2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Mudurune nazar degdi bence canim. Gecen harika biri demistin dimi duyup inadina yapti sanki.. buarada gecmis dogum gunun kutlu olsun, fotograflar sahane:) biberon almama korkusu bende de var. Hergun iate olacagim saat araliginda simdiden biberon mu vermeye baslasam diyorum en azindan gunde 1 kere.sizce memeden sogur mu? Sarilik oldugunda sutumu olculu ictigini gormek icin vermistim. Meme+ biberon gitmistim ama o zaman minnakti simdi yer mi acaba:)

Benim yontemim gazi tamamen gecirmesede benimki epey rahatliyor. Once dik duracak sekilde omzuma aliyorum bacaklari asagida sallanir vaziyette evde bira hizli tempoda 20 dk ya yakin yuruyorum. Sonra yatagimin kenarina oturup bas ve belini destekleyip zipliyorum salinma hareketi cok iyi geliyor ona. Bide ben sey yapiyorum artik elini tutup hadi kizim ihhhhh ihhhhh boyle yapcaksin hadi bebegim diyorum nasilguluyor o da yapiyo:) aferin kizima korkmak yok pit pit yaptik diye kendi kendime takiliyorum:)

Oğlum atak haftasına girmiş bende ne Zaman gelecek diye bekliyordum bolllll ağlamalı bir gece

Helal olsun sana düşünceli ve özverili anne kesinlikle eğer sorun yaratmayacaksa bu yılını evladına ver Can'ım çok üzüldüm öyle ağlayıp aç kalmasına öp yerime lütfen
Sorun yaratacak bir durum yok tatlım. Olsa bile bu şartta çalışmam kuru ekmek yerim yani. Uyansın öperim tabii. Sarı kuş öpücük gönderiyor mu kizima?

Hımmm beim kızım hastane çıkışı 2.770 gr salı günü 4.970 gr olmuş 81 günlük oluyor, 10 kasımda 3 aylık, az kilo almış sanırım... Memeyi unutmasın diye az mama veriyorum sanırım
Canim mama ne kadar veriyorsun? Bıraksan az ise.
@gelinbuketi_gelintaci canım benim çok geçmiş olsunn ishal ne zordurr rota virüsü değil demii?? İnşallah bian önce sağlığına kavuşur kuzucunnn
Yok canım büyük ihtimalle süt ürünleri alerjisidir.
Bizim de öyle oluyor çünkü. @Kaswa_ da da var.

Zaten memeyi zor aldı diye ben biberon hiç vermedim canım. O da bilemedi nasıl içeceğini. Artık senin kararın unutmayan da var unutan da. Bilemedim valla.

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Hepimiz için iyi bir yıl olsun.

Ay kizlar saclarim oyle dokuluyor ki yakinda bi hastaligimmi var ondan mi dokuluyo diye dusunmeye baslicwm. Dogumdan sonra olur diyorlardi ama bu kadarini tahmin etmiodum. Demir hapini bırakmıştim yine basladim bakalim ne zamana toparlanir. Bide bitkise yaglarla kur yapiyodum sacima iyi geliyodu yine yapiyim diyorm ama sutumu etkilemez herlde dimi bitkisel sonucta..

Deli gibiydi, beni gormedigi icin agliyor,sisss diyorum kaldigi yerdenn devamediyor, cok zor gecti gecemiz,sabahta 8 de uyanip ust uste 2 defa kaka yapinca rahatladi biraz olsun. Simdi ayagimda tekrar uyuttum yanina kivrilip yaticam,

cetrina nymeria-burcu bizim de haftaya atak haftamız olacak. Size kolay gelsin mahvediyor anneyi. Emmesi ayrı uykusu ayrı dert. Hele uykusu gelince nasıl çığlık çığlığa ağlıyor.
Bu uzun suren bir atakmis ya bide,yesilseven gecen hafta soylemisti fena gecirdik diye,hakikatten fenaymis,aldim gece yatagindan yanima koydum,elimi simsiki tutuyor hic birakmadi,ancak oyle uyudu.icinde ne firtinalar kopuyorsa artik bizede firtinalari yasatti. Bugunu merak ediyorum nasil geciricez acaba,

Dun gece bizimkide krizlerdeydi. Normalde banyodan sonra emip hemen uyurdu dun krize girdi mememi almadi ama nasil ciglik ciglaga allahim nasil sakinlestircegimzii sasirdik. 3. Ay atagi bizi de fena vurdu nymeria-burcu yalnz degilsin canim
valla toplu halde 3. Ay atagina girdik sanirim. Ellerim ayaklarim uyustu artik,kafam calismiyor. Uykusuzlukts vurdu. Cok zor anamm yaaa,gece uyuyup hic bolunmeden sabaha kadar uyuyacagimiz gunleri iplr cekiyorum

kolay gelsin kızlar.
ben yine uykusuzum. bebek zaten 2-3 saatte bir emiyor. büyük kızım bütün gece tepti bizi. ortanca kalkmış gecenin 4 ünde. karnıma oturmuş, yüzüme vuruyor anne diye. neye uğradığımı şaşırdım :/

Etkilemez canım saça süreceksin sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…