- 14 Nisan 2014
- 651
- 1.013
- 113
Gecmis oksun canim.. hasta halinle bi de börek mi yapıosun masallah sanaOyy kıyamam ya
Ama bebeklerde büyüdükçe geçiyor o nisadada çıkmıştı çünkü şimdi lakır lakır süt içiyor yanı bişi yok artık.
nevşin fena değil biraz iştahsız gibi 5 dk bir göğüsü sonra 5dk diğer göğüsü emiyor bitti
Arkasından çökelek gibi çıkarıyor biraz gazını alırken
İnaşallah doyuyordur ya
Ben çoook kötü girip oldum burunlar akıyor Boğaz yanıyor büyük kızımda öyle ailecek virusluyuz bu ara
Kalktım bide rahat durmadım hazır yufkadan börek yaptım dibi tuttu hamur gibi oldu :)
Bişeyi tutturamadımı moralim bozuluyor hihi
Kafaya taktım yine yapacam busefer ıspanaklı :)))
Sadece anne sütü içenler icin 6. Ay diyorlar mama içen bebekler icin 4. Ayda başlayabilirmiş. Ben de doktorum farklı bisey demezse 6. Ay düşünüyorum.Kizlar ek gida hakkinda ne dusunuyorsunuz. kacinci ayda gecmeliyiz. ozellikle sadece anne sutu verenler su vermeye ne zamn basliycaksiniz. bn 6. ayda dusunuyorum ama herkes 4 ten sonra tattir dio
Namıssız,hayın şimdi de şerefsiz....bu nedir yahu ya...Selam kızlar ya ben geçmişi okumaktan yetişemiyorum size yaaTam alintiyorum,yazayim diyorum Kağan uyanıyor ya da bi is cıkıuor.Günlerdir misafirim vardı zaten.Hala devam ediyor bebek görmeler ve çok yorucu oluyor.Akrabalar yemekli geliyor,arkadaslara tatli,pasta derken baya baya yoruluyorum. Okumadan da olmuyo aklimburda kaliyo Cok şey öğreniyorum.Pazar günü 3 aylık olacağız Allah'ın izniyle.Artik ilgi beklediğini belli ediyor minik kuzu.Ki çok konuşmaya çalışıyorum,anlatiyorum her şeyi.
Emziği yazacaktim biz zorla tıkıstırdik agizina o itti ben verdim o itti ben verdim,agzindayken destekledim ve en en komiği ama bence ise yaratanı sesle teşvik ettikCukk cuk cuk cuk,nim nim nim gibi emme sesleri çıkardık verdiğimizde esimle.Ve öyle öyle tutmaya başladı.Cok zor sakinleşyordu yoksa.U uyurken iyi oluyor bir de.
Bebeği küfürle sevme konusunda ben de çok korkuyorum özellikle eşimin amcaları napar kestiremiyorum ama konuştu esimle sert tepki veririmsen vermezsen diye.A ma geçen eşimin bi akrabası üstelik kadın şerefsiz dedi severken ve çok ama çok agrima gitti.Yüzümü astım çok fena.Anladi sanırım yenilemedi ama yaşlı kadına ne diyeceğini de bilemedim o an.K eske deseydin diyip duruyorum şimdi de ama bir daha izin vermiycem onu daha iyi anladım.
Ben de seni düşünüyordum bugün, tam yazacaktım mesajına denk geldim.çok geçmiş olsun canım.cok uzuldum.Selam kızlar bayagıdır giremedim foruma umarım herkes iyidir .kızım 25 gündür ishal 3 Ayrı Dr a götürdüm ishal ilacı verdiler gönderdiler en fazla 14 günde biter ishal dediler ama bizimki bitmedi.İnternetten araştırdığımda süt alerjisi olabilir diye düşündüm son care başka bir Dr a gittik muayene etti idrar ve kaka testini istedi ishalden dolayı idrar yolu enfeksiyonu olmus 3 tane antibiyotik iğne verdi.ilk dozu yaptırdık bütün gün uyudu kaka testinde de lökosit fazla çıkmış süt alerjisi olabilir Dedi yarın tekrar tahlil vereceğiz.moralim bozuk ne yiyeceğimi Nasıl davranacağımı şaşırdım
Yatıyorum kalkıyorum aklımda pazartesi varEspiri ordamıydıay ne dingilim beeenn
Evet Pazartesi başlıyoruz
Gelme Pazartesi gelmeee
Helal olsun sana düşünceli ve özverili anne kesinlikle eğer sorun yaratmayacaksa bu yılını evladına ver Can'ım çok üzüldüm öyle ağlayıp aç kalmasına öp yerime lütfenYarama bastın canım. Okulda müdür birsuru tingirti yaptı. Böyle program oturmamış en az 3 gune yayacakmış. Bir bakıcı ayarla demeye getirdi iyi de 3 aylık bile yok kızım. Zaten ne ek gorev ne toplanti vs bitecek. Evde de biberon almamış ağla ağla. Velhasıl kelam ücretsiz izin almaya karar verdim. Bu seneyi kapatıyorum. Hiçbirşey kızımdan önemli değil.
