2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Gecmis oksun canim.. hasta halinle bi de börek mi yapıosun masallah sana

Kizlar ek gida hakkinda ne dusunuyorsunuz. kacinci ayda gecmeliyiz. ozellikle sadece anne sutu verenler su vermeye ne zamn basliycaksiniz. bn 6. ayda dusunuyorum ama herkes 4 ten sonra tattir dio
Sadece anne sütü içenler icin 6. Ay diyorlar mama içen bebekler icin 4. Ayda başlayabilirmiş. Ben de doktorum farklı bisey demezse 6. Ay düşünüyorum.

Namıssız,hayın şimdi de şerefsiz....bu nedir yahu ya...

Ben de seni düşünüyordum bugün, tam yazacaktım mesajına denk geldim.çok geçmiş olsun canım.cok uzuldum.

Helal olsun sana düşünceli ve özverili anne kesinlikle eğer sorun yaratmayacaksa bu yılını evladına ver Can'ım çok üzüldüm öyle ağlayıp aç kalmasına öp yerime lütfen

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin minik yavruya annesi

3 ila 6 ay arasında doğum kilosunu 2ye katlaması gerekir. Katladiktan sonra kilo alımı yavaşlar. Ayda kilo alan bebek gram almaya başlar.
Hımmm beim kızım hastane çıkışı 2.770 gr salı günü 4.970 gr olmuş 81 günlük oluyor, 10 kasımda 3 aylık, az kilo almış sanırım... Memeyi unutmasın diye az mama veriyorum sanırım

Cok gecmis olsun yazik halsiz dusmustur yavrucak.. ozellikle idrar yolu enfeksiyonu ve ishal icin hele hele antibiyotikte vermis doktor sizin bol probiyotikli beslenmeniz gerekcek. Sut alerjisi cikmazsa bence eczaneden probiyotik takviyesi alin. Tekrar gecmis olsun.

Ah ah kesinlikle.. benimde aralik ayinin ortasinda bitiyor. Kizim o zmn 4 aylik bile degil lanet olasi borclar olmasa bir sn dusunmeyiz ama mecbur annemler 2 ay biz para verelim gitme diyor esimle bende istemiyoruz. İsyerinede 2 ay ucretsiz aldiktan sonra 6 aylik yari zamanliyi kullanabiliyor muyum onu sordum cevap döncekler. Benimde kv bakcak ama benim kiz tam yer cucesi,kucuk kadin:) oglene kadar nasil basetcek gozumun onune geldikce durduk yere agliyorum. Calisan anne olmak cok zormus... buarada bankaciyim piyango ciksa herkese söyle okkali nanik yapip kizimla vakit gecircem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…