- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 35
Ay bu cocuk bugun cildirdi,zapt edemiyorum,uyutamiyorum of offfff
Yok canım ya bacakları düzgün duruyo kafa hareketli anlamadim ki bu nedir? Gaz olsa bacaklar durmaz diye biliyorumGazlaniyodur o zaman o. Çekiştirip duruyorsa. Benimki iki gündür yapıyo işte yatırır yatırmaz bağırıyor.
Kolay gelsin.
Bizim de gaz bitmişti güya.
Gözünden yaş aka aka ağlıyor iki gündür.
Offff ataklar bitsedr rahata ersek bu ne boyle,iyi diyorsun cocuk trpetaklak oliyorKolay gelsin.
Bizim de gaz bitmişti güya.
Gözünden yaş aka aka ağlıyor iki gündür.
Uyumuyor mu cnmbenimki de 40dk boyunca ugrastirip 5dk uyuyunca pes ettim gerçekten belim ağrıdı resmen. Babasina versen de biraz dinlensen cnm
Offff ataklar bitsedr rahata ersek bu ne boyle,iyi diyorsun cocuk trpetaklak oliyor
Verdim babasina tabi 10 dk gecmedi yorulmus beyefendi,anasi cekiyor tum yuku napsin,bugun yediklerinide hep zorla yedirttigim icin kustu,uzerim kusmuk icinde degistirmeye bile vaktim olmadi.
Aynen ya onlarda is yok, sallamakla olmuyo ama nerde, benimki deli aygir gibi halaCanim ya getir ben bakayim diyecegim ama benimki de pek delibizimkide dun gece uyandikca salladi besiginde ( besik yatagimizin yaninda yerinden bile kalkmadi ) sabah diyor ben mahvoldum :) pehh babaymis bosversene
Ayni haldeyiz suanSanırım uykusu gelince yapıyor tam çözemedim ki pffgazı olmadığı ve aç olduğu halde memeyi cekistiren bebeniz var mi kızlar? Bizim gibi bu durumu yaşayan? ???
Asitini direk ısıtıp mı alıyosun yoksa benmari usulümü bi de ne kadar ben direk sürüyorum popoya ama bende yapayım bariMasaj yapiyorum cnm asitini aldim zeytinyağının onunla karnina once saat yönünde sonra yukaridan aşağıya sonra da soldan sağa parmak uclarimla yapiyorum ayaklarini karnina bastirip 10sn bekliyorum hepsini yapiyorum yani ama yokbu arada ucretsiz alman daha iyi olmus haklisin kizinin bu gunleri geri gelmeyecek sonuçta hem de içine sine sine büyür kuzucuk :)
Kiz yok cocugu kimseýe birakmiyorum. kendim bakiyorum da ben mutfaģa falan giderkeni soylüyorum. hayatta guvenemem ki zaten.Ihlamur verebilirsin. 1-2 çay kaşığı. Dr bana bitki çayı olarak yalnızca ıhlamur verilebilir demişti.
Ayyyy bende de durum aynı. Portakaldan hallice greyfurt kabuğu görünümlü hemde
kaynanana sinir oldum ha! Hiç sevmem öyle evime gelipte kendi düzenini kurmaya çalışanları! Benim kv çekinir korkar. Ben adamı paralarım!! Ayrıca kv pek titizmiş canıııııımne yalan söyliim benimkide öyle. Tozu halının altına süpürür.
5 aylıkken başlayacam. Gözlemlerimden yola çıkarak söylüyorum geç başlandığında Bebek yemek istemiyor..iştahsız ve yemek seçen tip oluyor. Tabi karar senindir.
GeliniiiiiiimmmKahkül mü kestirdin kızıma? Çok yakışmış maşallah maşallah barekallah
Tabiki de batırıyordur ne zannettin ya sen?!
hiç unutmam büyük oğlanı kv bırakıyorum ben gezmeye gidiyorum bırakırken de tembihliyorum sakın çay vermeyin çarşafta sallamayın bana 'aaaa tabi yavrum sen ne diyorsan öyle yapıyoruz' diyor..meğer arkamdan bi büyük biberon çay şekerli şekerli içiyor ardından da çarşafa koyup bi güzel uyutuyorlar! Bende saf ne biliimyaşından sonra ballı limonlu çay yaptırdım öyle içti. Çarşafta sallanma işini hiç istemedi zaten.
Kimse anne gibi bakamaz orası su götürmez. Bakması için bırakıyorsan da fazla müdahale etmeyeceksin. Fazladan her müdahale bakan kişinin çocuğu sahiplenmesini engelliyor. Ne demişler her yiğidin yoğurt yeyişi farklıdır. Merak etmeyin çocuklar nazının kime geçtiğini kime nasıl tepki vereceklerini 5-6 aylıktan itibaren biliyorlar.
Gece gece guldurdun benı canım yaaaEki Görüntüle 1907127 Şuan tam olarak böyle görünüyorum
Gecmiliş olsun canımSelam kızlar bayagıdır giremedim foruma umarım herkes iyidir .kızım 25 gündür ishal 3 Ayrı Dr a götürdüm ishal ilacı verdiler gönderdiler en fazla 14 günde biter ishal dediler ama bizimki bitmedi.İnternetten araştırdığımda süt alerjisi olabilir diye düşündüm son care başka bir Dr a gittik muayene etti idrar ve kaka testini istedi ishalden dolayı idrar yolu enfeksiyonu olmus 3 tane antibiyotik iğne verdi.ilk dozu yaptırdık bütün gün uyudu kaka testinde de lökosit fazla çıkmış süt alerjisi olabilir Dedi yarın tekrar tahlil vereceğiz.moralim bozuk ne yiyeceğimi Nasıl davranacağımı şaşırdım
Benimkide kavramiyor daha tutmada yok sadece besikteki sallanan dönen cedeki oyuncakalra sag eliyle yumruk atiyor gülüyorYa kızlar bi de benim kızım eline bir şey verince tutmuyo kavramıyo normal mi? Yani bu aylarda kavraması gerekmez mi?
Gecmis olsun canimSelam kızlar bayagıdır giremedim foruma umarım herkes iyidir .kızım 25 gündür ishal 3 Ayrı Dr a götürdüm ishal ilacı verdiler gönderdiler en fazla 14 günde biter ishal dediler ama bizimki bitmedi.İnternetten araştırdığımda süt alerjisi olabilir diye düşündüm son care başka bir Dr a gittik muayene etti idrar ve kaka testini istedi ishalden dolayı idrar yolu enfeksiyonu olmus 3 tane antibiyotik iğne verdi.ilk dozu yaptırdık bütün gün uyudu kaka testinde de lökosit fazla çıkmış süt alerjisi olabilir Dedi yarın tekrar tahlil vereceğiz.moralim bozuk ne yiyeceğimi Nasıl davranacağımı şaşırdım
Gazi olduğu zaman ayaklari oynamadan cekistiriyor gazini alıyorum susuyor. Birde sinirlenince alamiyorSanırım uykusu gelince yapıyor tam çözemedim ki pffgazı olmadığı ve aç olduğu halde memeyi cekistiren bebeniz var mi kızlar? Bizim gibi bu durumu yaşayan? ???
Ay cidden uyudu emzikle allahim dedimmm firsattan istifade bisiler yapayim yarin misafrim gelecek. Ne yapcagimi sasirdim utu mu supurge mi derken iki odayi supurdum uyandi bizimki :)) neyse buna da sukur bakalim devami gelcek mi emzik sefamizin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?