2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Gazlaniyodur o zaman o. Çekiştirip duruyorsa. Benimki iki gündür yapıyo işte yatırır yatırmaz bağırıyor.
Yok canım ya bacakları düzgün duruyo kafa hareketli anlamadim ki bu nedir? Gaz olsa bacaklar durmaz diye biliyorum

Kolay gelsin.
Bizim de gaz bitmişti güya.
Gözünden yaş aka aka ağlıyor iki gündür.
Offff ataklar bitsedr rahata ersek bu ne boyle,iyi diyorsun cocuk trpetaklak oliyor
Uyumuyor mu cnm benimki de 40dk boyunca ugrastirip 5dk uyuyunca pes ettim gerçekten belim ağrıdı resmen. Babasina versen de biraz dinlensen cnm

Verdim babasina tabi 10 dk gecmedi yorulmus beyefendi,anasi cekiyor tum yuku napsin,bugun yediklerinide hep zorla yedirttigim icin kustu,uzerim kusmuk icinde degistirmeye bile vaktim olmadi.

Canim ya getir ben bakayim diyecegim ama benimki de pek deli bizimkide dun gece uyandikca salladi besiginde ( besik yatagimizin yaninda yerinden bile kalkmadi ) sabah diyor ben mahvoldum :) pehh babaymis bosversene

Canim ya getir ben bakayim diyecegim ama benimki de pek deli bizimkide dun gece uyandikca salladi besiginde ( besik yatagimizin yaninda yerinden bile kalkmadi ) sabah diyor ben mahvoldum :) pehh babaymis bosversene
Aynen ya onlarda is yok, sallamakla olmuyo ama nerde, benimki deli aygir gibi hala

As
Asitini direk ısıtıp mı alıyosun yoksa benmari usulümü bi de ne kadar ben direk sürüyorum popoya ama bende yapayım bari

Kiz yok cocugu kimseýe birakmiyorum. kendim bakiyorum da ben mutfaģa falan giderkeni soylüyorum. hayatta guvenemem ki zaten.

Selam kızlar bayagıdır giremedim foruma umarım herkes iyidir .kızım 25 gündür ishal 3 Ayrı Dr a götürdüm ishal ilacı verdiler gönderdiler en fazla 14 günde biter ishal dediler ama bizimki bitmedi.İnternetten araştırdığımda süt alerjisi olabilir diye düşündüm son care başka bir Dr a gittik muayene etti idrar ve kaka testini istedi ishalden dolayı idrar yolu enfeksiyonu olmus 3 tane antibiyotik iğne verdi.ilk dozu yaptırdık bütün gün uyudu kaka testinde de lökosit fazla çıkmış süt alerjisi olabilir Dedi yarın tekrar tahlil vereceğiz.moralim bozuk ne yiyeceğimi Nasıl davranacağımı şaşırdım

Gecmiliş olsun canım

Gecmis olsun canim

Sanırım uykusu gelince yapıyor tam çözemedim ki pff gazı olmadığı ve aç olduğu halde memeyi cekistiren bebeniz var mi kızlar? Bizim gibi bu durumu yaşayan? ???
Gazi olduğu zaman ayaklari oynamadan cekistiriyor gazini alıyorum susuyor. Birde sinirlenince alamiyor dedigin gibi kafa atıyor. Sut gelmeyince kiziyo (sagmistim bir iki defa bitirmis ordan biliyorim ) ha birde eger karni toksa ama uyumak icin emmek istiyo sut geliyor diyede cekip birakiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…