan. Önemli olan ergonomik olması. Boba 4g öneriyorlar. Ayrıca 2. El alım satım da var. Ben sling satıp boba alacağım kız biraz daha büyüyünce.Bu arada şu ergonomik kangrudan ben de alayım istiyorum burada okumuştumLa Lune önermişti sanırım..Oğlan şimdidien 5.200 oldu..bel fıtığı atlatmışlığım var taşımak zor olacak zamanla..hem rahat rahat gezeriz diye..Eşime gösterdim bak ne güzel alaım diye...ayyyyyy pimpirik baba..bebeğin kası kemiği ne kadarmış da canı acımazmıymış da zararlı olmazmıymış..kalça problemi yaratırmıymış......bin cümle kurdu yemin ederim...ergonomik diye dilimde tüy bitti ,websitesine baktıramadım bile nasıl ikna edeyim bu titiz pimpirik babayı ben ha kızlar???
Benimki meme istiyor aşkla ama cekistirip de duruyor istemezmis gibi. Tadi yerinde, süt var niye yapıyor anlamiyorum ama. Seninki hic mi mama istemiyor? Meme reddi boyle bi sey mi kızlar? Bazı öğünlerde yapıyor bir de her zaman değil. Gunde bir iki falan.Aynen ya atak bu o zamaann aç gibi hareketler yapıyo emzirmeye kalkınca çığlık çığlığa bağırıyor emzik biberon da vermedim. ne zaman bitecek ya
Hadi ya masallah minik kuzuya sesler filan bide renkli hosune gitti demekki :) hele agu demelri beni benden aliyor ya.şeker seyler :) biz 71 gunluguz teyzesi78 gunluk canim. Baya heyecanlandi eline tutturdum cekip agzini açıyo:) sesler çıkardı agu aguu. senin ki kac gunluk canim
Yükselmeden verme bence. Benimki de öyle oldu ama başka yukselmedi. Yukselseydi ilk uzerini ince giydirip alnina bez falan koyacaktim.kızlar karma aşı olduk ya bugün..bütün gün ara ara ölçtüm ateş yoktu şimdi 36.8.. acaba yükselir mi vereyim mi calpol napayım bilemedim
Hmm iyi bari canim onemli bisey yokmus bari tekrar gecmis olsun..Anlatmıştım burda Doğumdan beri karnımın içi ağrıyor diye
İşte usg yapıldı bişi çıkmadı
Büyük ihtimal kaslar ağrı yapıyor dediler bazı egzersiz önerdiler okadar
Bide burda yılda bir rahim kanseri testi yapılır
En son gitmemiştim oda ardan çıkmış oldu bugün
Onu bazen benimkide yapiyir turup tutup cekiyor ama genellikle sinirlendiginde yapiyor bizimki.Benimki meme istiyor aşkla ama cekistirip de duruyor istemezmis gibi. Tadi yerinde, süt var niye yapıyor anlamiyorum ama. Seninki hic mi mama istemiyor? Meme reddi boyle bi sey mi kızlar? Bazı öğünlerde yapıyor bir de her zaman değil. Gunde bir iki falan.
3. Ay atagi uzun suruyor diyorlardi bakalim ne zmaan biticektr rahatlayacagizAynen ya atak bu o zamaann aç gibi hareketler yapıyo emzirmeye kalkınca çığlık çığlığa bağırıyor emzik biberon da vermedim. ne zaman bitecek ya
teşekkürler canım kontrolde tutayım inşallah yükselmez...38olursa mı vermek gerekir ?Yükselmeden verme bence. Benimki de öyle oldu ama başka yukselmedi. Yukselseydi ilk uzerini ince giydirip alnina bez falan koyacaktim.
Canım bana ebe 38 buçuk olmayınca verme demişti bizim ateşimiz olmadı.kızlar karma aşı olduk ya bugün..bütün gün ara ara ölçtüm ateş yoktu şimdi 36.8.. acaba yükselir mi vereyim mi calpol napayım bilemedim
allah yardımcınız olsun canımBu akşam yine tek başımayim eşim az önce giderken öyle bir sarıldı ki aglayacaktim. Ortalık çok karışık Rabbim hepsinin yardımcısı olsun. Her sabah eve geldiğine sukrediyorum rabbime...
Ayy çok tatlılar değil mi maşallah.Bebeğimizin ilk kahkahalarını duyduk dün.
Önce babasına sonra bana kahkahaya attı.
Sesli sesli gülerdi de kahkahası çok tatlıymış :)
Ya canım instagramda da gördüm herkes çok memnun ama buralarda bulmak imkansız tabi.İnternet sitesi filan yok galiba di mi?5.90 a almistim canim ben. Butun urunlerinin fiyati bu civarlarda
Benimki meme istiyor aşkla ama cekistirip de duruyor istemezmis gibi. Tadi yerinde, süt var niye yapıyor anlamiyorum ama. Seninki hic mi mama istemiyor? Meme reddi boyle bi sey mi kızlar? Bazı öğünlerde yapıyor bir de her zaman değil. Gunde bir iki falan.
Bende vardi hepsini anneme verdim foğumdan sonra tühhh bende monovit içeyim bariOlabilir tatlım bende tam bilemiyorum valla. Sutun dokunması çok can sıkıcı ama. Umarım yakın zamanda geçer.
Calciday d3 alıyorum canım. Suda eritiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?