Ben boyadım hemde bi kaç kere yok Can'ım hiç zararı yok sütüne falanda geçmiyorKızlar doğumdan sonra saçlarını boyatan oldu mu bebeğe bir zararı varmı acaba sütten dolayı.
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin minik yavruya annesiSelam kızlar bayagıdır giremedim foruma umarım herkes iyidir .kızım 25 gündür ishal 3 Ayrı Dr a götürdüm ishal ilacı verdiler gönderdiler en fazla 14 günde biter ishal dediler ama bizimki bitmedi.İnternetten araştırdığımda süt alerjisi olabilir diye düşündüm son care başka bir Dr a gittik muayene etti idrar ve kaka testini istedi ishalden dolayı idrar yolu enfeksiyonu olmus 3 tane antibiyotik iğne verdi.ilk dozu yaptırdık bütün gün uyudu kaka testinde de lökosit fazla çıkmış süt alerjisi olabilir Dedi yarın tekrar tahlil vereceğiz.moralim bozuk ne yiyeceğimi Nasıl davranacağımı şaşırdım
Buaralar en çok ihtiyacımız olan şey tatlım hep gülsün yüzün :)Gece gece guldurdun benı canım yaaa
Maşallah ona yarasın boy olsun kilo olsun annesi :)En uzun 3 saatti emmeye kalkardi 7.30 yazmışım adama panikle :) zaten bir emdi hizli hizli nefessiz resmen. Hep tek meme emerdi 8i bukinca ikisinide hupletti:)))
Aynen Can'ım Allah korusun hepsini Kocaman maşallah tüm kuzularaGercekten oyle canim vallahi iyi niyetlide olsa karsindaki bilmeden nazari degiyo insani yatalak bile yapar Allah muhafaza ..
Hımmm beim kızım hastane çıkışı 2.770 gr salı günü 4.970 gr olmuş 81 günlük oluyor, 10 kasımda 3 aylık, az kilo almış sanırım... Memeyi unutmasın diye az mama veriyorum sanırım3 ila 6 ay arasında doğum kilosunu 2ye katlaması gerekir. Katladiktan sonra kilo alımı yavaşlar. Ayda kilo alan bebek gram almaya başlar.
Acıbadem canımSancaktepe sen ?
Yok boyle sey arkadas, yarim saatte bir aglama krizi tepesinde istiyor beni,cinnet getirmem an meselesiiiiOğlum atak haftasına girmiş bende ne Zaman gelecek diye bekliyordum bolllll ağlamalı bir gece
Cok gecmis olsun yazik halsiz dusmustur yavrucak.. ozellikle idrar yolu enfeksiyonu ve ishal icin hele hele antibiyotikte vermis doktor sizin bol probiyotikli beslenmeniz gerekcek. Sut alerjisi cikmazsa bence eczaneden probiyotik takviyesi alin. Tekrar gecmis olsun.Selam kızlar bayagıdır giremedim foruma umarım herkes iyidir .kızım 25 gündür ishal 3 Ayrı Dr a götürdüm ishal ilacı verdiler gönderdiler en fazla 14 günde biter ishal dediler ama bizimki bitmedi.İnternetten araştırdığımda süt alerjisi olabilir diye düşündüm son care başka bir Dr a gittik muayene etti idrar ve kaka testini istedi ishalden dolayı idrar yolu enfeksiyonu olmus 3 tane antibiyotik iğne verdi.ilk dozu yaptırdık bütün gün uyudu kaka testinde de lökosit fazla çıkmış süt alerjisi olabilir Dedi yarın tekrar tahlil vereceğiz.moralim bozuk ne yiyeceğimi Nasıl davranacağımı şaşırdım
Ah ah kesinlikle.. benimde aralik ayinin ortasinda bitiyor. Kizim o zmn 4 aylik bile degilOy çok kötü ya ben de şimdi bırakıp gitsem kim nasıl bakacak diye düşünüyorum 6. ay bitene kadar son bir ay bakıcı ya alışır herşeyin yolunda olduğunu görürsem içim anca rahat eder işe gidince. biberon almaması fln çok sıkıntı ya zaten o şartlarda çalışman imkansız. geçen gece ben öyle bir kabus gördüm oğlum dan uzağım aç kalmış çocuk bana ihtiyacı var bir türlü uğraşıyorum ama gidemiyorum yanına ne yapıyor diye sürekli aklım onda . doğum izni bence en az 6 ay ücretli olmalı ek gıdaya geçene kadar en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?